45 fotografija Rockin ’Red Box pletenica

Box pletenice odnose se na jedinstvenu, ali dugotrajnu frizuru, sastavljenu od stotina (daj ili uzmi) malih pletenica na vrhu glave koje su podijeljene u kvadrate-dakle naziv „box“ pletenice. StyleInterest prikupio je 45 fotografija nevjerojatnih frizura koje su sve napravljene u crvenim kutijama – od dugih i elegantnih do uvrnutih i avanturističkih. Ako razmišljate o pletenicama u kutiji ili ih već imate, pogledajte ove doze kako biste dobili inspiraciju za sljedeću frizuru. Crvena ih samo čini živahnijima, ljepšima ili punk ovisno o vašem stilu i načinu na koji ga nosite.

pletenice od crvene kutije

pletenice od crvene kutije

1. Kao anime zvijezda

48110216-crvene kutije-pleteniceSvi smo svjesni onih anime emisija koje prikazuju djevojke koje nose repice i punđe na glavi. Pletenice od crvene kutije izvrsne su za stvaranje sličnog izgleda, savršene za koncert ili zabavu.

2. Criss-Cross Jabučni umak & Uvijanje trake za glavu

1110216-crvene kutije-pleteniceOvdje imamo jednostavan, ali lijep način da svoje pletenice postavite u rep s lijeve strane, s tek toliko dodatnog stila da vaš ‘do jedinstven. S desne strane možete uviti pletenice oko glave poput aureole i postaviti duljinu na vrh – elegantan zavoj koji je izvrstan za svaku priliku.

3. Simetrični vijak za posvjetljivanje

47110216-crvene kutije-pleteniceIako kosa ovdje nije podijeljena u savršene male kutije, podijeljena je pomoću slične simetrije. Moćna frizura poput ratnika.

4. Elegantni vrhunski twist

46110216-crvene kutije-pleteniceŠto su vaše crvene kutije pletenice manje i što ih više imate, frizura može biti raskošnija i otmjenija. Pogledaj svu tu kosu! A samo polovica je iskorištena za stvaranje velike punđe na glavi.

5. Veće je bolje

45110216-crvene kutije-pleteniceZa nas koji volimo veće pletenice od crvene kutije, još uvijek možete postići nevjerojatne frizure koje nisu slične onima koje ste vidjeli.

6. Živopisni rep repa

44110216-crvene kutije-pletenice

Možete izabrati da vam se crvene pletenice izrađuju u različitim nijansama. Ova je djevojka odlučila da je bistra i živopisna za nju.

7. Veliki, Seksi, Tajanstven

43110216-crvene kutije-pleteniceOva slika uspoređuje četiri različita stila, a svi oni mogu prikazati različit aspekt vaše osobnosti. Obratite pažnju na to koliko su velike pletenice u kutiji – koje su zapravo kutijice. I dalje se mogu jednostavno oblikovati u različite mode kako bi savršeno odgovarale svakoj prigodi koju posjećujete.

8. Duga i pametna

42110216-crvene kutije-pleteniceMožete odabrati netradicionalne pletenice. Ovdje vidimo da je ova djevojka odlučila imati pletenice od ribljeg repa – jedinstven dodatak svojoj već fenomenalnoj frizuri.

9. Pletenice & Sunčane naočale

41110216-crvene kutije-pletenicePletenice od crvene kutije nikada nisu izgledale tako elegantno. U kombinaciji sa sunčanim naočalama i crnim ružem, možete se prikazati kao da okružujete različite supkulture.

10. Polirano & Spremni za posao

pletenice od crvene kutije

Čak i ako imate posao koji od vas zahtijeva da izgledate profesionalno, s pletenicama u crvenoj kutiji i dalje ćete izgledati profesionalno i čisto. Samo ih spustite i pustite ih da govore sami za sebe. Doduše, morate imati izvrsnog stilista da bi izgledali ovako sjajno.

11. Sweeping Sensation

39110216-crvene kutije-pleteniceOva prekrasna frizura pokazuje nam koliko možemo biti kreativni s dugim pletenicama. Ovo nije vaša prosječna frizura s hrpom-možete vidjeti da ima određeni kut i uvijanje kako bi stvorila jedinstvenu viđenu punđu.

12. Ljepota šalova

38110216-crvene kutije-pletenicePonekad je sve što trebate jest izraditi šal na glavi kako biste svojoj frizuri dodali potrebnu pizzu. Stvaranje izgleda pomoću šalice kao što je gore dodaje boju i faktor “wow” vašem stilu.

13. Šaren & Ležerno

37110216-crvene kutije-pleteniceOve velike crvene pletenice pokazuju vam koliko možete izgledati prekrasno koristeći jednostavnu frizuru – slatku punđu/hrpu na vrhu glave.

14. Crvenkastoljubičasta intuicija

36110216-crvene kutije-pleteniceOva slika je izvrstan primjer varijacija koje nam crvena može ponuditi – ova graniči s ljubičastom, ali ipak sadrži crveni faktor. Kad dobijete mini crvene pletenice, možete ih oblikovati u još veće pletenice kao što je gore prikazano.

15. Twists and Shave

35110216-crvene kutije-pleteniceKao da pletenice crvene kutije nisu dovoljne da zadovolje vaše potrebe za nevjerojatnim promjenama u svijetu kose, uvijek možete dodati brijanje – bilo na predjelu zatiljka kako se vidi ovdje, ili čak na brijanju sa strane glave.

16. Ležerno Ljupko

34110216-crvene kutije-pleteniceOva žena je sa svojim pletenicama stvorila veliki oslonac koji se proteže oko glave, a savršeno je pozicionirala jednu crvenu pletenicu u središte frizure s prednje strane.

17. Ispleteni i isklesani

33110216-crvene kutije-pleteniceJoš jedna nevjerojatna ‘do of red box pletenica i brijanje glave – ovaj put, strana je obrijana s dodane dvije linije sa strane. Imajte ovakvu frizuru i izgledajte potpuno punk.

18. Proces

32110216-crvene kutije-pleteniceOvdje možete vidjeti postupak dodavanja kutija pletenica. Isto je, bez obzira na tip kose.

19. Korijenske pletenice

31110216-crvene kutije-pleteniceAko biste radije imali glavu punu kovrča, uvijek možete imati pleteno korijenje kakvo se vidi ovdje.

20. Dodani stil

30110216-crvene kutije-pleteniceOvdje postoji samo nekoliko crvenih pletenica, ostale crne – ali tih nekoliko može napraviti veliku razliku kada odlučite oblikovati kosu, dodajući dodatni element stila koji tražite.

21. Top Bun

29110216-crvene kutije-pleteniceSjajna punđa stvorena od crvenih kutija!

22. Pojedinosti u kutiji

28110216-crvene kutije-pleteniceOva slika prikazuje kako se kosa odvaja kako biste oblikovali pletenice.

23. Jedinstveno brijanje

27110216-crvene kutije-pleteniceBrijanje ove frizure izuzetno dobro funkcionira ako imate Widow’s Peak (linija kose usmjerena na čelo).

24. Anime Pig Tails

pletenice od crvene kutije

Još jedan nevjerojatan primjer frizure koja podsjeća na anime crtani film.

25. Duga i otmjena

pletenice od crvene kutije

Ove crvene pletenice dugačke su, elegantne i spremne impresionirati koliko živopisno izgledaju i izgledaju čisto.

26. Strah od naglasaka

22110216-crvene kutije-pleteniceUmjesto crvenih kutija, zašto ne biste strahovali od crvene kutije?

27. Gore ili dolje?

21110216-crvene kutije-pleteniceMožete potpuno promijeniti način na koji ljudi doživljavaju vas i vaš stil jednostavnim oblikovanjem kose gore ili dolje. Jasno možete vidjeti koliko je seksi kosa spuštena, dok sofisticiranost nastaje kad se kosa podigne.

28. Izvan lica

20110216-crvene kutije-pleteniceAko ste netko tko je uvijek u pokretu, uvijek možete pronaći način da svoje pletenice držite podalje od lica kako biste bili sigurni da vam neće stati na put.

29. Strahovi od savršenstva

19110216-crvene kutije-pleteniceOvi strahovi u kutiji su stilski dodavanje malih drangulija u kosu, kao što je gore prikazano, dodaje dimenziju vašoj modi.

30. Tamno i elegantno povučeno

18110216-crvene kutije-pleteniceOve pletenice su crvenkasto-ljubičaste, prekrasne nijanse ako pokušavate izgledati kao materijal slavnih.

31. Neuredna kutija pletenica

17110216-crvene kutije-pleteniceNakon što ste neko vrijeme imali kutijice pletenice, otkrit ćete da se počinju pomalo trošiti od svih stilova i spavanja koje na njima radite. Ovo možete iskoristiti u svoju korist pretvarajući ih u neurednu punđu koja se može nositi u gotovo svaku priliku.

32. Ready to Rock

16110216-crvene kutije-pleteniceČak i strane slavne osobe na pozornici ljuljaju izgled pletenica u crvenoj kutiji. Lako ih je oblikovati i lako ih je držati dalje od očiju.

33. Bočno gladak

15110216-crvene kutije-pleteniceBox pletenice oblikovane u veću pletenicu, s jedne strane obrijanom … Vrlo strašan izgled, vrlo jedinstven.

34. Punked Out Mess

14110216-crvene kutije-pleteniceNakon što kosa naraste i vidite korijenje s kojim su pletenice spojene, dobivate strašan udarac ili izvaljan izgled kao što je viđeno iznad.

35. Sitni & Duga glava pletenica

13110216-crvene kutije-pleteniceOve pletenice su super male – i super šik.

36. Savršen DJ ‘Do

12110216-crvene kutije-pleteniceImati pletenice u crvenoj boji kad je vaše zanimanje DJ -a gotovo je savršeno – možete ih bacati dok slušate glazbu bez brige da ćete ih zabrljati (kosu), lako možete staviti slušalice na uši preko njih, a ako Crvene su boje i mogu se uklopiti u sve vrste glazbenih žanrova.

37. Savjeti za curling

11110216-crvene kutije-pleteniceJoš jedan primjer da su korijeni u pletenicama, a vrhovi labavi – ali ti su labavi krajevi manji pa kovrče ne idu na put.

38. Zvjezdana senzacija

2110216-crvene kutije-pleteniceOpet, ove pletenice nisu podijeljene u savršene kutije, ali simetrija je nevjerojatna, a činjenica da su male zvijezde oblikovane u ove redove samo vrišti da je ovaj frizer jedan od najboljih.

39. Sa stavom

pletenice od crvene kutije

Ovi strahovi u kutijama su prekrasni i imaju puno osećanja u sebi zbog svog nositelja. Bez obzira nosite li pletenice ili strahove, uvijek možete potražiti te drangulije koje ćete dodati svakom segmentu kose za dodatni sjaj u vašem izgledu.

40. Vrtložna ljubav

8110216-crvene kutije-pleteniceJesmo li spomenuli da kada imate duge crvene pletenice, možete ovako vrtjeti kosu i izgledati kao božica? Imajte na umu kako su neki crno ispleli u svijetlocrvenu/ružičastu – odlična ideja za one koji žele uljepšati svoje pletenice.

41. Kratko, ali živopisno

7110216-crvene kutije-pleteniceKratko, živopisno i jedinstveno. Gotovo, gotovo i gotovo.

42. Zavojnica jantara

6110216-crvene kutije-pleteniceOve crvene pletenice izrađene su u crvenoj nijansi koja podsjeća na jantar.

43. Visoki vrh

5110216-crvene kutije-pleteniceDivan primjer kako simetrija ide daleko u stilu – pogledajte njezinu liniju kose. Još jedan jedinstven način gomilanja tih pletenica.

44. U paru s bandanom & Plave usne

4110216-crvene kutije-pleteniceCrvene pletenice mogu pomoći da se vaša živopisna boja ruža istakne.

45. Ležerno uvijeno

3110216-crvene kutije-pleteniceUmjesto tradicionalnih pletenica, ovi segmenti kose u kutiji jednostavno su bili uvijeni, stvarajući prekrasan stil koji je drugačiji od ostalih koji su viđeni gore. Također možete odlučiti stvoriti pletenice s ribljim repom ili slične.