101 Simpatični modeli tetovaže metuljev, da dobite ta čar

Modeli tetovaž metuljev so utelešenje klasičnih ženskih tetovaž. So vstopna točka tudi za najbolj dekliška dekleta, da odkrijejo svojo ljubezen do črnila in telesnih sprememb, če pa pogledate globlje, boste videli, da modeli tetovaže z metulji niso samo za začetnike.

Ste brali Zelo lačna gosenica? Če boste to storili, boste videli, da je globok pomen preoblikovanja s krizanco mogoče uporabiti v vašem življenju na več načinov, zato je tetovaža, ki bi jo nekateri morda imeli zgolj za “srčkano”, za nosilca pravzaprav precej pomembna. Poleg tega vam bodo ilustracije Eric Carle -a dale nekaj čudovitega navdiha za edinstvene barvne kombinacije in učinke, da bodo vaši ustvarjalni sokovi stekli!

Če ste v svojem življenju doživeli transformacijsko izkušnjo, je morda čas, da raziščete, kako se lahko spomnite te izkušnje na svoji koži! Zbrali smo nekaj najlepših in najbolj ustvarjalnih modelov tetovaž metuljev, ki smo jih kdaj videli, da vam damo navdih, ki ga potrebujete za iskanje naslednje tetovaže metulja po meri.

Ta članek podrobno raziskuje nekatere od naših najljubših trendov oblikovanja tatujev z metulji, vključno z metulji Monarch, črno -belimi, ustvarjalno uporabo barv in majhnimi tankimi tetovi. Na koncu se pomaknite po seriji bonus fotografij, ne moremo pojasniti vseh!

Veličastni monarhi

Metulj monarh je najbolj prepoznaven primerek metulja, ki ga boste našli. Živahna oranžna in črna krila imajo visok kontrast, kar jim daje odlično in dolgotrajno tetovažo.

Simpatični modeli tetovaže metulja 1

Monarhi so znani po tem, da se vedno znajdejo na poti domov po nevarni in vijugasti poti do svojih paritvenih mest v Južni Ameriki. To daje vaši tetovaži metulja še globlji pomen: vaša sposobnost, da vztrajate in poiščete pot domov tudi skozi najtežje preizkušnje in stiske. Zgornji del doda okusno senco in mehkejše barvne obrobe, ki se zbledijo druga v drugo in dajejo živahnim krilom sanjsko kakovost. Pogovorite se s svojim umetnikom o občutku, ki ga iščete.

Simpatični modeli tetovaže metulja 2

Ta bolj klasična zasnova monarha prikazuje oster kontrast, ki ga naravno najdemo pri teh osupljivih bitjih, in uporablja bele poudarke za dodajanje bolj realistične definicije. Vaš umetnik bo cenil to preprosto zasnovo, ki bo prestala preizkus časa in jo lahko dodate, ko nadaljujete na svoji poti skozi življenje.

Simpatični modeli tetovaže metulja26

Bolj osnovna oblika, bolj preprosta je tetovaža. Če ste preprosto zaljubljeni v metulje monarh, lahko to vedno ohranite preprosto s tetovažo bokov in osnovnimi obrisi. Namestitev teh preprostih modelov je ključna. Izberite kraj, kot je zgornji del kolka, ki bo vašemu dizajnu omogočil, da pokuka, ne da bi se popolnoma razkril. Bonus: pogosto boste prihranili nekaj denarja (da ne omenjamo nekaj časa za stol) v trgovini z enostavno izvedljivo zasnovo, kot je zgornja.

Simpatični modeli tetovaže metulja 3

Postavitev vaše tetovaže je prav tako pomembna kot dizajn! Preverite, kako je to stilizirano metulj monarh je odlično postavljen, da kar najbolje izkoristi nenavadno lokacijo tetovaže. Razmislite o nekonvencionalni postavitvi in ​​pretiranih razsežnostih, da dvignete svojo “standardno” tetovažo na naslednjo stopnjo.

Simpatični modeli tetovaže metulja24

Vaše roke so nekaj najdragocenejših nepremičnin za tetovaže, ki jih imate. Barvit motiv metulja je lahko privlačen dodatek. Ta tetovaža jo popelje še dlje, tako da ultrarealističen dizajn razdeli med obe roki. Subtilni modri poudarki so privlačen dodatek brezplačnih barv, ki kažejo, da ta umetnik ve, kaj počne. Ročne tetovaže naredijo zanimivega ledoloma s komer koli, ki ga srečate, in vam dajejo takojšnjo verodostojnost v krogih spreminjanja telesa.

Simpatični modeli tetovaže metulja7

Še ena drzna izbira je prikazana v tej veliki seriji metuljev, ki s previdnim postavljanjem poudarja subtilne obline vašega telesa. Poskusite drugačno pozicioniranje metuljev, da bodo stvari zanimive, in ne vedno privzeti pristop pogled navzdol na krilih. Ta serija celo uporablja subtilne razlike v barvah in senčenju, da vsakemu monarhu da svojo posebno osebnost!

Črno -bele lepote

Simpatični modeli tetovaže metulja 4

Stilno omamljanje, kot je zgornje, vas bo ločilo od bliskovito prijazne množice, dodatni razcveti pa dajejo občutek muhavosti in gibanja. Kdo pravi, da je črno -belo dolgočasno? Naj vaš umetnik doda spretno senčenje in vaša tetovaža bo imela tako globino kot gibanje. Imate majhno začetno tetovažo, ki bi jo radi prikrili? Pogovorite se s svojim umetnikom o takem delu in ta glavobol boste spremenili v čudovit kos, ki ga boste radi pogledali.

Simpatični modeli tetovaže metulja 5

Najstniški tati v takšni seriji najbolje izkoristijo močan črno -beli motiv. Namestitev na notranjem zapestju je idealna za srčkan “peek-a-boo” učinek, ki je hkrati sladek in seksi. Kombinacija oblik in velikosti kril ustvarja še večje zanimanje za to serijo tetovaž, celo enega lahko dobite za ustvarjanje zbirke in označite pomembne trenutke v svojem življenju.

Simpatične tetovaže metuljev 23

Ta tetovaža združuje več najnovejših trendov. Vidimo elemente nore akvarele, sledi metuljev različnih velikosti in kos, ki obsega več delov telesa. Naj vaš umetnik zabode pri združevanju sodobnih trendov in na koncu boste dobili brezčasen dizajn tetovaže po meri metulja, na katerega ste lahko ponosni. Še ena zgradljiva tetovaža, ta se bo verjetno spiralno dvignila po nogi in na bok, preden bo ta ljubitelj metuljev pripravljen iti naprej!

Simpatični modeli tetovaže metulja11

Ta preprost slog je bil dovolj zanimiv, da je ustvaril naslovno zgodbo! Oblikovanju metulja dodajte prijatelja in dobili boste takojšen videz po meri. Naj bo zanimivo z uporabo razlike v velikosti in položaju. Zgornji klasični obrisi so umetelno postavljeni, zato pokažite obrise njenega ramena in tako laskajte njenemu telesu na subtilen, a vendar nedvoumen način.

Simpatični modeli tetovaže metulja12

Poudarite svoje obline z vrsto plapolajočih prijateljev, da ustvarite gibanje in zanimanje. Ta serija uporablja različne položaje metuljev, ki povzročajo zanimanje in ne zahtevajo pisanega okrasja, da bi izgledali popolno in brezčasno. Barvo lahko vedno dodate pozneje!

Simpatični modeli tetovaže metulja15

Ku-Kuc! Vidim vašo popolnoma zasenčeno mamo monarh. Ta kos vam bo vsakič, ko pogledate navzdol, prinesel nasmeh na obraz. Upoštevajte subtilno kombinacijo štrlečega in klasičnega senčenja z brezhibnimi obrisi. Ni tako preprosto, kot se zdi! Če osredotočite obliko na podlaket, dobite takojšnjo verodostojnost, ki jo lahko po potrebi prikrijete. Želite presenetiti svojega sodelavca in mu sporočiti, da niste pretirani? Preprosto zavihajte rokave in opazujte, kako jim čeljust pada.

Simpatični modeli tetovaže metulja17

Naj kraljuje ustvarjalnost! Za tono pozornosti ne potrebujete tone barve. Ta “metulju podobna” tetovaža metulja odpravi sladkobo v prid zanimivemu. Odlična uporaba krepko geometrijske podloge in senčenje! Preverite, ali bi se vaš umetnik rad igral s temi koncepti, in si priskrbite svojo zanimivo žuželko, ki vas bo ločila.

Simpatični modeli tetovaže metulja19

Vzemite koncepte težkega opisovanja in omejevanja za bolj ženstven končni izdelek. Manjša velikost tega kosa omogoča, da težka podloga in črno -beli koncept ostanejo spogledljivi in ​​zabavni. Nagnite ga tako, da sledi vašemu ramenu in takoj bo bolj zanimivo.

Simpatične tetovaže metuljev 21

Zakaj ne bi ustvarili narave s svojim navdihom metulja? Navsezadnje so eden najlepših opraševalcev. Združite svojo ljubezen do rož z ljubeznijo do metuljev in ustvarili boste nenavaden črno -beli motiv, na katerega boste vi in ​​vaš umetnik ponosni. Čas je, da se prijavite na naslednje tekmovanje v tetovaži!

Simpatični modeli tetovaže metuljev22

Dobro postavljena samo orisna lepotica lahko popestri niz, ki se morda zdi ponavljajoč. Igrajte se s tem minimalističnim pristopom, da dobite zanimive rezultate, ki vam bodo zavidali vsi, ki imate radi tetovaže.

Simpatični modeli tetovaže metulja58

Pika, pika, črta, črta, metulji ti plapolajo po hrbtenici! Ustvarite enotnost med različnimi slogi in velikostmi z dosledno uporabo črno -bele barve. Bonus? Takšen kos je primeren za več sej, kar vam omogoča, da vsakič, ko vas srbi, poiščete kos za tetovažo..

Simpatični modeli tetovaže metulja64

Ravne črte in bleščeče sence lahko osnovnemu črno -belemu dizajnu dodajo ostro kakovost po meri. Upoštevajte svoje strasti in tisto, kar imate radi, da ustvarite osebno ozadje za vaš najljubši dizajn tetovaže metulja.

Pisane slaščice

Simpatični modeli tetovaže metulja25

Kdo pravi, da mora vaša tetovaža metulja slediti standardnemu slogu? Eksperimentirajte s kombiniranjem tatoo stilov, kot je ta klasični obris metulja z zapleteno špansko vrtnico. Če se zaljubite v obliko, skrbno razmislite o postavitvi rok. To pritegne veliko pozornosti, saj boste tetovažo pokazali vsakič, ko ne nosite rokavic.

Simpatični modeli tetovaže metulja27

Klasičen črno -beli obris lahko spremenite z ustvarjalnim barvnim senčenjem. Ohranjanje subtilnega, kot je zgornja tetovaža, vam bo omogočilo, da v majhnem prostoru okusno združite različne barve. Namestitev ramen ohranja to na seksi strani.

Simpatični modeli tetovaže metulja9

Klasična ameriška tehnika tetoviranja (pomislite na Sailor Jerry) nikoli ne izgine iz mode. Zakaj ne bi s krili svojega metulja postavili nenavaden prizor in se ločili od množice?

Simpatični modeli tetovaže metulja 10

Ne omejujte se na preprostega metulja brez okraskov, tudi v najmanjših prostorih. Moderno umeščanje te tetovaže dopolnjuje tudi brezplačna uporaba barv in peščenega ozadja za ustvarjanje gibanja.

Simpatični modeli tetovaže metulja13

Tetovaže stopal niso za tiste s slabim srcem, vendar so nagrade številne. Ta barvit kos vašim japonkam doda nekaj pridiha in vam bo prinesel takojšen ulični zaslug pri vsakem zbiralcu tetovaž, ki se je soočil z iglo za stopala.

Simpatični modeli tetovaže metulja16

Včasih je en ton tam, kjer je! Katera je tvoja najljubša barva? Zakaj tega ne bi uporabili za vaš najljubši črno -beli dizajn in ga naredili edinstveno svojega? Kobaltno modra in ostri obrisi so vse, kar ta tetovaža potrebuje, da se loči od množice.

Simpatične tetovaže metuljev 18

Muhasto potepanje te drobne serije metuljev je poudarjeno z zadimljenim svetlečim ozadjem, ki spominja na klasičen Disneyjev pristop k tetoviranju stopal. Oglejte si različne položaje naših prijateljev metuljev in dobili boste takojšen občutek čarobnega vetriča. Na vas bo tako urok, nikoli več ne boste želeli nositi čevljev!

Simpatične tetovaže metuljev 48

Bam! Nič ne razglaša vaše ljubezni do body arta tako kot drzna in lepa tetovaža grla. Ta je še posebej zadovoljen zaradi drzne izbire barv in dobro opredeljenih obrisov. Če ste pripravljeni na potop z grlom, je simetričen obraz na metulju popolna tema, ki bo prostor zapolnila na preprost način.

Simpatični modeli tetovaže metuljev20

Združite svojo ljubezen do lobanj s spogledljivo in žensko platjo! Metuljeva krila so lahko popolno platno za vas, da ublažite svojo najbolj trdo ljubezen. Eksperimentirajte s tem na drugih moških motivih, ki jih običajno prenašajo moški, in vaš dizajn tetovaže z metuljem bo obrnil glave in vam dal komplimente, kamor koli greste. Za moško? Ta oblika bi lahko bila femme-d up z nekaj mehkejšimi barvami ali zvitkom iz sladkorne lobanje.

Simpatični modeli tetovaže metulja56

Se vam zdi, da bi napredovali? Vaš zadnji del veliko pove o vas in tam je veliko prostora, zato pustite svojemu umetniku, da se razveseli s prilagajanjem in barvitim oblikovanjem. Poskrbite, da bo vaš kos postavljen pravokotno na sredino, če je metulj obrnjen navzgor, in prijateljica naj gre z vami, da potrdi namestitev šablone, saj bo nagibanje vratu okoli ogledala izkrivilo vaše dojemanje umestitve.

Simpatični modeli tetovaže metulja40

Spremljevalni kosi na simetričnih delih telesa dodajo malo intrige podobnim dizajnom. Za dodatno zanimanje razmislite o uporabi kontrastnih barvnih shem. Upoštevajte nenavadne barvne blokade in močno krepko podlogo, ki prevladuje med temi kosi. Kadar koli se odločite za ta uravnotežen videz, nujno dovolite svojemu umetniku, da postavi tetovaže, medtem ko stojite naravnost z obema nogama na tleh. Tako se boste izognili morebitnim prepirom in imeli najboljši splošni učinek, ko se s svojimi novimi tetovažami sprehajate po ulici.

Simpatični modeli tetovaže metulja57

Metulji so kot nalašč za ustvarjanje več zanimivosti po vsem telesu. Tudi če ste tetovirana devica, upoštevajte, kako ti kosi prinašajo zanimanje, ne da bi pri tem zmanjšali njeno splošno žensko lepoto. Še enkrat razmislite o dodajanju enega za drugim, da ustvarite svojo zbirko po meri. Če že imate enega samega metulja in niste prepričani, kako naprej, je to odličen primer dodajanja, ne da bi ustvarili eno veliko koncentracijo tetovaž. Poudarite svoje najljubše dele v različnih stilih, barvah in položajih in ustvarili boste čutno podobo.

Simpatični modeli tetovaže metulja43

Že imate zbirko tetovaž? Razmislite o slogu svojega trenutnega dela in dodajte svojega metulja v podobnem slogu, da naredite brezhibno kompozicijo vaše body art. Pogosto je mogoče obliko in položaj vašega metulja prilagoditi tistemu težko napolnjenem območju, ki potrebuje nekaj posebnega. Ta kos je pod nenavadnim kotom, ki kljub temu dopolnjuje njeno ramo.

Simpatični modeli tetovaže metulja 8

Vprašajte svojega umetnika, kaj lahko stori, da vaše tetovaže z metulji loči od ostalih. Malce orisa in nekaj rož tu in tam ponese nekaj raztresenih žuželk v kraljestvo stenske poslikave. Bi si kdaj želeli spet obleči oblačila, če bi bil to kos kolka/noge??

Teeny Tiny Tats

Krepko oblikovanje izjave ni vaša stvar? Če iščete svoj prvi nalet na področje črnila, vam srčkan mali metulj na seksi mestu nikoli ne bo dal kupcev obžalovanja, ki jih nekateri najdejo, če bodo naenkrat preveliki. Pokažite svojo pikantno plat z malo tat -a, ki pa vseeno pove veliko.

Simpatični modeli tetovaže metulja28

Zdaj vidite, zdaj ne! Tudi vaša konzervativna mama in oče bosta videla humor in privlačnost drobne tetovaže, ki se razkrije le v določenih okoliščinah. Če je potrebno, lahko skrijete svojo ostro stran, zakaj pa bi to želeli? Mali črno -beli metulj je ravno prava zabava,

Simpatični modeli tetovaže metulja14

Te sladke in seksi sestre dodajo prav pravi dotik in pripovedujejo sladko zgodbo z najmanjšim naborom nalepk in okraskov. Upoštevajte različne sloge in položaje, ki imajo preproste črte in jih naredijo posebne in edinstvene.

Simpatični modeli tetovaže metulja29

V svetu tetovaž ni nič tako klasično ženstvenega kot majhen gleženj z metuljčkom. Dodajte svoje najljubše barve in uživajte v drugem pogledu, ko plešete v krilih. Morda se boste tega zaljubili in med premikanjem dodali še nekaj prijateljev, kdo ve?

Simpatični modeli tetovaže metulja34

Zdaj vidite, zdaj ne! Svojo sladko skrivnost obdržite zase s popolno namestitvijo in bodite veseli, ko se preoblečete. Izberite svojo najljubšo barvo in dodelite nekaj navdiha svoji najstnici, vaša skrivnost pa bo izboljšala vaše razpoloženje vsakič, ko jo vidite!

Simpatični modeli tetovaže metulja66

Imate narejeno tetovažo, ki jo imate radi, vendar jo je treba malo potisniti? Dodajte sladkega metulja ali dva, da bo vaš kos pop! Že prelistavamo najljubše pesmi in pesmi, da se to zgodi tudi nam. Izberite svoje najljubše besede modrosti in hkrati dodajte malo muhavosti!

Simpatični modeli tetovaže metulja44

Plemenski zasuk drobne tetovaže doda malo roba ženski velikosti in temi. Kicker? V oblikovanju lahko skrijete začetnice svojih otrok ali svoje najljubše osebe. Vidite AW? Kakšna odlična rešitev za tradicionalno krepko označeno tetovažo z imenom! To je še ena, ki jo lahko dodate, ko vaša družina raste, in pripoveduje zgodbo o vaših potomcih vsakič, ko te športne japonke športite.

Simpatične tetovaže metuljev 38

Samo zato, ker boste majhni, ne pomeni, da ne morete biti podrobni. Pravi umetnik bo z navdušenjem uporabil svoje sposobnosti za ustvarjanje zapletenega ponavljajočega se vzorca na vaši najstniški drobni tepi. Postavite ga na zapestje, tako da ga boste lahko videli in uživali ves dan. To je kot vaša mala skrivnost, ki jo bodo lahko videli le tisti, ki so resnično pozorni.

Simpatični modeli tetovaže metulja 49

Ali vas ta ljubka deklica ne zanima? Samo zato, ker vam bo izbrana postavitev omogočila, da se povečate, ne pomeni, da bi morali zanemariti moč majhnih tetovaž. Ta oblika se pokaže v polnem sijaju, tudi ko je popolnoma oblečena, in vas spodbudi, da izvedete več o njej in kam gre.

Tetovaže metuljev na hrbtu

Ustvarite pisano zbirko drobnih prijateljev v spomin na dosežke ali pa preprosto ustvarite muhast videz. Sčasoma lahko gradite na tem kosu in se odpravite v trgovino vsakič, ko imate malo dodatne praske in si želite znova ogledati iglo. Katera od teh drobnih ljubkic vam je najljubša? Lahko začnete tam in nadaljujete, da naredite svojo lastno plapolajočo lepoto metuljev po meri.

Simpatični modeli tetovaže metulja51

Te “priročne” (poglejte, kaj smo tam naredile) svetle lepote vam narišejo nasmeh na obrazu in vsakomur, ki ga srečate, takoj povedo, kaj počnete. Uporabite jih za spomin na družinske člane, da dodate drugo dimenzijo pomena, in izberite svojo najljubšo barvo, da pritegnete pozornost na vašo majhno tetovažo iz katere koli sobe.

Več očarljivih modelov tetovaž metuljev

Pomikajte se naprej! Spodaj smo zbrali zbirko še bolj navdihujočih modelov tetovaž. Možnosti, da ustvarite svojo nenavadno, zabavno in ženstveno obliko tetovaže metulja, so neskončne! Oglejte si te fotografije in nam povejte, katere so vam najljubše.

Tetovaže metuljev na hrbtu

Simpatični modeli tetovaže metuljev31

Simpatični modeli tetovaže metulja32

Simpatični modeli tetovaže metulja36

Simpatični modeli tetovaže metulja37

Simpatični modeli tetovaže metulja39

Simpatični modeli tetovaže metulja41Simpatični modeli tetovaže metuljev42

Simpatični modeli tetovaže metulja45

Tetovaže metuljev peš

Simpatični modeli tetovaže metulja47

Simpatične tetovaže metuljev 50

Simpatični modeli tetovaže metuljev52

Simpatični modeli tetovaže metulja53

Simpatični modeli tetovaže metulja54

Simpatični modeli tetovaže metulja55

Simpatični modeli tetovaže metulja59

Simpatični modeli tetovaže metulja60

Simpatični modeli tetovaže metulja61

Simpatični modeli tetovaže metulja62

Simpatični modeli tetovaže metulja 6

Simpatični modeli tetovaže metulja63

Simpatične tetovaže metuljev za dekleta

Simpatični modeli tetovaže metulja67

Hvala, ker ste si ogledali našo navdihujočo zbirko modelov tetovaž metuljev! Vemo, da se ta tema morda zdi preprosta, vendar se je treba le ozreti okoli, da bi našli živahno in raznoliko raznolikost čudovitih stilov metuljev, med katerimi lahko izbirate. Všeč nam je koncept uporabe motiva metulja za spomin na transformacijske trenutke ali za subtilno poklon pomembnim ljudem v vašem življenju.

Razmislite o združevanju stilov ali dodajanju drobnih metuljev za navdih in dodajte zanimanje za svojo obstoječo zbirko tetovaž. Imate odprta mesta nenavadne oblike in za nadaljevanje motiva potrebujete žensko obliko? Možnosti pri oblikovanju tetovaže metulja so skoraj neskončne!

Zdaj si ti na vrsti. Odprite komentarje, da pokažete svojo edinstveno tetovažo metulja, ali pa nam povejte, kateri kos zgoraj vam je najbolj všeč. Radi bi prebrali vaše misli!

ČRNILO vklopljeno!