55 najljepših stilova pletenice božice

Božanske pletenice sjajan su izgled koji nije samo lijep i ženstven za etničke žene. Stilovi pletenih pletenica već su popularni, a pletenice božice nevjerojatni su primjeri kako zaista možete promijeniti svoj izgled. Ako ste oduvijek htjeli isprobati izgled božice, bit ćete oduševljeni donjim frizurama. Ovi stilovi božica mogu ostati zajedno tjednima. Postoje mnoge varijacije modernog stila zbog kojih ćete se osjećati kao mitska božica. Ove frizure izvrstan su način za stvaranje nevjerojatnog dizajna koji će biti savršen za otmjeni događaj.

boginje pletenice

boginje pletenice

Što su Boginje pletenice?

Pletenice božice nalikuju prevelikoj kukuruzi. Kukuruz je uvijek čvrsto utkan do vrha glave, a zatim se ostatak kose može oblikovati na više načina. Naravno, oni su mnogo veći od standardnog kukuruza, iako neki dizajni ipak drže male kukuruze. Sve ovisi o stilu koji želite. Obično se pletu blizu tjemena koristeći prirodnu kosu. Ako vaša kosa nije dovoljno duga, trebat će vam korištenje ekstenzija za postizanje cjelokupnog dizajna. Na taj način možete držati kosu kratkom, ali i dalje biti kreativni s nadogradnjom. Stvarni dizajn varira ovisno o stilu kose. Može doći u obliku pletene punđe ili do Mohawk pletenice. Trake za glavu mogu se koristiti za promjenu izgleda, a kosu ostavljaju napola gore, a pola dolje. Postoji toliko mnogo različitih stilova za odabir ovisno o izgledu za koji se želite odlučiti. Svi stilovi božice dugi su u mitskim danima. Izgled božica možete postići iz nekog drugog vremena isprobavajući ove veličanstvene stilove za veličinu.

Ispod je 48 najljepših stilova pletenice božice:

  1. Uvrnuto tjeme

Ova pletenica božice sastoji se od dvije debele pletenice sa strane koje padaju u pigtails. Vlasište je čvrsto vezano s dvije vrlo male pletenice na vrhu. Sitni kukuruzi na vrhu zakrivljeni su u pola mjeseca. To je vrlo jedinstven izgled koji će vam zasigurno donijeti radost. Nešto se može reći o kreativnosti dizajna.

1250816-boginje-pletenice

2. Kukuruzna lepinja

Ove su kukuruze debele i čvrsto se uvlače u tjeme. Ostatak kose pleten je i na vrhu uvijen u visoku punđu. Postoje velike pletenice kao i male pletenice po cijeloj punđi. Cijeli izgled postiže se činjenicom da su kukuruzi veliki kada se čvrsto zategnu.

2250816-boginje-pletenice

3. Cornrow Updo

Ove su kukuruze čvrsto navučene na tjeme. Sami redovi su vrlo debeli i zbog toga se pletenice podižu s glave. Skidaju se sa strane i niz leđa kako bi se postigao drugačiji izgled koji možete nositi ležerno ili na neki događaj, to je tako svestrano.

3250816-boginje-pletenice

4. Zakrivljene kukuruze

Većina kose ostaje prirodna i skupljena u dvije punđe, po jednu sa svake strane glave. Da biste postigli ovaj izgled božice, htjet ćete dodati dvije kukuruze po sredini glave, a zatim ih zakriviti prema čelu.

4250816-boginje-pletenice

5. Kovrče na čelu

Ove su kukuruze debele i glave se spuštaju niz stražnji dio glave. Sastoje se od više pletenica kako bi se postigao elegantan izgled. Tamo su prirodne kovrče lijevo na prednjoj strani kako bi cijelom izgledu dodali malo blještavila.

boginje pletenice

6. Masivni kukuruzi

Ovaj izgled zahtijevat će puno kose ili neke ozbiljne nadogradnje. Kukuruzi na vrhu glave masivni su. Prekrižene su preko glave i završavaju s mnogo manjim pletenicama na leđima. To je izgled koji bi bio izvrstan za događaj.

6250816-boginje-pletenice

  • 66 najljepših frizura sa crnim pletenicama za 2016
  • 47 načina na koje niste ni pomislili oblikovati pletene pletenice

7. Žalba božice

Ovo je izvanredan izgled koji izgleda nevjerojatno posebno za događaj. Pletenice se čvrsto povlače sa strane, a zatim se zajedno namotavaju u preveliku punđu na dnu. To je jedinstven stil zbog kojeg ćete se osjećati kao božica.

7250816-boginje-pletenice

8. Pogled sa strane

Ove dvije velike pletenice čvrsto su povučene na jednu stranu. Središnji dio pletenica je dok je ostatak kose prilično čvrsto povučen sa strane glave. Pletenice su guste koje zahtijevaju puno kose.

8250816-boginje-pletenice

9. Pogled sa strane

Ovo je još jedan pogled na gornji pogled. Stil božice je postizanje nevjerojatnog izgleda koji nije samo zapanjujući, već jedinstven u dizajnu. Ovaj je izgled jedinstven jer je čvrsto utkan u veliku punđu dok se izvaja na vrhu.

9250816-boginje-pletenice

10. Konjski rep

Ova frizura ima ukupni sjajni izgled. Nikad nisam vidjela tako sjajnu kosu. Debele pletenice čvrsto su povučene u jedinstveni dizajn koji izgleda prilično nevjerojatno. Svi su povučeni natrag u visoki rep. Ovaj izgled božice je nevjerojatan da ga možete nositi na bilo kojem događaju.

10250816-boginje-pletenice

11. Spirale

Ove se kukuruzne grilice čvrsto vuku uz glavu, ali se dovode u spirale. To je izvanredan izgled koji će zasigurno zavrtjeti u glavi. Spustio se s leđa u rep pletenica.

11250816-boginje-pletenice

12. Uvijena zemička

Ove male pletenice su sitne kukuruze, dok ostatak frizure čine uvijene punđe. Ako tražite sastaviti, doista jedinstveni izgled, isprobajte ove male lepinje za veličinu.

12250816-boginje-pletenice

13. Dijagonalni pogled

Ovaj veliki izgled kukuruza izvrstan je dizajn koji će zasigurno privući pažnju. Kukuruzi su debeli i jedinstveni jer se dizajn sastoji od dijagonalnih kukuruza. Bio bi to izvrstan dizajn za nekoga tko traži novi izgled događaja.

13250816-boginje-pletenice

14. Rastuća pletenica

Ove kukuruze počinju sićušne i izrastaju u velike pletenice. Počinju s jedne strane i prelaze na drugu. Velike pletenice silaze niz stražnju stranu vrata i ostavljaju se labave pri dnu. Mogao sam zamisliti ovaj izgled za događaj na crvenom tepihu.

14250816-boginje-pletenice

15. Klizanje poput zmije

Srednja pletenica nalikuje zmiji koja klizi po polju. Svaki dio ove frizure čvrsto je utkan zajedno. Ako želite nešto jedinstveno, isprobajte ovaj izgled za veličinu. Postoje velike i male pletenice koje zaista miješaju izgled.

15250816-boginje-pletenice

16. ZigZagovi

Ovo je uistinu dizajn božice. Ove su kukuruze napravljene u cik-cak dizajnu koji će zasigurno biti privlačan. Zamislite ovaj pogled na sljedeće vjenčanje kojem ćete prisustvovati. Činjenica da isprepletene pletenice stvaraju zaista štreberski izgled.

16250816-boginje-pletenice

17. Updo

Ako želite da božica potraži sljedeće vjenčanje, isprobajte ovo za veličinu. Ovaj pleteni dizajn nalikuje kruni sprijeda. Donji dio pletenice uvučen je visoko u punđu. Izvrsno izgleda i sigurno će vam se glave okretati cijelu noć.

17250816-boginje-pletenice

18. Deblje pletenice

Ove pletenice glavni su dizajni. Počinju s malim, a zatim prerastu u masivne pletenice. Toliko su velike da više ni ne izgledaju poput pletenica. Sve pletenice su skupljene na vrhu kose kako bi se stvorio dizajn koji je uistinu sličan božici.

18250816-boginje-pletenice

19. Prateći kukuruzi

Čini se da ove kukuruze vuku svoj ritam. Zakrivljeni su s jednog na drugi kraj u jedinstvenom dizajnu. Preostala kosa se povuče na jednu stranu u jednu pletenicu. Kukuruzci su uski i odaju izgled koji može biti ležeran, ali i dotjeran.

19250816-boginje-pletenice

20. Dizajn Tornada

Dizajn ovih kukuruza nalikuje tornadu. Pletenice su same uske, ali vrlo guste. Spiralno se okreću od dna prema vrhu u obliku tornada i završavaju punđom. To je zabavan dizajn koji će se zasigurno svidjeti svakome.

20250816-boginje-pletenice

21. Plavuša pletenica

Ova plava pletenica veličanstven je dizajn. Ove čvrsto tkane pletenice sastaju se i tvore pletenicu sjajnog izgleda. Promijenite boju u plavu kako biste joj dali potpuno novi izgled. Ovaj izgled može biti ležeran, ali i dotjeran.

21250816-boginje-pletenice

22. The Thick Spin

Ove guste pletenice imaju jedinstven stil tako što uzimaju kukuruz i povlače ga sa strane. Pletenica je super gusta i podignuta sa strane na updo način.

22250816-boginje-pletenice

23. Pigtails

Ovi pigtails su veliki i dinamični. Oboje su povučeni na svoju stranu i uvučeni u rep. Jedna je pletenica ostavljena u sredini stvarajući neobičan dizajn koji će se doista istaknuti u gomili.

23250816-boginje-pletenice

24. Preklapanje

Ovaj preklapajući izgled prekrasan je dizajn koji će vas zasigurno učiniti sretnima. Pletenice su debele i kreativno su tkane. Pletenice se spuštaju nisko na potiljak.

24250816-boginje-pletenice

25. Pljusak boje

Ove debele pletenice nude ležeran izgled, ali sve se to može promijeniti s malo boje. Ljubičasta boja isprepletena je srednje duljine s nekim ljubičastim nastavcima. Kako idete dalje prema dnu, dolazi do eksplozije boja. Ljubičasta doista ležerni izgled pretvara u nešto posebno.

25250816-boginje-pletenice

26. X označava točku

Ako tražite kreativan i lijep izgled, isprobajte ovaj X stil za veličinu. To je izgled pigtaila gdje je stražnji dio glave utkan u slovo X, a zatim dolje uvučen u repice. I same pletenice su guste i čvrsto tkane.

26250816-boginje-pletenice

27. Mohawk pletenica

Ako želite loš izgled, isprobajte mohawk pletenicu. Ogromna pletenica formirana je na vrhu kraja i povučena unatrag. Bočne strane glave obrijane su da bi doista izgovorile izgled Mohawka. Dio kose istaknut je plavom bojom kako bi dao odličan kontrastni izgled pletenici.

27250816-boginje-pletenice

28. Pletena punđa

Ove pletenice su u spiralnoj pletenici koja je velika i čvrsto pripijena uz tjeme. Dna su manja; ide od velikih do sasvim sitnih. Punđa se sastoji od velikih pletenica i sićušnih pletenica, spojenih kako bi stvorile prekrasnu punđu.

28250816-boginje-pletenice

29. Pletenica od užeta

Kakav izvanredan izgled. Postoje vrlo sitni kukuruzi koji su podijeljeni u redove. Odatle imamo velike pletenice koje su joj navučene do tjemena. Pravilne pletenice pretvorene su u pletenice od užeta koje se uvijaju u gornju punđu. Pletenice od užeta spirale su zajedno i tvore prilično veliku punđu.

29250816-boginje-pletenice

30. Večernji pogled

Ovaj sjajni stil izvrstan je za večernji izlazak u grad. Ove velike pletenice podignute su visoko kako bi se postigao nevjerojatan napredak. Sve su pletenice povučene prema gore u visoku punđu koja će zasigurno ponuditi privlačan izgled.

30250816-boginje-pletenice

31. Francuska pletenica

Razgovarajte o nekim debelim pletenicama. Ove su francuske pletenice prilično guste i uvučene u visoku punđu. Punđa je spirala pletenica i prilično je visoka. Bio bi to savršen izgled za vjenčanje ili važan događaj.

31250816-boginje-pletenice

32. Ružičasti izgled

Ovo je jednostavan izgled koji ima nekoliko uskih kukuruza koji su uvijeni oko zatiljka u malu punđu. Ove jednostavne lepinje još su elegantnije s ružičastom bojom. Boja zaista čini cijeli izgled pop.

32250816-boginje-pletenice

33. Stil okreta

Ovaj se stil sastoji od jedne debele pletenice. Počinje s jedne strane glave i pomiče se na drugu stranu, uokvirujući prednji dio glave. Pletenica se savija u punđu. Punđa se sastoji od spiralnih pletenica koje se čvrsto uvlače u leđa.

33250816-boginje-pletenice

34. Toliko kose

Ove pletenice su guste; trebat će vam puno kose ili neke veće ekstenzije kako biste prošli ovu frizuru. Ova francuska pletenica povučena je na jednu stranu, a zatim se pletenica spušta do suprotne strane vrata u kružnu punđu.

34250816-boginje-pletenice

35. Pletenice čudovišta

Još jedan primjer pletenice božice koja zahtijeva puno kose ili ekstenzija. Ove pletenice su debele i povučene unatrag. Postoje male pletenice i velike pletenice koje tvore punđu na kraju leđa. Ovo bi bio sjajan izgled za fensi događaj.

35250816-boginje-pletenice

36. Središnja pletenica

Ova pletenica stvorena je u sredini glave. Sa strana je čvrsto uvučeno. Središnja pletenica okrenuta je oko leđa i napravljena u punđu. To je jedinstven izgled koji će zasigurno zapeti za oko.

36250816-boginje-pletenice

37. Mohawk konjski rep

Ovaj rep je stvoren visoko na glavi, ali počinje s mohawkom. Većina kose se navlači na vrh kako bi se od velike pletenice stvorio mohawk. Ali pletenica ide samo do tjemena glave prije nego što duljina os ostane sama i formirana u rep.

37250816-boginje-pletenice

38. Čvrsto tkano

Ovaj stil jako podsjeća na filmove o Alienima. Ako tražite loš izgled, isprobajte ovaj. Sve pletenice su simetrične i s ovim izgledom ništa nije naodmet.

38250816-boginje-pletenice

39. Spirala

Ova spiralna pletenica prilično je jedinstvenog dizajna. Kao što vidite, kruži glavom poput krune. I ne samo to, već postoji i mala pletenica koja počinje na sredini glave, a spušta se niz leđa. To je više ležerniji izgled.

39250816-boginje-pletenice

40. Klasična nadogradnja

Ove guste pletenice sastaju se i tvore klasičan updo. To je stil koji je savršen za događaj ili vjenčanje. Punđa je visoko na glavi i napravljena je od jedne spiralno dugačke pletenice.

40250816-boginje-pletenice

41. Više pletenica

Na vrhu glave je više pletenica; nalazi se sa strane, kao i tjemena glave i leđa. Sve pletenice se sastaju i tvore punđu na leđima. Punđa izgleda kao da su sve pletenice male i uvrnute zajedno.

41250816-boginje-pletenice

42. Morska školjka

Ova frizura podsjeća na veliku morsku školjku ako tražite nešto drugačije. Postoje velike pletenice koje su isklesane sa strane u onome što se čini kao dizajn školjke. Dvije bočne pletenice spoje se i tvore punđu na stražnjoj strani glave. Pletenice se uvijaju zajedno.

42250816-boginje-pletenice

43. Glatki izgled

Postoji jedna pletenica koja se spušta niz stražnji dio vrata. Bočne strane glave zalijepljene su uz glavu dajući sjajan izgled. To je elegantan izgled koji je izvrstan za bilo koji događaj ili večernji izlazak u grad.

43250816-boginje-pletenice

44. Jedinstven dizajn

Kakav nevjerojatan dizajn. Ako želite jedinstven izgled, isprobajte ovaj. Same pletenice čvrsto su utkane u tjeme i oblikovane u trokute da tvore kreativnu umjetnost na slici. Zatim se sve pletenice skupljaju u rep. Kosa je sasvim zdrava i zato dobivate toliko sjaja.

44250816-boginje-pletenice

45. Kruna

Dvije pletenice, jedna manja od druge. Veća pletenica sadrži svu kosu potrebnu za dizajn. Po veličini pletenice možete zaključiti da ima puno kose za rad. Krunasta pletenica spuštena je sa strane i napravljena u jednu pletenicu.

45250816-boginje-pletenice

46. ​​Umjetničko djelo

Vrh glave izrađen je u jedinstvenom dizajnu. Vrlo male pletenice i pletenice srednje veličine doista okupljaju atraktivan dizajn na vrhu glave. Pletenice se okupljaju postajući veće pletenice. Sve pletenice oblikovane su u veliku punđu na vrhu glave.

46250816-boginje-pletenice

47. Pletenice i uvojci

Samo nekoliko jednostavnih pletenica može normalan updo pretvoriti u izvanredno. Postoje male pletenice i velike na vrhu glave. Ostatak kose ostaje labav i uvijen. Kombinacija boja sve zajedno izgleda sjajno.

47250816-boginje-pletenice

48. Dijagonalni dizajni

Dva pigtaila formirana su kroz jedinstveni dizajn na vrhu glave. Granaju se s obje strane glave. To je uska frizura, ali može se koristiti za svaki ležerni izlazak. Dizajn je oblikovan u pigtails, ali bi se mogao koristiti i za formalni događaj.

U članku postoji veliki broj dizajna koji će vam dati izgled božice. Stilovi su različiti pa možete redovito miješati izgled ako želite. Najbolji dio je to što će se dizajni zadržati mjesecima bez razdvajanja. Kosa s niskim održavanjem u kojoj možete uživati ​​mjesecima. Zamislite pogodnost takvog stila. Možete ga nositi u više navrata, a i dalje će izgledati nevjerojatno.

boginje pletenice

Ako je stil božice ono što tražite, onda ćete kroz ovaj članak zasigurno moći odabrati nevjerojatan dizajn. Izgled božice sastoji se od spajanja pletenica i umjetnosti u jedno. Postoji mnogo različitih načina stvaranja čarobnog dizajna koje možete koristiti za dan na plaži ili za sljedeće vjenčanje na koje idete. Imajte na umu da mnogi stilovi zahtijevaju puno kose kako biste stvorili stilove, pa ako imate kraću kosu, možda ćete htjeti uložiti u neke ekstenzije. To je najbolji način za povećanje duljine bez obveze rasta kose. Savršeno je ako želite zadržati kratku kosu, ali ipak želite eksperimentirati s pletenicama. Odaberite jedan od dizajna i zakažite sastanak sa svojim stilistom. Oni će znati najbolji način za stvaranje dizajna po vašem izboru i pomoći će vam da se osjećate kao božica koja jeste.

Nadamo se da vam se članak dopao. Komentirajte svoj omiljeni stil.