19 najboljih cvjetnih tetovaža na bedrima koje će izgledati prekrasno

Tetovaže s cvjetnim bedrima nevjerojatni su. Ženstvene su, elegantne i prekrasne tetovaže za one koji žele tetovaže, ali ne žele da im se čini previše grubima. Kao takvi, osmislili smo popis cvjetnih tetovaža na bedrima za žene i muškarce kako biste dobili inspiraciju!

Najbolje tetovaže s cvjetnim bedrima za vašu sljedeću tetovažu

Iskreno, tetovaže na cvjetnim bedrima jednostavno su nevjerojatne. Kad pogledate jednu, može biti elegantna, nevina ili čak seksi. Naravno, vibracija tetovaže ovisit će o tome koji ste stil tetovaže ispisali na bedru. Pogledajmo!

1. Tetovaža cvjetnih bedara s obrisom trokuta

cvjetne tetovaže na bedrima

Pomiješajte tetovaže cvjetnih bedra s jednostavnim geometrijskim uzorcima poput obrisa trokuta u ovoj tetovaži. Sigurno će odavati suptilno ženstvenu vibru!

2. Ruže niz bedra

cvjetne tetovaže na bedrima

Jednostavna, ali klasična serija tetovaža ruža. Ovakvi dizajni tetovaža obično su dizajni koji prvo padaju na pamet pri razmišljanju o cvjetnim tetovažama.

3. Tetovaže cvjetnih butina za žene s dizajnom lubanje

cvjetne tetovaže na bedrima za žene

Tetovaže ruža često su popraćene dizajnom tetovaža lubanje. Fascinantan je spoj vidjeti nešto tako cvjetajuće u životu pomiješano s motivom smrti.

4. Crno -bijele tetovaže cvijeća

cvjetne tetovaže na bedrima za žene

Možete reći da će ova tetovaža s cvjetnim bedrima imati neke fensi dotwork u sebi. Iako nepotpuni, već možete predvidjeti kako će izgledati kao krajnji proizvod!

5. Cvjetne tetovaže na bedrima s natpisima

cvjetne tetovaže na bedrima

Natpisi, skripte i tekstovi jednako su popularni kao i tetovaže s cvjetnim temama, ako ne i više. Osvježavajuće je vidjeti kako se na oba dizajna nanosi tinta u isto vrijeme!

6. S uzorkom mandale

cvjetne tetovaže na bedrima

Volimo kako se suptilno dizajn moljca dodaje ovoj tetovaži cvijeća. Središte tetovaže na suncokretovim bedrima kao uzorak mandale dodaje šarm!

7. Od cvijeća & Paprati

cvjetne tetovaže na bedrima za žene

Ako ćete imati tetovaže na cvjetnim bedrima, gotovo bi bio grijeh ne uključiti malo zelenila i paprati u dizajn tetovaža. Pogledajte kako je ovo lijepo ispalo!

8. Jednostavno bojanje

cvjetne tetovaže na bedrima za žene

Najjednostavnije i najljepše cvjetne tetovaže na bedrima ne moraju biti u potpunosti obojene. Ovaj izgleda sasvim dobro s osnovnim dotworkom, zar ne??

9. Pola završeno

cvjetne tetovaže na bedrima

Možda je ova tetovaža cvjetnog bedra zapravo dovršena kakva jest? Što je duže gledate, ljepša izgleda ova tetovaža bez boje u laticama!

10. Cvijeće pored pješčanog sata

Dizajn tetovaža cvjetova bedara

Ruže su bodlje, savršen suputnik u tetovažama cvjetnih bedra pored pješčanog sata. Imati vremena je dobro, ali vrijeme može biti i izvor boli onima koji nemaju dovoljno.

11. Tetovaže bedra s cvijetom ruže

cvjetne tetovaže na bedrima

Baš kao i gornji dizajn, ove tetovaže ruža ovdje su postavljene zajedno s džepnim satom – savršen dodatak za žene koje žele eleganciju u svom životu.

12. Jednostavne tetovaže cvijeća

cvjetne tetovaže na bedrima

Volimo kako je ova ljupka cvjetna bedrena tetovaža obojena samo nekim osnovnim sjenčanjima u laticama i lišću. Izgleda apsolutno zapanjujuće!

13. Jedinstvene boje za tetovaže s cvjetnim bedrima

Dizajn tetovaža cvjetova bedara

Dakle, vidjeli ste obojene cvjetne tetovaže na bedrima – ali jeste li vidjeli takvu s bojama? To je malo rjeđe i vi to znate!

14. Suncokreti

cvjetne tetovaže na bedrima

Mislite da su ruže previše tipične? Što kažete na tetovaže suncokretovih bedara za promjenu? Ovaj svijetli i šareni cvijet učinit će da se osjećate radosno!

15. Mješavina boja

cvjetne tetovaže na bedrima

Ruže su obojene bojama, dok se tetovaža mandale u pozadini sastojala samo od crteža. Volimo kako se ove dvije boje miješaju kako bi bile tako lijepe!

16. Ljepotica i zvijer

cvjetne tetovaže na bedrima za žene

Ako vam ova cvjetna tetovaža na bedrima izgleda poznato, to je zato što je iz filma iz djetinjstva Ljepotica i zvijer! Detalji u komadima stakla su nevjerojatni!

17. Tetovaža lubanje od slatkiša s cvijećem

cvjetne tetovaže na bedrima

Ovo bi trebala biti druga slika na ovom popisu koja ima lubanje s cvijećem … ili je treća? U svakom slučaju, ovo samo dokazuje kako se tetovaže s cvjetnim bedrima dobro slažu s lubanjama!

18. Mandala Cvjetne tetovaže na bedrima za žene

Dizajn tetovaža cvjetova bedara

Cvjetne tetovaže u stilu Mandale lijepe su i graciozne zbog nevjerojatne simetrije ovih dizajna.

19. Od ruža & Citati

Dizajn tetovaža cvjetova bedara

Ako želite dodatnu notu elegancije svojim cvjetnim tetovažama, možete staviti svoj omiljeni ulomak pjesme ili citat s cvijetom.

I to je to za našu kolekciju cvjetnih tetovaža na bedrima! Ako razmišljate o tetovaži na bedru, zapamtite da cvijeće lako može biti elegantan i jednostavan izbor i za muškarce i za žene. Sretno sa sljedećom tetovažom!