Alt poroke so v dobi ustvarjalnosti enostavne

Razmišljate o tem, da bi se odpovedali tradiciji in imeli poroko bolj v alternativnem slogu? Oglejte si te ustvarjalne ideje za navdih za poročni dan.

Alternativne ideje za poroko

Tradicionalna poroka v belih oblekah postaja iz leta v leto manj priljubljena, letos pa je postala še bolj priljubljena.

Po navedbah Washingtonskega mag -a se je vse več parov odločilo za edinstvene, ustvarjalne in alternativni poročni aranžmaji leta 2020, odvračanje od tradicionalnega trenda.

Tetovaže so velik del tega, začenši s poroko.

Novi modeli za poročne trakove

Poročni prstan je simbol stalnosti vaše zveze. Tetovaža, glede na njeno resnično trajno stanje, je odličen način, da to pokažete.

Vendar je pomembno omeniti, da ročne tetovaže lahko in bodo zbledele: Vrvež razloži, kako.

Morali boste dobro skrbeti in razmisliti o ponovnem črnjenju. Še ena edinstvena stvar, ki jo lahko naredite, je, da združite prstansko tetovažo z obročem.

Najnovejši trendi v slogu zaročnega prstana ponujajo veliko radovednih modelov ki jih je mogoče združiti s tetovažami, kot so široki ovalni in minimalistični modeli. Oboje bi bilo resnično edinstven in alternativni slog.

Vplivne kulture

Mnoge alt poroke so opredeljene s preprosto subverzijo bele poroke. Črne obleke, majhne in intimne zadeve in neuporaba cerkve za poroke so možnosti, ki postajajo vse bolj priljubljene.

Kaj pa jemanje iz drugih kultur?

Poročna tetovaža Mehndi

Po poročanju Insiderja je v Indiji tetovaža podoben mehndi ime igre, namesto da bi nosili ročni nakit. Lahko bi razmislite o tetovaži v slogu mehndi v spomin na vaš veliki dan.

Posnetki so velik dejavnik tudi pri tujih porokah. Na primer, poroke na Fidžiju običajno vključujejo obdarovanje kitovega zoba, ki ima potencial za tetoviranje ali nakit v vaši lastni slovesnosti.

Ceremonija sama

Klasična poroka sledi slovesnosti, sprejemu, hotelu in medenemu tednu. Vašemu ni treba – ne več.

Majhne slovesnosti so vse bolj priljubljene, prav tako koncept pobega. V celoti se boriti proti kulturi porok in imeti svojo alternativo tradiciji, ki se spoštuje s časom, je edinstvena, kot prihaja.

Ker bo edinstven, boste imeli poroko, ki ustreza vaši ljubezni do tetovaž. Ne glede na to, ali gre za globlji pomen ali za umetnine, so tetovaže razmetljiv prikaz vaše ustvarjalnosti in vaše osebnosti – če to uporabite za vse v svojem življenju, se boste počutili tako udobno v svoji koži, kot bi morali biti.

To velja tudi za vaš poročni dan in poročni dan, ki vam ustreza in izraža vašo ustvarjalnost, mu bo pomagal ostati v spominu.

Ali nameravate s poroko prekiniti tradicijo? Kaj načrtujete? O tem bi radi slišali v oddelku za komentarje!