Fantje zbledijo

Iščete najboljše odbitke za fante leta 2021? Če ste iskali trendovske odbitke za majhne fante, bodo zbledela podlaga za najbolj priljubljene in kul fantovske pričeske. Fade frizura zoži lase od kratkih do krajših po straneh in nazaj.

Od nizkih, srednjih, visokih in zbledele kože obstaja toliko različnih vrst fade odbitkov za dečke. Otroci imajo celo možnost dodajanja trdega dela ali oblikovanja las (npr. Zvezde, cik-cak, obrito črto) v svoje zbledelo, kar pomeni, da imajo majhni fantje na različne načine, da zbledele lase prilegajo njihovi osebnosti in slogu.

Konec koncev, s kratkimi stranicami in daljšimi lasmi na vrhu, je otroško frizuro z zoženim bledenjem enostavno dobiti in preprosto oblikovati z dobrimi izdelki za lase. Vsestranski in modni, lahko povežete zbledelo s kratkimi ali dolgimi lasmi in oblikujete glavnik, mohawk, visok vrh, umetni jastreb, stranski del ali pompadour.

Fantje zbledijo

Najboljši frizerski odbitki za fante

Pred naslednjim obiskom brivnice si oglejte te fante, ki zbledijo. Od malčkov do najstnikov z debelimi, ravnimi, valovitimi ali kodrastimi lasmi bodo ti frizerski frizure spremenili lase vašega fanta.

Fantje zbledijo

Low Fade

Frizura z nizko zbledelostjo začne zožen rez tik nad ušesi in izrezom. Nizka zbledenost zagotavlja manjši kontrast in nekoliko več teksture na straneh za bolj konzervativen, čist videz. Nizko bledenje še posebej dobro deluje pri dečkih s srednje dolgimi do daljšimi pričeskami, ki želijo, da so njihovi lasje debelejši.

Fantje Low Fade

Ne glede na to, ali si želite srčkan glavnik, moderno nabodeno pričesko ali klasičen neurejen vrh, so odbitki z nizko bleščanjem laskavi in ​​očarljivi za vse otroke.

Fantje z nizkim konusom zbledijo

High Fade

Frizura z visokim bledenjem je preprosta, a popolnoma vsestranska in zabavna. Visoka zbledelost ustvarja super visoko kontrastni slog, ki poudari slog na vrhu. Mame in majhni dečki lahko ta zbledeli kroj združijo s kratkimi ali dolgimi lasmi, kar vam omogoča, da oblikujete vse najbolj priljubljene pričeske leta.

Fantovska visoka frizura

Podobno mnogi fantje zaradi velikega platna raziskujejo različne modele las z velikimi bledi. Razmislite o glavnem bledečem glavniku s trdim delom in kul dizajnu za čudovit, odhajajoč videz. Po drugi strani pa, če ne želite obrit fantovskih las, je fantovski mohawk fade manj intenzivna različica klasičnega videza z obritimi stranicami.

Frizura High Fade za male fante

Mid Fade

Srednje bledenje se začne nekje med nizkim in visokim bledenjem, kar ponuja popolno ravnovesje močnega in čednega. Odbitki na srednji strani se začnejo na sredini bokov in zadaj in se lahko zelo kratki in hitri.

Fantovska frizura za dečke Mide

Če imate malčka in svojega frizerja ne želite prositi za preveč agresivno frizuro, lahko srednji zbledek ponudi srečen medij. Poleg tega lahko še vedno uživate v kratkih straneh in daljših laseh na vrhu, da oblikujete vse najnovejše videze.

Frizura Mid Fade za majhne fante

Taper Fade

S koničnim bledenjem bo brivec vašega fanta s strižniki skrajšal stranice in hrbet, vendar ne zlepil las v kožo. Znano je, da ostri lasje, ki se zbledijo, vodijo v krajše dolge lase, ko se približajo liniji las, ne da bi zbledeli v lasišče.

Boys Taper Fade Haircut

Fantje lahko kot vrsto bledenja izbirajo med visokimi, srednjimi in nizkimi konicami. Nekoliko bolj konservativno, fantovsko zbledelo je vse o osebnem slogu in osebnosti. Idealne za elegantne, formalne priložnosti, kot so nedeljska cerkvena služba in poroke, frizure z zoženim stikom so elegantne in sveže.

Najboljši odbitki za zožitev za dečke

Undercut Fade

Undercut fade združuje dva izmed najbolj priljubljenih odbitkov za dečke – undercut in fade. Podobno kot pri visokem zbledenju se podrezovanje tradicionalno začne zelo visoko na straneh in na hrbtu, je razrezano po eni dolžini in ima izrazito razliko med stranicami in vrhom. V nasprotju s tem se bledi bledi mešanica in zožuje.

Fantje Undercut Fade

Podrezana fade frizura je pogosto združena z gladkim hrbtom. Sicer pa slog dobro izgleda z različnimi srednjimi in dolgimi pričeskami. Poskusite z zarezanim spodrezom ali zabavnim umetnim jastrebom za elegantno oblikovanje.

Little Boys Undercut Fade odbitki

Bledenje kože

Frizura z bledečo kožo, znana tudi kot plešavost, meša lase ob straneh in nazaj v kožo. Ta zelo kratka zbledeča frizura odkrije lasišče ostro, a sveže striženje.

Fantovska frizura za zbledelo kožo

Kot eden najboljših fantov, ki se poleti zbledijo, se kožni videz zbledi dobro z mnogimi kul pričeskami. Ta slog bo všeč materam in otrokom, ki ne potrebujejo vzdrževanja in so super trendovski.

Fantovska frizura z plešasto fade

Kratko izpadanje las

Enostavno in enostavno, fantje obožujejo zbledelo s kratkimi lasmi. Kratki frizerski odbitki, kot so striženje, striženje in kroj, ne zahtevajo veliko stila, vendar so še vedno odlični pri aktivnih otrocih. Kratko bledenje las se pogosto doseže z zbledelo kožo na straneh, da se poveča kontrast.

Kratko izpadanje las

Tudi s krajšimi dolžinami lahko fantje dobijo veliko stilov. Na primer, spredaj s kratkimi lasmi v zadnjem slogu neverjetno dobro zašiljeno navzgor ali ob strani. Za naravno, teksturirano konico uporabite mat pomado za lase, vosek ali kremo za oblikovanje las.

Odstranjevanje kratkih las

Bledenje dolgih las

Bledenje dolgih las je mešanica daljših las s krajšimi stranicami. Lepo tesno bledenje ohranja stranice sveže in čiste, srednje do dolge lase na vrhu pa je mogoče oblikovati lepo ali grdo. Ne glede na to, ali ima vaš mali fant naravno valovite ali kodraste lase ali pa si za svoje debele ravne lase želi le običajen slog, obstaja veliko možnosti za pričesko.

Dolgi lasje z zbledelo frizuro za male dečke

Fantje s kodrastimi lasmi lahko pustijo kodre ohlapne in poskočne. Otroci z valovi lahko oblikujejo valovit glavnik za edinstveno teksturiran videz. Končno lahko malčki z ravnimi debelimi ali finimi lasmi dobijo neurejen vrh dlake, si umivajo lase ali jih pometajo na eno stran.

Fantje zbledijo za dolge lase

Kratke stranice, trend dolgih las ponuja neomejene ideje za frizuro.

Comb Over Fade

Začetek glavnika zbledi je sodobna in elegantna fantovska frizura, ki jo imajo vsi radi. Z zoženimi stranicami si malčki in fantje preprosto počesajo lase na eno stran. Očarljiv in čudovit, glavnik nad pričesko deluje za otroke vseh starosti.

Mali dečki se počistijo

Nekateri fantje radi dodajo obrit trdi del ali črto na straneh za drzen videz. Vprašajte svojega frizerja za fantovsko striženje in oblikovanje z lahkim do zmernim držanjem, da povečate volumen in pretok.

Fantje se razčesajo čez zbledelo frizuro na trdi del

Pompadour Fade

Pompadour fade je priljubljena generacija in ima dolg vrh z dramatično obliko. Pomp je idealen za najstnike in srednješolce, saj zahteva več časa in truda za oblikovanje.

Fantovska frizura Pompadour Fade

Odločite se lahko za oblikovanje gladkega ali ohlapnega pompadourja, odvisno od tega, kako teksturirano in naravno želite videti. Kombinirajte pompadour z visokim, srednjim ali nizkim bledenjem in bo videti super, ne glede na to, katero se odločite.

Cool Boys Pompadour Fade pričeska

High Top Fade

Fade z visokim vrhom je eden najboljših odbitkov za male črne fante. Z zelo kratkimi zbledelimi lasmi na straneh ima visoka fade frizura debelo afro ali različico ravnega vrha.

Visoka zbledeča frizura za male črne fante

Ker so črni lasje edinstveni, črni fantje lahko dobijo visoko zbledelo barvo, ki lahko združi rez z delom, strahovi, kodrastimi lasmi, zvitki ali velikim afrom. Dodajte kul modele las, da bo zbledelo po meri in zabavno.

Visokozasišana frizura

Stranski del zbledi

Stranski del zbledi za dečke je že desetletja čudovita frizura. S kratkim bledenjem ob straneh in določenim delom na eni strani, frizura na stranskem delu pooseblja frizuro malega gospoda. Čeprav si fantje lahko oblikujejo lase, kakor hočejo, klasični stranski del najbolje izgleda z močnim gelom ali pomado.

Frizura za trde stranske dele za male dečke

Za večjo vsestranskost in oblikovalske ideje pustite lase na vrhu nekoliko daljše, mali fantje pa jih lahko potegnejo nazaj, jih napihajo, počešejo ali razčesajo naprej, da dosežejo vse najbolj kul sodobne sloge. Za teksturiran zaključek uporabite mat pomado, vosek ali kremo za oblikovanje, zaradi česar bodo lasje videti bolj polni in naravni.

Fantovska stranska frizura

Quiff Fade

Sodobni quiff in fade so v zadnjih letih v trendu. Fantovska frizirana frizura, spredaj pobarvana navzgor in nazaj, od vašega frizerja zahteva, da pusti vsaj 3 do 4 centimetre dolžine las. Strani se lahko zbledijo na različne načine, pri čemer je najljubša velika zbledelost kože. Tako nastane močan kontrast, ki poudari pričesko na vrhu.

Boys High Taper Fade with Quiff

Če želite hladen pridih, uporabite pomado ali vosek, ki ima malo ali nič sijaja, in ga razmažite po rokah. Sedaj s prsti popeljite skozi lase svojega fantka in ga dvignite, medtem ko si lase umivate nazaj. Lasje pustite naravno teksturirane in ohlapne za sproščen, rahlo neurejen slog.

Cool Quiff Fade odbitki za fante

Stranski pometani lasje + zbledijo

Stranski pometani lasje ostajajo klasičen videz fantov. S kratkim zoženjem na straneh in kratko frizuro naokoli, povejte svojim frizerjem, naj pustijo šiške spredaj nekoliko dlje. Fantje, znani tudi kot obrobje, lahko popestrijo lase spredaj na eno stran za ljubek in moden slog.

Stranski pometani lasje + kratka fantovska frizura

Stransko pometano pričesko je mogoče prilagoditi tako, da oblikuje dolgo obrobje z obrobami, bočno pometano posadko, spredaj zašiljeno ali kratki krop. Za popolno oblikovanje videza bodo fantje potrebovali visokokakovostne izdelke za oblikovanje za pravilno končno obdelavo in oprijem.

Stranski pometani lasje + Fantovska frizura

Faux Hawk Fade

Predstavite slog punk rock vašega otroka s faux jastrebom. Faux hawk fade resnično daje zabavno in drzno izjavo in izgleda popolnoma srčkano za vsakega fanta od malčkov do najstnikov. Poleg tega je frizura iz umetnega jastreba vsekakor prilagodljiva – otroci lahko nekega dne oblikujejo špičaste lase, drugi pa počistijo glavnik in poljubno število najnovejših novih fantovskih pričesk.

Fantje Faux Hawk Fade

Povejte svojemu stilistu, naj na vrhu pusti najmanj 2 do 3 centimetre las. Vrsta zbledelosti, ki jo dobite, je odvisna od tega, kako uporniško in intenzivno želite videti umetnega jastreba. Fantje lahko celo eksperimentirajo z vzorci na straneh ali si barvajo lase v funky barve za odhajajoči slog.

Fays Faux Hawk Fade + oblikovanje las