155 Najbolj seksi tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske leta 2021 (s pomenom)

Ženske so prav tako verjetno bodo v teh dneh dobili neverjetne tetovaže kot so moški. Da bi si naredil tetovažo, kot je bila nekoč, se ne mara več. Ko gre za izbiro tetovaže, bo večina žensk izbrala tisto, ki najbolj ustreza določenemu delu njenega telesa.

Za sodobno dekle je tetoviranje le še en dodatek, na primer nakup novega para uhanov ali torbice. Edina razlika je v tem, da je dodatna oprema trajna. Ženske verjamejo, da tetovaže ne le povečajo njihovo lepoto, ampak jim dajo zaupanje, ki ga prej morda niso čutile. Na primer, obstaja nekaj tistih, ki so preživele raka dojk, ki si bodo tetovažo naredile tam, kjer so bile njihove prsi, da bi okrepile njihovo zaupanje.

Včasih bodo ženske tetovažo uporabile kot sredstvo za skrivanje brazgotine ali telesne pomanjkljivosti. Včasih si tetovirajo, da svojemu telesu dodajo nekaj lepega.

Na splošno bodo ženske gravitirale v smeri določene vrste tetovaže, nečesa ljubkega ali cvetličnega, včasih pa se bodo ženske odločile za ekstremno tetovažo. Vse je odvisno od vrste ženske in njene osebnosti.

Ženske običajno tetovirajo del telesa, ki je zelo izpostavljen, kot je tetovaža spodnjega dela hrbta ali ramen. Ženske radi pokažejo svoje tetovaže ob vsaki priložnosti. Redko se bo ženska tetovirala samo zato, da bi jo skrila pred ljudmi. Tudi pri moških ni nič drugače.

Obstaja veliko različnih vrst tetovaž, ki jih lahko dobite, pomembno je le, da se spomnite, da bo kakršna koli tetovaža, ki jo izberete, na vašem telesu do konca vašega življenja. Pomembno je, da izberete nekaj, za kar vam čez nekaj let ne bo več slabo. Odstranjevanje ali prikrivanje tetovaže ni poceni. Cenite izbrano tetovažo in se prepričajte, da vam bo vedno všeč. Dober predlog je, da nekaj časa nosite podobo svoje tetovaže, če si po nekaj mesecih niste premislili, si omislite, da si jo nanesete na telo.

Če iščete tetovažo na spodnjem delu hrbta, obstaja veliko različnih vrst, med katerimi lahko izbirate. Odvisno od tona kože, ki ga imate, lahko vpliva tudi na vašo tetovažo. Odločiti se morate, koliko velike tetovaže želite in koliko hrbta želite pokriti.

Spodaj je 70 najboljših in najbolj seksi tetovaž na spodnjem delu hrbta, med katerimi lahko izbirate:

  1. Če na spodnjem delu hrbta dobite osebni simbol, lahko imate osebno tetovažo, ki nikomur ne pomeni nujno. To je večja tetovaža, ki zavzame veliko prostora na hrbtu.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske

2. To je precej velika tetovaža, zato moraš biti v redu, da pokriva večino spodnjega dela hrbta. To je še ena tetovaža, ki je lastniku simbolična.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske3

3. Ta tetovaža je bolj na strani, sploh ni osredotočena, kar bi vam bilo morda bolj všeč. To je mali kerubinski angel, ki je lahko res čudovit.

Simpatična tetovaža na hrbtu

4. To je preprosta zasnova, ki tudi na spodnjem delu hrbta ne zavzame veliko prostora. Je seksi in preprost, zato ne skrbite zaradi dolgotrajnega obžalovanja.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske5

5. To je krasna tetovaža pava. Je barvita in lepa, zajema celotno stran hrbta, zato je precej velika, če vam ustreza ta velikost.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske6

6. Tetovažo na spodnjem delu hrbta, ki izgleda kot domači zmaj ali hrošč, je težko reči. Je pa barvito in tudi na hrbtu ne zavzame veliko prostora.

Modeli tetovaže za spodnji del hrbta7

7. Če iščete metulja, potem je to tetovaža za vas. Je lepe barve in je tudi dokaj majhen. Ta tetovaža samo sedi ob strani, kar pokuka tik pred kavbojkami.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske 8

8. Čudovit črno -beli vrabec, ki se zdi, da leti iz dekliških kavbojk. Je občutljiv in eleganten, položaj ob strani pa je popoln. To je odličen dodatek za črno -belo izbiro.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske9

9. Druga izbira metulja, ta je bolj osredotočena tetovaža in je dovolj majhna, da lahko elegantno sedi na hrbtu.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske 10

10. Ta simbol srca z ognjem je zelo edinstvena izbira za tetovažo na spodnjem delu hrbta. Je barvit in izviren ter udobno sedi na hrbtu, dovolj velik, da ga opazimo.

Oblikovanje tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske11

11. Cvetlična tetovaža je odličen dodatek za spodnji del hrbta. ta elegantno sledi krivuljam hrbta. sledi mu vse do rame, da popolnoma dopolni videz. Črno -belo naredi tetovažo še bolj elegantno.

# Lepa tetovaža za cvetlični hrbet

Modeli tetovaže za spodnji del hrbta12

12. Stranski vrabec med nekaterimi cvetovi je edinstven in precej čudovit. Vstran je dati zapeljiv videz, ki je skorajda draženje.

Modeli tetovaže za spodnji del hrbta13

13. To je edinstvena in precej izjemna tetovaža. Zelo uživam v rdeči barvi, v tem je nekaj starinskega. Izvirnost je tako izjemna, da si ne morete kaj ogledati in zagledati. Je privlačen in pokriva večino spodnjega dela hrbta.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske14

14. Tetovaža kačjih pastirjev je zelo priljubljena, mnoge ženske jih dobijo. Ta je tako super, ker je barvit in živahen. Je precej velik in enostranski, a res zelo lep.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske15

15. Ta tetovaža metulja mi je zelo všeč. Je precej velik, čeprav zavzame večino prostora v spodnjem delu hrbta. Simbol je ustvarjalen, barva pa ustvarja čudovit dizajn.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske16

16. To je neverjetna tetovaža na hrbtu, ki daje vtis steznika. Tatuju na spodnjem delu hrbta daje čutno skoraj burleskno podobo, ki vam daje nekaj zelo drugačnega.

Modeli tetovaže za spodnji del hrbta17

17. Preprosta zvezda. Ta je na sredini in dovolj majhen, da vam ni treba poudarjati velike tetovaže. Lahko ga predstavite ali preprosto skrijete, izbira je vaša.

Modeli tetovaže za spodnji del hrbta18

18. Všeč mi je ta tetovaža. Želim si, da bi lahko videl celotno stvar, domnevam, da gre za neko obliko navdihujočega citata s peresnikom na koncu. Vsekakor je osebno sporočilo, ki lastniku nekaj pomeni. Je elegantna in edinstvena, precej očarljiva.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske19

19. Rožnato sidro na spodnjem delu hrbta. Je precej velik, zato se mu posvetite. Roza je nenavadna barva, ki jo je mogoče nanesti povsod po tetovaži, a je tudi očarljiva. Če iščete nekaj navtičnega, je to morda ravno to.

Modeli tetovaž za ženske na spodnjem delu hrbta20

20. Ta kul tetovaža ima nekaj pištol, ki so zdrsnile v hlače, kot da so resnične. To je kul dizajn, ki ne bi šel iz mode. Če želite nekaj, kar odraža vašo zlobno osebnost, se odločite za to.

Modeli tetovaž za ženske na spodnjem delu hrbta21

21. Velika tetovaža, a kljub temu lepa. To je nov pogled na vilo ali angela. Rdeča se dobro ujema s črno, kar daje lep kontrast.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske22

22. Težko je opisati, kakšen dizajn je to, vendar je osupljivo. Črta je tanka in valovita in na seksi način sledi krivuljam njenega telesa. Če želite nekaj preprostega, a čutnega, potem je to tetovaža za vas.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske23

23. Še ena cvetlična tetovaža. ta združuje slog in barvo. Nahaja se na sredini hrbta in ne pušča veliko prostora nikjer drugje.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske24

24. Tokrat še ena tetovaža z osebnim napisom. Je edinstven in precej podroben. Ta tetovaža bi izgledala bolje kot črno -bela tetovaža.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske25

25. To je zelo velika tetovaža na hrbtu, zato se prepričajte, da ste predani eni takšne velikosti. Ne gre samo za spodnji del hrbta, ampak tudi za zadnjico. Je zelo živahen z veliko različnih barv.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske26

26. To je še ena tetovaža kačjih pastirjev, ta malo bolj umirjena. Barve so pastelne in mehke s pridihom iskrice. Je majhen in resnično dopolnjuje spodnji del hrbta.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske27

27. Velika tetovaža metulja, ta je nekoliko bolj nenavadna od ostale. To ni standardni metulj, ampak nekaj malo drugačnega. Črte metulja so tanke in spominjajo na domačo tetovažo.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske28

28. Ta srčkan lok je nekaj za nekoga, ki ne potrebuje velike dramatične tetovaže. Je preprost in privlačen in lahko govori o osebnosti nekoga. Všeč mi je, da ga je hranila črno -belo.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske29

29. Vrtnica, obdana z nekaj črnimi vzorci. Zavzame večino spodnjega dela hrbta, zato se prepričajte, da vam je dizajn res všeč in da lahko živite z njim.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske30

30. Zelo edinstvena tetovaža, ki vključuje zvezde. Je zelo velik, zato se želite prepričati, da je to tisto, kar resnično želite. Težko te velikosti bi bilo zelo težko prikriti.

Modeli tetovaž za ženske na spodnjem delu hrbta31

31. Očitno so tetovaže z metulji zelo priljubljene. Ta je srednji in odmaknjen vstran. Preprosto in lepo za nekoga, ki ne išče zapletene tetovaže.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske32

32. Delfini so še ena priljubljena izbira tetovaž. Ta je precej majhen in bi ga lahko postavili kjer koli na spodnjem delu hrbta. Je sladka in barvita.

Modeli tetovaž za ženske na spodnjem delu hrbta33

33. To je nenavaden dizajn metulja, sprva se skoraj ne zavedaš, da je to metulj. Vse barve se dobro ujemajo.

Modeli tetovaž za ženske na spodnjem delu hrbta34

34. Ta cvetlična tetovaža je precej velika in sledi od spodnjega dela hrbta vzdolž prsnega koša. Te tetovaže so zaradi svoje namestitve precej boleče. Barve res popestrijo rože.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske35

35. Še en kačji pastir in ta je precej nežen in sladek. Črno -bela barva omogoča preprostost, obliko pa ohranja elegantno.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske36

36. To je osebni napis z nekaj angelskimi krili. S preprostim dizajnom prečka spodnji del hrbta.

Modeli tetovaž za ženske na spodnjem delu hrbta37

37. Te lisice so precej pametno videti tetovaže. Eden je angel, drugi pa hudič. Če želite nekaj edinstvenega, boste morda uživali v teh ljubkih lisicah.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske38

38. Zdi se, da je precej velika tetovaža neka oblika plemenske tetovaže.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske39

39. Ta cvetlični dizajn je imel svetle barve, ki se zdijo, da se pojavijo tik ob koži. Tatoo je precej velik, vendar je lepo oblikovan.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske40

40. Še ena velika cvetlična oblika, ki se začne pri spodnjem delu hrbta in se razteza navzgor. Je svetel in domiseln.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske41

41. Ta nenavadna oblika skoraj izgleda, kot da je reliefna, saj se zdi, kot da je dvignjena s kože. Črno -bela mu daje eleganco.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske42

42. Ta križna zasnova je še ena tetovaža, ki izgleda bolje v črno -beli barvi. Je večji in sedi na sredini za podcenjen videz.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske43

43. Drzen cvetlični videz, ki zavzame velik del spodnjega dela hrbta. Uživam v svetlo rožnati barvi, zaradi katere rože popijejo.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske44

44. Ta cvetlični dizajn zavzame ves spodnji del hrbta in se nato še naprej dviga. Drzne barve resnično prinašajo rože. Zelena in rdeča skupaj sta odlična kombinacija.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske45

45. Preprost metulj, črtkan v vijolični barvi. Ta sladki simbol je kot nalašč za nekoga, ki želi nekaj malega in lepega.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske46

46. ​​Srce sredi križa je odlična tetovaža, še posebej, če je tvoja prva. Roza in črna se odlično ujemata.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske47

47. Še en vrabec na strani spodnjega dela hrbta. To je še ena tetovaža, ki se zlahka skrije ali bi jo lahko prikazali.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske48

48. Ta nenavadna oblika zavzame sredino hrbta. črte na tem so tanke in občutljive. Med črno -belimi tetovažami je le madež barve.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske49

49. Nenavadna kombinacija cvetja in pištole, a zdi se, da ima ta tetovaža na spodnjem delu hrbta malo trdo in mehko skupaj.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske50

50. Če ste “očetovo dekle”, boste morda uživali v tej izjavi z obliko, ki ji je pritrjena. Preprosta črno -bela tetovaža bi lahko imela poseben pomen tudi za vas.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske51

51. Še ena tetovaža metulja, to je modra in črna sorta. Kombinacija modrega metulja z vsem črnim oblikovalskim delom naredi res lep dizajn.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske52

52. Kitajski napisi so še vedno zelo priljubljena izbira za tetovažo. Ta gre po hrbtenici navzgor.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske53

53. Ta tetovaža je precej edinstvena. Izgleda kot morski valovi, vendar v zlati in rdeči barvi. Je zelo živahen in drugačen. To je precej velika tetovaža, saj potrebujete dodaten prostor za valove.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske54

54. Še en steznik, ta veliko večji in v odtenku vijolične barve. Križna oblika zelo spominja na burleskne steznike.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske55

55. Od blizu pogled na številko 13. To je edinstvena in precej izjemna tetovaža. Zelo uživam v rdeči barvi, v tem je nekaj starinskega. Izvirnost je tako izjemna, da si ne morete kaj ogledati in zagledati. Je privlačen in pokriva večino spodnjega dela hrbta.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske56

56. Še ena edinstvena oblika metulja. ta črno -beli videz je zelo eleganten, če iščete preprosto zasnovo.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske57

57. Križna oblika, ki je majhna in lepa. To je nesmiselna vrsta tetovaže. Obstajajo majhni koščki barve, zaradi katerih preostanek popije.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske58

58. Če imate radi vile, vam bo všeč ta črno -beli dizajn. Vile plapolajo od spodaj do vrha hrbta. Med vilami so tudi drobni metulji.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske59

59. Vila, ki sedi na Luni in ji je pritrjeno osebno ime. Ime bi lahko pomenilo lastnico ali nekoga, ki ji je blizu.

Oblikovanje tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske60

60. Vsi imajo radi Tinkerbell. To je pravzaprav eden izmed bolj priljubljenih modelov za tetoviranje žensk na telesu.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske61

61. Še en metulj. Kot sem že rekel, so priljubljena izbira za tetovaže. Ta ima na sredini glavnega metulja z drobnimi okoli njega. Lepo je in občutljivo.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske62

62. Dve pištoli za kajenje. To je precej velika črno -bela tetovaža, ki je narejena s čudovitimi podrobnostmi. Če vam je všeč ta s kaječim srcem, ga preizkusite glede na velikost.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske63

63. Samorog s prameni las, ki padajo na metulja. vse je črno -belo, razen metulja. To je nenavadna tetovaža in zavzame veliko prostora.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske64

64. Ta črno -bela cvetlična tetovaža zavzame veliko prostora, vendar je zelo lep podroben kos. Če iščete rožo in vas ne moti velikost, potem je ta za vas.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske65

65. To je najmanjša cvetlična tetovaža, ki smo jo še videli. To je dragoceno in občutljivo in ravno tatoo za nekoga, ki želi majhen preprost videz.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske66

66. Še ena tetovaža kačjih pastirjev, sredi njenega hrbta. Gre za preprosto črno -belo zasnovo.

Oblikovanje tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske67

67. Ta zasnova vključuje sonce. To je velika črno -bela tetovaža s središčem na sredini.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske68

68. Zelo velika cvetlična tetovaža, ki zavzame večino spodnjega dela hrbta. svetle barve ga združujejo.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske69

69. Ta osupljiv orel v leteči tetovaži zavzame večino hrbta in zadnjice. To je zelo podroben črno -beli dizajn, ki ga je preprosto videti dih. to je vrsta tetovaže, zaradi katere bi se ljudje čudili celo noč.

Modeli tetovaže spodnjega dela hrbta za ženske70

70. Ta črno -bela roža je osupljiva, a elegantna.

Modeli spodnjih hrbtnih tetovaž za ženske71