150 nevjerojatnih dizajna i značenja tetovaža na bedrima

Tetovaže na bedrima vrlo su popularne u ženskom svijetu. Bedro je najbolje mjesto za izradu tetovaža velikih razmjera i orijentacije.

Žene s tetovažama na bedrima odmah se pojavljuju mnogo senzualnije i sličnije ženama, čineći tetovaže na bedrima za žene vrlo tražene gotovo cijelo vrijeme u salonima za tetoviranje. Kad je riječ o tetovažama na bedrima za djevojčice i žene, uvijek će biti na raspolaganju mnogo dizajna.

Voljeli bismo vas obavijestiti o uobičajenim tetovažama na bedrima koje boje muškarci i žene, ali postoji toliko mnogo varijanti da je teško odabrati samo nekoliko o kojima ćete pisati!

Jedinstvene tetovaže na bedrima koje možete ispisati ove godine

Žene mogu ogoliti ovaj dio tijela izrazito od muškaraca i dječaka. To daje priliku djevojkama i ženama da ukrase tako prikladna mjesta proširenim slikama različitih dizajna.

Ženska bedra simbol su koji je koncentriran graciozno. Budući da se bedra smatraju nešto intimnijim područjem na tijelu osobe, potrebno je mnogo razmišljanja o odabiru jednog dizajna tetovaže na bedru koji vam najviše govori.

Ove tetovaže mogu se nanijeti mastilom na stražnjoj strani bedra, tetovažama na bedrima ili bilo gdje drugdje oko njih. Želite li pogledati sve ideje za tetoviranje bedra koje vam spremamo? Započnimo!

1. Klasična tetovaža ružinih butina

Ruže su uobičajena tema za tetoviranje žena svih dobi, bez obzira na to gdje se nalaze. Za ovaj komad ruže su tintom okružene slomljenim ogledalom sa zlatnim okvirom, dijamantom i bočicom parfema. Izgleda kao taština i ženskost, zar ne??

2. Dovwork Lion & Latice u boji vode

Ova tetovaža natkoljenice prikazuje veličanstvenog lava sa grivom, okruženog prekrasnim cvijećem obojenim nježnim nijansama i tonovima. Kontrast između boja za ova dva elementa tetovaže stvara savršenu harmoniju za ovaj komad tetovaže.

3. Vjere & Zen

Većina nas ne mora biti budist da bi znala da ova tetovaža na gornjoj strani bedara prikazuje Budu i cvjetove lotosa koji su također dobro povezani s njom. Uzorci mandala u pozadini dodaju osjećaj skladnosti i tetovaži.

4. Mandala Style Butter Tattoo

Tetovaže na gornjem dijelu bedra za žene ponekad se mogu proširiti na bočne i bočne dijelove kao i za žene iznad. Uzorak mandale koji se širi prema van sa strane bedara može se proširiti i na obraze stražnjice te na prednji dio bedra.

5. Like A Canvas Art

Neke tetovaže mogu učiniti da se čini da se nosilac odnosi prema svom tijelu kao umjetničkom platnu. Ovaj je komad izvrstan primjer koji pokazuje kako rep tetovaže feniksa može sam postati tetovaža natkoljenice. Ne zahtijeva mastilo kako bi tetovaža izgledala bolje!

6. Gotovo cijelo tijelo

Tetovaža cijelog tijela ove žene zaustavlja se samo do područja grudi, desne ruke i stopala. Ovdje se tetovaža na bedrima može smatrati samo još jednim odjeljkom koji upotpunjuje ostatak njezine tetovaže. Koliko je naporno vrijeme moralo potrajati ovoj nevjerojatnoj tetovaži!

7. Poput Samoanske tetovaže

Tetovaža natkoljenice za ovu damu slijedi istu temu kao i ostatak njenog tijela. Ponavljajući uzorci mogli bi vas podsjetiti na polinezijske ili samoanske tetovaže koje ste možda vidjeli i drugdje na našoj web stranici.

8. Meduza

Želite neke cool ideje za tetoviranje bedra? Kako bi bilo da se oprobate s nekim od svojih omiljenih likova ili čak s Meduzom poput ove dame? Nitko nije rekao da ionako ne možete imati portret na gornjem dijelu bedra, zar ne??

9. Tetovaža cijelih nogu

tetovaža bedra

Zašto ići samo na tetovaže na bedrima kada možete ispisati mastilom cijelu nogu? Ovdje prikazana tetovaža na bedru samo je mali dio ostatka umjetničkog djela dužine njezinih nogu. Gotovo je poput tetovaže rukava koju ima i na desnoj ruci!

10. Tetovaže samo uz gornji dio bedra

Ako niste sigurni gdje možete iscrtati tetovaže na bedrima, možete otići sa strane kukova. Vaša tetovaža može se protezati od trbuha do gornjih dijelova bedara. Unutar tetovaža poput ovog komada možda biste mogli nabaviti prekrasan bočni portret!

11. Dizajn tetovaža pauna

tetovaža gornjeg dijela bedra pauna

Ne možemo zamisliti koliko je vremena potrebno za stvaranje cijelog ovog komada tetovaže. Rep pauna proteže se na takav način da se to može shvatiti ili kao tetovaža natkoljenice ili tetovaža na stražnjoj strani bedra! To je ljepota tetovaže na bedrima – može se proširiti kako bi okružila cijela područja bedara.

12. Obilje cvjetnih tetovaža na bedrima

Ne iznenađuje što cvijeće ostaje stalna tema u tetovažama za žene. Kao takve, česte su i tetovaže s cvjetnim bedrima poput onih prikazanih gore. To je još više ako su ukrašene žicama perlica kako bi tetovaža postala zamršeniji dizajn.

13. Tetovaže na bedrima s bombonama lubanje

Lubanje bombona popularne su teme za tetoviranje i za žene! Svijetle boje i ljupki dizajn lubanje jednostavno su preslatki da biste odoljeli. Ove tetovaže lubanje od bombona nisu ograničene samo na tetovažu natkoljenice – mogu se jednako dobro uklopiti između ključne kosti ili bilo gdje drugdje.

14. Meduza portret bočne tetovaže

Ova tetovaža Meduze ima linijsku umjetnost koju bismo jednostavno nazvali savršenom. Čak su i crteži biljaka koje okružuju Meduzu i mali pribor koji ona nosi besprijekorni! Na ovoj tetovaži na bedru postoji samo mali tračak crvene boje, a savršeno se uklapa i u tetovirani komad.

15. Wolf tetovaža natkoljenice za djevojčice

U slučaju da niste vukovi s cvijećem prava su stvar što se tiče tetovaža na bedrima za djevojčice. Zašto? Pogledajte samo ovaj prekrasan komad tetovaže! Cvijeće i točkasti rad na tetovaži vuka izgledaju tako nježno i nevjerojatno – treba li nam zaista razlog za to?

16. Vrag u plamenu

Ne možemo biti sigurni u to što ova tetovaža pokušava pokazati, ali zasigurno nas podsjeća na gorući pakao koji čeka neke ljude na kraju života! Tetovaža koja prikazuje zlo ili vraga poput ove može biti uobičajena tetovaža na bedrima za muškarce.

17. Ideje za tetovaže cijelih bedara

Želite tetovažu koja će vam pokriti cijelo bedro, a zatim i nešto? Odaberite temu i samo krenite s njom! Ovaj bi vas mogao podsjetiti na popularnu GTA igru ​​u kojoj se radi o novcu, policiji i puno i puno automobila koji se vrte okolo. Nećemo se iznenaditi ako je ovo i tetovaža koja prikazuje Los Angeles!

18. Nježna tetovaža na bedrima za djevojčice

Tetovaža na bedrima djevojke - ljiljan i ptica

Tetovaža na bedrima djevojke – ljiljan i ptica

Tetovaže na bedrima za djevojčice također mogu biti mekane i nježne poput ovog prekrasnog komada tetovaže. Ovdje tetovaža na bedrima ima samo nekoliko jednostavnih linija i nekoliko poteza kistom u akvarelu. U njemu jedva da postoji nešto složeno, ali jednostavnost je u većini slučajeva dovoljno lijepa.

19. Little Does

Izvor

Tetovaže na bedrima s poslušnim i nježnim životinjama poput golubova i jelena također su među nekoliko najboljih izbora tetovaža za djevojčice i žene. Baš kao i gornji komad, tetovaža na bedrima za djevojčice ne mora biti komplicirana. Šareno cvijeće oko životinja daje jelenima ugodnu vibraciju u crno -bijeloj boji.

20. Crno -bijele ruže & Srce koje kuca

Što točno kaže Psalam 34:18? Što god to bilo, sigurni smo da bi savršeno pristajalo uz ovo srce okruženo ružama i drugim cvijećem. Iako je ova tetovaža mogla biti izvedena samo u običnom crno -bijelom stilu crteža, sjene i sjene unutar nje čine tetovažu upečatljivijom.

21. Mandala tetovaže na gornjem dijelu bedra s perlicama

Prije svega, vidite li nevjerojatnu dotwork za gornji dio tetovaže s uzorcima mandala? Pojedinosti u ovoj tetovaži na gornjem dijelu bedra jednostavno su nevjerojatne! Kad imate ovakvu tetovažu, gotovo može izgledati kao da nosite vrlo ukrašen pojas za podvezicu.

22. Jednostavan uzorak mandale sa strane bedara

Ova jednostavna tetovaža s uzorkom mandale dodatno je poboljšana sa samo malo bijele tinte. Primjećujete li bijele točkice oko tetovaže? Da, bijela tinta za tetovaže je stvar! Možda biste mogli razmisliti o dodavanju bijele tinte u sljedeću tetovažu.

23. Tamna tetovaža stražnje strane bedara

Tetovaže na stražnjoj strani bedra mogu biti ispunjene većom slikom koja se obavija oko bedra ili čak do stražnjice. Na ovoj tetovaži nalazi se portret žene i lubanja ispod nje. Volimo kako izgleda da tetovaža ima savršeno osvjetljenje!

24. Tetovaža sa strane bedra od suncokreta

tetovaža bedra suncokreta

Ako imate tetovaže na leđima, možete ih proširiti i na bedra i područje kukova. Budući da su donja područja tijela obično veća od gornjih polovica, tetovaže ispod područja kukova mogu biti prekrivene slikama i motivima velike veličine.

25. Žena i cvjetne tetovaže na bedrima

Nije neuobičajeno imati bočni portret žene s malo cvijeća, baš poput ove tetovaže na bedrima ovdje. Obično, kad god su žene ispisane tetovažom, pokazuju se s nekoliko vrsta emocija – ili hrabre i snažne, ili tužne i napuštene.

26. Tetovaža natkoljenice s kineskom tematikom

kineska tetovaža natkoljenice

Ovo izgleda kao da je izravno iz kineske slike! Možete vidjeti kineske rode, obris Sunca i neke grane u pozadini. Za ovu vrstu tetovaža trebat će umjetniku tetovaža da ima neke vještine u stilu tetoviranja akvarelom!

27. Cvijeće i ruže Tetovaže na bedrima

Iako se ova tetovaža može činiti kao složen komad, u njoj postoji samo nekoliko osnovnih elemenata. Možete vidjeti neke natpise, veliki uzorak mandale, nekoliko ruža, pa čak i malo leoparda pri dnu oko područja teladi!

28. Čipka & Tetoviranje križeva na gornjem dijelu bedra

Tetovaže na bedrima djevojke - križevi

Tetovaže na bedrima djevojke – križevi

Želite li neke prekrasne ideje za tetoviranje bedra za sebe? Što kažete na križnu tetovažu poput ove? Simboli križa vrlo su zamršeno ukrašeni, pa tetovaže imaju vrlo graciozan i ženstven izgled.

Prednosti tetovaža na bedrima

 • Ima mnogo prostora za razvoj mašte vašeg i vašeg gospodara i stvaranje jedinstvenih i neobičnih slika stilskog dizajna i velike moći i značenja.
 • Ova vrsta tetovaže može sakriti neke nedostatke vaše figure, kao i naglasiti njene jake strane.
 • Također su praktične i udobne na način da ih možete lako sakriti ispod svakodnevne odjeće i pokazati to samo kad želite.
 • Tetovaže na bedrima tjeraju vas da ostanete u formi i pokušate očuvati eleganciju svog tijela koliko god možete.
 • Tetovaže na bedrima daju vam priliku da razvijete svoju skicu, na primjer, do gležnja, trbuha ili slabina.

29. Tetovaže ruža na bedrima sa strane

Budući da je raspoloživ prostor oko područja bedara velik, ne morate dvaput razmišljati o tome da ruže velikih dimenzija napišete poput ove. Samo dvije ili tri ruže dovoljne su da prekriju područje i daju vam prekrasnu tetovažu ruža!

30. Pokrijte tetovaže ružinih butina

Cover Up Rose tetovaže na bedrima

Ne morate uvijek sami crtati tetovažu ruže-može se koristiti i kao prikrivena tetovaža! Na ovoj tetovaži kao primjer, ruže su ispisane vrhom nekih tetovaža mandale, a izgleda da cvjetaju po uzorcima mandala.

31. Tetovaža na butinama velike crvene ruže

Tetovaža na butinama velike crvene ruže

Tetovaže ruža na bedrima gotovo su isključivo za žene. Čak i tada postoji nekoliko boja koje ove žene mogu birati. Možete čak reći da su ženske tetovaže na bedrima zaslužile svoju raznolikost u bojama i stilovima u kojima su odabrale ispisati svoje tetovaže.

32. Zmaj na stražnjoj strani bedara tetovaže

tetovaže zmaja na stražnjoj strani bedra

Što se tiče zmajeva, tetovaža u japanskom ili kineskom stilu jednako je popularna. Ove tetovaže na stražnjoj strani bedra mogu sadržavati cijelu dužinu zmaja, pa tijelo nositelja tetovaže izgleda kao platno cijelog tijela.

33. Mandala za dotwork na strani bedara

Neke od najpopularnijih tetovaža su bočne tetovaže za djevojčice. Uzorci prikazani na ovim tetovažama mogu biti uzorci mandala ili nešto simetrično poput ovog, zasjenjeno zamršenim dotworkom i nekim perlicama.

34. Tetovaža natkoljenice s morskim psom

Iako su tetovaže morskih pasa možda popularnije kao tetovaže za muškarce, to ne znači da ih žene ne bi mogle koristiti tintom kao tetovaže na kukovima ili bedrima. Ova gospođa ovdje ima žestokog morskog psa s oštrim zubima na otvorenom preko gornjih dijelova bedara – kako žestoko!

35. Tribo tetovaža na natkoljenici

Ovakva tetovaža može biti napisana ili kao tetovaža na bedrima za muškarce ili za žene – za ovu vrstu dizajna ne postoji spol. Možete vidjeti portret dame s crvenom bojom na gornjoj polovici lica i vrstom majmunske glave koja se nosi kao trofej na vlastitoj glavi.

36. Tetovaže na bedrima lubanje s cvijećem

Možda želite tetovažu lubanje, ali ne želite da vaša tetovaža izgleda previše morbidno. Zašto ga ne ukrasite cvijećem oko sebe? Ova tetovaža natkoljenice prikazuje ruku koja drži lubanju na mjestu – možda kao znak pobjede?

37. Tetovaža na bedrima s leptirom & mjesec

Leptiri i moljci obično se tetoviraju zajedno s Mjesecom jer ove male insekte često privlače izvori svjetlosti s Mjeseca. Osim toga, uzorci leptira ili moljca mogu se dobro suprotstaviti svjetlini mjesečevih tetovaža.

38. Šarene cvjetne tetovaže na bedrima

Neke žene mogu radije ispisati raznobojno cvijeće na gornjim dijelovima bedra u usporedbi sa samo crno -bijelim. Cvjetne tetovaže prikazane ovdje jarko su obojene, s bljeskovima jarko plave, ružičaste i narančaste boje.

39. Labudovi tetovaže natkoljenice

Tetovaže koje prikazuju ptice, rode ili čak labudove, kao u ovom djelu, mogu se postaviti na gornja područja bedara. Kako se tijelo ptica proteže do područja njihovih stopala, tetovaže također dosežu donja područja bedara ili čak niže od toga.

40. Oči u krilima leptira

Umjesto da ispiše tipičnu tetovažu leptira, ova je osoba ovdje u krila tetovaže leptira ispisala ono što izgleda kao sovine oči. Kao i kod ostalih ženskih tetovaža na bedrima, i ova ima puno malih perlica koje je ukrašavaju!

41. Ideje za tetovaže s cvjetnim bedrima

Tetovaže cvjetnih butina u ovom komadu su svijetlocrvene, u kontrastu s onim što bi mogao biti crni gavran na gornjoj slici. Mješavina boja stvara živahan izgled tetovaža – izvrstan izbor!

42. Crno -bijele tetovaže cvijeća

Tetovaža na bedrima djevojke - cvijeće

Tetovaža na bedrima djevojke – cvijeće

Više ljudi bi u ovom djelu trebalo implementirati ideje za tetoviranje bedra! Cvjetovi su ispisani nježnim tonovima sive boje, tako da se boje ne razlikuju previše od ostatka kože.

43. Half Wolf Half Rose tetovaža bedra

Tetovaža na bedrima djevojke - vuk i crvene ruže

Tetovaža na bedrima djevojke – vuk i crvene ruže

Ovakva tetovaža na bedrima popularnija je za žene koje žele pokazati svoju ženstvenost s nekim osjećajem žestine. Obično vukovi predstavljaju divlju karakteristiku, dok ruže odaju ženstveniji ugođaj.

44. Obris lica

Tetovaža na bedrima djevojke - uplakane oči

Tetovaža na bedrima djevojke – uplakane oči

Ova vrsta dizajna tetovaža na bedrima izgleda kao nešto iz retro stripa, možda zbog svog dizajna i izgleda stila umjetničkog djela. To definitivno ne mrzimo!

45. Kuk & Tetovaža bedra pauna

Tetovaža na bedrima djevojke - paun

Tetovaža na bedrima djevojke – paun

Što može biti ukrasnije za tetoviranje od šarenog pauna? Ove su ptice poznate po svojim živim bojama, posebno u repu. Zbog toga je područje repa dobro područje na koje se možete usredotočiti kada je u pitanju dizajn tetovaža na bedrima!

Kako su bolne tetovaže na bedrima?

Tetovaže na bedrima mogu biti relativno bezbolne, ako ne i potpuno. Ovo je mesnati dio ljudskog tijela, gdje ima mnogo potkožna mast je sadržano. No, s obzirom na činjenicu da su nositelji tetovaža na bedrima u većini slučajeva djevojke i žene, očito je da im je koža tanja i osjetljivija na bol.

Zato može doći do krvi pri tetoviranju bedra, kao i do neugodnih osjećaja. Vrijedno je spomenuti da su tetovaže na bedrima uglavnom velikih veličina, a postupak izrade tetovaže trajan. Time se također stavlja naglasak na bolne osjećaje koji prate tetovažu.

46. ​​Crveni Indijanac

Tetovaža na bedrima djevojke - Indijka

Tetovaža na bedrima djevojke – Indijka

Crvene indijske tetovaže mogu se naći među nekoliko najboljih izbora kada je u pitanju dizajn tetovaža. Ovakav dizajn tetovaža možete pronaći ne samo na bedrima, već i na rukama ili bilo gdje drugdje.

47. Realistična tetovaža Candyskull

Tetovaža na bedrima djevojke u stilu Chicana

Tetovaža na bedrima djevojke u stilu Chicana

Do sada ste već primijetili da postoje dva stila za tetovaže lubanje bombona – svijetli, šareni i veseli, i nešto poput ovoga – tamnija verzija koja je također realnija.

Značenje tetovaža na bedrima

Tetovaže na bedrima uočljive su na nekim vrlo popularnim cool skicama.

Najčešća tetovaža na bedru je šareni veličanstveni zmaj. Različite kulture predstavljaju mnogo slika ovog mističnog stvorenja. Više ili manje su prikladni i za žene i za muškarce. Ljudi koji vole istočnu kulturu radije koriste ovu sliku mudrosti, cjelokupne moći i filozofskih potraga. Postoji mnogo metoda postavljanja zmajeva na bedro. Mogu se nastaviti do trbuha ili koljena. Zmajevi su slikovitiji ako su napravljeni u boji i bitne veličine.

Tetovaže na bedrima u ženskom svijetu također su bogate slikama poput tregera ili mašna. Postavljeni su simetrično na oba bedra sa stražnje strane. Ove slike nemaju poseban duboki smisao. Oni igraju ulogu emocionalne nijanse prevrtljivosti i pokazuju žensku milost i nježnost.

48. Cool Ideje za tetovaže na bedrima

Cool skica tetovaže - lubanja

Cool skica tetovaže – lubanja

Niste sigurni u vezi tetovaža koje želite ispisati na bedrima? Uvijek postoje jedinstvene ideje za tetoviranje bedra poput ove za početak! Koju ćete vrstu dizajna osobno poželjeti?

49. Tetovaža bedra kineskog zmaja

Tetovaža na bedrima i bočnoj strani djevojke - japanski zmaj

Tetovaža na bedrima i boku djevojke – japanski zmaj

Sjećate li se djevojke s tetovažom zmaja? Pa, ako vam se sviđa taj film, sigurno se možete odlučiti za ovakvu tetovažu! Upamtite da vaš izbor tetovaža nije ograničen vašim spolom!

50. Lubanje & Suncokreti

Dizajn tetovaža poput ovog iznenađujuće je uobičajen za dame koje vole pomiješati nekoliko cvjetova s ​​morbidnim uzorkom poput lubanja.

51. Svijetloplava tetovaža zmaja sa strane & Gornji dio bedara

tetovaže bedra sa strane plavog zmaja

Jedna od najhladnijih vrsta postavljanja tetovaža za zmajeve je točno uz bokove i natkoljenice. Nije li ovakva tetovaža fenomenalna za pokazati?

52. Tetovaža crvenog kineskog zmaja

Tetovaža crvenog zmaja na gornjim dijelovima bedara poput ove može dati ženi primamljiv, pa čak i atraktivan izgled.

53. Full Back Tatoo s zmajskom temom

Ne izgleda li ova tetovaža samo strašno? Japanske teme dobro se slažu s temama zmajeve tetovaže, pa ova tetovaža na gornjem dijelu bedra i na leđima izgleda potpuno fenomenalno.

54. Zmajeva tetovaža s crvenim cvjetovima

Tetovaža na bedrima i trbuhu djevojke - japanski zmaj i sakura

Tetovaža na bedrima i trbuhu djevojke – japanski zmaj i sakura

Zmajeve tetovaže mogu biti crno -bijele, a i dalje izgledaju lijepo uređene sve dok imate neke crvene cvjetne uzorke za ukrašavanje okolnih područja.

55. Uz gornji dio bedara & Područje kukova

Vaga na ovoj tetovaži zmije izgleda sjajno, zar ne mislite? Mješavina između onoga što se čini zlim u tetovaži zmije i crvenih cvjetnih uzoraka na stražnjoj strani daje cijelom komadu tetovaže skladan dizajn.

56. Ideje za tetoviranje zmijske butine s dvije glave

Nismo sigurni odakle toj osobi takva zanimljiva ideja za tetoviranje, ali reći ćemo da nam se sviđa ta ideja! Ne vidite svaki dan nekoga kako tetovira zmiju, a još manje dvoglavu!

57. Složeni dizajn tetovaža na bedrima

Vau, puno se događa u ovoj tetovaži na bedrima, zar ne? Dizajn s potpunom pokrivenošću poput ovog zasigurno će biti jedna od najgorih tetovaža na bedrima za žene!

58. Boje svestrane

tetovaža bedra

Evo savršenog primjera primarne upotrebe negativnog prostora u komadu tetovaže! Većina tetovaža prekrivena je svijetlim bojama, osim dijelova gdje je ostavljena prazna. Mogao bi biti nedovršen komad, ali volimo ovaj kakav jest!

59. Gornji dio bedra Cvjetne tetovaže na bedrima

Niste sigurni koji cvijet obojati? Ne morate birati samo jednu vrstu cvijeta. Umjesto toga, zašto ne biste ispisali top 3 favorita koji za vas imaju značajno značenje?

60. Čarobni prizor

Komad tetovaže krajolika također je dobrodošao za tetovaže natkoljenice. Ovaj komad također koristi negativni prostor za stvaranje obrisa Mjeseca. Ima umirujuću atmosferu, zar ne??

61. Klasične tetovaže djevojčica i vučjih bedra

Možda smo ovo već spomenuli, ali evo opet. Ovo je još jedna lijepa tetovaža natkoljenice koja prikazuje djevojčicu i vuka. Također ćete primijetiti da je inspiriran crvenim indijskim dizajnom tetovaža.

62. Pojedinačna mašna – tetovaže na bedrima za djevojčice

Tetovaža na bedrima djevojke - luk

Tetovaža na bedrima djevojke – luk

Ostanite slatki s malom mašnicom kao tetovažom na stražnjoj strani bedara! Iako možete ispisati uzorke mašnica na leđima ili na prednjoj strani bedara, ovakvi su dizajni češći za stražnju stranu bedara.

63. Dvije tetovaže na butinama za žene

Tetovaža na bedrima djevojke - mašne

Tetovaža na bedrima djevojke – mašne

Nisu li mašne samo divne kad su ukrašene ružičastim i čipkastim uzorcima? Tetovaže na leđima bedra ludo su popularne među ženama zbog svoje lijepe estetike.

64. Tetovaža cijelih leđa

Dok središnji dio tetovaže na leđima ne mora se protezati do nogu, uzorci koji okružuju glavni dio mogu se proširiti do stražnje strane bedara ili čak niže!

65. Lav s cvjetnim tetovažama na bedrima

Ova prekrasna tetovaža natkoljenice ima lava sa strane i nešto rascvjetanog cvijeća sprijeda. Način na koji su lav i cvijeće zasjenjeni je životan i lijep.

66. Cvjetni aranžman s velikim središnjim dijelom

Ovo nije prva niti posljednja ideja o tetovažama bedra s cvjetnim aranžmanom. Bez obzira na to, ovaj je komad također jedinstven jer stavlja jači fokus na cvijet u sredini. Manji dizajn oko središnjeg dijela daje i slici poboljšanje!

67. Stabljika cvijeća sa strane

Ako niste veliki ljubitelj cvjetnih aranžmana, što kažete na samo jednu stabljiku cvijeća s nekim koji tek treba procvjetati sa strane? Mali listovi također mogu biti dražestan detalj!

68. Opasna žena

Tetovaža na bedrima djevojke - treger

Tetovaža na bedrima djevojke – treger

Ovo je definitivno jedna od loših tetovaža na bedrima i za žene. Podvezica od čipke izgleda tako lijepo i graciozno, samo da zabludu razbije mali komad stroja utaknut u podvezicu.

69. Poput korzeta

Tetovaža na bedrima djevojke - mašne

Tetovaža na bedrima djevojke – mašne

Previše ste umorni da biste zadržali cijeli izgled korzeta? Što kažete na ispisivanje korzeta uzorkom na leđima i uparite ga s uzorkom leptir mašne na stražnjoj strani bedra?

Muške tetovaže na bedrima

Kao što je već spomenuto, zmajevi su vrlo popularni u ovom dijelu tijela i kod muškaraca i kod žena, ali imaju mnogo razlika ovisno o kulturi predstavljanja. Budući da tetovaže na bedrima nisu uobičajene za muški dio svijeta, potrebno je reći nekoliko riječi o idejama kojima daju svoje preferencije.

Kineski zmaj je vodeno biće, dok je japanski zmaj simbol zračnog elementa. Japanski zmajevi zanimljivi su po bogatim detaljima i jarkim bojama. Nositelj japanskog zmaja mora biti pošten i strog. Zmajeve tetovaže moraju odgovarati karakteru osobe. Kineski zmaj štiti vlasnika od zlih misli i pomaže u pronalaženju istine i pravde. Zmajevi u zapadnoj kulturi simbol su okrutnosti, negativnih karakteristika, zla i lukavstva. Svjedoci su pohlepe i zlobe.

Lavovi u tetovažama na bedrima simbol su majstorstva i veličine. Ova divlja životinja simbolizira sažetost, moć i lukavost, kao i svoju brzinu i pamet. Skice lavova također predstavljaju sunčevu energiju, ponos, dostojanstvo, pravdu i zaštitu. Dakle, takve tetovaže mogu biti talismani. Dva lava u neproučenoj pozi znak su ravnoteže i sklada. Muškarci i dječaci također mogu odabrati fotografiju lava kako bi je prikazali na svom bedru.

70. Plave zmajeve tetovaže na bedrima za muškarce

Tetovaža na bedrima čovjeka - zmaja

Tetovaža na bedrima čovjeka – zmaja

Sviđa li vam se ono što vidite na ovom komadu tetovaže kineskog zmaja? Znamo da znamo! Boje su svijetle i upečatljive, a uzorci su ostali bliski tradicionalnom dizajnu kineskog zmaja.

71. Šarena zmajeva tetovaža sa strane bedara

Tetovaža na bedrima djevojke - japanskog zmaja

Tetovaža na bedrima djevojke – japanskog zmaja

Ako niste sigurni gdje možete iscrtati zmajeve tetovaže, ovaj primjer može vam dati ideju. Zmajeve tetovaže mogu biti ispisane na način da njihova glava postane dio tetovaže natkoljenice poput ovog komada.

72. Cool Ideje za tetovaže zmajeva bedra

Tetovaža na bedrima čovjeka - kineski zmaj

Tetovaža na bedrima čovjeka – kineski zmaj

Kao što se i očekivalo, zmajeve tetovaže za muškarce razlikuju se od onih na ženama. Ovaj dizajn, primjerice, izgleda mnogo žešće od onoga što se pojavljuje na ženskim bedrima.

74. Crno -bijele zmajeve tetovaže natkoljenice

Tetovaža na bedrima kod momka - japanskog zmaja

Tetovaža na bedrima kod momka – japanskog zmaja

Tetovaže japanskih zmajeva ne trebaju boje. Možete ga ispisati crno -bijelim ili sivim tonovima i još uvijek će izgledati savršeno.

75. Manji Dragon tetovažni dizajn na bedrima

Tetovaža na bedrima čovjeka - japanski zmaj i cvijet

Tetovaža na bedrima čovjeka – japanski zmaj i cvijet

U slučaju da tetovaža zmaja u punoj veličini nije tvoja stvar, imamo i nešto ovakvo! Tetovažu zmaja možete ispisati tintom kao manji dizajn koji odgovara veličini tetovaže na drugoj nozi.

76. Zmaj među oblacima

Tetovaža na bedrima čovjeka - japanskog zmaja

Tetovaža na bedrima čovjeka – japanskog zmaja

Jesmo li to samo mi ili vas ova tetovaža pomalo podsjeća na seriju Dragon Ball? Mora da je ovaj biser izgledao kao biser!

77. Zmajeva tetovaža usklađena s lubanjama

Tetovaža na bedrima čovjeka - kineski zmaj i lubanje

Tetovaža na bedrima čovjeka – kineski zmaj i lubanje

Ovo nije baš uobičajen prikaz, ali postoji! Ova tetovaža zmaja ima dvije lubanje u svom kvačilu, gotovo poput trofeja.

78. Krunite za kralja džungle

Muškarci također mogu izabrati ispisati kralja džungle tintom na gornjim dijelovima bedra ili bilo gdje drugdje. U ovom slučaju čini se kao da ukazuju na to tko je vođa.

79. Lav s grivom koja teče

Skica tetovaže - lav

Ova skica tetovaže s prikazom lava izvrstan je primjer veličanstvenih ideja tetovaža na bedrima za muškarce. Biste li tako nešto nanijeli na sebe?

Ženske tetovaže na bedrima

Žene i djevojke ukrašavaju bedra različitim slikama. Velike su veličine, zato slova i citati, kao i male tetovaže, u većini slučajeva nisu prikladni. Skice tetovaža na bedrima različite su i uvijek originalne. Postao je popularan u posljednjih nekoliko godina i zaokupio je pozornost mnogih mladih djevojaka, prije svega. Hvatač snova ima posebnosti magični simboli, koji vas štite od lošeg duha kad vam um i duša odmore. Ovaj simbol je u našu kulturu došao od indijanskih plemena, koja su vjerovala u njegove zaštitne sposobnosti.

Često se kombinira sa slikama životinjskih lica ili šapa. Lavovi su također popularni kod žena i djevojaka. Međutim, za njih ova životinja personificira obiteljsku mudrost, odanost obiteljskom ognjištu i majčinstvo. Tetovaže s ružama jedno su od najcjenjenijih osjetila. Ima mnogo značenja ovisno o kulturi i dobi. Prioritetna značenja su jasna ljubav, vrlina i romantika. U kineskoj kulturi ruže su simbol ponosa i nježnosti. To je također prosperitet i riskantno zadovoljstvo. U starom Egiptu ovaj je cvijet povezivan sa ženstvenošću i majčinstvom.

Štoviše, neki elementi ruža imaju svoje dodatno značenje:

 • Stabljika, ako ravno predstavlja čvrstoću duše.
 • Listovi su povezani sa srećom i radošću.
 • Trnje je znak melankolije i malodušnosti.

Različita osjetila također imaju ruže različitih boja:

 • Bijele ruže su simbol nevinosti.
 • Ružičaste ruže znače zahvalnost.
 • Crvena ruža povezana je s ljubavlju i strašću.
 • Plave ruže prikladne su za originalne osobe.
 • Crna ruža simbol je tuge i misticizma.

80. Hvatač snova s ​​tetovažama na bedrima s perjem za žene

Tetovaža na bedrima djevojke - Hvatač snova

Tetovaža na bedrima djevojke – Hvatač snova

Hvatači snova uobičajena su tema u tetovažama na bedrima za djevojčice. Perje može lijepo visjeti oko gornjeg dijela bedara ili niz nogu ondje gdje ga odluče tintom.

81. Velika tetovaža hvatača snova na gornjim dijelovima bedara

Tetovaža na bokovima djevojke - Hvatač snova

Tetovaža na bokovima djevojke – Hvatač snova

Želite pokriti šire područje hvatačem snova? Što je s idejama za tetoviranje bedra poput ovog komada? Hvatač snova je ispisan velikom veličinom, dovoljnom da pokrije široko područje.

82. Lotos i hvatač snova

Tetovaža na bedrima djevojke - Hvatač snova i lotos

Tetovaža na bedrima djevojke – Hvatač snova i lotos

Većina djevojaka voli cvjetne dizajne tetovaža i hvatača snova. Imajući to na umu, je li ovakav dizajn tetovaže doista neočekivan za većinu vas?

83. Kao crtež

Tetovaža na bedrima djevojke - Hvatač snova s ​​vučjim licem i ružama

Tetovaža na bedrima djevojke – Hvatač snova s ​​vučjim licem i ružama

Ova tetovaža hvatača snova ima svoje klasične uzorke prekrivene i tetovažom vuka – to je jedinstven dizajn tetovaže na bedrima, zar ne?

84. Dotwork Lion tetovaža s jednostavnim dizajnom mandala

Ovdašnjoj tetovaži lava mora da je trebalo mnogo vremena da se oboji sa svim tim zamršenim dotwork dizajnom! Dizajn cvijeća i malih mandala na stražnjoj strani također doprinosi ukupnoj estetici ovog dizajna tetovaža na bedrima.

85. Dobro ukrašene lavlje grive

Stoga biste možda voljeli imati tetovažu lava kao dizajn tetovaže na bedrima, ali ne želite da izgleda previše žestoko ili realno. Ako je to slučaj, onda je ova dobro ukrašena tetovaža lava savršena za vas!

86. Dizajn zasjenjenog bijelog lava s ružama

nema dovoljno ljubavi za bijele tigrove i lavove kada je svijet tetovaža u pitanju! Zato smo toliko uzbuđeni kad vidimo ovaj prekrasan dizajn tetovaže natkoljenice. Prelijepo je!

87. Pojedinačna ruža

Tetovaža na bedrima djevojke - ružaTetovaža na bedrima djevojke – ruža

88. Koi riba s lotosom

Koi dizajn tetovaža riba također je popularan među ženama i djevojkama. Nismo iznenađeni! Ovo je ipak lijepa tetovaža.

89. Školjka i cvijeće

Nemate ideja za svoju prekrasnu malu tetovažu na bedrima? Kako bi bilo upariti lijep dizajn školjke zajedno s cvijećem.

90. Krizanteme

Krizanteme s nekim okolnim lišćem mogu biti izvrstan dizajn kada su u pitanju tetovaže natkoljenice. Možda je to zbog veličine ovih cvjetova i njihovog izvijanja prema središtu?

91. Križ i ruža

Križne tetovaže izgledaju prekrasno kao tetovaže na bedrima za žene, pogotovo ako postoji i lijep i realan motiv crvene ruže poput toga!

92. Dizajn tetovaža gomile ruža

Tetovaža na bedrima djevojke - ružičaste ruže s lišćem

Tetovaža na bedrima djevojke – ružičaste ruže s lišćem

Ne izgleda li vam ova tetovaža ružinih butina poput akvarelne slike? Ovaj prekrasan dizajn tetovaža poslužio bi kao tetovaža na bedrima za žene!

93. Crno -bijele ruže s trnjem

Tetovaža na bedrima djevojke - ruže s trnjem

Tetovaža na bedrima djevojke – ruže s trnjem

Trnje na ružama obično služi kao upozorenje drugima da im se ne približavaju. Što mislite da ova tetovaža znači kad je na njoj napisana žena? Možda je već bila ozlijeđena.

94. Tetovaže ruža na gornjim bokovima i bedrima

Do sada bi bilo samo ukazivanje na očito reći da su cvijeće i ruže dobar izbor za tetovaže na bedrima za žene. Jednostavan dizajn tetovaža poput ovog ipak dobro funkcionira, slažete li se?

95. Žuti leptiri & Dizajn tetovaža za gornju stranu bedra s ružama

Tetovaža akvarela na bedrima djevojke - ružičasta ruža i leptiri

Tetovaža akvarela na bedrima djevojke – ružičasta ruža i leptiri

Stilovi akvarelnih tetovaža uvijek čine čuda kada služe kao tetovaže na bedrima za žene. Ovaj dizajn nije iznimka! Volimo kako se boje šire oko tetovaža ruža.

96. Plave ruže & Leptiri

Tetovaže na bedrima djevojke - plava ruža i leptiri

Tetovaže na bedrima djevojke – plava ruža i leptiri

Ako postoji jedna boja ruža koju bi djevojke voljele, onda bi to bile plave ruže. Mislim, pogledajte tu divnu i prekrasnu boju! Što se tu ne voli? Ovo je jedna od jednostavnijih i ženstvenih tetovaža na bedrima za djevojčice za koju se možete odlučiti.

97. Jednostavna tetovaža ruže s okolnim lišćem

Tetovaža na bedrima djevojke - crna ruža

Tetovaža na bedrima djevojke – crna ruža 

Svjesni smo da ova tetovaža nije toliko upečatljiva kao neke od drugih gore navedenih tetovaža ruža, ali što nije dobrodošlo s ovom jednostavnom tetovažom crno -bijele ruže? Ponekad jednostavnost najbolje funkcionira!

Osobitosti naknadne njege

Ako se brinete o svom bedru, štitite ga od prašine, prljavštine, visokih temperatura kao u kupkama ili solariju i bliskom kontaktu s vunom i sintetikom, njegova će rehabilitacija biti uspješna. Bolje je napraviti tetovaže na bedrima u jesen ili proljeće. Možete odjenuti laganu odjeću od prirodnih materijala i nećete se osjećati neugodno. Bedro treba uvijek prati i tretirati posebnom kremom.

98. Dizajn tetovaža na butinama ljubičastih i crvenih božura

Tetovaža na bedrima djevojke - božuri

Tetovaža na bedrima djevojke – božuri

I ova jednostavna tetovaža je prekrasna! Božurci su već sami po sebi lijepo cvijeće pa tetovaže s cvjetnim bedrima s ovim dizajnom ne trebaju puno oblikovanja. Samo ga napišite tintom i počnite izgledati prekrasno!

99. Tetovaža jelena s gornjim dijelom bedra sa zlatnim okvirom

Tetovaža na bedrima djevojke - jelena

Tetovaža na bedrima djevojke – jelena

Da budemo pošteni, ovo može poslužiti i kao visoko estetski dizajn tetovaže na stražnjoj strani bedara! Ako ste ljubitelj tetovaža jelena, zašto ne razmislite o ovom komadu za sebe?

Tetovaže na bedrima slavnih

Tetovaže na bedrima ukrašavaju i tijela poznatih ljudi. Oni su većinom popularni u ženskim krugovima.

Lady Gaga tetovaža natkoljenice

Lady Gaga ima jednoroga na lijevom bedru.

Rihannina tetovaža natkoljenice

Tetovaža na bedrima Rihanne - elegantna slova

Tetovaža na bedrima Rihanne – elegantna slova

Rihanna je svoju desnu stranu ukrasila elegantnim slovima

Pink’s Back of Thigh tetovaže

Tetovaža na bedrima Pink - dva luka

Tetovaža na bedrima Pink – dva luka

Također ima dva mala i nježna dizajna luka ispisana na stražnjoj strani bedara!

Koja od ovih ideja za tetoviranje bedara vam se najviše sviđa? Bilo da se radi o tetovažama ruža na bedrima, tetovažama stražnjih strana bedara ili bilo kojoj drugoj vrsti dizajna koju možete naslikati na svojim bedrima, nadamo se da ste pronašli barem jednu ili dvije koje odgovaraju vašem ukusu i preferencijama. U međuvremenu, zašto ne biste provjerili druge ideje za tetoviranje drugih dijelova tijela ili s određenim motivima koje razmatrate?