101 Slatki dizajn tetovaža leptira da biste dobili taj šarm

Dizajn tetovaža leptira oličenje je klasičnih ženskih tetovaža. Oni su ulazna točka čak i za najdjevojanije djevojke da otkriju svoju ljubav prema tinti i tjelesnim izmjenama, ali ako bolje pogledate, vidjet ćete da dizajn tetovaža leptira nije samo za početnike.

Jesi li pročitao Vrlo gladna gusjenica? Ako to učinite, vidjet ćete da se duboki smisao transformacije kroz krizmu može primijeniti na vaš život na mnogo načina, pa je stoga tetovaža koju bi neki mogli smatrati samo “slatkom” doista znakovita za nositelja. Osim toga, ilustracije Erica Carlea dat će vam divnu inspiraciju za jedinstvene kombinacije boja i efekte kako bi vaši kreativni sokovi tekli!

Ako ste u svom životu prošli kroz transformacijsko iskustvo, možda je vrijeme da istražite kako se možete prisjetiti tog iskustva na svojoj koži! Prikupili smo neke od najljepših i najkreativnijih dizajna tetovaža leptira koje smo ikada vidjeli kako bismo vam dali inspiraciju koja vam je potrebna da pronađete svoju sljedeću prilagođenu tetovažu leptira.

Ovaj članak detaljno istražuje neke od naših omiljenih trendova u dizajnu tetovaža leptira, uključujući Leptire Monarch, crno -bijele, kreativnu uporabu boja i malene sitne tetovaže. Prelistajte bonus serije fotografija na kraju, nismo u mogućnosti razjasniti sve njih!

Veličanstveni Monarhi

Leptir monarh najprepoznatljiviji je primjerak leptira koji ćete pronaći. Živahna narančasta i crna krila imaju visok kontrast, što ih dobro daje sjajnoj i dugotrajnoj tetovaži.

Dizajn slatkih tetovaža leptira1

Monarhi su poznati po tome što uvijek pronalaze put do kuće opasnim i krivudavim putem do svojih mjesta parenja u Južnoj Americi. Ovo daje još dublje značenje vašoj tetovaži leptira: vaša sposobnost da ustrajete i pronađete put do kuće čak i kroz najteža iskušenja i nevolje. Gornji komad dodaje ukusnu sjenu i mekše obrube boja, koji blijede jedno u drugo dajući živahnim krilima sanjivu kvalitetu. Razgovarajte sa svojim umjetnikom o osjećaju koji tražite.

Dizajn slatkih tetovaža leptira2

Ovaj klasičniji monarh dizajn pokazuje oštar kontrast koji se prirodno nalazi na ovim zadivljujućim stvorenjima i koristi bijele svjetline za dodavanje realističnije definicije. Vaš će umjetnik cijeniti ovaj jednostavan dizajn koji će izdržati test vremena, a može mu se dodati dok nastavljate svoje putovanje kroz život.

Slatki dizajni tetovaža leptira26

Što je vaš dizajn jednostavniji, tetovaža je jednostavnija. Ako ste jednostavno zaljubljeni u leptire monarhe, uvijek možete biti jednostavni uz tetovažu kuka i osnovne obrise. Postavljanje ovih jednostavnih dizajna ključno je. Odaberite mjesto poput gornjeg kuka koje će omogućiti vašem dizajnu da zaviri bez potpunog otkrivanja. Bonus: često ćete uštedjeti nešto novca (da ne spominjemo vrijeme na stolici) u trgovini s dizajnom koji se lako izvodi poput ovog gore.

Dizajn slatkih leptir tetovaža3

Položaj vaše tetovaže jednako je važan kao i dizajn! Provjerite kako je ovo stilizirano leptir monarh savršeno je pozicioniran kako bi iskoristio neobično mjesto za tetoviranje. Razmislite o nekonvencionalnom postavljanju i pretjeranim proporcijama kako biste svoj “standardni” dizajn tetovaža podigli na višu razinu.

Dizajn slatkih leptir tetovaža24

Vaše su ruke neke od najvrjednijih nekretnina za tetoviranje koje imate. Šareni motiv leptira može biti atraktivan dodatak. Ova tetovaža podiže je još dalje razdvajajući ultrarealističan dizajn između obje ruke. Suptilno plavo svjetlo privlačan je dodatak besplatne boje koje pokazuje da ovaj umjetnik zna što radi. Ručne tetovaže čine zanimljiv ledolomac sa svakim koga sretnete i daju vam trenutnu vjerodostojnost u krugovima za preinaku tijela.

Dizajn slatkih leptir tetovaža7

Još jedan hrabar izbor prikazan je u ovoj velikoj seriji leptira, koji naglašava suptilne obline vašeg tijela pažljivim postavljanjem. Pokušajte drugačije postaviti leptire kako bi stvari bile zanimljive, a ne uvijek zadani pristup gledanja prema dolje na krilima. Ova serija čak koristi suptilne razlike u bojama i sjenilima kako bi svakom monarhu dala jedinstvenu osobnost!

Crno -bijele ljepotice

Dizajn slatkih tetovaža leptira4

Stilizirani omamljivač poput ovog gore izdvojit će vas od gomile prilagođene bljeskovima, a dodatni rascjep daje komad hirovitosti i pokreta. Tko kaže da je crno -bijelo dosadno? Neka vaš umjetnik doda vješto zasjenjivanje i vaša će tetovaža imati dubinu i pokret. Imate malu početnu tetovažu koju želite sakriti? Razgovarajte sa svojim umjetnikom o ovakvom djelu i pretvorit ćete tu glavobolju u prekrasan komad koji ćete rado gledati.

Dizajn slatkih tetovaža leptira5

Tinejdžerske tetovaže u ovakvom nizu najbolje koriste izrazito crno -bijeli motiv. Položaj na unutarnjem zglobu idealan je za slatki “peek-a-boo” efekt koji je istovremeno sladak i seksi. Kombinacija dizajna i veličina krila stvara još veći interes za ovu seriju tetovaža, pa čak možete dobiti jedan po jedan za izgradnju svoje kolekcije i obilježavanje značajnih trenutaka u vašem životu.

Dizajn slatkih tetovaža leptira23

Ova tetovaža kombinira nekoliko najnovijih trendova. Vidimo elemente ludila akvarela, trag leptira različitih veličina i komad koji obuhvaća nekoliko dijelova tijela. Dopustite svom umjetniku da zabode u kombiniranje modernih trendova i na kraju ćete dobiti bezvremenski prilagođeni dizajn tetovaže leptira s kojim se možete ponositi. Još jedna tetovaža za gradnju, ova će se vjerojatno spiralno uzdići do noge i na bok prije nego što ovaj ljubitelj leptira bude spreman za nastavak!

Dizajn slatkih tetovaža leptira11

Ovaj jednostavan stil bio je dovoljno intrigantan da napravi naslovnu priču! Dodajte prijatelja svom dizajnu leptira i odmah ćete dobiti prilagođeni izgled. Neka bude zanimljivo pomoću razlike u veličini i položaju. Gore navedeni klasični obrisi umješno su postavljeni pa pokažite konture njezina ramena i na taj način laskajte njezinu tijelu na suptilan, a opet nepogrešiv način.

Dizajn slatkih tetovaža leptira12

Naglasite svoje obline nizom lepršavih prijatelja kako biste stvorili pokret i zanimanje. Ova serija koristi različite položaje leptira koji izazivaju interes i ne zahtijevaju šareno uljepšavanje kako bi izgledali potpuni i bezvremenski. Uvijek kasnije možete dodati boju!

Slatki dizajni tetovaža leptira15

Žmurke! Vidim tvoju savršeno zasjenjenu monarh mamu. Ovaj će vam komad izmamiti osmijeh na lice svaki put kad spustite pogled. Obratite pažnju na suptilnu kombinaciju mrlja i klasičnog zasjenjivanja s besprijekornim obrisima. Nije tako jednostavno kako se čini! Centriranje dizajna na podlaktici daje vam trenutnu vjerodostojnost, koja se po potrebi može prikriti. Želite li iznenaditi svog kolegu i dati mu do znanja da niste gužva? Jednostavno zasučite rukave i gledajte kako im čeljust pada.

Dizajn slatkih tetovaža leptira17

Neka vlada kreativnost! Ne treba vam tona boje da biste privukli tonu pažnje. Ova tetovaža leptira “nalik moljcu” uklanja slatkoću u korist intrigantnog. Izvrsna upotreba podebljane geometrijske podstave i mrljasto zasjenjivanje! Provjerite želi li se vaš umjetnik poigrati s ovim pojmovima i nabavite svog intrigantnog insekta koji će vas razlikovati.

Dizajn slatkih tetovaža leptira19

Uzmite koncepte teškog ocrtavanja i spuštanja za ženstveniji gotov proizvod. Manja veličina ovog komada omogućuje da teška podstava i crno -bijeli koncept ostanu koketni i zabavni. Nagnite ga tako da slijedi vaše rame i odmah je zanimljivije.

Dizajn slatkih tetovaža leptira21

Zašto ne biste stvorili scenu prirode sa svojom inspiracijom za leptira? Uostalom, oni su jedan od najljepših oprašivača. Kombinirajte ljubav prema cvijeću s ljubavlju prema leptirima i stvorit ćete neobičan crno -bijeli motiv na koji ćete se vi i vaš umjetnik ponositi. Vrijeme je za prijavu na sljedeće natjecanje u tetoviranju!

Dizajn slatkih tetovaža leptira22

Dobro postavljena ljepota samo s obrisima može dodati raznolikost nizu koji bi se mogao činiti ponavljajućim. Igrajte se s ovim minimalističkim pristupom da biste dobili zanimljive rezultate na kojima će vam zavidjeti svi ljubitelji tetovaža.

Dizajn slatkih tetovaža leptira58

Točka, točka, crta, crta, leptirići vam lepršaju uz kralježnicu! Stvorite jedinstvo između različitih stilova i veličina uz dosljednu uporabu crno -bijelog. Bonus? Takav se komad dobro podnosi za nekoliko sjedenja, što vam omogućuje da svaki put kad vas svrbi popete po tetovažu po komad po komad.

Dizajn slatkih tetovaža leptira64

Ravne linije i mrlje sjene mogu dodati jasnu, prilagođenu kvalitetu osnovnom crno -bijelom dizajnu. Uzmite u obzir svoje strasti i ono što volite stvoriti personaliziranu pozadinu za svoj omiljeni dizajn tetovaže leptira.

Šarene slatkice

Dizajn slatkih tetovaža leptira25

Tko kaže da vaš dizajn tetovaže leptira mora slijediti standardni stil? Eksperimentirajte s kombiniranjem stilova tetovaža, poput ovog klasičnog obrisa leptira sa zamršenom španjolskom ružom. Ako se zaljubite u dizajn, pažljivo razmislite o postavljanju ruku. To privlači veliku pozornost jer ćete tetovažu pokazivati ​​kad god ne nosite rukavice.

Dizajn slatkih tetovaža leptira27

Klasični crno -bijeli obris može se promijeniti kreativnim zasjenjivanjem boja. Održavajući je suptilnom poput gore navedene tetovaže, omogućit će vam da na malom prostoru ukusno kombinirate različite boje. Položaj ramena drži ovo na seksi strani.

Dizajn slatkih tetovaža leptira9

Klasična američka tehnika tetoviranja (pomislite Sailor Jerry) nikada ne izlazi iz mode. Zašto ne biste iskoristili krila svog leptira da postavite neobičan prizor i odvojite se od gomile?

Dizajn slatkih tetovaža leptira10

Nemojte se ograničiti na jednostavnog leptira bez ukrasa, čak ni na najmanjim mjestima. Moderni položaj ove tetovaže dodatno je unaprijeđen besplatnom upotrebom boja i oslikane pozadine za stvaranje pokreta.

Dizajn slatkih tetovaža leptira13

Tetovaže na stopalima nisu za ljude slabog srca, ali nagrade su brojne. Ovaj šareni komad dodaje malo štiha vašim japankama, a steći ćete trenutni ulični kredibilitet od svakog kolekcionara tetovaža koji se suočio s iglom za stopala.

Dizajn slatkih tetovaža leptira16

Ponekad je jedan ton tamo gdje je! Koja je vaša omiljena boja? Zašto to ne biste primijenili na svoj omiljeni crno -bijeli dizajn i učinili ga jedinstvenim svojim? Kobaltno plava i oštri obrisi sve su što ovoj tetovaži treba da stoji odvojeno od gomile.

Dizajn slatkih tetovaža leptira18

Hirovito lutanje ove male serije leptira naglašeno je zadimljenom svjetlucavom pozadinom, podsjećajući na klasični Disneyjev pristup tetovaži stopala. Pogledajte različite položaje naših prijatelja leptira i odmah ćete osjetiti čarobni povjetarac. To će te tako opčiniti, nikad više nećeš htjeti obuvati cipele!

Dizajn slatkih tetovaža leptira48

Bam! Ništa ne objavljuje vašu ljubav prema body artu poput odvažne i lijepe tetovaže grla. Ovo je posebno zadovoljavajuće zbog podebljanih izbora boja i dobro definiranih obrisa. Ako ste spremni odvažiti se s komadom grla, simetrično lice na leptiru savršen je predmet koji će ispuniti prostor na jednostavan način.

Slatki dizajni tetovaža leptira20

Kombinirajte svoju ljubav prema lubanjama sa svojom koketnom i ženstvenom stranom! Krila leptira mogu biti savršeno platno za vas da ublažite svoju najžešću ljubav. Eksperimentirajte s ovim na drugim muškim motivima koji se obično prenose na muškarce, a vaš će dizajn tetovaže leptira okrenuti glave i dobiti vam komplimente gdje god krenuli. Na muški? Ovaj bi dizajn mogao biti femme-d s nekim nježnijim bojama ili skluparom od šećerne lubanje.

Dizajn slatkih tetovaža leptira56

Želite li postati veliki? Vaš stražnji dio govori mnogo o vama, a tamo ima i puno mjesta pa dopustite svom umjetniku da podivlja prilagođavanjem i šarenim stilom. Pobrinite se da vaš komad bude postavljen ravno u sredinu ako je leptir okrenut licem i neka vam prijatelj ide s vama kako bi potvrdio postavljanje šablone jer će vam izvijanje vrata da vidite ogledalo poremetiti vašu percepciju položaja.

Dizajn slatkih tetovaža leptira40

Prateći komadi na simetričnim dijelovima tijela dodaju malo intrige sličnim dizajnom. Za dodatno zanimanje razmislite o upotrebi kontrastnih shema boja. Uočite neobične blokade boja i teške podebljane podstave koje dominiraju ovim komadima. Kad god želite ovaj uravnotežen izgled, imperativ je dopustiti svom umjetniku da postavi tetovaže dok stojite uspravno s obje noge ravno na podu. Time ćete izbjeći svaku izopačenost i dati vam najbolji ukupni učinak dok šetate ulicom sa svojim novim tetovažama.

Dizajn slatkih tetovaža leptira57

Leptiri su savršeni za stvaranje više zanimljivih točaka po cijelom tijelu. Čak i ako ste tetovaža djevica, imajte na umu kako ovi komadi dodaju interes, a da ne umanjuju njezinu ukupnu žensku ljepotu. Opet, razmislite o dodavanju jednog po jednog za stvaranje vlastite prilagođene zbirke. Ako već imate jednog leptira i niste sigurni kako krenuti naprijed, ovo je izvrstan primjer dodavanja bez stvaranja jedne velike koncentracije tetovaža. Naglasite svoje omiljene dijelove u različitim stilovima, bojama i položajima i stvorit ćete vlastiti senzualni izgled.

Dizajn slatkih tetovaža leptira43

Već imate kolekciju tetovaža? Uzmite u obzir stil vašeg trenutnog rada i dodajte svog leptira u sličnom stilu kako biste napravili besprijekornu kompoziciju svog body arta. Često se oblik i položaj vašeg leptira mogu prilagoditi tako da stanu u jedno teško ispunjeno područje kojemu treba nešto posebno. Ovaj je komad pod neobičnim kutom, koji ipak nadopunjuje oblinu njezina ramena.

Dizajn slatkih tetovaža leptira8

Pitajte svog umjetnika što mogu učiniti da vaše tetovaže leptira izdvoje od ostalih. Malo ocrtavanja i malo cvijeća tu i tamo odvede nekoliko razbacanih insekata u carstvo murala. Biste li se ikada više željeli odjenuti da je ovo vaš komad kuka/noge?

Tiney Tiny Tats

Odvažni dizajn nije vaša stvar? Ako tražite svoj prvi upad u carstvo tinte, slatki mali leptir na seksi mjestu nikada neće izazvati grižnju savjesti koju neki smatraju ako odjednom postanu preveliki. Pokažite svoju začinjenu stranu s malo tat -a koji ipak mnogo govori.

Dizajn slatkih tetovaža leptira28

Sad vidite, sad ne vidite! Čak će i vaši konzervativni mama i tata vidjeti humor i privlačnost malene tetovaže koja se otkriva samo pod određenim okolnostima. Oštru stranu možete sakriti ako je potrebno, ali zašto biste to htjeli? Mali crno -bijeli leptir prava je količina zabave,

Dizajn slatkih tetovaža leptira14

Ove drage i seksi sestre dodaju samo pravi dodir, pričajući slatku priču s minimumom ukrasa i ukrasa. Uočite različite stilove i položaje koji zauzimaju jednostavne crte i čine ih posebnim i jedinstvenim.

Dizajn slatkih tetovaža leptira29

Ne postoji ništa tako klasično ženstveno u svijetu tetovaža kao mali leptir gležanj. Dodajte svoje omiljene boje i uživajte u drugom pogledu dok plešete u suknjama. Možda ćete se zaljubiti u ovo i dodati još prijatelja dok budete napredovali, tko zna?

Dizajn slatkih tetovaža leptira34

Sad vidite, sad ne vidite! Sačuvajte svoju slatku tajnu za sebe savršenim smještajem i priuštite sebi malo sreće kad god se presvučete. Odaberite svoju omiljenu boju i dodijelite malo inspiracije svom tinejdžerskom sićušnom taticu i vaša mala tajna poboljšat će vaše raspoloženje svaki put kad ga vidite!

Dizajn slatkih tetovaža leptira66

Imate citatnu tetovažu koju volite, ali za koju je potrebno malo pogurati? Dodajte slatki mali leptir ili dva kako bi vaš komad iskočio! Već pročešljavamo svoje omiljene pjesme i pjesme kako bismo se ovo sami dogodili. Odaberite svoje omiljene riječi mudrosti i dodajte malo hirovitosti u isto vrijeme!

Dizajn slatkih tetovaža leptira44

Plemenski obrat malene tetovaže dodaje malo ruba ženskoj veličini i subjektu. Kopač? U dizajnu možete sakriti inicijale svojih klinaca ili svoje omiljene osobe. Vidite AW? Kakvo sjajno rješenje za tradicionalnu tetovažu imena s podebljanim crtama! Ovo je još jedan koji se može dodati kako vaša obitelj raste, pričajući priču o vašem potomstvu svaki put kada nosite te japanke.

Dizajn slatkih tetovaža leptira38

Samo zato što ste sićušni ne znači da ne možete ići u detalje. Pravi umjetnik bit će uzbuđen upotrijebiti svoje vještine za stvaranje zamršenog ponavljajućeg uzorka na vašoj malenoj tatici. Stavite ga na zglob tako da ga možete vidjeti i uživati ​​u njemu cijeli dan, to je kao vaša mala tajna koju će moći vidjeti samo oni koji zaista obraćaju pozornost.

Dizajn slatkih tetovaža leptira49

Nije li vas zaintrigirala ova ljupka djevojka? Samo zato što će vam odabrani položaj omogućiti povećanje, ne znači da biste trebali zanemariti moć malih tetovaža. Ovaj se dizajn prikazuje u svom punom sjaju čak i kad je potpuno odjevena i daje vam potrebu da saznate više o njoj i kamo ide.

Tetovaže leptira na leđima

Napravite šarenu zbirku malih prijatelja za uspomenu na postignuća ili jednostavno stvorite ćudljiv izgled. Na ovom komadu možete nadograđivati ​​s vremenom i krenite u trgovinu svaki put kad dobijete dodatnu ogrebotinu i želite ponovno posjetiti iglu. Koja od ovih sićušnih slatkica vam je najdraža? Možete započeti ondje i krenuti dalje kako biste napravili vlastiti prilagođeni lepršavi niz ljepota leptira.

Dizajn slatkih tetovaža leptira51

Ove “zgodne” (vidite što smo tamo radile) svijetle ljepotice izmame vam osmijeh na lice i odmah će svakome koga upoznate znati o čemu se radi. Upotrijebite ih za sjećanje na članove obitelji kako biste dodali još jednu dimenziju značenja i odaberite svoju omiljenu boju kako biste privukli pozornost na svoju malenu tetovažu iz bilo koje sobe.

Više šarmantnih dizajna tetovaža leptira

Nastavite se pomicati! U nastavku smo sastavili zbirku još inspirativnijih dizajna tetovaža. Mogućnosti za stvaranje vlastitog neobičnog, zabavnog i ženstvenog dizajna tetovaže leptira su beskrajne! Obiđite ove fotografije i recite nam koje su vam omiljene.

Tetovaže leptira na leđima

Dizajn slatkih tetovaža leptira31

Dizajn slatkih tetovaža leptira32

Slatki dizajni tetovaža leptira36

Dizajn slatkih tetovaža leptira37

Dizajn slatkih tetovaža leptira39

Dizajn slatkih tetovaža leptira41Dizajn slatkih tetovaža leptira42

Dizajn slatkih tetovaža leptira45

Tetovaže leptira pješice

Dizajn slatkih tetovaža leptira47

Slatki dizajni tetovaža leptira50

Dizajn slatkih tetovaža leptira52

Dizajn slatkih tetovaža leptira53

Dizajn slatkih tetovaža leptira54

Dizajn slatkih tetovaža leptira55

Dizajn slatkih tetovaža leptira59

Dizajn tetovaža slatkog leptira60

Dizajn slatkih tetovaža leptira61

Dizajn slatkih tetovaža leptira62

Dizajn slatkih tetovaža leptira6

Dizajn slatkih tetovaža leptira63

Slatke tetovaže leptira za djevojčice

Dizajn slatkih tetovaža leptira67

Hvala vam što ste pogledali našu inspirativnu kolekciju dizajna tetovaža leptira! Znamo da bi se ova tema mogla činiti jednostavnom, ali samo trebate pogledati oko sebe kako biste pronašli živopisnu i raznoliku raznolikost prekrasnih stilova leptira koje možete izabrati. Volimo koncept korištenja motiva leptira za sjećanje na transformacijske trenutke ili za suptilno odavanje počasti važnim ljudima u vašem životu.

Razmislite o kombiniranju stilova ili dodavanju sićušnih leptira za inspiraciju i za dodavanje interesa za svoju postojeću kolekciju tetovaža. Imate li otvorenih mjesta neobičnog oblika i trebaju ženski dizajn za nastavak motiva? Mogućnosti dizajna tetovaža leptira gotovo su beskrajne!

Sad je tvoj red. Idite na komentare kako biste pokazali svoju jedinstvenu tetovažu leptira ili nam recite koji vam je gornji komad najdraži. Rado bismo pročitali vaša razmišljanja!

TINTA uključena!