44 nevjerojatne ideje za plavu i ljubičastu kosu koje će vam oduševiti um

Postoji toliko mnogo trendova za kosu, a neki od njih dolaze i odlaze. Ako tražite stil koji će se zasigurno istaknuti, ne tražite dalje od ovih svijetlih i lijepih boja. Ovi stilovi su jednostavno nevjerojatni jer su zaista vani. Ako volite upasti jarkim bojama, zaista ne možete pogriješiti s plavim i ljubičastim frizurama.

Plava i ljubičasta kosa

Plava i ljubičasta kosa

Plava i ljubičasta kosa

Ovi ljubičasti i plavi stilovi poput gledanja u zvjezdano nebo. Postoje mnoge ideje koje možete imati kada su u pitanju takve jarke boje. Nećete pronaći boje ljepše od ovih. Zadivljujući su. Ove će se boje osjećati kao jednorog ili sirena; originalni su i lijepi. Možete dobiti isticanje, ili ombre ili čak jednobojnu boju, nebo je granica za ono što možete učiniti s ovim bojama.

Plava i ljubičasta zajedno izgledaju nevjerojatno iz mnogo razloga. Ove su boje skladne i doista stvaraju nevjerojatne stilove. Ove boje mogu vam ponuditi snažan kontrast koji zaista postiže nevjerojatan izgled. Ovakve boje mogu postići romantičan i tajanstven stil, stil koji ćete zasigurno voljeti cijelo vrijeme. Korištenjem plavog i ljubičastog stila možete stvoriti nevjerojatne stilove koje ćete dugo voljeti. Ispod su 44 nevjerojatne ideje za plavu i ljubičastu kosu koje će vam oduševiti um:

  1. Peek-A-Boo Izdvajamo

Ne morate raditi u punoj boji da biste uživali u ovim sjajnim bojama. Samo nekoliko svijetlih naglasaka sve je što vam je potrebno da biste dobili svježi novi izgled.

2. Boje sirene

Prekrasan plavi ton koji će vas natjerati da pomislite da ste zaista jedno s morem. Lagan je i poseban i potpuno zadivljujući.

plava i ljubičasta kosa

3. Svijetlo plava

Svijetlo plava i ljubičasta pomiješane sve je potrebno za savršenu frizuru poput ove. Zapanjujuća nijansa koja će zasigurno privući pozornost.

4. Blijede sjene

Plava i ljubičasta zajedno izgledaju čarobno, a kad su boje blijede, završit ćete s puno misterija.

5. Deep Purple

Ove duboke boje oduševit će vam um. Oni praktički neonski iskaču iz crne kose.

6. Ljubičaste boje

Samo nekoliko ombre naglasaka koji čine da stvari iskaču. Ne morate mijenjati cijelu boju da biste dobili novi izgled.

7. Ljubičasti pop

Tamno ljubičasta doista čini da ovaj stil izgleda nevjerojatno. Ako imate tamnu kosu i želite neke promjene, isprobajte novu boju. Izgleda sjajno s crnom kosom. 

8. Odlična kombinacija

Izvrsna kombinacija bluza i ljubičaste boje zajedno koje izgledaju nevjerojatno.

9. Bright Highlights

Nekoliko svijetlih boja koje zaista ispadnu iz plave kose. Ako volite svoju plavušu, ali želite začiniti stvari, onda je ovo boja za vas.

10. Šokantno električno plavo

Šokantno plava boja koja je električnog stila. Ako želite boju koja je malo više rockstar, onda je ovo boja za vas.

11. Dvostrano

Izvrsna boja gdje imate jednu stranu kao ljubičastu, dok je druga strana ljubičasta. ako volite svijetle boje, onda ćete se sigurno svidjeti i ovome.

12. Kaskadne ljubičaste boje

Tamno i svijetlo ljubičasto zajedno u kombinaciji čine shemu boja od koje zastaje dah. Dodajte nekoliko svijetlih komada plave boje kako bi cijeli izgled bio potpun. 

13. Neonske boje

Veliki unos boja koje ćete zasigurno voljeti. Ove su boje svijetle i imaju taj neonski element. Obožavat ćete ove boje; baš su super.

14. Dodir zelene boje

Prekrasna i tajanstvena plava. Sjajna shema boja koju ćete zasigurno voljeti Dodajte malo zelenila ovdje u plavo i osjećat ćete se kao prijatelj mora. Postoji toliko mnogo lijepih boja zbog kojih je ovo zaista lijep izgled. 

15. Svijetlo ružičasta

Svijetlo ružičasto korijenje šokantno je svijetlo i lijepo. Spaja se u ljubičastu, a zatim u plavu. To je zadivljujući prikaz nekih živih boja koje će zasigurno privući pažnju ovog ljeta.

16. Duga u bojama

Veliki pljusak boja napravljen kao ombre na kraju. Ove će vam se boje svidjeti jer su doista nevjerojatne.

17. Lijepa Bowtie

Razgovarajte o nekim slatkim bojama, mi ih volimo; oni su jednostavno nevjerojatni! Isprobajte ovaj dizajn leptir majice s mrljom boje koju ćete voljeti cijelo ljeto.

18. Svijetloplava svjetla

Plava kosa sjajna je nijansa kojoj možete dodati svijetle naglaske jer čini vaš izgled pop. Sviđa mi se koliko duboko idu ljubičasta i plava, to je nevjerojatno. 

19. Neon Purple

Teško je reći je li ovo ljubičasta ili plava, čini se da je mješavina, ali to je prekrasna boja. Ako tražite svijetlu boju, ovo je sjajna nijansa. 

20. Plavo nebo

Ova svijetloplava je nevjerojatna boja zbog koje ćete se osjećati kao da hodate po oblaku 9. 

21. Podebljane boje

Izvrsna mješavina mnogih boja koje se dobro slažu s plavom i ljubičastom. Ovo su zapanjujuće boje koje će svakoga usrećiti.

22. Podebljano Fro

Ovo izgleda nevjerojatno sa svim ovim nevjerojatnim bojama. Svuda se prskaju boje i one su zaista jedinstvene i lijepe. 

23. Prekrasni stilovi

Toliko odvažnih naglasaka koji su u nekim doista odvažnim i svijetlim bojama. Ako volite ružičastu i plavu boju, onda će vam se sigurno svidjeti ova frizura.

24. Svijetloplava

Ako volite pastele, sigurno ćete voljeti ove boje. Na vrhu je svijetloplava koja se pretvara u ljubičastu. Boje su nježne i divne; voljet ćeš ih. 

25. Meka ljubičasta

Izvrsna kombinacija plave i ljubičaste zajedno. Boje su svijetle i meke, prava fantazijska nijansa.

26. Meki dizajni

Ove nijanse daju izgled izblijedjelog dizajna. Ovo su prekrasne boje koje bi učinile prekrasan stil.

27. Neonski blues

Ovi neonski blues oduzimaju dah, dodajte mu malo ružičaste boje i dobit ćete uistinu divnu boju.

28. Tamniji dizajni

Dodajte neke svijetle naglaske s raznim nijansama plave. Ovo su jedinstvene i lijepe nijanse koje zaista iskaču. 

29. Šokantne sjene

Svijetla neonska ružičasta i svijetloplava boja doista su nevjerojatna. Ovo su zaista neke izvanredne boje. 

30. Šokantne boje

Ružičasti i ljubičasti odsjaji po kosi doista su zapanjujući. Ovdje postoje i blues koji će vaš ljetni stil doista učiniti nevjerojatnim.

31. Bold Purple

Tamnoplavi i ljubičasti doista su lijepi. Ove boje će vas natjerati da poželite da možete živjeti u svijetu fantazija prekrasnih boja. 32. Lude boje

Prekrasna nijansa koja je doista privlačna. Postoji mnogo različitih boja koje su zaista prekrasne.

33. Kraljevsko plava

Ova kraljevsko plava nijansa doista je šokantno lijepa. Sigurno ćete okrenuti glavu s ovim nijansama ljubičaste i plave. 34. Tamnije boje

Odličan skup tamnijih boja. Ako ne volite svijetle nijanse, ne tražite dalje od ovih boja.

35. Seafoam Blue

Ove prekrasne nijanse ljubičaste i plave doista su opojne kada je u pitanju ljubav prema moru.

36. Više nijansi

Plava i ljubičasta skladne su boje koje izgledaju sjajno zajedno. Ove boje će vam se jako svidjeti.

37. Različite strane

S jedne strane nalazi se morska pjena zelena s plavom bojom. Dok s druge strane postoje različite nijanse ljubičaste i ružičaste. To je nevjerojatan umjetnički dizajn.

38. Odvažni dizajni

Ove su boje toliko svijetle i tamne da se zaista ističu. Na stražnjoj strani glave postoji brijanje koje je zaista lijepo. Ako želite nešto nervozno, onda je ovo pravi izbor za vas.

39. Kakva prekrasna gomila nijansi bluesa. Ove boje su doista nevjerojatne. Pletenice zaista spajaju sve boje. 

40. Prekrasna ljubičasta

Ova ljubičasta nijansa je zaista jedinstvena i prekrasna.volim kako se spušta i mijenja u plavu. Boje zajedno zaista su nevjerojatne. 

41. Prekrasne nijanse

Ove prekrasne ljubičaste i plave nijanse prekrasne su zajedno, a plavuša izgleda kao da sjaji.

42. Svjetlucave boje

Neonske boje po jedna sa svake strane. Svijetlo plava s jedne strane, dok je s druge strane svijetlo ljubičasta. Ako tražite nešto drugačije onda je to to. 

43. Duboke boje

Ljubičaste i plave boje koje zajedno izgledaju nevjerojatno. Ove su boje i svijetle i zapanjujuće.

44. Fantasy Shades

Plava u ovom stilu je u najmanju ruku zapanjujuća. Plava boja oduzima dah jer je tako svijetla, a ružičasta na njoj izgleda nevjerojatno. Odaberite nevjerojatnu nijansu i pobrinite se da nabavite iskusnog stilista koji zna raditi ove svijetle boje. Ne želite otići do neiskusnog stilista jer ako se pogriješi, vaša bi kosa mogla ispasti u neredu. Želite biti sigurni da stilist ima iskustva s modnim nijansama kako biste uistinu dobili boju koju želite.

Nadamo se da vam se članak svidio i da ste pronašli boju. Komentirajte svoje omiljene stilove.