19 najboljših tetovaž cvetnih stegen, ki bodo videti čudovito

Tetovaže cvetnih stegen so neverjetne. So ženstvene, elegantne in čudovite izbire tetovaže za tiste, ki si želijo tetovaže, vendar ne želijo, da bi se jim zdelo preveč grobo. Kot taki smo pripravili ta seznam tetovaž cvetnih stegen za ženske in moške, ki jih boste navdihnili!

Najboljša tetovaža cvetnih stegen za vaš naslednji tetovažni tečaj

Odkrito povedano, tetovaže cvetnih stegen so preprosto neverjetne. Ko pogledate enega, je lahko eleganten, nedolžen ali celo seksi. Seveda bo vibracija tetovaže odvisna od tega, kateri slog tetoviranja ste narisali na stegno. Oglejmo si!

1. Tetovaža cvetnega stegna s trikotnim orisom

tetovaže cvetnih stegen

Tetovaže cvetnih stegen zmešajte s preprostimi geometrijskimi vzorci, kot je obris trikotnika v tej tetovaži. Zagotovo bo oddajal subtilno žensko vzdušje!

2. Vrtnice po stegnih

tetovaže cvetnih stegen

Preprosta, a klasična serija tetovaž vrtnic. Modeli tetovaže, kot je ta, so ponavadi modeli, ki mi najprej pridejo na misel pri razmišljanju o tetovažah s cvetjem.

3. Tetovaže cvetnih stegen za ženske z obliko lobanje

tetovaže cvetnih stegen za ženske

Tetovaže vrtnic pogosto spremljajo modeli tetovaže lobanje. Zanimivo je videti nekaj tako cvetočega z življenjem, pomešanega z motivom, povezanim s smrtjo.

4. Črno -bele cvetlične tetovaže

tetovaže cvetnih stegen za ženske

Lahko rečete, da bo ta tetovaža s cvetličnim stegnom v sebi imela nekaj domišljije. Čeprav je nepopolno, lahko že predvidevate, kako bo videti kot končni izdelek!

5. Tetovaže cvetnih stegen z napisi

tetovaže cvetnih stegen

Napisi, skripte in besedila so prav tako priljubljeni kot tetovaže s cvetličnimi temami, če ne celo več. Osvežujoče je videti, da sta oba modela natisnjena hkrati!

6. Z vzorcem mandale

tetovaže cvetnih stegen

Všeč nam je, kako subtilno je v to tetovažo cvetja dodana oblika molja. Središče tetovaže sončničnega stegna kot vzorca mandale dodaja čar!

7. Rož & Praproti

tetovaže cvetnih stegen za ženske

Če boste imeli nekaj tetovaž cvetnih stegen, bi bil skoraj greh, če v obliko tetovaže ne bi vključili nekaj zelenja in praproti. Poglejte, kako lepo se je to izkazalo!

8. Enostavno barvanje

tetovaže cvetnih stegen za ženske

Najenostavnejših in najlepših tetovaž cvetnih stegen ni treba popolnoma obarvati. Ta z osnovnimi dotwork -i izgleda čisto v redu, kajne?

9. Napol dokončano

tetovaže cvetnih stegen

Mogoče je ta tetovaža cvetnega stegna dejansko dokončana, kot je? Dlje ko ga gledate, lepša izgleda ta tetovaža brez barve v cvetnih listih!

10. Cvetje poleg peščene ure

modeli tetovaže cvet stegna

Vrtnice so trne, popoln spremljevalec v tetovažah cvetnih stegen ob peščeni uri. Imeti čas je dobro, vendar je lahko tudi vir bolečine za tiste, ki nimajo dovolj.

11. Tetovaže stegen Rose Flower za ženske

tetovaže cvetnih stegen

Tako kot zgornji dizajn so tudi te tetovaže vrtnic postavljene skupaj z žepno uro – popoln dodatek za ženske, ki želijo v svojem življenju nekaj elegance.

12. Poenostavljene tetovaže s cvetjem

tetovaže cvetnih stegen

Všeč nam je, kako je ta ljubka tetovaža cvetnega stegna obarvana le z nekaj osnovnimi senčili v cvetnih listih in listih. Izgleda popolnoma osupljivo!

13. Edinstvene barve za tetovaže cvetnih stegen

modeli tetovaže cvet stegna

Torej ste videli barvne tetovaže cvetnih stegen – a ste videli takšno s takšnimi barvami? To je malo redkeje in to veste!

14. Sončnice

tetovaže cvetnih stegen

Mislite, da so vrtnice preveč tipične? Kaj pa tetovaže sončničnih stegen za spremembo? Ta svetla in barvita roža vas bo navdušila!

15. Mešanica barv

tetovaže cvetnih stegen

Vrtnice so pobarvane z barvami, medtem ko je tetovaža mandale v ozadju sestavljala le linijsko umetnost. Všeč nam je, kako sta ti dve barvni temi tako lepi!

16. Lepotica in zver

tetovaže cvetnih stegen za ženske

Če se vam ta tetovaža s cvetličnim stegnom zdi znana, je to zato, ker je iz filma iz otroštva Lepota in zver! Podrobnosti v steklenih kosih so neverjetne!

17. Candy Skull Tattoo s cvetjem

tetovaže cvetnih stegen

To bi morala biti druga slika na tem seznamu, ki ima lobanje s cvetjem … ali pa tretja? Kakorkoli že, to samo dokazuje, kako se tetovaže cvetnih stegen dobro ujemajo z lobanjo!

18. Mandala Flower Thigh Tattoo za ženske

modeli tetovaže stegenskih cvetov

Mandala cvetlične tetovaže so lepe in elegantne zaradi neverjetne simetrije teh modelov.

19. Iz vrtnic & Citati

modeli tetovaže cvet stegna

Če želite svojim cvetličnim tetovažam dodati dodaten pridih elegance, lahko svoj najljubši pesemski odlomek ali citat dodate tudi s cvetjem.

In to je to za našo zbirko tetovaž cvetnih stegen! Če razmišljate o tetoviranju stegna, ne pozabite, da so rože zlahka elegantna in preprosta izbira za moške in ženske. Vso srečo pri naslednji tetovaži!