Sodobni slogi pletenic za kopiranje leta 2021

Pletenice so neverjetno priljubljena in vsestranska pričeska. Z lahkoto lahko ustvarite pravo pletenico, ki ustreza videzu, ki ga želite, ne glede na to, kakšen slog želite doseči. Od preproste pletenice do resnično edinstvenih modelov obstaja na ducate pletenic, ki jih lahko preizkusite za vsako priložnost.

Neprevidna stranska pletenica Amande SeyfriedZbirka Everett / Shutterstock.com

Brezskrbna stranska pletenica Amande Seyfried

Za sproščeno početje poskusite ustvariti grdo stransko pletenico, podobno Amandi Seyfried. Ne skrbite, da bodo različni deli vaše pletenice ostali enakomerni; različno veliki odseki bodo pomagali ustvariti popoln brezskrben videz.

Crown pletenica Mary Kate Olsen s_bukley / Shutterstock.com

Crown pletenica Mary Kate Olsen

Kronska pletenica je odlična možnost, če želite sladko in romantično vzdušje. Najboljše od vsega je, da ga lahko oblečete navzgor ali navzdol, da ustreza vašemu razpoloženju. Da bo videti še bolj sanjsko, pustite nekaj pramenov, ki uokvirjajo obraz, in jih kodrajte.

Dvojne ribje pleteniceAlexandraDikaya / Shutterstock.com

Dvojne ribje pletenice

Pletenice iz ribjega repa so priljubljena alternativa tradicionalni pletenici in so vrhunski videz dekleta. Če želite doseči ta slog, spletite pletenico od obraza do zatilja, jo zavežite z vozlom z dvojno kravato, nato pa dokončajte pletenje preostalih las.

Zlomljene pletenice Yare ShahidiJoe Seer / Shutterstock.com

Zlomljene pletenice Yare Shahidi

Lahko pletete pletenice, tudi če so vaši lasje kodrasti in teksturirani, kot je Yara Shahidi. Namesto da bi jih poskušali vsiliti na svoje mesto, pustite, da se zvijajo in ukrivljajo v različne smeri, da boste dobili nenavaden in nepričakovan videz tega videza.

Boho ribja pletenicaAlexandraDikaya / Shutterstock.com

Boho ribja pletenica

Če želite narediti, kar izgleda brez napora in brezskrbno, se odločite za edinstveno pletenico iz ribjega repa. Ne skrbite, če prameni odpadejo, saj je to tisto, kar daje videzu Boho vibriranje. Lepo razpršilo za teksturiranje lahko pomaga, da vse ostane na svojem mestu

Isla Fisher Neredna stranska pletenicaFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Isla Fisher Neredna stranska pletenica

Neurejena stranska pletenica, kot je Isla Fisherjeva, je kot nalašč za naporna jutra, ko vaši lasje nočejo sodelovati. Najboljše od vsega je, da vam ni treba poskušati, da bi vsak pramen ostal na svojem mestu; odletele dlake so del tega, zaradi česar je ta slog tako odličen.

Klasična stranska pletenicaDari+Ya / Shutterstock.com

Klasična stranska pletenica

Klasično stransko pletenico je težko premagati, vendar jo je neverjetno enostavno odstraniti. Lase preprosto razdelite na tri enakomerne pramene in jih spletite na eni strani. Poskusite zravnati lase pred pletenico, da jim boste dali dodatno dolžino in sijaj.

Sara Sampaiomakarenkodenis / Shutterstock.com

Pletena žemljica Sare Sampaio

Punčke in pletenice se ne izključujejo. Če želite zviti pletenico, kot je Sara Sampaio, lase potegnite nazaj v čop na sredini glave. Nato prepletite čop, preden ga zavijete v žemljico!

Pletenice so postale čudovita neredAlexandraDikaya / Shutterstock.com

Pletenice so postale čudovita nered

Pletenice so lahko tako preproste ali tako zapletene, kot si želite. Za resnično nepričakovan videz poskusite svoje običajne pletenice spremeniti v izjemen nered. Lahko celo zapletete le dele las in preostale kodrate, da ustvarite bolj eteričen videz.

Oblikovanje več pletenicAlexandraDikaya / Shutterstock.com

Oblikovanje več pletenic

Še naprej ustvarjajte s svojimi pletenicami! Za nepozaben videz vam ni treba narediti na desetine zapletenih modelov. Tudi preprost dizajn s tremi ali štirimi pletenicami-kot je ta-pritegne pozornost in je lep.

Boho Flowers DesignAlexandraDikaya / Shutterstock.com

Boho Flowers Design

Podobno kot pletena punđa lahko uporabite tudi pletenice za ustvarjanje cvetja za Boho-chic ‘do. Nadaljujte s pletenjem pramenov navzdol od cvetov, tako da so videti kot stebla. Če želite, da cvetje izstopa, pustite preostale lase naravnost ravne.

romantične pletenice-3-4 Maria_photographer / Shutterstock.com

Romantične pletenice

Ta par pletenic je zaradi svoje dolžine še toliko bolj vreden, da je v obdobju. Vendar se ne izogibajte, da jih preizkusite, če nimate dolgih las.

Imejte v mislih, da boste morali, da boste dobili ta zabuhli videz, potegniti pramene, ko boste pritrdili pletenico.

Tesna stranska pletenica Emily BluntJaguar PS / Shutterstock.com

Tesna stranska pletenica Emily Blunt

Iskreno, to je tako eleganten in podcenjen videz! Všeč mi je dobra pletenica, a ko postanejo pika na i elegantnemu updu, se znova zaljubim. Emily Blunt je tu, da nas spomni, kako elegantno to počne!

Stranska pletenica s stranskimi dolgimi šiškamiAntonOparin / Shutterstock.com

Stranska pletenica s stranskimi dolgimi šiškami

To je tako neverjeten slog pletenic! Štirižilna pletenica se je pravkar vrnila. Všeč mi je, kako skoraj vedno moraš narediti dvojni posnetek, da pravilno vidiš, da to ni tvoja običajna angleška pletenica.

Make Believe Mohawk s pletenicamikobryn+mikita / Shutterstock.com

Make Believe Mohawk s pletenicami

Za tiste, ki so malo bolj pustolovski, je to precej rad slog za kopiranje. Skoraj je videti, kot da so poskušali poustvariti obliko mohawka in poenotili videz s pletenjem las zadaj. Eksperimentirajte z več pletenicami in debelino, da ustvarite edinstven videz!

Faux-Hawk in pletenice J.Robert+Williams / Shutterstock.com

Faux-Hawk in pletenice

Slog, ki je vsekakor bolj izpopolnjen in zato verjetno ne bo videti vsak dan, saj je morda nekoliko bolj zamuden.

Vedno lahko spremenite tisto, kar se dogaja na vrhu, za nekaj enostavnejšega, čeprav v tem primeru ravno to pričesko združuje s kontrastom dveh stranskih francoskih pletenic.