47 načinov oblikovanja klasičnih rdečih nohtov ‘out of the box’

Rdeči nohti so osnova vsakega klasičnega elegantnega modnega pulta. Skoraj tako preprosti kot rdeče ustnice, bodo rdeči nohti zagotovo zmagovalci s katero koli obleko, kar je preprosto, če se počutite pod stresom zaradi svojega videza. Oglejte si to ljubko damo, njeni rdeči nohti se odlično ujemajo z rdečimi ustnicami in cami, kar ji daje brezskrbno francosko prefinjenost v sproščenem slogu. Ali pa ženska na sliki pod njo s svojo rdečo žametno torbico, ki je v kontrastu z njeno belo obleko in izravna rdeče nohte.

red-nail-designs-22021639red-nail-designs-22021635Kako pa bi bilo, da to naredimo? Rdeči nohti niso vedno osnovni sladki jabolčni rdeči mani-pedi, ki ga je vaša babica nosila na prvem razgovoru za službo, ne pozabite zmešati klasike in dodati svoj edinstven pridih. Spodaj je nekaj odličnih primerov, s katerimi lahko začnete z “razmišljanjem izven škatle” za vaš tedenski lak.

Preden pa skočimo na primere, je tukaj nekaj nasvetov, da bo vaša manikura videti sveža in jo prepričajte, da ostane čim dlje.

Ne uporabljajte odstranjevalca laka za nohte, da bi razredčili lak, če se je posušil ali posušil. Odstranjevalci laka za nohte, ki vsebujejo aceton, lahko dejansko zmanjšajo kakovost vašega laka za nohte in povzročijo, da ne bo več uporaben.

Uporabite razredčilo za nohte, da povrnete sijaj vsem starim lakom, ki sedijo na zadnji strani omarice ali omare. Pomembno opozorilo: tankih kapljic laka za nohte ni mogoče uporabiti na bleščečih lakih.

Steklenic laka za nohte NE hranite v kopalnici. To je običajna praksa, za katero se večina ljudi ne zaveda, da zaradi nihanja temperature in vlažnosti dejansko skrajša rok trajanja laka za nohte..

Stekleničke z laki za nohte hranite v suhi in temni omari ali na drugem mestu, da zagotovite, da bo lak za nohte zdržal najmanj dve leti in dlje.

NE shranjujte steklenic laka za nohte, ki so se sestale v neredu, še posebej, če ležijo postrani. Ko steklenice ležijo postrani, lahko lak prodre v odprtino med vratom steklenice in pokrovčkom ter se tam posuši, zato je steklenico zelo težko odpreti, ko naslednjič, ko boste želeli odtenke, ki jih potrebujete, vključiti v manikuro.

Poskusite najti ločeno, urejeno mesto za vaš lak za nohte. Če imate veliko zbirko, je ta korak toliko nujnejši, da lahko dostopate do celotne širine vaše naložbe. Navsezadnje nihče ne želi kupiti odtenka laka za nohte in se potem zavedati, da imajo doma steklenico, ki deluje popolnoma v redu. Če želite organizirati lak za nohte, poskusite uporabiti razdeljeno škatlo, pravokotno košaro itd. Odličen način za ureditev laka za nohte je, da na vsako steklenico laka za nohte prilepite drobne, močne magnete in jih nato nalepite na magnetno deska ali magnetizirana stena. Zaradi tega so lahko dostopni in prikazani na način, ki je veliko jasnejši od velike škatle.

Ne pozabite tudi, da si pred nanosom laka očistite nohte z odstranjevalcem laka in močnim milom, da se lak bolje prilepi na noht. Ko to storite, nanesite osnovni premaz, da se lak še bolje veže na vaš noht in traja dlje, hkrati pa preprečuje porumenelost in ščiti nohtno posteljo. Ko je vaš videz končan, ga zatesnite z zgornjim premazom. Završni premaz doda sijaj in sijaj, hkrati pa vam daje dodatno zaščito in obrabo. Profesionalni nasvet: po tem, ko ga nanesete na celoten noht, nanesite nekaj laka za zgornji premaz na sam vrh nohtov. To bo odvrnilo morebitne nadležne žetone na robovih.

Še ena pomembna stvar, ki si jo morate zapomniti pri slikanju nohtov, še posebej, če imate običajno težave z barvanjem desnice, če ste desničar, je uporaba zaščite za obnohtno kožico. Ščitnik za obnohtno kožico lahko kupite v kateri koli trgovini ali uporabite belo lepilo za obrt. Nanesite ga okoli dna nohtnih postelj in navzgor po robovih s pomočjo konice ali čopiča, da preprečite, da bi lak prišel na kožo. Ko končate z barvanjem nohtov, preprosto olupite ščitnik za obnohtno kožico in občudujte svojo čudovito novo manikuro.

  1. Osnovni zaobljeni rdeči noht

Obdelano z VSCOcam s prednastavitvijo a6

Ta videz je nekoliko dolg, vendar vsestranski zaradi zaobljenih koncev.

2. Osnovna škatlasto rdeča

red-nail-designs-22021646Ta manikura je velike dolžine, ki ni tako dolga, da vas bo motila, vendar je še vedno elegantna. Pravokotni nasveti dodajo čist in profesionalen videz.

3. Enostavno doma Mani

red-nail-designs-22021647Ta manikura ne bi mogla biti enostavnejša, ko so vaši nohti nekoliko daljši od podlage prsta, jih pobarvajte s katerim koli rdečim lakom, ki na vaši koži izgleda laskavo za enostaven in hiter profesionalni videz.

4. Hitro sušeči lak

red-nail-designs-22021648

Ali morate hitro na vrata za razgovor za službo ali poroko prijatelja? Ni problema! Uporabite hitro sušeč lak za nohte, kot je ta. Nimate hitro sušečega laka? Roke poskušajte zložiti v zamrzovalnik, da se hitreje posušijo, ali pa jih spustite pod ledeno vodo.

5. Enostavno sijajna rdeča

red-nail-designs-22021649

Ta videz ne zahteva skoraj nobenega pripravljalnega dela, preprosto odrežite nohte do udobne dolžine in si jih pobrskajte z lakom na osnovi gela. Gel lak vam podaljša čas nošenja in lep lesk.

Glej: Popolni 59 geli za nohte

6. Koničasti rdeči nasveti

red-nail-designs-2202161

Ta čarovniški stil ni za tiste s slabim srcem ali za tiste, ki si želijo bolj praktičnega sloga. Vendar pa je ta videz lahko odličen za kostume ali tiste, ki močno potrebujejo prenosni praskalec za hrbet!

7. Zloženi prstni prstani

red-nail-designs-2202162

namesto da bi vlagali v drugo steklenico laka za nadgradnjo svojega videza, poskusite z nekaj prstani, da povečate igro zavist. Uporabite več obročev na enem prstu, da dobite zloženi učinek, ki je videti muhast in boemski.

8. Prstan izjave

red-nail-designs-2202163

Se ne počutite prijetno s preveč obroči na rokah? Preizkusite en sam bleščeč prstan kot pripomoček za izjave. Izberete lahko nevtralno barvo, ki se ujema z vašo obleko, kot je na sliki tukaj, ali pa kupite rdečo, ki se bo ujemala z vašo manikuro.

9. Karirani tiskani nohti

red-nail-designs-2202164

Za to manikuro boste potrebovali nekaj nalepk ali odtisov za nohte. Ročno slikanje bi bilo zelo obdavčljivo. Ta videz klasični manikuri doda grunge retro videz, vsekakor edinstven zvitek, ki ga ne bo imel nihče drug. Poskusite ga združiti z rdečo flanelo, da dobite uglajen videz.

10. Confetti Sparkly Gradient

red-nail-designs-2202165

Ta videz je postopek v več korakih, zato ga poskusite le, če imate na voljo nekaj časa. Najprej nanesite nekaj belega laka ali uporabite bele barvne lažne nohte. Nato uporabite lak za nohte blizu konice nohtov in ga malo razmažite navzgor, da ustvarite učinek ombre. Ne pozabite uporabiti zgornjega premaza s tem slogom, ker se konfeti nagibajo k luskanju.

11. Nalepka za novosti Mani

red-nail-designs-2202166

Lahko dobite vse vrste odličnih nalepk, ki bodo vaši nohtni umetnosti dodale zanimivost. Lahko greš minimalistično, tako kot v tem videzu in nalepiš nalepke samo na enega ali dva nohta, preostale pa pobarvaš rdeče, ali vsakemu dodaš drobno nalepko.

12. Buše jabolk

red-nail-designs-2202167

Ti nohti imajo vsaj štiri barve, izberite barvo osnovnega premaza, po možnosti belo ali zelo svetlo roza ali bež, odvisno od tega, kaj imate. Lakirajte vse nohte, razen kazalca ali obroča. Nato z rdečim in majhnim čopičem naredite približno pet ali šest drobnih rdečih krogov na vsakem nohtu, kar nekaterim dovoli, da gredo “izven meje”. Nato uporabite še bolj fino konico in zeleno, da naredite majhen “list”, in rjavo, da naredite “steblo”. Zabaven del je prst, ki ste ga izpustili. Pobarvajte ga z velikim jabolkom, kot je prikazano na sliki, in dodajte majhno belo črto na stran, da dodate nekaj “globine” svojemu umetniškemu delu. Ta-Da! Pravi sladki jabolčni rdeči nohti!

13. Več tekstur nohtov

red-nail-designs-2202168

Laki za nohte se lahko posušijo v številne teksture. Mat, sijaj, šimer, bleščice, če naštejemo le nekatere. Nekatere od teh tekstur lahko združite v en pogled tako, da vsak noht pobarvate v drugačno teksturo, da dobite ekscentrično očarljivo manikuro.

14. Edinstven prstni prst

red-nail-designs-2202169

Barvanje prstanca na poseben način je najnovejši trend v svetu mode za nohte. Ne bi moglo biti preprostejše in vsaki manikuri doda praznično noto. Še posebej super je, če ste razpeti med barvami. V tem primeru izberite svetleče nohte ali lak za nohte, da zamenjate rdečo na prstnem prstu.

15. Nasveti krempljevega srca

red-nail-designs-22021610

Ta manikura ima tri glavne točke, zaradi katerih je videti tako edinstvena. Najprej uporabi trend prstana z vključitvijo draguljarne aplikacije. Drugič, trenutno uporablja še en vroč trend, negativni vesoljski manir! Negativen prostor je, ko del nohta pustite prazen in dodate lak v oblikovni obliki, doda raven lahkotne prefinjenosti. Nazadnje so koničasti konici zelo drzni, oblike srca je mogoče doseči z ustvarjanjem majhnih oblik ‘M’ blizu dna konice in polnjenjem z rdečo barvo. Ta slog je vsekakor popoln, ko se bliža Valentinovo!

16. Bela petolistna cvetna stebla

red-nail-designs-22021611

Ta videz zagotovo najbolje izgleda na daljših ali ponarejenih nohtih. Cvetlični poudarki so pobarvani na nohtih, ki so bili pobarvani rdeče in popolnoma posušeni. S hitrimi gibi v rjavi ali črni barvi ustvarite stebla in bele pike za ustvarjanje cvetnih listov.

17. Barvno blokirano kontrastno

red-nail-designs-22021612

Tu je še en odličen trend! Barvno blokiranje uporablja kontrastne barve, združene v geometrijske, minimalistične vzorce. Da bi dobili videz tukaj; pobarvajte nohte v rdečo barvo in pustite, da se popolnoma posušijo, nato odsek odlepite v obliki trikotnika ali druge oblike. Odlepite lahko samo noht iz prstana, pri čemer sledite trendu, ali pa vse, če imate malo časa na rokah. Nato prebarvani odsek pobarvajte v drugačno barvo, kot je tukaj uporabljena otroška modra. Svetlo roza, turkizna ali celo temno rjava bi bila odlična izbira. Pustite, da se lak posuši in odlepite trak.

18. Nasveti za velike jabolčne nohte

red-nail-designs-22021613

Ta slog je podoben tistemu, ki je bil prikazan prej, le da so tukaj vsi nohti obrobljeni z rdečimi jabolki. Če želite ustvariti dobro podlago za ta videz, najprej zaokrožite konice nohtov in nanesite sijajni lak za podlago. Nato jih obarvajte rdeče in sledite enakemu postopku, ki je opisan zgoraj.

19. Večmedijska manikura

red-nail-designs-22021614

Ta videz je kot kolaž vseh različnih vrst umetnin za nohte. Najprej pobarvajte nadomestne nohte v rdečo in belo barvo in pustite, da se posuši. Nato najprej uporabite nakit za nohte in lepilo pritrdite na podlago prvega nohta. Za drugi žebelj črtasto z rdečo. Tretji žebelj je treba prebarvati z bleščicami. Nato zadnji žebelj pobarvajte enako kot prvega. Poskrbite, da boste vse nohte prebarvali s premazom, da se nič ne odlepi.

20. Faux Lunula

red-nail-designs-22021615

Pripravite se naučiti novo besedo danes! Lunula je oblika polmeseca, ki je na dnu nohtne postelje. V tem edinstvenem videzu je poudarjen z rožnatim podtonom. Če želite dobiti slog, si najprej pobarvajte nohte v rožnatem laku, nato pa nanesite globoko rdečo, pri čemer pustite pol kroga na dnu nohtov. Za popolno obliko polmeseca uporabite oblikovalec francoskih konic ali drug trak.

21. Rdeča in bela zimska kombinacija

red-nail-designs-22021616

Ta manikura je videti, kot da je bila narejena ročno. Ko uporabite rdečo osnovno barvo, narišite drevesa in zasnežene hribe s peresom za nohte ali čopičem z belim lakom za nohte, se zabavajte in pustite domišljiji prosto pot.

22. Grdi božični pulover žeblji

red-nail-designs-22021617

Ta manikura je vse prej kot grda in je kot nalašč za zimsko sezono. Videz, prikazan tukaj, zahteva precej široko podlago, zato razmislite o uporabi ponarejenih nohtov. Ko nohte pobarvate v preprosto božično rdečo barvo, s čopičem s fino konico ustvarite pike, cikcake in vzorce.

23. Kovinski francoski nasveti

red-nail-designs-22021618

Ta videz klasičnim francoskim nasvetom doda zrak preproste, a alternativne prefinjenosti. Pred začetkom obvezno zaokrožite robove nohtov. Za čiste linije uporabite nalepko za oblikovanje francoske manikure na konicah nohtov in po robovih pobarvajte s kovinsko barvo, kot je baker, zlato ali srebro. Videz zaključite s sijajnim premazom.

24. Marmorirani odtenki rdeče

red-nail-designs-22021619

Na spletu je veliko vaj o tem, kako narediti marmorirane nohte, večina vključuje iste osnovne materiale, vendar tukaj je preprost povzetek. Najprej se znajdi v plitki skledi s širokimi usti. Nato v posodo z vodo kapnite nekaj kapljic različnih odtenkov laka za nohte in ga z zobotrebcem vrtite po svojem okusu. Zdaj potopite svoje vnaprej pobarvane rdeče nohte v posodo in z bombažno palčko očistite odvečni lak na koži okoli nohtov.

25. Negativni vesoljski trikotniki

red-nail-designs-22021620

To manikuro je zelo enostavno odstraniti. Ko nanesete osnovni premaz, vzemite kos traku in ga poševno položite na noht ter ga prebarvajte z rdečim lakom, pustite, da se posuši, in enako naredite na drugi strani. Nato, tako kot pri vseh negativnih vesoljskih manikurah, ne pozabite uporabiti sijajnega premaza.

26. Nasveti za pajkovo mrežo

red-nail-designs-22021621

Še ena odlična manikura za noč čarovnic! Zavajajoče preprosto in z uporabo tehnike negativnega prostora je ta manikura precej moderna, a še vedno ljubka. Nasvete samo pobarvajte rdeče, nato pa s črnim lakom za fine nohte ustvarite mreže. Začnite od vogala in uporabite tri široke poteze za mreže in jih povežite s kratkimi črnimi potezami.

27. Striped Candy Cane

red-nail-designs-22021622

Ta manikura je odlična tudi za praznike. Za podobo uporabite beli lak za osnovni premaz. Nato za črte vzemite dve krtači, eno širšo in eno ožjo. Rdeče črte pobarvaj naključno, izmenično debele in tanke, da dobiš naključen videz.

28. Skriti pravokotnik

red-nail-designs-22021623

Ta videz je zelo edinstven in preprost. Kot podlago ga lahko pobarvate s katero koli barvo, tukaj se uporablja bleščeča kovinska, vendar poskusite z meto zeleno, breskev ali srebro. Če želite dobiti videz, pobarvajte noht z osnovno barvo, ki bi jo radi prikazali na dnu, in pustite, da se posuši. Nato z lepilnega traku odlepite spodnji del nohtov in zgornji del napolnite z rdečo barvo.

29. Nail Jewel Designs

red-nail-designs-22021624

Na spletu lahko kupite vse vrste nakita za nohte, ki je odličen za popestritev preproste rdeče mani, najbolje delujejo v bližini podlage nohta, da preprečijo, da bi se zlahka odlepili. V tem videzu so odlični tudi naslikani nasveti na rožnatem in kazalnem prstu, razrezani s tanko zlato obrobo, in kako se prstani ujemajo z manikuro.

30. Zlati naglasi

red-nail-designs-22021625

Zlati lak za nohte odlično dopolnjuje kateri koli ton rdeče. Zlato, kot je prikazano tukaj, lahko uporabite za slikanje samo prstanca (odlično za zaročne fotografije) ali z njim poudarite vse nohte.

31. Ustrezni čevlji

red-nail-designs-22021626

Izberite kos svoje obleke, ki se ujema z vašo manikuro, lahko so to čevlji, kot je na sliki tukaj, torbica ali celo hlače. Usklajevanje nohtov s preostalo obleko je odličen način, da z lahkoto izgledate skupaj.

32. Negativna vesoljska drevesa

red-nail-designs-22021627

Da bi dobili ta videz, ki je odličen tudi za noč čarovnic, si odlepite polovico nohta in ga pobarvajte rdeče. Nato s čopičem s črnim lakom za nohte ustvarite grozljiva črna drevesa z enakim številom vej na vsaki strani.

33. Cherry Red Polish

red-nail-designs-22021628

Ko gre za odtenke laka za nohte, s preprosto rožnato sladkarsko rdečo jabolko ne morete zgrešiti. Ta rdeča barva je odlična za vse, od maturantske obleke do priložnostne majice.

34. Svetleča rdeča poljskared-nail-designs-22021629

Šimerni lak je tudi odlična možnost. Ne pozabite, da je ta svetleč lak precej tanek, zato boste morda morali uporabiti zelo pigmentiran osnovni premaz ali več plasti šimernega laka za nohte.

35. Rose Red Polish

red-nail-designs-22021630

Barva vrtnice na tej sliki je tudi zelo vsestranska in glamurozna. Poskusite ga združiti s profesionalno hlačno obleko za svež videz.

36. Inch Length Red Nails

red-nail-designs-22021631

Umetni rdeči nohti

37. Crimson Red Rounded Robs

Obdelano z VSCOcam s prednastavljeno f2

Škrlatni nohti so videti svetli in močno pigmentirani, ne da bi bili videti otročji. To manikuro združite s podobnimi barvnimi čudovitimi uhani ali prstanom.

38. Ne pozabite na prste!red-nail-designs-22021633

Je sezona sandalov tam, kjer živite? No, ne pozabite si privoščiti lepega mani-pedija, preden se odpravite na plažo. Če ima vaš lak za nohte še posebej dolg čas sušenja, ne pozabite uporabiti ločil za prste, da se vaši prsti ne zmečkajo, ko se lak posuši.

39. Granat rdeča red-nail-designs-22021634 Granat je najbolj odraščajoča barva od vseh prikazanih tukaj. Nanesite granat rdeč lak za nohte z visoko sijajnim premazom, da dodate učinek podoben draguljem.

40. Merlot Matte dolgi nohti

red-nail-designs-22021636

Mat je nasprotje sijaja. Mat manikura izgleda odlično z rdečim lakom, saj izgleda kot rdeči žamet.

41. Lunula z umetno pikčastim orisom

red-nail-designs-22021637

Še ena lunula manikura! Ta videz je veliko enostavnejši od nekaterih drugih prejšnjih. Po barvanju rdečega osnovnega premaza naredite majhne pike v obliki polmeseca okoli dna nohta. Vsaka kontrastna barva deluje, vendar poskusite z bakreno barvo, prikazano tukaj, za prijeten jesenski videz. Nasvet: Uporabite zaobljen konec zatiča, namočenega v barvo laka za nohte, ki ga želite uporabiti za ustvarjanje pik.

42. Candy Apple Red Manikura

red-nail-designs-22021638

Rdeče jabolčno rdeče, prikazano tukaj, se zaradi rahlega pomarančnega odtenka precej razlikuje od zgornjega. Ta barva bi izgledala odlično s preprosto črno ali belo obleko.

43. Sijajni rdeči fakiji

red-nail-designs-22021640

Ti klasični rdeči ponarejeni nohti so odlični, če si želite le osnovnega videza, ki je še vedno lep.

44. Rose Red Dolgi škatlasti nohtired-nail-designs-22021641

Ti nohti so dolgi, vendar izgledajo lepo, saj so dolgi nohti oblikovani v jasne in jedrnate oblike škatle.

45. Mahagonijev rdečred-nail-designs-22021642Ti nohti iz mahagonija so najtemnejša rdeča na tem seznamu, vendar se ne sramujte, da jih razvrstite s temnejšimi barvami, kot je črni pulover, prikazan tukaj za muhast, eteričen videz.

46. ​​Neon Redred-nail-designs-22021643

Čeprav bi ta odtenek rdečega laka za nohte izgledal odlično na katerem koli tonu kože, je še posebej viden pri ljudeh temnejše barve kože.

47. Nasveti oranžno rdeče

red-nail-designs-22021644

Ta rdeča barva je tako oranžna, da bi jo verjetno obravnavali na sami meji. Čeprav bi ta odtenek verjetno lahko kdorkoli izgovoril, če bi bil povezan s primerno obleko in dodatki, bi bil še posebej dobro videti pri ljudeh svetlejše kože.