25 najboljih frizura za dječake

Duga kosa postala je popularna za dječake i postoji mnogo načina za rast, šišanje i oblikovanje dužih frizura. Neki dugi stilovi inspirirani su najnovijim novim trendovima kose za moderan izgled, dok su drugi klasični krojevi koji i dalje izgledaju cool i elegantno. Bez obzira imate li valovitu, ravnu, gustu ili kovrčavu kosu, možete pronaći razne duge frizure koje odgovaraju vašem stilu i osobnosti. Kako bismo vas inspirirali trendovskim krojevima i stilovima, sastavili smo najbolje frizure za dječake koje ćete dobiti upravo sada. Od šiški i bobova do čupavih i prirodnih slojeva, vaša će se djeca svidjeti ovim savršenim dječačkim frizurama za dugu kosu.

Dječaci za dugu frizuru

Frizure za dječake s dugom kosom

Muška punđa

Činjenica da se muška punđa i dalje viđa svjedoči o njenoj postojanosti. Više se ne smatraju modom, stilovi punđe s muškarcima lijepo djeluju na dječake i momke koji žele jednostavan, ali moderan način kako će ljuljati svoju dugu kosu. Muška punđa slična je gornjem čvoru, ali ova duga frizura obično je postavljena dalje.

Dok gornji čvor često dolazi s izblijedjelim, podrezanim ili obrijanim stranama s dugom kosom na vrhu koja je vezana u čvor, muška punđa postiže se duljom kosom koja se drži u punđi na leđima. Ova je frizura izvrsna za djecu koja žele prigrliti svoju dugu, ravnu kosu, ali je ponekad žele držati dalje od lica.

Dječaci Man Bun

Gornji čvor

Ako vaš dječak želi isprobati nešto odvažno, raspustite mu kosu i idite na gornji čvor. Gornji čvor došao je na scenu otprilike u isto vrijeme kad i muška punđa, ali nije uživao u istom slijedu. Dok je gornji čvor iznimno sličan repu, razlika je u postavljanju kravate i često izblijedjelim, podrezanim ili obrijanim stranama.

Visoki čvor za dječake

Mali dječaci i tinejdžeri morat će izrasti puno kose, a zatim skratiti bočne strane ili polako narasti samo pri vrhu zadržavajući kraće stranice. Nakon što imate dovoljno kose na vrhu, skupite je u čvor na tjemenu i pomoću kravate za kosu držite je na mjestu.

Vrhunski čvor za dječake

Duga valovita kosa

Duge valovite frizure nude moderan izgled s puno karaktera, što znači da se valovita kosa vašeg dječaka može ošišati i oblikovati na mnogo različitih načina. Kad su raščupani i oblikovani neuredno, prirodni valovi čine valovite frizure koje ne zahtijevaju održavanje i zgodne su. Savršen za dječake s prirodnom teksturom kose, ovaj će ih stil zadržati cool bez puno napora.

Duga valovita dječačka kosa

Debela frizura srednje duljine

Postizanje guste kose do izrađene srednje duge kose može biti teško, ali vrijedi. Ova frizura savršeno će se uklopiti u preporod 70 -ih koji je trenutno popularan. Šišanje neka bude srednje duljine s malo teksture i usitnjenosti kako bi izgledalo mlado i razigrano.

Debela srednja frizura za dječake

Duga kosa sa šiškama

Bob je cool izgled za djecu sa srednjom do dužom ravnom kosom. Šiške na ovom kroju pomažu uokviriti lice, što posebno dobro djeluje na okrugla lica. Ovaj rez najbolje funkcionira kada se šiške namjerno drže neurednim. Time se izbjegava da frizura izgleda previše njegovana.

Dječaci duga kosa sa šiškama

Dužina brade s dugim šiškama

Ako vaše dijete ne želi previše frke oko kose i ne voli se šišati, pokušajte mu dopustiti da mu izraste kosa dok ne naraste do brade i šiške ne budu dovoljno dugačke da se mogu pomesti sa strane. Ovaj stil zahtijeva što manje održavanja.

Duga kosa s dugim šiškama za dječake

Duga kovrčava kosa

Ako imate dugu kovrčavu kosu, ali niste sigurni kako ju oblikovati, zašto ne dopustite da vam frizura jednostavno teče prirodno. Kao jedna od najboljih dugih frizura za muškarce s gustom kosom, ovaj prirodni izgled može otežati vaše kovrče dopuštajući im da dodaju nešto jedinstveno! Možda ćete čak htjeti nanijeti i neku laganu pomadu za teksturiranu završnu obradu.

Dječaci s dugom kovrčavom kosom

Konjski rep

Rep je jedan od najjednostavnijih i najčešćih dužih stilova za dječake, tinejdžere i mladiće. Bilo da ste u procesu rasta kose ili već imate dužinu, na kraju ćete isprobati ovu frizuru s niskim održavanjem.

Dječački rep

Duljina ramena

Hladne frizure do ramena ne moraju biti komplicirane da bi izgledale dobro. Ne trebaju vam strahovi, pleteni dijelovi ili neki hipsterski spin koji zahtijeva redovito oblikovanje. Umjesto toga, kosu možete pomesti iza ušiju, razdijeliti je po sredini ili jednostavno pustiti da sve prirodno padne. Slično kao kod brata, kosa do ramena nudi razinu punoće i volumena koja izgleda moderno i moderno za dječake svih dobi.

Frizure za dječake do ramena

Dugi kovrčavi Bob sa srednjim dijelom

Za djecu s kovrčavom kosom može biti teško pronaći duži stil koji djeluje bolje od ovog središnjeg dijela. Ostali duži stilovi mogu izgledati ludo na kovrčavoj kosi, ali ovaj je šišanje zabavno, a da nije previše. Ova je frizura dovoljno duga da se istakne, a da se i dalje relativno nisko održava.

Dugi kovrčavi Bob sa srednjim dijelom za dječake

Afro

Za one blagoslovljene prirodno gustom, čvrsto uvijenom kosom, Afro je izvrsna duža frizura. Popularno među slatkim crnim dječacima, Afro je svjež način za zabavnu frizuru koja laska vašoj prirodnoj kosi. Afro šišanje može zahtijevati dodatno održavanje, ali rezultati su više nego vrijedni.

Afro za dječake

Slojeviti rez srednje duljine

Slojevitost dodaje šarmantan stil svim frizurama, pa slojevita frizura za dječake sa srednjom do dugom kosom može biti savršen izgled. Slojevi srednje duljine sjajni su za one s finom kosom jer dodaju malo volumena. Namijenjeni su i za neuredno nošenje, što je savršeno za dječake i tinejdžere koji žele dotjerivanje bez muke. Ovaj stil ima svojstven mali đavolski stav.

Slojevi srednje dužine za dječake

Dredovi

Omiljeni za crne dječake koji rastu kosu, strahovi su zabavni i svestrani. Nakon što odrastu, mogu se oblikovati u mnogo različitih stilova, bilo da su ostavljeni da izrastu prirodno ili u kombinaciji s izblijedjenjem.

Dredovi za dječake

Neuredni valovi

Valovita gusta kosa često je prirodno neuredna, što je čini elegantnom frizurom za dječake i momke koji rastu. Odrastite ga kako bi kosa pronašla svoj prirodni oblik, a vaš brijač to naglasi. Potrebno ga je samo povremeno rezati, što ga čini izvrsnim za djecu koja ne vole često sjediti u brijačkoj stolici.

Neuredne duge valovite frizure za dječake

Prirodna kosa srednje duljine

Ova prirodna kosa nije frizura, već je suprotno. Ideja je dopustiti da sinu kosa naraste i bude divlja i neuredna. Ovaj pristup prikladan je za djecu s prirodno valovitom ili kovrčavom kosom. Kosa vašeg dječaka izrast će i imati svoj stil bez potrebe za aktivnim stiliziranjem proizvoda. Jedini posao koji mu treba je znojna ruka koja češlja kosu s lica dok se igra vani.

Prirodne duge frizure za dječake

Teksturirani Shag sa šiškama

Teksturirani rezovi shagha još su jedan dio povijesti koji se nedavno ponovno pojavio. Popularne na rock sceni 70 -ih, ikone poput Micka Jaggera i Davida Bowieja nosile su šišanje. Šišanje uključuje nanošenje kose na različite duljine. Tradicionalno, također su bili pernati na vrhu, ali možda bi bilo najbolje pustiti kosu da legne za sljedeći šišanje vašeg dječaka.

Teksturirani Shag sa šiškama za dječake

Valovita kosa srednje duljine

Ako vaš sin ima valovitu kosu, ali nije sasvim spreman dopustiti da mu naraste do ramena, rješenje srednje duljine moglo bi biti rješenje. Kosa bi mu trebala biti dulja i protjecati pored ušiju, a da ne dopire do brade. Ova lepršava frizura najbolje izgleda razdijeljena u sredini ili sa strane. Možete probati i s šiškama, ovisno o tome kako vaš sin voli oblikovati kosu.

Valovita dječačka kosa srednje duljine

Uvijanja

Lakše za održavanje nego strahovi, uvijanja su izvrstan način da prigrlite gustu, teksturiranu kosu. Ovaj je stil svestran i zabavan, pružajući vam mogućnosti kako želite da konačni izgled naiđe. Možete dodati blijeđenje kako biste povećali učinak kose na vrhu ili je držati uvijenom.

Uvijane frizure za dugu kosu za dječake

Kako rastu dječačku kosu

Odrastanje duge kose za dječake ne znači da morate slijediti neki smiješni puk za njegu ili četkati kosu stotinu puta svake noći. Osnovna njega kose zaista počinje s nekoliko ključnih proizvoda za održavanje zdravlja. Korištenje dobrog šampona i regeneratora osnovni je uvjet, a pranje samo nekoliko puta tjedno je pametno. Zdrava prehrana i redovito podrezivanje kako bi se smanjili ispucali vrhovi također mogu pomoći u rastu kose vašeg dječaka. Tada kvalitetan proizvod za oblikovanje može napraviti veliku razliku u postizanju duge frizure koju želi.

Kako rastu dječakovu kosu

Kako ošišati dugu dječačku kosu

Dugo ošišati dječakovu kosu zahtijeva miješanje i nanošenje slojeva na vrh, dok se sa strane sužava i leđa. U najmanju ruku trebat će vam kvalitetne škare i dugi češalj. Ako vaše dijete želi izblijedjele strane, ulaganje u škare za kosu je dobra ideja. Ovaj alat za šišanje učinit će proces lakim i jednostavnim, osiguravajući vašem dječaku hladnu dugu frizuru.

Prilikom šišanja dječačića htjet ćete mu držati kosu podignutu i prstima odrediti duljinu reza. Kad šišate šiške, očešljajte rubove i češljem izravnajte obrub. Primarni cilj trebao bi biti dosljednost duljine na svim dijelovima kose. Ako nanosite dječakovu kosu, pobrinite se da duljina postupno raste za besprijekoran, prirodan izgled.

Kako ošišati dugu dječakovu kosu

Kako oblikovati dugu dječačku kosu

Prilikom oblikovanja dječakove duge kose trebat će vam dobri proizvodi za kosu kako bi stil ostao na mjestu. Cool frizure za dječake s dugom kosom trebaju ravnotežu držanja, volumena, tečenja i punoće za moderan izgled. Najbolji proizvodi za kosu za dječake dolaze s laganim do srednjim držanjem kako bi zadržali stil na mjestu, a da ne izgledaju ukočeno ili da se perutaju. Za teksturiranu završnu obradu preporučujemo upotrebu kreme za oblikovanje, voska, pjene ili spreja s morskom soli.

Kako oblikovati dugu dječačku kosu

Za oblikovanje dječakove kose upotrijebite malu količinu proizvoda i provucite je kroz kosu, počevši od prednjeg dijela glave. Pobrinite se da nanesete proizvod za oblikovanje i premažete korijenje do vrhova. Napravite željenu frizuru ili ostavite dugu kosu da prirodno teče za maksimalno kretanje. Ako radite mušku punđu ili gornji čvor, zavežite kosu straga ili iskoristite dodatnu duljinu kao omotač.

U konačnici, oblikovanje duge kose ne znači da morate slijediti neki smiješni puk za njegu ili stalno češljati kosu. Osnovna njega kose zaista počinje s nekoliko ključnih proizvoda za održavanje zdravlja. Dobar šampon i regenerator osnovni su uvjeti, tada kvalitetan proizvod za oblikovanje može napraviti razliku u postizanju željenih dugih frizura.