47 Frizure s niskim izblijedjenjem koje će osvježiti vaš izgled

Ako ove godine tražite nešto novo, zašto ne biste isprobali low fade. Jedna su od najpopularnijih frizura za muškarce. Čak postaje sve popularniji od visoke fade. Ako tražite svježi stil, s ovim stilom ne možete pogriješiti.

Nije važno imate li dugu kosu ili kratku kosu, možete u svom stilu ublažiti nijansu. Čak i ako kosa raste, nisko blijeđenje će i dalje izgledati dobro. Zapravo možete uspjeti otići nekoliko tjedana sa stilom, a da se ne morate dodatno ošišati.

Pogledajte ovih 47 frizura s niskim izblijedjenjem koje će osvježiti vaš izgled:

  1. Zapanjujući izblijedi

Kosa na vrhu je prilično duga i oblikovana sa strane. Ako tražite svjež stil, onda je ovo pravi za vas. Nisko blijeđenje izgleda nevjerojatno dok se stapa s bradom.

frizura s niskim fadeom

2. Kovrčavi vrh

Ima gustu kosu koju je uvijek malo lakše oblikovati. Volimo ovaj stil iz mnogo razloga. Fade je hladan, a vrh je okrenut unatrag.

3. Nisko blijeđenje

Nisko blijeđenje ovdje izgleda nevjerojatno dok je uvedeno u susret bradi. Ovo je stil koji biste ove godine trebali potpuno isprobati.

4. Hrabar izgled

Ovaj izgled je malo kraći i čišći od većine. Stil je odvojen sa strane i ostaje oštar.

5. Stilovi brade

Ovakav stil zasigurno ćete voljeti. Ako volite poslovni stil koji možete ponijeti sa sobom, onda je ovo stil za vas.

6. Neuredni stilovi

Blijeđenje ne znači da morate imati uglađen izgled. Ovaj neuredan stil znači da volite stvari malo življe.

7. Stojeći

Ovaj stil je posvuda posvuda i jedan je izgled koji je hladan i čist posvuda. Isprobajte ovo ljeto i javite nam što mislite.

8. Okrenuto unatrag

Kosa je ovdje jako gusta, pa ima puno tijela. To zapravo može malo olakšati i oblikovanje. Stil je dugo na vrhu i vraćen je unatrag. Prilično je seksi stil i zasigurno će okrenuti glavu kamo god krenuli.

9. Duži izgled

Još jedan sjajan stil koji je dugo na vrhu i ima hladno nisko blijeđenje. Ne trebate ni punu bradu da biste uklonili blijeđenje kao što možete vidjeti s ovim stilom. Neuredan je i stiliziran posvuda s ovim izgledom.

10. Uglađeni izgled

Ako tražite nešto što nije nervozno i ​​što je malo više na razini Ivy League, onda je ovo stil za vas. Stil poput ovog također će biti vrlo jednostavan za oblikovanje.

11. Svježe i čisto

Stil poput ovog je sjajan na toliko razina. Volimo kako zaustavljanje izgleda kao valovi koji se razbijaju. To je cool izgled koji možete potpuno istisnuti tijekom cijele godine.

12. Kvadratni rezovi

Ako tražite kratke stilove, s ovim stilom ne možete pogriješiti. Prednja strana je do četvrti obrijana do savršenstva. Ako volite svjež stil s malo ruba, onda je ovo pravi za vas. Kako ne biste htjeli isprobati cool stil poput ovog? Funky je i nervozan, sve što želite u cool novom izgledu.

13. Mekši izgled

Ovaj stil neće vam oduzeti puno vremena za oblikovanje ujutro. U osnovi samo ga morate malo razbaciti i spremni ste za svoj dan. Ako volite stilove s niskim održavanjem, s ovim stilom ne možete pogriješiti. Volimo tekuće valove; to samo dokazuje da će vam očuvanje prirodnog izgleda u potpunosti uspjeti. Prihvatite ga koliko god možete i ne brinite o tome da ćete ove kovrče izrezati iz svog života.

14. Visoki vrh

Ako volite moderan izgled koji zaista ostavlja dojam, onda je ovo izgled za koji se odlučujete. Hrabar je i zasigurno će privući oko kamo god krenuli. Dame će se to svidjeti jer znaju da to znači da imate malo prednosti i da imate smisla za modu. Ovaj stil je zamišljen kao privlačan i ne može ga svatko izvući. Ovakav stil vjerojatno će odgovarati vašoj osobnosti i to morate imati na umu pri odabiru frizure. Od samouvjerenog i odvažnog momka potreban je takav stil.

15. Čak i stilovi

Kratki stil kojim se lako upravlja. Ako volite malo održavanja, ovo je stil za vas. Ovo je stil koji se u osnovi samo opere i ide. Volimo da su brada i blijeđenje iste dužine. Ovi stilovi uvijek izgledaju super s bradom i volimo kako se svi tako jednostavno stapaju zajedno. Ako vam ovog ljeta treba svjež novi stil, onda je ovaj jednostavan savršen za vas.

16. Stil okretanja

Još jedan cool izgled koji je ove godine svjež i oštar. Ovakvi stilovi svake godine dobivaju na popularnosti. To je moderno i ima neke klasične elemente. Dio je mali i jednostavan, a ostatak je okrenut unatrag. Nisko blijeđenje, u ovom slučaju, duže je sa strane što će vam, naravno, stvoriti mnogo dramatičniji izgled. To je dramatičniji izgled koji će zasigurno privući oko vas.

17. Obrijani dio

Obrijani dio stil je koji se bavi dramom i bljeskom. Očito se ističe puno više od običnog dijela. Također govori nešto o vašem osjećaju za stil. Ovaj cool izgled svjež je i doista se ističe što je upravo ono za što idete ove godine. Čini se da obrijani dio s godinama postaje sve popularniji, a izgled je koji ćete isprobati ove godine.

18. Stilizirano naprijed

Ne trebate čak ni bradu da biste izbacili nisko blijeđenje kao što možete vidjeti na ovoj fotografiji. Ima neuredan top koji ne treba nikakav styling. U ovoj situaciji jedva da ima čak i brade. To je seksi izgled kroz koji će djevojke voljeti provlačiti prste. Ako želite cool stil, ne možete pogriješiti s ovakvim zabavnim stilom. Ljudi će pretpostaviti da ste se dobro proveli zbog osobnosti koja stoji iza ovakvog izgleda.

19. Kovrčavi vrh

Ovaj tip potpuno prihvaća svoje kovrče i maksimalno ga koristi. Kovrče je ponekad teško ukrotiti, ali čini se da sve ima pod kontrolom. Volimo kako se brada savršeno stapa s bradom. Sveukupno čini super cool izgled. Uvojci i blijeđenje uvijek se dobro slažu i to ćete sigurno vidjeti s ovim cool stilom.

20. Jasni stilovi 

Sjajan stil poput ovog super je visok na vrhu. To je jedan od modernijih stilova koji ćete vidjeti na popisu. Trenutno je vrlo popularan i nije ga teško stilizirati. Fade radi i sa cijelim stilom. Ako tražite cool, onda ste ga upravo našli. Impresionirajte svoju grupu ove godine cool stilom koji će zasigurno raznijeti konkurenciju.

21. Clean Cut styling

Bez obzira radi li se o poslu ili igri, ovakav stil stil je za knjige. Čist je i prilično kratko ošišan. Ako želite ovaj specifičan stil, morat ćete se dobro snaći u korištenju gela. Uglađen je izgled koji je izvrstan ako se bavite poslovima ili akademskim krugovima. To je stil Ivy League i sigurno ćete okrenuti glavu kamo god krenuli. Volimo oštre rubove oko stila; doista čini cijeli izgled pop.

22. Badass stilovi

Neka vaš stil otpušta kao ovaj. S ovim stilom ima puno loših prednosti i to je jedan izgled koji ćete zasigurno voljeti. Low fade je kul i sabran, stil koji ćete zasigurno voljeti bez obzira na to gdje idete.

23. Lakši stilovi

Još jedan klasičan izgled koji nikada ne izlazi iz mode. Ovaj je lako oblikovati ujutro, više je frizura bez muke. Blijeđenje ovdje također nije tako blizu koži kao neke druge. Ne morate ići na kožu ako niste u tom stilu.

24. Preppy stilovi

Sjajan stil poput ovog je prefinjen i čist. Dio je oštar i blijeđenje nije tako drastično kao što su to bili neki drugi. Sveukupno se ističe jako dobro. Duga kosa na vrhu oblikovana je sa strane. Ovo je profesionalni izgled koji možete koristiti za posao koliko god možete za zadovoljstvo.

25. Valoviti stilovi

Nisko blijeđenje ovdje je na mjestu i odlično se stapa s bradom. Vrh je ipak valovit i lagan za upravljanje. To je stil niskog održavanja koji će vam oduzeti malo ili nimalo vremena da se ujutro spremite. Je li zaista moguće izgledati ovako cool bez truda?

26. Slicked Styles

Ovaj zalizani stil ima puno gela u sebi kako bi ostao na mjestu. Sve ovisi o tome koliko vam je ugodno koristiti proizvode za kosu. Nisko blijeđenje nije tako dramatično kao ostalo, a također blijedi ravno u bradu.

27. Seksi stilovi

Ako tražite seksi izgled, onaj koji će okrenuti glave svim damama, svidjet će vam se ovaj stil. Najbolji dio je to što ujutro uopće ne treba vremena za stvaranje. Ako volite zadržati kratak izgled, s ovim stilom ne možete pogriješiti.

28. Cool Designing

Brijanje u ovom stilu bilo je oblikovano na kvadrat. Ovakvi stilovi zamišljeni su kao privlačni i svakako jesu. Činjenica da mu je kosa toliko tamna čini da se izgled još više ističe.

29. Rub koji nestaje

Na ovoj fotografiji možemo vidjeti kako oni mogu tako savršeno obrijati kosu. Oni u osnovi povlače svoje crte, a zatim ih slijede. Ovo je blijeđenje vrlo jedinstveno jer u osnovi nestaje pa zapravo ne znate gdje brada počinje i završava. Oštar je izgled zbog kojeg ćete se ove godine osjećati prilično svježe. Isprobajte ove godine i vidjet ćete o čemu govorimo.

30. All Around Fade

Blijeđenje obično ide skroz oko glave i sviđa nam se jedinstveni vizual koji dobivamo s niskim blijeđenjem. To je još jedan sjajan stil koji ćete zasigurno voljeti. Ljeto je sve o isprobavanju novih stvari pa zašto ne isprobati stil koji ne samo da izgleda super, već je i upravljiv.

31. Podebljane crte

Ako želite držati kosu malo duljom, zašto ne biste isprobali ovaj stil. Volimo kako jednostavno prihvaća svoje prirodne kovrče u ovom lepršavom stilu. Nisko blijeđenje putuje sve do vrata kako bi vam dalo vrlo svjež i oštar izgled kojim se možete baviti ove godine. Svi su ti stilovi vizualno privlačni.

32. Šiljast i obrijan

Ne samo da je ovaj tip isprobao hladno nisko blijeđenje, već mu je i obrijan križ na potiljku. U kosu možete obrijati gotovo sve kako biste stvorili snažniji izgled. ti su stilovi više nego samo jedinstveni. Ako imate izjavu koju želite dati, pokušajte je obrijati u frizuru. Ima gustu kosu što mu vjerojatno pomaže da lakše nabaci kosu. Ovo je stil koji je trenutno vrlo popularan.

33. Guste frizure

Ovo je još jedan primjer tipa koji ima gustu kosu. Gusta kosa ponekad može olakšati oblikovanje kose jer ionako vjerojatno sama stoji. Ovaj niski hir napravljen je vrlo blizu kože što vam daje potpuno drugačiji izgled.

34. Tamniji stilovi

Vrh je dugačak i oblikovan prema naprijed što će vam, naravno, dati potpuno drugačiji izgled. Nema tu puno brade, ali ipak je tu. Nisko blijeđenje stapa se ravno u bradu. Mislimo da je ovo jedan od oštrijih stilova koje smo dosad vidjeli.

35. Stilovi visoke mode

Ako volite modu i biti dio trendovske gomile, onda su ti stilovi savršeni za vas. Ne samo da vidimo ozbiljan dio, već je i kosa oblikovana sa strane. Ako želite stil koji nije samo izvrstan za izlaske s dečkima, već i stil koji možete iskoristiti u svom profesionalnom životu, onda je ovo stil za vas.

36. Slicked Back

Kosu možete oblikovati prema naprijed ili u ovom slučaju prema nazad. Ovakvi stilovi zahtijevaju korištenje nekih proizvoda u kosi. Brada je u ovom stilu malo gušća i možemo vidjeti da se nisko blijeđenje uklopilo ravno u nju.

37. Kraći styling

Još jedan sjajan stil koji je doista loš je ovaj kratki stil. Ne možete pronaći stil sa manje održavanja od ovog. Svuda je kratak, osim blijeđenja koje je još kraće. Ako ne želite ni razmišljati o oblikovanju kose, onda je ovaj izgled savršen za vas.

Tri donja stila pokazuju vam koliko oštro možete napraviti svoj stil ako to zaista želite.

38. Stilovi Ivy League

Ako želite uglađen izgled za posao i igru, onda je ovo savršen izgled za vas. Udobno koristite gel, jer će vam s ovim stilom biti potreban. Ovo nisko blijeđenje mnogo je niže od nekih drugih stilova.

39. Sjajni stilovi

Koliko je sjajan stil ovog tipa? Savršeno je oblikovan i oblikovan sa strane. Jedna strana izgleda dulje dok na drugoj vidimo nisko blijeđenje. Malo je dulji od većine, ali odličan je primjer kako ne morate ići ravno do kože ako ne želite.

40. Edgy Flow

Ovaj badass stil služi stvaranju dubine u kosi. Dramatičan je i seksi i stil je koji svakako trebate provjeriti. Nisko blijeđenje također je dramatično i čini da se dulji vrh još više ističe. Vrh je oblikovan prema naprijed u mnogo različitih smjerova.

41. Elegantan stil

Ovo je još jedan sjajan primjer polirane frizure. Ovaj je izgled dugačak i stiliziran do savršenstva. Ovo je savršen stil ako se bavite poslom jer će vas ljudi automatski početi shvaćati ozbiljno. To je popularan stil jer je trenutno u trendu. Brada je mnogo gušća od većine stilova koje smo vidjeli, ali blijeđenje se sasvim lijepo uklopilo u nju.

42. Trendy Looks

Još jedan sjajan trendovski izgled kojim je lako upravljati. Ako vam je važno biti moderan, s ovim stilom ne možete pogriješiti. Također se može nositi bilo gdje pa su vam posao i igra još uvijek opcija. Ne možete pogriješiti sa cool stilom poput ovog.

43. Oštre linije

Ako želite svjež izgled koji je također nervozan, onda ste pronašli stil za sebe. Nisko blijeđenje vrlo je kratko i zapravo nestane u jednom trenutku. Rubovi su kvadratići, a na kosi ima puno proizvoda zbog čega se frizura još više ističe.

44. Jednostavni stilovi

U ovom stilu postoje prirodne kovrče i ovo je izvrstan primjer zašto ih ne biste trebali odrezati. Kovrče bi trebalo prigrliti, a kao što vidimo u ovom stilu, one mogu stvoriti i stil koji zahtijeva vrlo malo održavanja. Vrh je dug, a nisko blijeđenje savršeno se uklapa u bradu. Ako tražite jednostavan stil, s ovim stilom ne možete pogriješiti.

45. Debeli na vrhu

Morate imati gustu kosu da biste izvukli stil poput ovog. Ako imate tanku kosu, izgledat će sasvim drugačije. Debljina kose stvara ovaj jedinstveni izgled i obično je potrebno manje proizvoda da se stvori jer je tako gusta. Stil poput ovog izgleda dobro oblikovan ili ga možete ostaviti labavog kao na ovoj fotografiji. Postoji nisko blijeđenje i to vidimo s ovim bradatim stilom. Nema tu puno brade, ali on je jako dobro ljulja.

46. ​​Hrabriji stilovi

S ovim stilom nestaju rubovi i kad ga pogledate, zapitate se jesu li crte uopće prisutne. Vrh je srednje duljine i oblikovan gelom. S ovakvim stilom vrlo je svestran pa ga možete stilizirati na nekoliko različitih načina. Fade je vrlo blizu kože što vam nudi sasvim drugačiji izgled.

47. Kratko i seksi

Još jedan sjajan stil koji je lako oblikovati i ostavlja vam vrlo malo buke ujutro. Ako volite ležerne stilove, ali ipak želite izgledati cool, onda je ovo stil za vas. Ovo blijeđenje također ima nestanak i ono što ćete zasigurno voljeti.