Dječaci blijede frizure

Tražite najbolje frizure za izblijedjele dječake 2021. godine? Ako ste tražili moderne frizure za male dječake, izbljeđivanje obično daje osnovu za najpopularnije i najljepše dječačke frizure. Frizura koja bledi sužava kosu od kratke do kraće niz strane i natrag.

Od niske, srednje, visoke i izblijedjele kože, postoji toliko mnogo različitih vrsta frizura za izblijedjenje za dječake. Djeca čak imaju mogućnost dodavanja tvrdih dijelova ili dizajna kose (npr. Zvijezde, cik-cak, obrijane linije) u svoje izblijedjelo, što znači da mali dječaci imaju različite načine kako izblijedjelu kosu prilagoditi svojoj osobnosti i stilu.

U konačnici, s kratkim stranama i duljom kosom na vrhu, dječju frizuru s konusnim blijeđenjem lako je nabaviti i jednostavno je oblikovati s dobrim proizvodima za kosu. Svestran i moderan, možete upariti fade s kratkom ili dugom kosom i oblikovati češalj, mohawk, visoki vrh, umjetni jastreb, bočni dio ili pompadour.

Dječaci blijede šišanje

Najbolje dječačke fade frizure

Prije sljedećeg posjeta brijačnici pogledajte ove frizure za dječake. Od male djece do tinejdžera s gustom, ravnom, valovitom ili kovrčavom kosom, ovi frizurni stilovi izblijedit će kosu vašeg dječaka.

Dječaci blijede

Low Fade

Frizura s niskim izblijedjenjem počinje suženim rezom točno iznad ušiju i dekoltea. Nisko blijeđenje pruža manji kontrast i malo više teksture sa strana za konzervativniji, čistiji izgled. Nisko blijeđenje posebno dobro djeluje na male dječake sa frizurama srednje dužine do dulje koje žele da im kosa izgleda gušća.

Dječaci Low Fade

Bez obzira želite li preslatki češalj, modernu šiljastu frizuru ili klasičan neuredan top, frizure s niskim izblijedjenjem laskaju i dražesne su za svu djecu.

Boys Low Taper Fade

High Fade

Frizura sa visokim izblijedjenjem jednostavna je, ali potpuno svestrana i zabavna. Visoko blijeđenje stvara stil super visokog kontrasta koji stavlja naglasak na stil na vrhu. Mame i dječaci mogu kombinirati ovaj izblijedjeli kroj s kratkom ili dugom kosom, dopuštajući vam da oblikujete sve najpopularnije frizure u godini.

Dječaci High Fade Haircut

Slično, zbog velikog platna mnogi dječaci istražuju različite dizajne kose s visokim blijeđenjem. Razmislite o češlju s visokim izblijedjenjem s tvrdim dijelom i cool dizajnom za izvanredan, odlazeći izgled. S druge strane, ako ne želite obrijati dječakovu kosu, mohawk fade za dječake manje je intenzivna verzija klasičnog izgleda s obrijanim stranama.

Frizura High Fade za male dječake

Srednje blijeđenje

Srednje blijeđenje počinje negdje između niskog i visokog blijeđenja, nudeći savršenu ravnotežu oštrog i zgodnog. Šišanje sa srednjim izblijedjenjem počinje sredinom bočnih strana i leđa, a može se suziti vrlo kratko i brzo.

Boys Mide Fade frizura

Ako imate dječaka i ne želite od svog brijača tražiti previše agresivnu frizuru, srednji izblijedi mogu ponuditi sretan medij. Osim toga, i dalje možete uživati ​​u kratkim stranama i duljoj kosi na vrhu kako biste oblikovali sve najnovije izglede.

Frizura sa srednjim izblijedjenjem za male dječake

Taper Fade

Sa sužavanjem, kosa vašeg dječaka će frizuru vrlo kratko ošišati sa strane i leđa, ali neće uklopiti kosu u kožu. Poznato je da sužene frizure vode do kraće kose jer se približavaju liniji kose, a da ne blijede u tjemenu.

Dječaci Taper Fade frizura

Kao vrsta blijeđenja, dječaci mogu birati između visokih, srednjih i niskih suženja. Nešto konzervativnije, dječakovo sužavanje blijedi o osobnom stilu i osobnosti. Idealne za elegantne, formalne prigode poput nedjeljne crkvene službe i vjenčanja, frizure sa suženim stilom su elegantne i svježe.

Najbolje šišanje za sušenje za dječake

Undercut Fade

Undercut fade kombinira dvije najpopularnije frizure za dječake – undercut i fade. Slično kao i visoko blijeđenje, podrezivanje tradicionalno počinje vrlo visoko sa strane i s leđa, rezano je po jednoj dužini i ima izrazitu razliku između strana i vrha. Nasuprot tome, undercut blijedi i bledi.

Dječaci Undercut Fade

Podšišana fade frizura često je uparena s glatkim leđima. Inače, stil izgleda dobro s raznim srednjim i dugim frizurama. Isprobajte zalizani undercut ili zabavni umjetni jastreb za šik styling.

Little Boys Undercut Fade frizure

Blijeđenje kože

Poznata i kao ćelavo blijeđenje, frizura za blijeđenje kože stapa kosu sa strana i natrag u kožu. Ova vrlo kratka frizura koja izblijedjuje otkriva tjeme oštrim, ali svježim rezom.

Frizura za izbjegavanje dječačke kože

Budući da je jedan od najboljih frizura za blijeđenje dječaka koji se dobivaju ljeti, sužavanje kože izgleda dobro s mnogim cool frizurama. Mane i djeca s malim održavanjem i super trendi, svidjet će se ovom stilu.

Dječaci ćelava frizura

Blijeđenje kratke kose

Laki i laki, mali dječaci vole izblijedjeti s kratkom kosom. Kratke frizure za dječake, poput šišanja, šišanja i kroja, ne zahtijevaju mnogo stila, ali i dalje izgledaju sjajno na aktivnoj djeci. Blijeđenje kratke kose često se postiže izblijedjenjem kože sa strane kako bi se povećao kontrast.

Blijeđenje kratke kose

Čak i s kraćim duljinama, mali dječaci mogu dobiti mnoge stilove. Na primjer, šiljasti prema gore ili sa strane pomenuti sprijeda s kratkom kosom u leđima nevjerojatno dobro izgleda. Za prirodnu, teksturiranu završnu obradu upotrijebite mat pomadu za kosu, vosak ili kremu za oblikovanje.

Šišanje na kratku kosu

Blijedi duga kosa

Blijeđenje duge kose mješavina je duže kose s kraćim stranama. Lijepo usko blijeđenje održava bokove svježim i čistim, dok se srednja do duga kosa na vrhu može oblikovati uredno ili neuredno. Bez obzira ima li vaš dječak prirodno valovitu ili kovrčavu kosu ili samo želi ležerni stil za svoju gustu ravnu kosu, postoji niz opcija za frizuru.

Duga kosa sa fade frizurom za male dječake

Dječaci s kovrčavom kosom mogu ostaviti svoje kovrče opuštenim i poskočnim. Djeca s valovima mogu oblikovati valoviti češalj kako bi dobili jedinstvenu teksturu. Konačno, mališani s ravnom gustom ili finom kosom mogu dobiti neuredan vrh dlake, očetkati kosu ili je pomesti na jednu stranu.

Blijeđenje duge kose za dječake

Trend kratkih strana, duge vrhunske kose pruža neograničene ideje za šišanje.

Češalj preko blijeđenja

Počinje češalj preko izblijedjenja moderna je i elegantna frizura za dječake koju svi vole. Sa suženim stranama, mališani i dječaci jednostavno češljaju kosu na jednu stranu. Šarmantan i divan, češalj preko frizure djeluje za djecu svih dobi.

Mali dječaci se češljaju preko blijeđenja

Neki dječaci vole dodati obrijani tvrdi dio ili liniju sa strane za hrabar izgled. Zatražite od svog brijača frizuru za dječake s frizurom i stilom s laganim do umjerenim zadržavanjem kako biste povećali volumen i protok.

Dječaci se češljaju preko fade frizure s tvrdim dijelom

Pompadour Fade

Popularna frizura generacijama, pompadour fade ima dugi vrh dramatičnog oblika. Pompoznost je idealna za tinejdžere i srednjoškolce jer zahtijeva više vremena i truda za oblikovanje.

Dječaci Pompadour Fade frizura

Možete se odlučiti za oblikovanje glatkog ili labavog pompadoura ovisno o tome koliko teksturirano i prirodno želite izgledati. Kombinirajte pompadour s visokim, srednjim ili niskim izblijedjenjem i izgledat će sjajno bez obzira na to što odaberete.

Cool Boys Pompadour Fade frizura

High Top Fade

Fade s visokim vrhom jedna je od najboljih frizura za male crne dječake. S vrlo kratkom izblijedjelom kosom sa strane, frizura s visokim blijeđenjem ima debeli afro ili verziju ravnog vrha.

Visoka vrhunska frizura za male crne dječake

Budući da je crna kosa jedinstvena, crni dječaci mogu dobiti visoku frizuru koja može kombinirati rez s dijelom, strahovima, kovrčavom kosom, uvijanjem ili velikim afrom. Dodajte cool modele kose kako bi izblijedjenje doista bilo prilagođeno i zabavno.

Frizura s visokim blijeđenjem

Bočni dio blijedi

Bočno blijeđenje dječaka desetljećima je dražesna frizura. S kratkim izblijedjenjem sa strane i definiranim dijelom s jedne strane, frizura sa bočnog dijela utjelovljuje frizuru malog gospodina. Iako dječaci mogu oblikovati kosu kako god žele, klasični bočni dio najbolje izgleda s jakim gelom ili pomadom.

Šišanje s tvrdim dijelom za male dječake

Za više svestranosti i ideja za oblikovanje, ostavite kosu na vrhu malo duljom, a dječaci je mogu zakliznuti, zašišati, češljati ili češljati prema naprijed kako bi postigli sve najmodernije moderne stilove. Za matiranu završnu obradu upotrijebite mat pomadu, vosak ili kremu za oblikovanje koja će kosu učiniti punijom i prirodnijom.

Boys Side Fade Haircut

Quiff Fade

Moderni quiff i fade posljednjih su godina u trendu. Češljana gore i natrag sprijeda, dječakova frizura s quiffom zahtijeva od vašeg brijača da ostavi najmanje 3 do 4 inča duljine kose. Stranice se mogu izblijediti na različite načine, a najdraža je velika blijeda koža. Time se stvara snažan kontrast koji naglašava frizuru na vrhu.

Boys High Taper Fade with Quiff

Da biste dobili hladan miris, upotrijebite pomadu ili vosak koji ima malo ili nimalo sjaja i razmažite ga rukama. Sada provucite prste kroz kosu svog dječaka, podižući ga dok mu kosu češljate unatrag. Ostavite kosu prirodno teksturiranom i raspuštenom za opušten, pomalo neuredan stil.

Cool Quiff Fade frizure za dječake

Sweep Side Hair + Fade

Kosa sa strane ostaje klasičan izgled za dječake. S kratkim blijeđenjem sužavanja sa strana i kratkom frizurom uokolo, recite svojoj djeci brijač da ostave šiške malo dulje. Poznati i kao šiške, dječaci mogu pomesti kosu s jedne strane na jedan za sladak i moderan stil.

Bočno pometena kosa + kratka dječačka blijeda frizura

Frizura sa strane može se prilagoditi tako da se oblikuje dugačko blijeđenje rubova, bočno pometena posada, šiljasta prednja strana ili kratki vrh za obrezivanje. Kako bi savršeno oblikovali izgled, dječacima će trebati visokokvalitetni proizvodi za oblikovanje za pravu završnu obradu i držanje.

Bočna pometena kosa + dječaci blijeda frizura

Faux Hawk Fade

Predstavite punk rock stil vašeg djeteta s umjetnim jastrebom. Faux hawk fade doista daje zabavnu i odvažnu izjavu i izgleda apsolutno slatko na svakom dječaku, od male djece do tinejdžera. Osim toga, frizura sa umjetnim jastrebom definitivno je fleksibilna – djeca mogu jednoga dana oblikovati šiljastu kosu, češalj preblijediti, a bilo koji broj najnovijih dječačkih frizura.

Dječaci Faux Hawk Fade

Recite svom stilistu da ostavi najmanje 2 do 3 inča kose na vrhu. Način na koji ćete izblijedjeti ovisi o tome koliko želite da buntovan i intenzivan izgleda lažni jastreb. Dječaci mogu čak i eksperimentirati s bočnim stranama ili obojiti kosu u funky boje za odlazeći stil.

Boys Faux Hawk Fade + Hair Design