150 najboljih tetovaža i dizajna s punim rukavima

Ako ste tek počeli s tetovažama, a tetovaža punih rukava može biti dobar izbor za vas. Ove tetovaže na rukavima otvaraju brojne mogućnosti – možete ih proširiti na stražnju stranu ruku, na leđa ili čak na prsa! Međutim, poželjet ćete pažljivo odabrati dizajn tetovaže s punim rukavima jer su tetovaže na ovom mjestu vidljivije od onih na drugim područjima vašeg tijela.

Dizajn tetovaža s punim rukavima za vaše potrebe tetoviranja

Ako ćete se tetovirati na rukama, mogli biste napraviti i neke super tetovaže na rukavima, zar ne? To mi mislimo! Dakle, ako tražite neke uredne dizajne tetovaža s punim rukavima, ne tražite dalje. Imamo mnogo varijanti za vas da se inspirirate i odaberete! Pogledajmo neke od najboljih dizajna tetovaža s punim rukavima u nastavku, hoćemo li?

1. Vaša tipična tetovaža s punim rukavima

Tetovaže na rukavima obično se sastoje od nekoliko različitih elemenata. Čini se da je ovaj komad ovdje potpuni krajolik od zemlje s ogradama do neba ispunjenog oblacima i nekoliko drugih dizajna na nebu. Što mislite o ovome?

2. Tetovaža rukava u japanskom stilu u boji

Jednim pogledom možete zaključiti da je ova tetovaža inspirirana japanskim motivima i stilovima dizajna. Vaša tetovaža s punim rukavima može se sastojati od samo jedne teme koja joj daje skladniju vibraciju.

3. Jedno s prirodom

U tetovažama s punim rukavima crna i siva su važne boje. Međutim, tako su i ostale svjetlije boje! Ova tetovaža ne bi bila toliko dramatična da u sebi nema jarko narančasti plamen.

4. Tetovaža rukava u punoj boji

Tetovaže s hladnim rukavima ne moraju biti jednobojne i nasilne. Može biti nježna i šarena poput ove cvjetne tetovaže s punim rukavima na temu prirode!

5. Tetovaža s punim rukavima Samo u crnoj i sivoj boji

Ovdje postoji zanimljiv geometrijski uzorak, definitivno. Što je s crno -sivom bojom tetovaže? Mislite li da je to dobra boja za ovaj geometrijski dizajn tetovaža s punim rukavima?

6. Cool tetovaže rukava mogu biti šarene

Volimo kako su ispale jarke boje na ovom komadu tetovaže! Boje se dobro slažu s japanskim stilom tetovaža i cvjetnim uzorcima na prednjoj strani.

7. Crno -siva tetovaža s punim rukavima

Želite nešto što nije previše upečatljivo? Samo izvadite boje i na pola ste puta! Ova tetovaža rukava prekriva cijelu ruku s prikazima bića i nekim skriptama. Koje ćete riječi ili fraze odabrati za vlastitu tetovažu rukava?

8. Cool Dragon Sleeve Tattoo

Vau! Ovo je zasigurno jedna od tetovaža s punim rukavima koja će vas odmah natjerati da izgledate toliko hladnije. Čista završna točka tetovaže također zadovoljava!

9. Crno -zelena tetovaža s punim rukavima

Kad god pomiješate crno i zeleno u komadu tetovaže, to umjetničkom djelu samo daje vibraciju poput vanzemaljaca. Za to možemo kriviti samo znanstvenofantastične filmove!

10. Jednostavan, ali cool dizajn tetovaža s punim rukavima

Ova tetovaža na rukavu prikazuje Japanca Oni ili japansko čudovište, zajedno sa zmajem. Što se tiče japanskog dizajna tetovaža, ova dva motiva su među popularnim izborima.

11. Škrinja & Tetovaža na rukavima

Hobotnica kao rukav - vrlo je osebujan izbor tetovaže

Rukav Tattoo japanski stil na ruci muškarci

Da, tetovaže na rukavima možete proširiti i na područje grudi! U slučaju gornje slike, noge hobotnice također sežu do područja prsa i donjeg dijela ruke.

12. Suptilna nježnost

Džepni sat, lubanja, kruna i citati - zanimljiva mješavina u tetovaži muškarca na rukavu

Sleeve Tattoo ruže i džepni sat na muškoj ruci

Čini se da je tema u ovoj tetovaži rukava oproštajna i kratko vrijeme na zemlji. Sjaj sunčeve svjetlosti i oblaka iznad gotovo se čini i svetim.

13. Sve vaše omiljene slavne osobe

Sviđa nam se kako je ova tetovaža ispala. Tetovaža s punim rukavima ovdje prikazuje nekoliko ljepotica u stilu zabave i kasina. Koga bi izabrao tetovirati na ruci?

Kako sami odabrati mjesto za tetoviranje rukava

Ako se pitate koji je dio tijela najprikladniji za ispis, dopustite mi da vam kažem da je tetovaža na rukavu najbolji izbor za tetovirane djevice i iskusne tinta obožavatelji podjednako. Budući da je ovo dobro platno s ravnomjernom kožom, umjetnici tetovaža radije rade s rukama ljudi. Također, takvu tetovažu vrlo je lako prikriti u slučaju da još ne želite pokazati sliku.

Zašto onda ruku smatram jednim od najboljih mjesta za tetoviranje? Razmisli o tome

  • I male i velike slike funkcionirat će na vašoj ruci.

14. Sjajne tetovaže s punim rukavima u crnoj i sivoj boji

Ova tetovaža s punim rukavima mješavina je skica i pravilnog tinte. To bi mogao biti nedovršen komad, naravno, ali nikad ne bismo saznali. Što biste napisali za crno -sive tetovaže s punim rukavima po vašem izboru?

15. Anđeli čuvari

Kakav prekrasan način da pokažete svoju novu tetovažu s punim rukavima! Ova slika prikazuje vam sve najljepše kutove tetovaže, a tinta je tako lijepo izvedena da možete vidjeti sve detalje u crno -sivoj tetovaži s punim rukavima.

16. Poput krajolika

Jeste li ikada pogledali komad tetovaže s punim rukavima i smatrali ga umjetničkim djelom? Da niste, vjerojatno biste nakon što ste vidjeli ovaj komad! Dok je većina tetovaža crno -siva, brava ima zlatni motiv koji je jedinstven i lijep.

17. Tigrovi & Biljke bambusa

Stil tetovaže rukava ovdje sličan je onome što biste mogli vidjeti u japanskoj jakuzi, posebno uzorci koji ocrtavaju cijelo središte.

18. Strašni zmaj

Ovo je cool komad tetovaža s punim rukavima koji definitivno možete uzeti u obzir kako biste ga napisali tintom! Sudeći prema detaljima u zmaju, ovoj je tetovaži moralo biti potrebno puno vremena da se dovrši. Međutim, rezultati su vrijedni toga!

Pokrijte cijeli rukav ili napravite lijepu skromnu tetovažu na donjoj ruci. Stavite citat na područje ispod lakta. Učinite komad personaliziranim koliko želite. Područje je univerzalno.

  • Umjetniku je lako raditi s tim područjem pa možete provući veliki komad ruke bez da se morate zgrčiti.

19. Riječi & Natpisi

Niste sigurni hoće li vam se ta slika uvijek sviđati na vašoj tetovaži? Što kažete na ispis citata ili fraze koja će vam uvijek značiti? Ovo može biti vaš omiljeni bend, ime vaše voljene osobe ili bilo što drugo što za vas ima posebno značenje.

20. Dramatična tetovaža s punim rukavima

Ako želite da vaša tetovaža s punim rukavima izgleda dramatičnije, zašto ne biste dodali neke vizualne efekte poput onoga što biste obično vidjeli u stripu? Mogućnosti su beskrajne, a na vašoj mašti je da odlučite koliko želite da vaše tetovaže budu kreativne!

21. Tetovaža Hellboy Arm Sleeve

Jeste li gledali najnoviji film o Hellboyu? Uzbuđeni smo! Jasno je da će ovaj fanboy upravo ovdje gledati novi film tijekom premijere. A ti?

22. Riječi svestrano

U ovoj tetovaži s punim rukavima ima toliko riječi! Zapravo, cijela tetovaža ovdje je zapravo samo riječ. Vidimo da su ovdje prikazana mjesta ‘Alaska’ i ‘Colorado’, koja su možda neka od omiljenih ili nezaboravnih mjesta ove osobe.

Svi će dizajni raditi jer je koža na vašoj ruci ujednačena i dopušta profinjenije tetovaže poput fotorealizma itd.

23. Idite na sve što vam se sviđa

realistična tetovaža rukava - Momak je 100% Englez s portretom Njenog Veličanstva i Big Benom u njegovom

Realistična tetovaža rukava – Momak je 100% Englez s portretom Njenog Veličanstva i Big Benom u njegovom

Neke od kul tetovaža s rukavima sadrže nasumični asortiman svega. Neki imaju određenu temu koje se drže, ali ipak tu i tamo idu na slučajne obrasce. Ovaj je definitivno više orijentiran na Britaniju, ali što mislite?

24. Šareni asortiman

dramatičan femme-fatalle dizajn za tetovažu rukava na stvarnoj fotografiji

Dramatičan ženski fatalni dizajn za tetovažu na rukavu sa stvarnom fotografijom

Dame i žene obično preferiraju tetovaže jarkih boja. To se odnosi i na tetovaže s punim rukavima, ali postoje i druge varijante. Uostalom, svatko je jedinstven i ima svoje preferencije.

25. Gotovo Neon

realistična lubanja na cijan pozadini - vrlo dopadljiva nemilosrdna tetovaža rukava

Realistična lubanja na cijan pozadini – vrlo privlačna nemilosrdna tetovaža rukava

Boje tetovaže na rukavima toliko su svijetle da su gotovo neonske, posebno oko dijelova plamena ispod lubanje. Želite li da vaša tetovaža bude super svijetla ili super mračna?

26. Tetovaže s punim rukavima na obje ruke

feniks kao fotorealistična tetovaža rukava

Phoenix kao fotorealistična tetovaža na rukavu

Ovo je jedna prekrasna dama sa svojim sjajnim tetovažama upravo ovdje. Zašto tintom samo jednu ruku imate dvije? Ova gospođa odvažna je prema percepciji javnosti i vrlo je odvažna za svoj izbor tetovaža!

27. Crno -sive tetovaže s punim rukavima

raskošna fotorealistična tetovaža s gusarskim temama

Raskošna fotorealistična tetovaža s gusarskim temama

U ovom komadu tetovaže vidimo zdravu raznolikost tema i motiva. Postoji veliki brod, morski pas, neke ruže, pa čak i lubanja! Pitam se što cijela tetovaža znači za nositelja. Što mislite da ovaj komad tetovaže znači?

  • Moći ćete odlučiti koliko želite da tetovaža bude privatna.

28. Više vanzemaljskih tema

Čini se da su vanzemaljci većinom popularna tema među muškarcima. Ovaj dizajn tetovaže rukava ovdje prikazuje nešto što izgleda kao vanzemaljac koji drži ljudsku lubanju. Voljeli bismo znati priču koja stoji iza ovoga!

29. Sat koji ste stigli

Mame koje žele obilježiti rođenje svoje bebe mogu imati dizajn tetovaže poput ovog. Mi samo nagađamo, ali ovaj komad tetovaže mogao bi prikazivati ​​bebu na sat rođenja, ispisanu odmah iza njihovog portreta.

30. Tetovaža s punim rukavima dobro zasjenjena

U cijelom ovom komadu tetovaže nema izrazitog kontrasta. Čini se da su boje tako glatko zračno oblikovane da više liči na nosivi rukav nego na tetovažu! Ovako bi se trebala koristiti crna i siva boja tetovaža s punim rukavima!

Nosite li majicu dugih rukava, tat će biti potpuno prekriven, odjenite prsluk bez rukava da se to pokaže. Ili možete igrati peek-a-boo i pokazati samo dio slike.

tetovaža na rukavima prilično je uočljiva i uzbudljiva Uz ovu majicu crne i sive boje

Tetovaža na rukavima prilično je uočljiva i uzbudljiva Uz ovu majicu crno-sive boje

Tetovaže i bol na rukavima

(@uso_tatau)

dug put do davanja boje djevojčici crtane tetovaže na rukavu

Dalek je put do davanja boje tetovaži djevojčice na rukavu

Vjerojatno je počeo s rukavima, a zatim došao po još - spektakularnu kombinaciju rukava i tetovaže torza

Vjerojatno je počeo s rukavima, a zatim došao po još – spektakularnu kombinaciju rukava i tetovaže torza

Još jedna važna stvar koju treba zapamtiti je da koža vaše ruke ima manje živčanih završetaka pa proces neće biti tako bolan. Iako se količina nelagode razlikuje od osobe do osobe, ona ovisi o veličini skice i količini kože koju je potrebno nanijeti mastilom.

tetovaža djevojačkih rukava u vilinskom stilu

Tetovaža djevojačkih rukava u vilinskom stilu

bizarna kreativna tetovaža rukava

Bizarna kreativna tetovaža rukava

Ako se bojite boli, odlučite se za jednostavniji i manji dizajn. Suzdržanija i potcijenjenija tetovaža također može izgledati vrlo cool i jedinstvena. Dakle, djevojčice i dječaci koji dobivaju prvu tetovažu trebali bi smatrati svoje ruke savršenim mjestom za prvu tintu jer je to prilično siguran izbor i manje bolno iskustvo.

uhitivši tetovažu rukava morske ruke s šarmantnim repom

Uhićenje tetovaže rukava morske ruke sa šarmantnim konjskim jezom

Popularni simboli i značenja

Naravno, uvijek je bolje ako imate vlastitu ideju i skicu o kojoj možete razgovarati s umjetnikom.

Dopustite nam da vam damo neke osnovne savjete o značenjima i popularnim temama o kojima možete razmisliti.

Najpopularnije tetovaže s polu rukavima su plemenske. Dopustite mi da vam ispričam više o plemenskoj tinti i njenoj simbolici

  • Polinezijska tetovaža

Da, moderna riječ tetovaža izvedena je iz polinezijskog jezika gdje su plemenske tate inspirirane prirodom. Na primjer, zubi morskog psa značili su zaštitu, a školjke su simbolizirale bogatstvo itd.

izvorna plemenska tetovaža rukava

Originalna plemenska tetovaža rukava

Polinezijski ukras u tetovaži muškog rukava

Polinezijski ukras u tetovaži muškog rukava

Polinezijski plemenski tetovažni dizajn tetovaža ratnika s vrhovima koplja koji predstavljaju hrabrost i zdravu agresiju

Polinezijski plemenski dizajn tetovaža rukava ratnika s vrhovima koplja koji predstavljaju hrabrost i zdravu agresiju

plemenska tetovaža rukava ljuska simbolizira bogatstvo i prosperitet

Plemenska tetovaža rukava školjka simbolizira bogatstvo i prosperitet

  • Maori Moko tetovaže trebale su pokazati vaš društveni status. 

  • Haida tetovaže 

Haida je indijansko pleme koje živi u sjeverozapadnoj Americi.

žena domaća američka dizajna tetovaža rukava

žena domaća američka dizajna tetovaža rukava

Tetovaže s haida rukavima relativno su rijetke, ali vrlo upadaju u oči

Tetovaže s haida rukavima relativno su rijetke, ali vrlo upadaju u oči

  • Borneo Tribal tetovaže potječu od plemena otoka Borneo.

Omiljene muške i ženske slike

Žene vole tetovaže na rukavima jednako kao i muškarci. Neke od popularnih tema uključuju cvijeće, citate, natpise, pin-up, portrete ili fotorealistične tetovaže. Što je koža svjetlija to će te boje biti življe. Tipične muške ruke uključuju plemenske, životinje, pejzaže, portrete, natpise, polka za otpatke itd..

Tetovaža rukava vojnog krajolika

Tetovaža rukava vojnog krajolika

Leopard - tetovaža muških rukava životinja mesoždera

Leopard – tetovaža muških rukava životinja mesoždera

Tigar kao tetovaža rukava ostavlja muški agresivan dojam

Tigar kao tetovaža rukava ostavlja muški agresivan dojam

Tetovaža rukava morskog psa za muškarca

Tetovaža rukava morskog psa za muškarca

ženski portreti u tetovaži muških rukava

ženski portreti u tetovaži muških rukava

Avangardna tetovaža rukava s ekstravagantnim Salvadorom Dalijem

Avangardna tetovaža rukava s ekstravagantnim Salvadorom Dalijem

Crno -siva složena muška tetovaža - rukavi i leđa

Tattoo rukavi

Realističan dizajn tetovaža s rukavima s vječnim simbolima života i smrti

Realističan dizajn tetovaže rukava s vječnim simbolima života i smrti

Tetovaža trash polka rukava ludost je dana

Tetovaža trash polka rukava ludost je dana

Tetovaža s rukavom od smeća može biti prava stvar za izražavanje vaše osobnosti

Tetovaža s rukavom od smeća može biti prava stvar za izražavanje vaše osobnosti

Jedinstvena Cheshire catTrash tetovaža s polka rukavom u plavoj boji

Jedinstvena Cheshire crash tetovaža s polka rukavom u plavoj boji

Gagarin - sa svojim slavnim

Gagarin – sa svojim poznatim “Poehalijem” – blještavom tetovažom rukava Prvi čovjek u svemiru

Tema Biblije muškarac tetovaža rukava

Biblijska tema tetovaža muških rukava

Razapeti Spasiteljev rukav tatttoo

Tetovaža rukava raspetog Spasitelja

Citati u nečuvenom rukopisu čine nevjerojatne tetovaže rukava

Citati u nečuvenom rukopisu stvaraju nevjerojatne tetovaže na rukavima

Smatramo da ženske tetovaže zaslužuju veću pozornost i jednako su raznolike u stilovima kao i muške, pa ćemo ovu temu obraditi u našim kasnijim člancima. Tetovaže djevojaka na internetu su nedovoljno zastupljene.

vječna traka tetovaža rukava - Cvijeće za djevojku -

vječna moda tetovaža na rukavima – Cvijeće za djevojčicu

Moderan i složen dizajn tetovaža s punim rukavima za djevojčice

Moderan i složen dizajn tetovaža s punim rukavima za djevojčice

Motivi plemenskih cvjetova - netrivijalna tetovaža djevojčinih rukava

Motivi plemenskih cvjetova – netrivijalna tetovaža djevojčinih rukava

Uzbudljiva djevojačka tetovaža s punim rukavima

Uzbudljiva djevojačka tetovaža s punim rukavima

Pin -up žena tetovaža s punim rukavima - šik izbor

Pin-up žena tetovaža s punim rukavima-šik izbor

Ladylike tetovaža s punim rukavima - još jedan primjer retro pin up stila

Ladylike tetovaža s punim rukavima-još jedan primjer retro pin-up stila

Djevojka inspirira briljantnu tetovažu rukava

Djevojka inspirira briljantnu tetovažu rukava

Ključna životna slova u kruni cvijeća - veličanstvena rječita tetovaža rukava

Ključna životna slova u kruni cvijeća – veličanstvena rječita tetovaža rukava

Pravilno pazite na tetovažu s punim rukavima

Sada kada ste svoju ideju o tetovaži pretvorili u jedinstveno umjetničko djelo, vrijeme je za pravilnu njegu kože. Najbolji savjet je slijediti smjernice vašeg umjetnika.

Imajte na umu da što je vaša tetovaža šarenija i detaljnija - to joj je potrebno više njege

Imajte na umu da što je vaša tetovaža šarenija i detaljnija – to joj je potrebno više njege

Muška tetovaža s punim rukavima

Muška tetovaža s punim rukavima

Slavne osobe koje imaju tetovaže na rukavima

Ljudi poput Adama Levina, Davida Beckhama, Lil Wayne, Ozzyja Osbournea, Davea Navarra, Dwaynea Johnsona, Dennisa Rodmana i mnogih drugih vole pokazivati ​​tetovaže na rukavima. Također, provjerite cvijeće Kat Von D tat ili Cher Lloyd sa svojim leptirom to za cool inspirativne ideje.

Bow Wow -ove smislene tetovaže na rukavima

Bow Wow značajne tetovaže na rukavima

Cher Lloyd demonstrira tetovaže na rukavima s različitih strana

Cher Lloyd demonstrira tetovaže na rukavima s različitih strana

Kat Von D

Egzotične tetovaže Kat Von D s rukavima

“>