50 najboljih dječačkih frizura

Bilo za školu ili ljeto, svi dječaci trebaju odgovarajuće frizure kako bi izgledali i osjećali se dobro. Od klasičnih frizura za kratku kosu do modernih stilova za dugu kosu, potrebno je razmotriti mnogo frizura za dječake. Vaš mali dječak ili dječačić možda već imaju i vlastiti osjećaj za stil pa je važno pronaći svestrane stilove šišanja koji će dobro pristajati i ležernom i svečanom izgledu.

S nekoliko cool frizura za dječake ovih dana, teško je odabrati najbolji izgled za svoju djecu bez obzira na vrstu kose. Kako bismo inspirirali male dječake idejama i stilovima, sastavili smo popis najboljih frizura za dječake koje ćete dobiti upravo sada. Ove moderne frizure za male dječake popularne su i stilske, a kosu vašeg dječaka podići će na višu razinu.

Šišanje za dječake

Dječačke frizure

Od modernih frizura do najnovijih novih trendova, najpopularnije dječačko šišanje ovih dana počinje s kratkim stranama i dugom kosom na vrhu. S pravim šišanjem, možete skinuti kratke, srednje i duge frizure. Lijepe kratke frizure koje možete dobiti uključuju šišanje, šišanje, češljanje, bočni dio, šiljke i blijedi kovrčavu kosu. Srednji do duži stilovi s kojima ćete htjeti eksperimentirati uključuju mohawk, lažni jastreb, vrh shag -a, glatko natrag i flow.

Frizura za dječake

Budući da pronalaženje samo jedne frizure za vaše dijete može biti izazov, možda biste htjeli eksperimentirati s više stilova. Neke moderne frizure su super za nižu srednju školu, dok su druge savršene za mlađu djecu.

Cool frizure za dječake

Bez obzira želi li lagan stil koji će izgledati cool bez proizvoda za kosu ili elegantnu novu frizuru koja može zahtijevati malo truda, ali izgleda slatko, ovaj će vam vodič pomoći pronaći najslađe ideje za šišanje dječaka za sve tipove kose!

Dječaci na kratke frizure

Dječaci na kratke frizure

Taper fade jedna je od najpopularnijih frizura za dječake. S kratkim stranama za stvaranje kontrasta i isticanje kratke kose na vrhu, styling je teksturiran za prirodnu završnu obradu. Ova hladna kratka frizura također uključuje kosu sa strane napred za moderniji i slatki izgled. Preporučujemo korištenje malog proizvoda za kosu za savršenu količinu teksture, volumena i protoka. Za dječju frizuru koju je lako nabaviti i koju je jednostavno oblikovati, ovaj je kroj i stil omiljen.

Dječaci za srednje frizure

Dječaci za srednje frizure

Dječaci koji vole dužu kosu cijenit će hladne srednje frizure. Najbolje frizure srednje duljine općenito imaju izblijedjele ili podrezane strane i leđa s duljim stilovima na vrhu. Kratke strane jednostavno se održavaju i jednostavne su, dok se na kosu srednje duljine može smjestiti nekoliko zgodnih frizura. Možete ga povući unatrag, četkati ga prema naprijed kako biste stvorili šiške, pustiti ga da prirodno teče ili ga začešljati radi čistog izgleda.

Dječaci za dugu frizuru

Dječaci za dugu frizuru

Duge frizure postale su popularan trend za dječake. Frizura za dječake izgleda cool i ne mora zahtijevati puno održavanja ili zahtijevati puno stila. Dulji stilovi također odgovaraju svim tipovima kose, pa ih je lako dobiti ako vaš dječačić može narasti. Bez obzira imate li kovrčavu, valovitu, gustu ili ravnu kosu, djeca mogu pokazati svoj jedinstveni stil i osobnost elegantnom dugom kosom.

Kratke strane, duge vrhunske dječačke frizure

Kratke strane, duga kosa na vrhu dječačkih frizura

Dok će kratke frizure za dječake uvijek biti u modi, duga kosa na vrhu jak je trend posljednjih godina. S kratkim izblijedjelim stranama i duljom šiljastom kosom, ove vrste frizura za dječake u trendu su i naoštrene.

Moderna dječačka frizura s tvrdim dijelom

Moderna dječačka frizura s tvrdim dijelom

Kako se stilovi dječje frizure nastavljaju razvijati, primijetit ćete nekoliko jedinstvenih zavoja u gornjem primjeru: postrojiti se oko sljepoočnica i linije kose, a tvrdi dio obrijati u kosu kako bi stvorio hladan bočni dio. Kao jedna od najboljih novih frizura za dječake, ovaj sjajan izgled oduševit će vašeg dječaka zbog njegove najnovije frizure.

Češljajte s tvrdim dijelom i izblijedite kožu

Češljajte s tvrdim dijelom i izblijedite kožu

Češalj je i dalje slatka dječačka frizura koja odlično pristaje svakom djetetu. Svestrana i elegantna, ova moderna češljana frizura uparena je s blijeđenjem sa strane i tvrdog dijela. Ako vaš dječačić ima gustu, ravnu kosu, može se izvući prirodnim stilom bez proizvoda. Međutim, dobra pomada ili gel za djecu ponudit će prekrasan sjaj uz određenu kontrolu za posebne prigode.

Kovrčava šiška s visokim izblijedjenjem

Kovrčava šiška s visokim izblijedjenjem

Dok kovrčavu kosu može biti teško upravljati i oblikovati, kovrče mogu dodati jedinstvenu teksturu bez premca drugim tipovima kose. S ošiljenom frizurom na stranama i dugom kovrčavom kosom koja visi s čela, ova se trendovska frizura ističe. Stil također pruža volumen i pokret bez krutosti, što ga čini savršenom frizurom za dječake za aktivnu djecu.

Skliznite unatrag s Mid Fadeom i dizajnom

Ošišana kosa sa srednjim blijeđenjem i dizajnom

Za oštriju frizuru s izblijedjenjem za dječake, isprobajte ovu zalizanu fade sa dizajnom kose. Srednje blijeđenje izgleda sjajno sa strane i s leđa, a jedinstveno miješanje super je moderno i kratko. S kratkom do srednje dugačkom kosom na vrhu, dječaci imaju sposobnost oblikovanja različitog lijepog izgleda. Ova frizura s teksturom ima brušeni stražnji dio za jednostavno oblikovanje.

Dječaci Faux Hawk s kratkim stranama

Faux Hawk s kratkim stranama

Umjetni jastreb oduvijek je bila cool frizura za male dječake. S kratkim stranama i dugom kosom na vrhu, djeca mogu oblikovati neke od najboljih frizura. Za oblikovanje dječjeg jastreba, jakom pomadom ili gelom gurnite kosu prema sredini glave. Labav, teksturiran i prirodan trend posljednjih je godina u porastu, pa je ovaj lažni jastreb za male dječake na mjestu i vrijedi ga probati.

Teksturirani Quiff

Teksturirani Quiff

Ovaj teksturirani moderni quiff dobro funkcionira za nešto starije dječake. S kratkim izblijedjenjem ili podrezivanjem sa strane kako bi se naglasila dulja kosa na vrhu, frizura za quiff zahtijevat će malo stila. Da bi dječak ostao na mjestu i lijepo oblikovan cijeli dan, dječacima će trebati pomada ili krema srednje do jake čvrstoće. Smatra se vrlo modernim, toplo preporučujemo ovaj izgled kao frizuru za srednjoškolca.

Dječaci šiljata kosa s niskim blijeđenjem

Šiljasta kosa sa srednjim izblijedjenjem

Kratke šiljaste frizure za dječake mogu izgledati dobro uredno i strukturirano ili raspušteno i neuredno. Sa niskim izblijedjelim sužavanjem sa strana, linijom duž linije kose oko sljepoočnica, te tvrdim dijelom obrijanim sa strane, ova sjajna frizura je svježa. Također ćete primijetiti da je šiljata kosa uparena s češljanom kosom na leđima, kombinirajući dva cool stila.

Teksturirano obrezivanje s dizajnom

Teksturirano obrezivanje s dizajnom kose

Neke jednostavne frizure za dječake zahtijevaju samo izblijedjele strane i kratku kosu na vrhu. S toliko kratkih do srednjih frizura na izboru, ponekad je najjednostavnije oblikovati neurednu, teksturiranu kosu na vrhu. Upotrijebite proizvod s laganim držanjem, prebrišite prednji dio u stranu i dobit ćete klasičan završetak koji će djelovati na sve vrste kose.

Mješovite frizure za dječake

Mješovite frizure za dječake

Mješoviti dječaci mogu birati između krojeva i stilova, a važno je da sva djeca pronađu odgovarajuće frizure kako bi izgledali i osjećali se dobro. Od uvijanja do uskih uvojki, biracial frizura za dječake slatka je i elegantna ako se pravilno podšiša i stilizira. Najbolje frizure za mješovite dječake kratke su sa strane, a vrhovi dulji. Pletenice i kovrčavo blijeđenje kose bile su popularne kod malih crnih dječaka, a izgledat će dobro i na mješovitoj djeci.

Kutna četka natrag s visokim izblijedjenjem

Kutna četka natrag s visokim izblijedjenjem

Ova kutna leđa s četkom nudi sredinu između glatkih leđa i češljanja. S čistom fade frizurom sa strane i gustom kosom, ova bi frizura izgledala dobro na dječacima svih dobi.

Četkajte se s Taper Fadeom

Četkajte se s Taper Fadeom

Ako želite promijeniti frizuru svog dječaka, preskočite ravne i dosadne stilove i očešljajte mu kosu. Klasično sužavanje sa strane naglašava lijepe, sjajne duge brave iznad. Umjesto tradicionalnog češlja, stvorite mali pompadour sprijeda za dodatni volumen.

Buzz Cut with Skin Fade and Shape Up

Buzz Cut with Skin Fade and Shape Up

Lako šišanje za dječake nije ništa bolje od šišanja. No, ako mislite da je izblijedjevanje šišanja previše jednostavno, očistite liniju kose s oblikovanim dizajnom i ubacite slatki dizajn kose. Zapravo, dizajn kose za dječake ove je godine bio u modi jer roditelji i brijači pronalaze kreativne načine za preobrazbu normalnih, dosadnih stilova.

Dječaci se češljaju sa slabim opadanjem

Češljajte s Drop Fadeom

Češalj je bezvremenska frizura koja izgleda dobro u većini postavki. Bez obzira trebate li elegantnu školsku frizuru ili dražesnu frizuru za crkvu, ovaj se stil uvijek lijepo slaže. Osim toga, može se prilagoditi na mnogo načina. Na primjer, zamolite svog brijača za težak dio kako bi istaknuo rastanak s jedne strane na drugu. Ili stil s dobrom pomadom za oštar završetak za razliku od teksturiranog, prirodnog izgleda.

High Top Fade s Line Up

Bok Top Fade with Line Up

Fade s visokim vrhom retro je frizura koja je i danas popularna u brijačnicama. Posebno dobar s crnom kosom, visoki vrh zahtijeva od malih crnih dječaka da izrastu kosu. Prije nego zatražite ovaj rez, pobrinite se da vidite vještog brijača jer zahtijeva oštro oko za detalje.

Ivy league

Ivy league

Šišanje Ivy League predstavlja pametnu, elegantnu frizuru za mlade dječake. Iako je ova verzija ažurirana sa izrezivanjem sa strana radi modernijeg stila, posada izrezana odozgo sa rubnim bočnim rubom zadržava klasičan izgled.

Neuredan kovrčavi top sa srednjim izblijedjenjem

Neuredna kovrčava kosa sa srednjim izblijedjenjem

Za ležerniju frizuru isprobajte čupavi top. S hladnom frizurom koja blijedi sa strana i neurednim uvojcima, ovaj izgled može izvrsno iskoristiti gustu, kovrčavu kosu vašeg djeteta.

Dječaci Pompadour s visokim izblijedjenjem kože

Pompadour s visokim izblijedjenjem kože

Moderni pompadour lijepa je, otmjena frizura. Savršeno za dječake koji napreduju, visoka blijeda koža posvuda stvara sav kontrast neophodan za fokusiranje očiju na slatki styling na vrhu. Ova tekstura pompadour fade stilizirana je s mat proizvodom za kosu za prirodnu završnu obradu.

Dječaci Mohawk s obrijanim stranama

Mohawk s obrijanim stranama

Mohawk za dječake s obrijanim stranama je nervozna verzija lažnog jastreba. S dodatkom snažnog proizvoda za kosu, ovaj sjajan styling izgleda puno manje prijeteće u kombinaciji s ljupkim dječjim licem.

Mješoviti dječaci s kovrčavom kosom

Mješoviti dječaci s kovrčavom kosom

Neka mješovita djeca preferiraju duže stilove poput dugih kovrča, kukuruza, mohawksa i strahova. Dvorasni dječaci s kovrčavom kosom mogu povući širok raspon šišanja, pa eksperimentirajte s različitim frizurama kako biste pronašli preslatki izgled za svog dječaka.

Quiff with Low Fade

Quiff with Low Fade

Ova sjajna dječačka frizura kombinira dva trendovska stila – fade i quiff. Nisko suženje sa strana sa strana dobro funkcionira za mladog gospodina, ali elegantna moderna melodija donosi dojam zabave.

Undercut Fade s teksturiranim Fohawkom

Undercut Fade s Textured Faux Hawk

Odvažan i odvažan, dječakovo podšišanje jedna je od najfinijih frizura. Kratka do srednja kosa na vrhu nudi mogućnost oblikovanja brojnih različitih frizura. Dok je na slici teksturirani jastreb, mali dječaci mogu oblikovati zarezano podrezivanje, neuredne šiške ili prirodne šiljke.

Tvrdi bočni dio sa suženim stranama

Tvrdi bočni dio sa suženim stranama

Šišanje sa strane je klasična, kultna frizura za dječake i muškarce. Međutim, dodajte svježe sužene strane i obrijanu liniju za tvrdi dio i dobit ćete modernu verziju koja se ističe.

Pametna frizura

Pametne frizure za školske dječake

Šišanje u školi ne mora biti dosadno i blago. Pametna frizura može biti elegantna i hladna, a istovremeno se ne zahtijeva održavanje i lako se stilizira. Stilovi češlja preko izblijedjenja i bočnih dijelova idealni su za male dječake i djecu srednje škole. Popis tu ne završava; sve s čisto ošišanim sužavanjem sa strane i kratkom do srednjom frizurom na vrhu oblikovano na ljupki način može biti prikladno.

Burst Fade Mohawk

Burst Fade Mohawk

Rafalni fade mohawk najbolje izgleda na crnim dječacima. Brza fade frizura vješto se zakrivljuje sa strana do stražnje strane vrata, a gusta, valovita kosa u sredini pruža vrhunski završetak. Ne može svatko izvući slatki burst fade mohawk s dizajnom kose, ali ako vaše dijete može, toplo ga preporučujemo.

Raščešljana kosa s klasičnim konusom

Raščešljana kosa

Kratki Mohawk Fade

Kratki Mohawk Fade

Kratke sužene strane s neurednim šiljcima

Kratke sužene strane s neurednim šiljcima

Duga razdijeljena kosa

Duga razdijeljena kosa

Kutni češalj s kratkim stranama

Kutni češalj s kratkim stranama

Konusni češljani češalj s dijelom

Češljajte s tvrdim dijelom i niskim blijeđenjem

Šiljata kosa s kratkim stranama

Šiljata kosa s kratkim stranama

Teksturirano obrezivanje + kutne šiške

Kutni rub s teksturom usjeva

Gusta slojevita kosa + suženje blijedi

Šiljasta kosa s blijedilom

Bočna kratka kosa + Visoko suženo blijeđenje

Teksturirano obrezivanje sa strane

Neuredna čupava kosa srednje duljine

Neuredna čupava kosa srednje duljine

Klasični bočni dio + Nisko sužavanje blijedi

Klasični bočni dio

Kako biste oblikovali sve cool frizure za dječake, pogledajte najbolje proizvode za kosu za dječake.