Frizure za djevojčice: 6 jednostavnih vodiča

frizura za djevojčicu

Većina djevojčica voli isprobavati nove frizure na kosi – ali kako pronaći jednostavne vodiče za njezino korištenje? U nastavku ćemo pregledati naše omiljene jednostavne vodiče za frizure za djevojčice kako bismo vas obavijestili koje će vaše dijete najlakše nositi.

Prvo razmislimo kako ćemo odabrati ocjene za svaki vodič, tako da znate što tražite.

Kako odabiremo svoje ocjene

Prvo ćemo razmotriti koliko je vodič jednostavan. Čak i ako je frizura složena i ima puno dodatnih koraka, te bi se korake trebalo lako pratiti i dobro ih napisati. Na taj način nećete imati problema s pokušajem da naučite napraviti novu frizuru.

Također ćemo dobro razmotriti izgled konačnog proizvoda. Ponekad vodiči za kosu imaju nerealna očekivanja, pa bi vašu djevojčicu moglo frustrirati ako nikada ne uspije dotjerati kosu kako izgleda na slikama u vodiču.

Drugi aspekt koji je važno uzeti u obzir je funkcionalnost frizure. Vaše će dijete najvjerojatnije biti vani, trčati uokolo i trebat će mu pristojan način da kosu drži dalje od prljavštine, hrane i svega ostalog u svojoj blizini. Složena i nježna frizura možda neće izdržati tijekom dana.

Naše ocjene bit će ocijenjene između 1 i 5 od 5 zvjezdica, ovisno o tome koliko su jednostavne, funkcionalnosti i estetike.

– Naših 6 omiljenih frizura za djevojčice –

Nadamo se da ćete se vi i djevojke u vašem životu uživati ​​u igranju s ovim lijepim i zabavnim frizurama te da ćete oboje pronaći nešto što volite. Evo naših omiljenih vodiča za frizuru za djevojčice, poredanih po određenom redoslijedu:

1. Half Up Crown pletenica

dječja frizura s krunom

Ako vaše djevojčice vole pletenje kose, ali ne žele običnu pletenicu ili francusku pletenicu, ovo je originalnija opcija.

Trebat će vam: četka za kosu, pregršt pribadača i https://www.brostrick.com/beauty-tips-products/best-hair-texturizers/“>sprej za teksturiranje.

Prvo provjerite jesu li svi čvorovi i čvorovi iščešljani iz kose vašeg djeteta, a zatim poprskajte umjerenu količinu spreja za teksturu. Razdvojite kosu s jedne strane, ovisno o tome što joj je draže, a zatim odaberite stranu razdjeljka s dodatnom kosom i pokupite 3 kose debljine 1 inča.

Kad dobijete ova tri dijela od 1 inča, počnite ih francuski pleteti prema potiljku. Učinite to dodavanjem više kose u pletenicu od vrha njezine glave iznad pletenice pri svakom pokretu pletenice. Nastavite ovu francusku pletenicu duž cijelog opsega tjemena, a nakon što pletenica dosegne čelo s druge strane, učvrstite je iglama.

Ako želite, lagano olabavite pletenicu kako biste izgledu dali veći volumen.

Dajemo ovaj vodič i gledamo 4 od 5 zvjezdica. Prilično je jednostavno, izgleda sjajno i ne bi trebalo dugo trajati ako imate nervozno dijete. Skinuli smo samo jednu zvjezdicu jer ne zadržava svu kosu s djetetovih ramena, a ako vaša djevojčica ima izuzetno dugu kosu, to može biti nezgodno.

2. Loony pletenica s mikro pletenicama

luon pletenica s mikro pletenicama za frizure za djevojčice

Sljedeće imamo frizuru s pletenicama koja će cijelu kosu vašeg djeteta skloniti s lica i izgledati divno.

Za ovu frizuru trebat će vam: elastične kravate za kosu, gel u spreju i vrpca za kraj (izborno).

Morat ćete početi s vlažnom kosom koju ste počešljali u visoki rep. Za dodatni dekor dodajte djetetovu omiljenu vrpcu ili pribor za kosu.

Uzmite joj mali dio kose i napravite običnu pletenicu s tri niti i svežite je malom, prozirnom elastikom. Zatim uzmite drugi dio i ponovite isti postupak.

U ovom trenutku imat ćete tri različite niti. Dvije vrlo male pletenice i jedan dio nepletene kose. Uzmite ova tri dijela i ispletite ih u a https://www.luxyhair.com/blogs/hair-blog/how-to-do-a-dutch-braid-hair-tutorial-for-beginners“>Nizozemska pletenica. Zatim cijelu pletenicu zavežite drugom prozirnom elastikom.

Za dodatni volumen, povucite i spljoštite debelu pletenicu kako biste je dodatno zadebljali.

Ovoj frizuri dajemo 5 od 5 zvjezdica. Neće dugo proći ako ju morate ujutro prije škole staviti na kosu, lako ju je dovršiti i lako će izgledati cijeli dan.

3. Pletene pletenice/kosi

upletene pletenice s pletenicama za frizure za djevojčice

Pletena pletenica izvrstan je zaokret u vašoj svakodnevnoj kombinaciji pigtail/pletenica. Ima nevjerojatno lijep i jedinstven izgled, a da nije kompliciran niti dugotrajan.

Sve što će vam trebati za ovu frizuru za djevojčice su gumice za kosu i sprej za teksturu.

Prvo ćete htjeti raspršiti malo spreja za teksturu po kosi vašeg djeteta. Zatim kosu razdijelite izravno po sredini i podijelite je na dva odvojena dijela.

S prednje strane lijevog dijela pokupite 2-3 dijela kose i podijelite je na dva dijela. Zatim zavežite jedan čvor s ta dva dijela, baš kao što biste to učinili s vezicama za cipele, i čvrsto ga zategnite dok ne prisloni uz tjeme vašeg djeteta.

Dodajte 1 inčni dio kose u repove čvora i ponavljajte posljednji korak neprekidno sve dok pletena pletenica ne dosegne njezin potiljak. Nakon što pletenica završi, učvrstite pletenu pletenicu elastikom. Ponovite na desnom dijelu kose kako biste završili s dva pigtaila.

Ovoj frizuri dajemo 4,5 od 5 zvjezdica. Uzeli smo samo pola zvjezdice s ocjene zbog činjenice da ovaj proces traje nešto duže od nekih drugih vodiča koje navodimo.

4. Baletna lepinja

baletna punđa za frizure djevojčice

Ako tražite nešto malo ljepše od vaše prosječne svakodnevne frizure, https://intothegloss.com/2015/09/how-to-do -a-ballet-bun/“>baletna punđa možda je upravo to. Ova se frizura prilično lako replicira, izgleda sjajno za svaku priliku i može se brzo napraviti.

Za ovu frizuru trebat će vam: četka za kosu, sprej za teksturiranje, lak za kosu, kravate za kosu i ukosnice.

Prvo ćete je morati prskati kosom sprejem za teksturu kako biste je dodatno učvrstili, a zatim češljem ili četkom uvucite kosu u rep. Uvjerite se da je rep na tjemenu glave i pričvrstite ga elastikom.

Zatim uvijte rep u uže i pričvrstite ga oko elastike dok vam ne nestane repa. Možete koristiti pribadače ili igle u obliku slova U. Preostale labave krajeve ugurajte ispod lepinje i pričvrstite ih radi učvršćivanja.

Nakon što je punđa sigurna, dovršite je lakim do srednje učvršćenim lakom za kosu.

Ovoj frizuri dajemo 4 od 5 zvjezdica, skidajući samo jednu zvjezdicu jer to možda nije prikladno za svakodnevno nošenje.

5. Vodopad Twist

zaokret vodopada za frizure za djevojčice

Ako vašoj djevojčici više odgovara da joj je kosa spuštena, ali ipak želi da je uredi, možda će biti pravi način na koji ćete napraviti slap. Za dovršenje je potrebno samo pet minuta, a krajnji rezultat izgleda nevjerojatno.

Za ovu frizuru trebat će vam češalj ili četka za kosu, lak za kosu i ukosnica.

Počevši od prednje, desne strane s 1 velikog pramena kose. Ovo će vam poslužiti kao osnovna nit za uvijanje vodopada oko vaše glave. Zatim podijelite tu nit na dva dijela jednake veličine i počnite ih okretati jedan oko drugog.

Zatim uzmite novi odabrani pramen kose i postavite ga između uvrnutih niti tako da pada kroz pletenicu poput vodopada.

Ponovno uvijte dvije izvorne niti. Zatim ponovite ta dva posljednja koraka skroz oko zatiljka i prema vrhu lijevog uha. Za posljednji dio kose na lijevoj strani koji je dodan, obavezno povucite nazad u pramen otprilike istu količinu kose koju ste koristili za stvaranje uvrnutih niti. Time se osigurava uravnoteženost prednjeg dijela.

Kad završite s dodavanjem posljednjeg uvijanja, uzmite pribadaču i pričvrstite kraj uvijanja iznad uha. Pokušajte sakriti bobby pin najbolje što možete.

Zatim upotrijebite lak za kosu kako biste kontrolirali bilo kakvo odlijetanje.

Ovoj frizuri dajemo 4 od 5 zvjezdica. Lako je i jednostavno, ali ako tražite frizuru koja kosi vaše djevojčice ne miče s lica, to možda nije najbolja opcija.

6. Pletene punđe

dvije djevojke imaju kosu s pletenicama

Na kraju, ali ne i najmanje važno, imamo preslatke i zamršene pletenice. Volimo ovo jer štiti kosu od lica vaše djevojčice, a istovremeno je savršeno za svaku priliku.

Za ovu frizuru trebat će vam bobby igle, gumice za kosu i mašne za kosu.

Prvo podijelite djetetovu kosu izravno po sredini, a zatim okomito podijelite kosu na dva odvojena dijela. Zatim zavežite rep sa svake strane sa svom kosom u dva dijela.

Lijevi rep podijelite na još dva dijela, zatim uvijte i isprepletite dva dijela jedan do drugog dok ne dođete do kraja, a zatim ga učvrstite gumicom za kosu. Ponovite posljednja dva koraka i na desnom repu.

Nakon što su obje strane gotove, uvijte repove u male punđe i pričvrstite ih na glavu kćeri nekim pribadačama kako biste dovršili frizuru. Ako ima obilje kose, razmislite o tome da gotove punđe poprskate slojem laka za kosu radi dodatnog zadržavanja.

Naše posljednje misli

Nadamo se da su ove frizure za djevojčice bile korisne za vas i vašu kćer. Bez obzira na duljinu kose ili vrijeme koje imate, na ovom popisu bi trebala postojati opcija za vas.

Koja frizura mislite da će se vašoj kćeri najviše svidjeti?