49 najboljih frizura Davida Beckhama (s vodičem)

David Beckham poznat je kao čovjek s milijun lica zbog svih svojih trendovskih frizura tijekom godina. Ne samo da je uspio u životu na nogometnom igralištu, već je postao i ikona stila. Cijelo vrijeme izgleda nevjerojatno i vjerojatno pomaže to što je njegova supruga Victoria opsjednuta modom. Može cijelo vrijeme miješati svoju garderobu kako bi stalno stvarao novi izgled. Također ima gomilu trendovskih frizura koje su ikonične. Zaista ne možete pogriješiti slijedeći bilo koji od njegovih trendova. Godinama je isprobavao mnogo različitih frizura, a neke biste možda htjeli i sami isprobati. Pronašli smo najpopularnije frizure koje je napravio trendi. Bez obzira na duljinu vaše kose, zasigurno ćete pronaći stil koji vam odgovara.

Pogledajte 49 najboljih frizura Davida Beckhama:

  1. Šiljati stilovi

Sjajan stil koji je šiljast i u trendu. Bočne strane obrijane su u hladan izgled.

david-beckham-frizura

2. Češalj preko stila

Ovo je sjajan stil koji možete koristiti za događaj ili taj važan poslovni sastanak. Malo je uglađeniji od većine.

3. Visoki stilovi

Ako želite zadržati svoj vrh još malo, ovo bi mogao biti savršen stil za vas. Ovi su stilovi trenutno vrlo popularni.

4. Mohawk stilovi

Nevjerojatno je kako David Beckham uspijeva biti zgodan čak i uz mršavi mohawk. Ovo je vrlo nervozan stil i zasigurno će se istaknuti.

5. Dulji stilovi

Beckham je godinama imao toliko stilova s ​​mnogo različitih duljina kose. Ako vam se sviđa ideja da imate kosu dovoljno dugu da stavite u rep ili punđu, isprobajte ovaj stil.

6. Zaglađeni stilovi

Još jedan kratki stil koji ima vrh dulji od većine. Kosa na vrhu je zalizana unatrag.

7. Trendy Looks

On je zgodan momak oštrog pogleda. To je jedan od njegovih kraćih stilova i bilo bi lijepo i cool za ljeto.

8. Stilovi lepinja

Još jedan duži stil koji izgleda izvrsno za gotovo svaku priliku. Muška punđa trenutno je super popularan izgled i pravo je vrijeme da to provjerite.

9. Cool Looks

Sjajan stil koji je duži od većine. Ovdje ima plavu kosu i duži izgled za njega je vrlo prirodan.

10. Srednji dio

David Beckham izgleda sjajno sa bilo kojom duljinom kose. Ako želite držati kosu dugo, ovo bi vam bio sjajan look.

11. Moderan izgled

Stranice su kratke, a vrh dugačak. To je hrabar novi izgled koji će okretati glave kamo god krenuli.

12. Široki pogled

Još jedan izvrstan stil koji je malo duži i stiliziran unatrag.

13. Čisti stilovi

Ovaj seksi stil je vrlo kratak, a stranice su lijepo izblijedjele. Vrh je oblikovan u obliku vala. Ako više volite čist stil, ovaj će vam se izgled sigurno svidjeti.

14. Obrijani stilovi

Ako želite potpuno promijeniti svoj izgled, zašto ne biste probali potpuno brijanje. Još jedna velika promjena je plava kosa i odličan je izgled za ljeto. Ako želite stil s niskim održavanjem, nećete pronaći bolji od ovoga. Volimo plavu kosu koju ima, savršena je za stil. Ovo je stil koji će biti osvježavajući za ljeto.

15. Tekući stilovi

Njegova duga kosa razdijeljena je po sredini i ostavljena raspuštena. To je ležeran stil koji možete nositi bilo gdje. Bez obzira radi li se o poslu ili igri, ovaj look možete nositi bilo gdje. Hrabar je to stil koji je ovih dana super popularan.

16. Izgled repa

Ležerni stil poput ovog može vas odvesti bilo gdje. Ako imate dugu kosu, najlakši stil koji možete imati je rep. S repom možete učiniti gotovo sve. On ima b u većini svojih stilova, ponekad je to prirodan izgled, dok je drugi put to izbijeljen stil.

17. Stilovi plavuša

Mnogo mlađi Beckham na ovoj fotografiji, ali stil je i danas vrlo popularan. Odlična stvar u vezi ove duljine kose ovdje je što možete staviti šiljke posvuda. Ako volite zabavne stilove, ovo bi bio cool izgled za cijelo ljeto.

18. Cool Looks

Još jedan cool izgled koji je stiliziran unatrag. Ako želite svjež stil, onda je ovo pravi za vas. Ovo bi bio sjajan izgled za poslovni sastanak ili čak za noćni provod u gradu. Postoji toliko mnogo načina na koje možete stilizirati ovaj izgled.

19. Seksi vibracije

Ovaj seksi stil izgleda sjajno s bradom. To je sjajan šiljast stil koji će vas zasigurno usrećiti. Ako imate bradu, možete koristiti ovaj stil s njom i izgledalo bi nevjerojatno. Ovi popularni stilovi uvijek dobro izgledaju s bradom.

20. Slojeviti stil

Dugi stil koji je slojevit po cijelom izgledu. Ako želite cool stil koji je dug, s ovim ne možete pogriješiti. Slojevi daju izgledu dodatni rub, a također će vam pomoći ako ga želite stilizirati na različite načine. Ovakvi stilovi izvrsni su ako tražite stil koji je jednostavan.

21. Modni trendovi

Izvrstan izgled koji se može nositi na neki događaj ili za ležeran dan na plaži. To je vrlo svestran stil.

22. Neuredni stilovi

Neuredan stil popularan je ovih dana. Ne morate se ni brinuti oko stiliziranja ovog izgleda ujutro.

23. Kutni stilovi

Kosa je ovdje oblikovana prema sredini glave. Kraći je izgled koji možete oblikovati na mnogo različitih načina.

24. Mokri stilovi

Dug pogled koji je neuredan i nepoliran. To je između kratkog i dugog pogleda.

25. Kratko i elegantno

Sjajan izgled poput ovog možete nositi bilo gdje. Lako je oblikovati ujutro, što znači da možete izaći za nekoliko minuta.

26. Stilovi traka za kosu

Dugi, plavokosi stil koji je super cool. Beckham je dovoljno kul da se može izvući noseći traku za glavu.

27. Cool New Look

Ovo bi mogao biti vaš cool novi look ovog ljeta. To je neuredan stil koji možete nositi bilo gdje.

28. Hrabar stil

Još jedan stil koji je dugo na vrhu i oblikovan u neurednom stilu. Ova vrsta izgleda može se oblikovati na mnogo različitih načina, poput mohawka, češljanja ili samo ovako.

29. Kraći izgled

Stranice su kratke, a vrh je srednje duljine. Ovo sužavanje blijedosti izgleda jako cool.

30. Stilovi brade

Kul stil koji je oblikovan sa strane. Brada se dobro slaže s ovim izgledom i duža je s ovim stilom.

31. Trendy New Looks

Stil je ovdje straga duži od većine. Lako bi se moglo pretvoriti u irokeza.

32. Podebljani šiljci

Kosa je duga po cijeloj glavi i oblikovana je u šiljcima. Nema veze što je izbijelio plavušu.

33. Bočno brisanje

Jednostavan stil poput ovog dugo na vrhu. To je cool izgled koji ćete zasigurno voljeti.

34. Cool Fade

Još jedan sjajan stil koji sa strane ima blijedo suženje koje je malo duže od većine.

35. Valoviti stilovi

Kul izgled poput ovog ima duže duljine koje su stilizirane posvuda.

36. Uglačani styling

Sjajan stil poput ovoga tako je cool i elegantan.

37. Visoki vrh

Još jedan stil koji je visoko na vrhu, a stranice vrlo kratke. U ovom stilu postoji prilično veliki kontrast s duljinama.

38. Dugi stilovi

David Beckham nekada je imao jako dugu kosu, ali čak i tada je još uvijek bila vrlo elegantna. On doslovno može izvesti bilo koju vrstu stila.

39. Hladno i obrezano

Još jedan sjajan primjer jednog od njegovih uglađenih stilova. Ovo je stil koji možete odjenuti na surfanje ili na vjenčanje prijatelja.

40. Plavuše brave

Stil je ovdje odvažno plavuša i dugo se zadržao. To je neuredan stil koji možete stilizirati na mnogo različitih načina.

41. Bočno brijanje

Stil je hrabar i oštar. Stranice su obrijane prilično kratko. Vrh je duži i izgleda prilično cool. Ovaj stil bi bio odličan za događaj. Super je i malo seksi.

42. Srednji stilovi

Sjajan stil poput ovog je ležeran, ali tako jako cool. Dužina je do ramena i kao što možete vidjeti ovdje, može se oblikovati na milijun različitih načina. Ovako ga možete ostaviti labavog ili staviti u rep. Stilovi muške punđe vrlo su popularni ovih dana. Ako ste ljubitelj dugih stilova, s ovim ne možete pogriješiti. Super je i jako dobro sastavljeno. Kako ne bi volio ovakav stil? Bilo bi tako lako sastaviti se ujutro.

43. Bačeni stilovi

Još jedan neuredan stil koji ćete zasigurno voljeti. Izgleda da su moderni i elegantni. Ako tražite seksi novi izgled, morate ga isprobati ovog ljeta. Nećete požaliti jer je popularan izgled ovih dana.

44. Djelomično poboljšanje

Dugi stilovi poput ovog su cool i ležerni. Dugu kosu možete nositi na toliko različitih načina, na primjer poput repa. U ovom slučaju, stil je djelomično nadograđen i odličan je izgled za sportske događaje. Vjerojatno je to razlog zašto je Beckham popularan stil.

45. Kraći šiljci

Ovo je trenutno vrlo popularno i zato što je svestranog izgleda. Šiljci su uvijek cool izgled, pogotovo ako izlazite na noć u grad. Postoji mnogo načina na koje možete nositi takav čist stil. Ako tražite način da ostanete hladni ovog ljeta, morate isprobati ovaj sjajan stil.

46. ​​Vikinški stilovi

To mu je očito bio vrlo popularan stil jer ga je puno nosio. Ovih dana ne vidimo da Beckham ima tako dug stil. Bio je to cool izgled tada, a sada je tako cool. Ako želite rasti kosu, s ovim stilom ne možete pogriješiti. To bi se vrlo lako moglo shvatiti kao vikinški stil i to ga čini tako lošim i strašnim. Isprobajte ovo ljeto.

47. Neuredan izgled

Stil poput ovog doista je nevjerojatan jer s kratkom i dugom kosom dobivate najbolje iz oba svijeta. To je neuredan izgled koji je trenutno jedan od najpopularnijih stilova. Beckham poznaje cool stilove i ovo će zasigurno biti jedan od onih koje možete lako ukloniti. Ako imate roštilj u dvorištu ili idete na plažu, ovaj će vam se ležerni izgled zasigurno svidjeti. Najbolji stilovi su oni koji zaista zahtijevaju malo održavanja i lako se sastavljaju.

48. Prilagođeno brijanje

Ako želite doista oštar izgled, koji će vam zapeti za oko, onda je ovo stil za vas. Sviđa nam se kako se pred njim nalazi brijanje po mjeri koje zaista privlači pogled. Beckham stvara mnogo vlastitih stilova, pa je uistinu netko koga treba slijediti kada su u pitanju kul i moderni stilovi. Ovaj je vrlo kratak, stranice su mu obrijane do kože, pa čak i vrh kraći od većine njegovih stilova. Ovaj stil učinit će da ove godine izgledate i osjećate se cool.

49. Izgled repa

Ovo je zabavan izgled koji možete isprobavati cijelo ljeto ako želite. To je dugačak stil koji se stavlja u dva repa. To je zabavan i seksi izgled koji je savršen za ljeto. Duge frizure su cool i lako ih je sastaviti. Nećete pronaći stil tako niskog održavanja kao ovaj.