30 čudovitih modelov umetnosti nohtov z metulji, ki jih boste morali dobiti

Oblikovanje nohtov se je močno izboljšalo, v teh dneh vaše izbire niso omejene na francoske nasvete ali se držite umetnosti nohtov, saj se tehniki za nohte učijo novih tehnik.

Na voljo so vam tudi posebne ščetke in pisala, ki so zasnovana za umetnost nohtov.

Oblikovalske možnosti so neskončne in s tiskalniki za nohte lahko nohtom dodate celo fotografije.

Čeprav to odpira toliko novih možnosti, ko gre za umetnost nohtov, večina deklet obožuje umetnost nohtov z metulji in z neskončnimi možnostmi pri oblikovanju metuljev zagotovo ne boste imeli enakega kot vsi drugi.

Barvne možnosti za vaše modele metuljev so lahko vse, kar želite, kar pomeni, da se ta oblika prilega vsaki obleki, ki jo načrtujete, če potrebujete nohte za dogodek.

Zdaj bi lahko mislili, da bodo metulji videti malce otročje, vendar temu ni tako, saj je različna oblika, ki jo dobite, lahko preprosto izjemna in tudi precej elegantna. Če želite kdaj dobiti nekaj metuljev na nohte, vendar niste prepričani, katere naj si priskrbijo, se znojite, tukaj je nekaj modelov, ki vam bodo morda všeč

  1. Svetlo modra z nekaj metulji

To je odličen dizajn, če želite nekaj preprostega videza, a še vedno precej lepega. To običajno lahko naredijo tiskalniki za nalepke za nohte, nalepke ali če imate enega od teh neverjetno nadarjenih tehnikov za nohte, bi jih lahko dejansko naslikali, kar je lahko malo pravočasen postopek, vendar bo končni rezultat preprosto osupljiv.

1091215-metulj-nohti2-unhas-decoradas com-borboletas_17411_5402. Pisana krila metulja

Ta oblika ne bo vsebovala celega metulja, je bolj samo koncept kril in je precej barvit.

V teh dneh vam ne bo treba gledati daleč, da bi našli tehnika za nohte, ki bi vam pomagal pri tem oblikovanju, saj bo večina, če ne vsi, to zmogla ali kaj podobnega. To morda ni pravi dizajn, ko gre za elegantne dogodke, vendar je vsekakor zabaven dizajn za vsakdanji videz.

11091215-žeblji-metulji3. Elegantna zlata majhna krila:

Ali imate morda zelo elegantno funkcijo in resnično ljubite metulje?

No, ta oblika bo popolna in vam ne bo treba iskati daleč, da bi vam kdo pomagal pri tem, čeprav je elegantna, je tudi zelo preprosta in odlično deluje za vsakodnevno nošenje. To bo odličen dizajn, če potrebujete nekaj za funkcijo, pa tudi nekaj, kar ne bo videti preveč narejeno za vaše vsakodnevne nohte.

12091215-žeblji-metulji4. Preprosto, a zanimivo

Ta oblika je za vsakogar, ki ima rad drugačen dizajn. Samo dva nohta tukaj bosta imela majhnega metulja, nato pa še nekaj cvetličnega dizajna, ostalo pa je navadne barve, kar bo le poskrbelo, da bo pozornost ljudi namenjena oblikovanju in da bodo vsi ti modeli naslikani in ne nalepljeni na znamke čudovito je in delo boste bolj cenili. Morda je preprosto, vendar barvanje vseh podrobnosti ne bo trajalo 20 minut, to bo trajalo nekaj časa, a na koncu imate lepe nohte za vsako priložnost.

13091215-žeblji-metulji

5. Oblikovanje cvetja metulja

Prepričan sem, da vam je ta oblika metulja takoj padla v oči zaradi dejstva, da je dodan le 2 nohtom na roko, ostali pa imajo čudovito oranžno obliko konice in se odlično prilegajo, da naredijo odličen dizajn, in ta oblika bo odlično delovala, če morate iti na dogodek ali samo zato, ker vam je všeč. To je bolj poletni dizajn in bo videti odlično z vsemi vašimi poletnimi oblekami. Iskanje tehnika, na katerem bi to naslikal, bi se lahko izkazalo za nekoliko težje, saj te zasnove vključujejo veliko podrobnosti in bodo trajale nekaj časa, če pa nimate časa, boste morda želeli najti nekoga, ki bi to lahko natisnil.

14091215-žeblji-metulji6. Čudaška oblika

Ali se želite spet počutiti kot otrok, potem je ta oblika morda za vas? To zagotovo ni eleganten ali eleganten dizajn, vendar je zabaven, če ga želite raje malce muhastega dizajna. Tako se boste počutili vesele, ko pogledate navzdol na svoje nohte, saj je zelo barvita oblika in morda ni tako težko narediti in ne bo trajalo več let

15091215-žeblji-metulji

7. Polk pik metulji

Čeprav bi lahko ta zasnova izgledala preprosto in preprosto, ni. Metulji in rože imajo kar nekaj detajlov in to zagotovo ni eden izmed ljubiteljsko gledanih modelov, ja, seveda ima zabaven element, vendar je zabaven, ne da bi bil videti otročji, in to predvsem zaradi podrobnosti, ki jih ima vsak element. Všeč mi je ta zasnova preprosto zato, ker ni preveč dramatična, ampak tudi daleč od ravnine. To lahko preide tudi kot polformalno oblikovanje in odlično vsakodnevno oblikovanje, ki se bo prilegalo skoraj vsakemu dogodku.

16091215-žeblji-metulji

8. Neonska krila

Prva stvar, ki pritegne vašo pozornost, so uporabljene neonske barve, ki jih zagotovo nariše tehnik, in to je pravočasen postopek z vsemi majhnimi podrobnostmi, prav tako pa je barva pravilna, kar morda ne bo prevzel vsak tehnik nohtov in to Ni presenetljivo, da bi bilo to lahko videti preprosto, a za resničnost je potreben čas.

To je lepo in barvito, vendar ima tudi malo poletnega občutka, morda bo nekoliko spremenilo barve, če imate uradni dogodek.

17091215-nohti metulj9. Neverjetni metulji

Si samo pomislil WOW ali sem bil to samo jaz? To je popolnoma čudovito in ima preprosto eleganten, a zabaven občutek. To bo zagotovo trajalo veliko časa, zato boste morali poiskati usposobljenega tehnika za nohte, ki bo prevzel to zasnovo. Morda je to tudi precej draga oblika, ampak o moj bog, izgleda tako dobro, morda je to samo barva, zaradi katere mi je všeč.

18091215-žeblji-metulji

10. Tako preprosto

Ta zasnova je pravzaprav precej neverjetna, saj en sam metulj na roko izgleda res odlično in daje velik poudarek metulju in podrobnostim, ki so vključene v njegovo barvanje. Morda bo videti kot precej preprosta oblika, vendar je primerna za vsako priložnost in bo videti odlično z vsem. Odličen dizajn, če ne želite, da bi bili vaši nohti videti preveč urejeni in zasedeni, to je privlačen dizajn.

19091215-žeblji-metulji

11. Lahka in lepa

To je odličen dizajn, če iščete nekaj, kar ni tako svetlo s svetlo barvo in preprostim, a lepim dizajnom, to je ena umetnost nohtov, ki vas po nekaj dneh ne bo razdražila. Svetle barve z le majhnim svetlim metuljem in nekaj bleščicami so zelo ženstven in minimalističen dizajn, vendar na enak način dajejo izjavo. To je nekaj, kar bi večina žensk nosila in se zaljubila v njih, ne bo trajalo večno, vzdrževanje pa je lahko precej preprosto.

20091215-žeblji-metulji

12. Nasveti metuljev

Precej odličen dizajn in videti je preprosto, podrobnosti v metuljih so ravno dovolj, da je videti super. To morda ni kos vsakega čaja in morda vam bo všeč nekaj bolj podrobnega, če pa želite nekaj preprostega, ki še vedno izgleda dobro in s podrobnostmi je to lahko popoln dizajn.

21091215-žeblji-metulji13. Podrobni metulji

Ti modeli so preprosto neverjetni, podrobnosti so preprosto neverjetne. To so lahko nalepke, vendar bodo nekateri tehniki za nohte to lahko naslikali, vendar vas prosimo, da opomnite, da boste sedeli nekaj časa, ko se ta količina podrobnosti ne zgodi v 5 minutah. Bela je odlično ozadje, saj metuljem ne bo odvzela pozornosti.

22091215-žeblji-metulji14. En metulj

Če ste eno tistih deklet, ki jim je všeč, da je preprosto, razen z enim prstom, bo to odlično za vas. Metulj je WOW, podrobnosti so neverjetne in barve se tako dobro prilegajo. Ko pomislim na metulja, mi te barve nedvomno pridejo na misel. To je nekaj, kar bo super za vse, ki imajo radi preproste francoske nasvete z le majhno umetnostjo.

23091215-žeblji-metulji

15. Zaseden, a lep

Novi trend v teh dneh naredi nekaj drugačnega za vsak noht in čeprav je to za večino od nas lahko nekoliko preveč, ne morem lagati, da je videti super, če je narejeno pravilno, vendar je zelo zaposlen dizajn z veliko elementi in veliko podrobnosti, zato to morda ni za vsakogar.

24091215-nohti-metulji16. Kratki nohti

Nimajo vsi dolgih nohtov in zaradi poškodb, ki jih bodo vaši nohti naredili, je to neverjetno oblikovanje vaših kratkih nohtov. Izgleda super, vendar ne pretiravajte. ure.

25091215-žeblji-metulji17. Nakit v izobilju

To je bling dizajn z veliko draguljev in barv, vendar še vedno vsebuje podrobnosti in izgleda super, če vam je všeč bling, to je tudi eden tistih modelov, ki so lahko za nekatere preveč.

26091215-žeblji-metulji18. Barvita

To je zelo barvit in vsebuje nekaj podrobnosti, vendar barve tukaj vzamejo čas, ne ravno dizajn, videti je super, vendar to ni dizajn, ki bi ga vsi nosili vijolično in modro izgleda neverjetno in je lep zaradi barv je nekoliko zaposlen in se lahko zdi mlajši generaciji nekaj več

27091215-žeblji-metulji19. Zabava z metulji

To je oblika z majhnimi podrobnostmi, na prstu je veliko metuljev, zato bo trajalo nekaj časa, razen če to naredi tiskalnik za nohte ali nalepke, vendar bo slikanje zelo pravočasen postopek, saj bodo podrobnosti izredno majhne.

28091215-nohti metulj

20. Zanimiv dizajn

To ni običajen dizajn, je precej edinstven in abstrakten, vendar ni končan. Zgleda zanimivo in tako dobro narejeno

29091215-žeblji-metulji21. Zelo preprosto

Naslov pove vse, tako preprosta oblika in bleščeči del ponuja ravno dovolj podrobnosti, da to izstopa.

31091215-žeblji-metulji22. Enostavno DIY

Morda je to nekdo, ki je poskušal to narediti sam, ali pa prijatelj, čeprav je še vedno zelo lepo, to je oblikovanje krila, ki bi ga lahko naredili z vašimi peresniki za nohte ali majhnimi čopiči za barvanje in pikčastim orodjem.

2091215-žeblji-metulji23. Vintage metulji

To je moralo trajati več let, če je bilo naslikano, dizajn in podrobnosti pa so neverjetni. To je lahko natisnjeno, vendar je videti naslikano in to je neverjetno.

3091215-žeblji-metulji

24. Povzetek

To je še ena od abstraktnih modelov, ki je precej barvita, vendar jo bo nosilo tudi omejeno število ljudi.

4091215-žeblji-metulji

25. 3D oblikovanje

Čeprav izgleda popolnoma čudovito, ga boste morali nositi le ob posebnih priložnostih, ker se lahko zdi, da so za vsakdanji videz dražilne in zapletene zaradi 3D -umetnosti, ki veliko izstopa.

5091215-žeblji-metulji26. Zanimivo, a zasedeno

To je tako lep dizajn in izgleda podrobno, vendar je zelo zaposlen in če ne iščete metulja, ga boste pogrešali.

6091215-žeblji-metulji27. Roza krila

Obstaja veliko načinov, kako oblikovati krila metulja, ki so precej roza. 7091215-žeblji-metulji28. Modra krila

Ta modra oblika krila je prav tako zelo lepa in barvni učinek ombre, ki ga dobite, ga dvigne na povsem novo raven.

8091215-žeblji-metulji

29. Bleščeča krila

Ta oblika z bleščicami samo izstopa in bo videti odlično, narejena je zelo dobro in vidite, da so dobro izkoristili svoj čas. To sem naredil od tistih, zaradi katerih si vsi želijo te nohte.

9091215-žeblji-metulji30. Odličen en metulj

Če imate radi bleščeče nohte, morate to imeti radi. Izgleda preprosto, vendar je super in zaradi enega metulja je ta videz popoln za vsako priložnost.

10091215-žeblji-metuljiTo je le nekaj neverjetnih modelov, ki jih boste dobili, in tam so odlične DIY ideje, če ste pripravljeni preizkusiti nekaj.