45 Glamurozne i lijepe kovrče bez topline

Tražite li drugačiju metodu za kovrče, nešto što neće oštetiti vašu kosu? Svi možemo biti krivi što smo prečesto koristili vruće glačalo kada je u pitanju uvijanje kose. No, koju drugu mogućnost imamo? Možda ćete se iznenaditi kad otkrijete da možete imati lijepe, poskakivane kovrče bez upotrebe topline.

Ako ste netko tko je kriv za korištenje vrućih alata za kosu, onda ste na pravom mjestu. Možete uzrokovati mnogo oštećenje vaše kose previše korištenja vrućih alata. No, nekim ljudima se čini da bi njihova kosa bila previše neupravljiva da ne koriste vruće alate. Problem je što kosu tjerate u začarani krug. Vjerojatno se njime ne može upravljati jer ste ga toliko oštetili vrućim alatima, a nastavljajući ih koristiti pogoršavate problem. Naravno, pomaže vam pri pripitomljavanju lepršavih vlasi i kovrčavosti kose, ali dugoročno nanosi više štete nego koristi.

Postoje slučajevi kada moramo odložiti vruće alate i odmoriti kosu. To možete učiniti metodom uvijanja bez topline koja kosi daje odmor. Ako proguglate, postoji doslovno na desetke načina za to i svi se lako izvode kod kuće. Uvojci izgledaju jednako dobro kao i uvijač za kosu, možda čak i bolje.

Pogledajte ovih 45 glamuroznih i lijepih kovrča bez topline:

1. Uvojci s tijelom

Kovrče su uvijek izvrsne za formalne događaje, jedan su od najpopularnijih stilova za slaganje.

kovrče bez topline

2. Prije i poslije

Možda ne želite velike i poskakivane kovrče. Možda samo želite više vala na plaži, možete to i dobiti. Kakva velika promjena u odnosu na prije i poslije.

3. Boginje Curls

Teško je povjerovati da postoje žene koje su zapravo rođene s ovim nevjerojatnim uvojcima. Ali to ne znači da ih i mi ne možemo imati.

4. Crvena sirena

Ovakve kovrče savršene su za svaku prigodu, to može biti datum večere ili vjenčanje na koje morate otići.

5. Meki val

Ovi seksi valovi ne zahtijevaju puno truda i zapravo je sve u tome koliko ih čvrsto želite. Kovrče bilo koje veličine mogu se stvoriti bez topline.

Ove vrste kovrča namijenjene su djevojčici koja nema potrebe za održavanjem i želi biti lijena, a da ne izgleda lijena. Ove su kovrče na plaži toliko popularne da je Gisele svoj izgled učinila vlastitom tijekom cijele karijere modela.

Korak 1

Stvorit ćete ovaj prekrasan izgled tako što ćete kosu podignuti u rep.

Korak 2

Počnite uzimati dijelove kose od 1 inča i lagano ih prskati vodom tako da budu malo vlažni. Zatim svaki omotajte oko prsta kako biste stvorili uvoj.

Korak 3

Pričvrstite uvoj uz tjeme. Nastavite to raditi dok ne prođete cijelu kosu, a zatim je ostavite da se osuši.

Korak 4

Nakon što vam se kosa osuši, počnite vaditi kopče i skidati rep.

Ono što vam preostaje su poskočni valovi koji će zasigurno okrenuti glavu kamo god krenuli. S ovim stilom nema problema i uopće niste koristili toplinu.

6. Krunjenje kovrča

Ovo je zanimljiva metoda u kojoj je kosa omotana oko debele trake kako biste lagano mahnuli kosom. Postoji mnogo različitih načina za stvaranje uvijanja na plaži, a sve što trebate učiniti je otići na YouTube i pronaći vodiče. Ovo je stil koji ne zahtijeva puno isječaka i pribadača.

Korak 1

Vlažnu kosu postavite oko glave oko glave. Počnite dijeliti kosu na dva dijela.

Korak 2

Zatim počnite uvijati svaki dio kose od lica tako da svaki uvijeni dio omotate preko i ispod trake za glavu. Nastavite to raditi dok ne dođete do kraja kose.

Korak 3

Lakom za kosu držite stil na mjestu i dopustite mu da se postavi. Kosa mora biti potpuno suha prije nego što uklonite traku za glavu i pustite kosu.

7. Koristite valjke

Valjci ozbiljno postoje već stoljećima i to je najstariji oblik dobivanja kovrča bez topline. Također se koriste u trajnim preparatima ako želite dobiti stil kao trajnu opciju. Oni bi se, naravno, koristili ako želite stil sa uskim kovrčama.

8. Jednostavni valovi

Zovu se Valovi sirena i mogu izgledati prirodno, ali to možete postići pomoću vodiča. Ovo je još jedan sjajan primjer valova koje je jednostavno stvoriti metodama koje su već objašnjene.

Korak 1

Razdvojite kosu po sredini kako biste uistinu postigli izgled sirene. Prskajte kosu vodom dok ne postane vlažna.

Korak 2

Podijelite kosu na dva dijela, a zatim napravite pletenicu sa svake strane glave. Pazite da čvrsto povlačite kosu dok se spuštate niz kosu.

Korak 3

Završite stil lakom za kosu i ostavite kosu da se potpuno osuši prije nego što izvadite pletenicu.

9. Tekući valovi

Koliko su veličanstveni ovi valovi? Ovo je metoda gdje koristite trake tkanine i vezujete kosu. Kad vam se kosa osuši, ostaju vam veličanstveni valovi poput ovih.

10. Kovrče bez topline

Ako imate dugu kosu, može biti teško zadržati uvojke bez puno laka za kosu. Ponekad je najlakši način da dobijete seksi valove pletenjem kose i puštanjem da se osuši. No, ovi oblozi od spužve također su izvrsni ako tražite zategnutiju uvojku.

11. Meke kovrče bez topline

Tako vruće kovrče moguće je dobiti bez vrućih alata. Isprobajte gore navedene korake i otići ćete s ovako lijepim uvojcima.

12. Lijepe kovrče

Ovo je vrlo popularan stil kada se radi o uvijanju kose za događaje.

Ovi stilovi dostojni su piste i možda biste ih htjeli isprobati. Sve što trebate je bočica s raspršivačem s vodom, nekoliko kopči za kosu, lak za kosu i malo voska za kosu.

Korak 1

Ovaj stil je jednako jednostavan kao i zadnji. Počnite od podnožja kose i koristite male dijelove za ovaj stil. Upotrijebite bocu s raspršivačem i navlažite dijelove dok idete. Započnite omotavanjem svakog dijela oko srednjeg prsta i kažiprsta na isti način na koji biste to učinili uvijačem za kosu.

Korak 2

Ponovite postupak po cijeloj glavi i pričvrstite kovrče na mjestu.

Korak 3

Završite stil prskanjem kose. Htjet ćete dopustiti da vam se kosa namjesti. Ovisno o tome koliko je duga i gusta kosa, može potrajati i do 40 minuta.

Nakon što se kovrče skinu. Zagrijte vosak za kosu između kose i rukama ga nanesite na kosu trljajućim pokretima. Nanošenjem voska na kosu, zadržava stil duže bez zagrijavanja.

13. Twisty valjci

Ovi su vrlo popularni za uvijanje kose. Oni su vrlo slični izvornim tvrdim valjcima, osim što će vam omogućiti da u njima spavate jer su mekani.

Možete ih staviti u kosu dok je vlažna. Idite u krevet, a zatim se probudite sa suhim i lijepim kovrčama. Koliko lakše možete učiniti od toga?

14. Prekrasne kovrče

Ovdje imamo gomilu različitih stilova koji imaju lijepe i gipke kovrče. Ako želite ovakve stilove, došli ste na pravo mjesto.

Ovakve kovrče mogu donijeti novi život mlitavoj i finoj kosi. Omogućuje vam malo volumena, a mi imamo potrebne korake za stvaranje ovakvog izgleda kod kuće. Potrebna vam je boca s raspršivačem vode, sprejem za kosu i nekoliko kopči za kosu.

Korak 1

Uzmite kosu i podijelite je na dijelove od 1 inča. U tijeku morate prigušiti svaki odjeljak.

Korak 2

Labavo omotajte svaki pojedinačni pramen oko srednjeg prsta. Gurnite taj uvijač prema dolje i učvrstite ga kopčom. Ovaj put koristite samo srednji prst, ne i njega i kažiprst, samo jedan prst. Ovo vam daje jači uvoj koji vam je potreban za ovaj izgled. To je isto kao da odaberete manji štapić za uvijanje.

Korak 3

Ponovite postupak s ostatkom kose i pobrinite se da dijelovi ne budu premali pa će samo ispasti iz isječka.

Završite izgled lakom za kosu prije nego što izvadite sve te poskočne uvojke.

15. Slatki kovrče

Evo još jednog izvrsnog primjera kovrča koje možete ponijeti bilo gdje sa sobom.

Slatki su i lepršavi te pružaju jedinstven izgled.

16. Zabavni stilovi

Ovo su stilovi koje možete koristiti kako izgleda svaki dan. Ovo možete nositi dan za obavljanje poslova ili čak dan na plaži.

17. Lagani valjci

Kao što vidite, ovi spužvasti valjci su tako jednostavni za upotrebu. Bitno je samo smotati ih i uviti na mjesto.

18. Bouncy and Fun Curls

Zamislite da svaki dan imate prekrasne kovrče bez oštećenja kose!

19. Tekući valovi

Zapanjujući primjer valova koje možete nositi bilo gdje.

20. Uvijeni stilovi

Ovo je još jedan stil koji koristi krunu za stvaranje kovrča. U ovom slučaju nema trake za glavu, a kruna se stvara samo uvijanjem kose kako vidite u koraku 1. To je sjajan način da dobijete one uvojke na plaži koje toliko volite. Prije početka uvijanja provjerite je li vam kosa vlažna.

21. Stilovi duge kose

Obožavamo ovaj prekrasan stil i za kovrče treba umrijeti. Dug je to izgled i dokazuje da možete imati prekrasne kovrče čak i s kosom na ovoj dužini.

22. Bačeni pogled

Obožavamo ovu frizuru jer izgleda tako prirodno, a neuredan izgled uvijek je popularan. Ako volite taj neuredan izgled kreveta, onda je ovo stil za vas.

23. Stilovi sirene

Vau, sad je ovo duga kosa i ako volite taj pogled sirene, isprobajte ovaj stil, krunu i sve.

24. Uske kovrče

Kako biste postigli ovakve uvojke, razmislite o upotrebi izvornih tvrdih valjaka jer su savršeni za usko uvijanje. Ako želite da izgled bude trajan, pokušajte s trajnom.

25. Zabavni zaokreti

Ovo je jednostavno postići pomoću ovih uvrnutih traka. Djeluju na isti način kao i spužvasti valjci, a mogu se koristiti i dok spavate.

Ostaje vam seksi izgled koji možete ponijeti sa sobom na sljedeći spoj.

Korak 1

Počnite tako da redate sve svoje trake. Želite da budu dvostruko veći od raspona vaše kose. Presavijte trake vodoravno tako da budu debele jedan centimetar.

Korak 2

Podijelite kosu na četiri dijela. Upletite kosu trakama i pričvrstite ih elastikom na dnu.

Jednostavno je tako.

26. Mekano i lijepo

Ovakav izgled uistinu je jedinstven i volimo ga, jednostavno je tako lijep.

27. Valjci stare škole

Sjajna stvar kod ovih valjaka je to što drže na sebi kako bi im omogućili da ostanu na mjestu. Nedostatak im je što se mogu zaplesti i u vašu kosu.

28. Duge kovrče

Sjajan stil poput ovog je prekrasan i samo želimo dodirnuti te meke kovrče.

kovrče bez topline

29. Divlje kovrče

Ako volite kovrče koje su malo divlje, onda je ovo pravi izbor za vas.

30. Stil trake za glavu

Ovo je još jedan primjer stila trake za glavu koji se brzo i jednostavno izvodi kako biste dobili kovrče koje tražite.

31. Uvijači za tkanine

Sjajan set ringleta stvorenih od ovih komada tkanine. Slično kao i spužvasti valjci, sve što radite je valjanje kose prema gore i zatim vezivanje uvojka na mjestu. To je tako jednostavno učiniti da ćete vjerojatno početi to raditi cijelo vrijeme. Možete spavati s ovim uvojcima što vam olakšava rad prije spavanja kako biste sljedeći dan bili spremni za posao.

32. Sitni valjci

Ovi sitni valjci definitivno će vam dati zategnutu, afro-sličnu kovrču.

33. Cool Curls

Neka se ti uvojci na plaži izgube uklanjanjem repa na kraju.

34. Korištenje kopči za kosu

Ovakvi isječci savršeni su za pričvršćivanje kovrča. Neće vam oštetiti kosu niti na bilo koji način manipulirati uvojkom.

35. Slatke lepinje

Sjajan stil poput ovog lako je sastaviti i može biti jednostavan način za stvaranje uvojki.

36. Slatki kovrče

Kako ne bismo voljeli ovakve uvojke? To je prekrasan stil koji je zaista jedinstven. Čarobno je i zabavno stvarati ove stilove.

37. Dizajn tkanina

Ovo je još jedan primjer kako možete koristiti tkanine za stvaranje kovrča iz snova.

38. Zapanjujući riblji repovi

Stvaranjem pletenice od ribljih repova s ​​vlažnom kosom stvarate i budući stil raskošnih kovrča. Možete uživati ​​u stilu ribljih repa koliko god želite, a kad ih izvadite, ostat će vam zadivljujući uvojci.

39. Gotov proizvod

Uzbudljivi dio uvijanja bez topline je izvlačenje proizvoda i uvid u gotov stil koji vam ostaje.

40. Velike kovrče

Ako samo tražite standardni val, tada morate koristiti velike valjke. Ne želite uvoj, samo val, pa što veći idete, to ćete imati veći val.

41. Ležerni stil

Ovo je ležerni set kovrča koje možete nositi svaki dan.

42. Priprema za događaj

Sjajan stil poput ovoga uistinu je jedinstven. Kovrče koje želite za svoj sljedeći događaj možete dobiti samo dodavanjem tkanine u kosu kod kuće.

43. Pin kovrče

Ako vam treba primjer kako bi vaše kovrče trebale izgledati dok ih pričvršćujete, ovo je izvrstan primjer. Prekrasan stil može se stvoriti tako jednostavno kod kuće i dovoljno je jednostavan za svakoga da isproba.

44. Traka za glavu izgleda

Ovo zapravo izgleda dovoljno dobro da se samo istroši. Volimo stil, ali ovo je zapravo samo metoda stvaranja kovrča.

45. Kovrče preko noći

Kao što smo već rekli, puno se ovih metoda može nositi preko noći, tako da vaš izgled nastaje u trenutku kada se probudite. Jedini koji ne bi uspio su stari školski tvrdi valjci jer mogu biti neugodni i bolni za nošenje.

Isprobajte nekoliko ovih stilova i vidite kako vam se sviđa. Možda ćete otkriti da se više nikada nećete vratiti vrućim alatima.