25 fade frizura za crne muškarce – najbolje vrste fade frizura za crne muškarce

Fade frizure za crne muškarce nude čist, svjež završetak sa strana i na leđima. To je možda razlog zašto sve najbolje frizure za crnce imaju izblijedjele dijelove. A s toliko različitih vrsta izblijedjenja za crne tipove – visoke, niske, srednje, ćelave, temp., Praskaste ili ispuštene – sužene fade frizure dobro funkcioniraju s kratkim, srednjim i dugim stilovima.

Bilo da se radi o afro izblijedjenju, izblijedjenju sljepoočnica, sužavanju, visokom blijeđenju ili izblijedjevanju kože, crne muške frizure izgledaju dobro s izblijedjelom kosom sa svih strana. A osim same vrste rezanja, morate odlučiti odakle započeti izblijedjivanje i koliko kratko želite ići. Nakon toga imate mogućnost zatražiti od svog brijača da mu prikaže liniju, dio ili frizuru.

U nastavku ćemo pokriti najpopularnije postupke crnih muškaraca kako biste bili u tijeku s najnovijim trendovima. Evo najboljih crnih muškaraca koje bledi ove godine!

Fade frizure za crne muškarce

Vrste fade frizura

Postoji širok raspon crnih muških fadea koji se mogu izrezati i stilizirati za različite prigode ili okolnosti. Budući da su frizure s visokim i niskim konusom za crne muškarce najtraženije šišanje u brijačnicama, većina crnih frizura uparenih s ovim kratkim stranama izgleda elegantno i vruće.

Međutim, crnci još uvijek imaju mnogo načina da prilagode svoje krojeve i stilove. Od ćelavog izblijedjenja do oblika, pogledajmo primjere ovih frizura sa svježim izblijedjenjem.

Low Fade

Frizura s niskim fadeom za crnca može biti idealna za poslovnog profesionalca ili momka koji ne želi previše ošišati kosu sa strane. Budući da nisko blijeđenje počinje tik iznad uha i zakrivljuje se oko linije kose radi suptilnog izgleda, općenito se smatra najkonzervativnijom i najklasnijom vrstom blijeđenja.

Nisko blijeđenje crne kose dobro funkcionira u kombinaciji s kratkim afrom, mohawkom, strahovima, šišanjem, valovima ili visokim vrhom.

Low Fade + Line Up

High Fade

Visoko blijeđenje druga je uobičajena opcija šišanja. S više kontrasta sa strana, visoko blijeđenje počinje pri vrhu glave i naglašava oblikovanje kose na vrhu. Slično, svježa frizura za crnca s visokim izblijedjenjem savršeno se uklapa u gotovo sve vrste izgleda, uključujući visoki vrh, afro, dredove, uvijanje spužve i valove. A budući da su bočne i stražnje strane skraćene, mnogi dečki odlučuju dodati dizajne ili kirurške dijelove.

High Fade + Long Curly Sponge Twists

Srednje blijeđenje

Srednje blijeđenje crne kose nudi ravnotežu između visokog i niskog. Počevši od sredine bočne strane glave, frizure sa srednjim izblijedjenjem u trendu su jer brijači neprimjetno stapaju kosu s šišanjem. Ako niste sigurni koliko visoko ili nisko rezati, izblijedite srednju konusu kako biste povećali fleksibilnost.

Izblijedjenje hrama + kratke kovrče + obrijani dio

Taper Fade

Šišanje s konusnim blijeđenjem jedan je od načina da prilagodite svoj kroj i odlučite želite li da se sužava ili razvrstava prema koži. Konusno blijeđenje počinje s duljom kosom i polako vodi u kratku kosu pri dnu linije kose. Općenito, konus je konzervativniji rez za dečke koji ne žele završiti britvom.

High Taper Fade Afro

Crni muškarci imaju izbor između visokih, srednjih i niskih frizura koje se sužavaju, a sve izgledaju dobro s brojnim frizurama.

Bald Fade

Ošišana ćelava frizura za crne muškarce može podrezane strane učiniti još kraćom. Poznato i kao blijeđenje kože, ćelavo blijeđenje stapa strane i natrag u kožu radi bez napora, oštrog finiša. Umjesto da se sužava s kratke na kraću kosu, blijeđenje kože je čisto ošišano i super svježe te privlači još veću pozornost na kratku ili dugu kosu na vrhu.

Blijeđenje kože + kratka kovrčava kosa na vrhu

Poput konusa, crni dečki mogu birati između niskih, srednjih i visokih frizura za izblijedenje kože, ovisno o tome koliko kratko i definirano žele da obrub izgleda.

Nisko ćelavo blijeđenje + postava + dugi zavoji

Temp Fade

Temp fade jedan je od najkraćih, ali najhladnijih frizura za crnu kosu. Šišanje pri tempiranom blijeđenju, poznato i kao izblijedjenje hrama, počinje visoko i blizu rubova linije kose, oko vaših sljepoočnica. Obično se kombinira s rubom prema gore kako bi se stvorile oštre linije duž linije kose i vrata.

Curly Afro Fade

Prednost traženja prigodnog brijača je u tome što je kroj svestran. Crnci se mogu vidjeti kako privremeno nestaju sa strahovima, ravnim vrhom, razdijeljenim visokim vrhom, šišanjem, afrom, uvojcima, uvijanjem, pa čak i punom bradom.

Drop Fade

Drope fade ima rez koji se savija oko strana i natrag. Ova vrsta izblijedjenja dobila je ime jer, dok ostale obloge ostaju jednake duljine, frizura s opadanjem opada dok doseže do leđa i dekoltea. Krajnji rezultat je dramatičan učinak koji vašem kroju daje jedinstven zaokret.

Afro s Low Fadeom

Najbolji izblijedi za crnce

Da biste vidjeli sve različite vrste blijeđenja koje možete dobiti, pogledajte ove slike za neke klasične i moderne trendove. Od crnih muškaraca s kovrčavom kosom do afro blijedog suženja, pronaći ćete sve najslađe frizure! Evo našeg vodiča za sve vrhunske frizure za crnce!

Odbaci Fade Afro

Odbaci Fade Afro

Ovaj afro fade afro povezan je sa svježom linijom i malim dizajnom kose. Afro na vrhu sastoji se od uvijanja spužve za pelene za elegantan izgled.

Low Fade s kovrčama

Low Fade s kovrčama

Ovo nisko ćelavo izblijedjenje ima oblik gore i kovrče na vrhu. Crni muškarci mogu parirati kovrčama s dugim upletenim pelenama ili raspuštenom kovrčavom kosom, te sa više različitih blijeđenja sa strana, uključujući opadanje ili praskanje.

High Bald Fade + Line Up + Faux Hawk

High Fade + Line Up + Faux Hawk

Iako izgleda slično mohawku koji se raspada, ovaj kovrčavi gornji dio fade dolazi s obrijanim stranama, debelim dijelom i uskim uvojcima.

Afro Fade s dijelom

Afro Fade s dijelom

Frizura Afro fade dolazi u mnogim varijacijama. Na primjer, crnci mogu uzgajati male ili duge afrove i birati nekoliko različitih vrsta blijeđenja sa strana i na leđima. Ovaj primjer prikazuje nestajanje s niskim padom s oblikom prema gore i kovrčavim afro dijelom.

Curly Fade

High Fade + Curly Hair

Ovo visoko blijeđenje kože s kovrčavom kosom na vrhu pristaje kratkim stranama, trend duge kose za muškarce.

Izblijedjenje hrama + Mohawk + Dizajn hladne brade

Izblijedjenje hrama + Mohawk + Dizajn hladne brade

Ovaj savršeno njegovani hram blijedi i dolazi s punim mohawkom i bradom.

Šišanje na kratku kutiju

Šišanje na kratku kutiju

Jedan od najcjenjenijih frizura za crne muškarce je frizura s fade bledom. S kratkim visokim vrhom, niskim ćelavim izblijedjenjem i debelim dijelom obrijanim sa strane, ova muška crna frizura potcijenjena je, ali elegantna.

High Top Fade + Part

High Top Fade + Part

Ovo visoko blijeđenje s dijelom još je jedna verzija klasične frizure. Blijeđenje kože doista naglašava kratku kosu na vrhu.

Blijedi uz strahove

Kratki Locs + Fade

Ovo blijeđenje sa strahovima je usko i njegovano. Gusta, kratka brada dodaje robustan izgled.

High Top + Drop Fade + Line Up

Hi-Top + High Bald Drop Fade

Fade s visokim vrhom nudi slatku retro frizuru za crne muškarce. Izblijedjele strane i linija su oštre dok se kosa zavija oko glave pa sve do vrata.

Nisko gornje suženje + dio

Konusno blijeđenje + dio

Ovdje je na slici čist primjer niskog blijeđenja s debelim dijelom. Uz punu bradu i kozju bradicu, stil je na mjestu.

Afro + Long Twists + Low Drop Fade + Neck Vack

Kratke brave + afro + nisko blijeđenje + konus vrata

Ova seksi frizura za crne muškarce ima mnogo toga što se događa. Od dugog afra izrađenog od uvijanja spužve do niskog blijeđenja i suženog izreza, ovaj kroj je moderan i moderan.

Afro Twists + Low Skin Fade + Shape Up

Afro + Temp Fade

Debeli zavoji i nisko blijeđenje kože s oblikom povezuju ovaj stil. Razmislite o tempu ili visokom blijeđenju za veći kontrast.

High Skin Fade + Long Afro

High Skin Fade + Long Afro

Ovaj veliki, dugi Afro privući će pažnju u bilo kojoj prostoriji. Gusta i pelena, kosa na vrhu daje potreban volumen, dok obrijane strane fokusiraju vaše oči na oblikovanje.

High Fade + Buzz Cut + Hair Design

High Fade + Buzz Cut + Hair Design

Buzz cut fade jedna je od najboljih kratkih frizura za crnce. S oblikovanom kosom sa strane i straga, ovaj vrlo kratki rez lako je nabaviti i održavati. Dečki koji žele više duljine na vrhu možda će htjeti isprobati visoko i usko blijeđenje.

Blijeđenje srednje kože + kovrčava kovrčava kosa

Blijeđenje srednje kože + kovrčava kovrčava kosa

Crna kosa često je nastrana, što znači da je može biti teško ošišati, upravljati i oblikovati. Ovo srednje ćelavo izblijedjevanje obrubljuje stranice vrlo kratko kako bi se pojednostavio stil. Guste kovrče izgledaju rastegnute na vrhu, ali kontrolirane za nježniju frizuru!