Kako strižiti fante

Naučiti se strižiti lase svojega fanta je lahko odličen način za prihranek denarja. Toda časi kosov in vrhov so minili. Danes lahko fantje izbirajo med številnimi kul odbitki in pričeskami, od klasičnih in čednih do sodobnih in trendovskih.

Dobra novica je, da za striženje fantov ni treba obiskati brivnice ali salona. S pravimi brivskimi orodji, tehnikami rezanja in nasveti lahko svojemu otroku strižete lase doma. Tukaj je vodnik po korakih, s katerim boste svoje fantke postrigli doma v manj kot 15 minutah.

Kako strižiti fante

Kako ostrizati svoje fantke

Odvisno od želenega sloga, teksture in dolžine las vašega malčka boste morali uporabiti različne metode striženja. Čeprav je vaja popolna, ne obremenjujte se, če naredite napako, saj lahko svojega fanta vedno strižete po striženju in on bo nekaj tednov užival v zelo kratki frizuri.

Ostrižite otroške lase

Za skrajšanje las pri večini fantovskih strigov je potrebno striženje las z bleščanjem in mešanjem strani in hrbta ter škarje za podrezovanje dolgih las na vrhu. Če želite, da bodo fantje imeli dolge lase, boste morali vaditi striženje las po plasteh s škarjami in glavnikom.

Kako strižiti male fante

Kje začnete striženje, je odvisno od nekaj dejavnikov, vključno z vašimi izkušnjami pri striženju las, pričesko, ki jo vaš otrok želi, in vrsto las vašega dečka. Na primer, mamam, ki manj samozavestno strižejo lase, je morda lažje odstraniti dolžino z vrha pred uporabo ščipalk.

Načini striženja fantovskih las

Medtem pa se lahko izkušeni stilisti ali starši, ki si prizadevajo za simetrijo, mešanje in plastenje, začnejo s striženjem na spodnjih straneh ali z ostrenjem.

Kako ostrizati svoje fantke

Rezanje

Če želite odrezati lase na straneh in na hrbtu, sledite njegovi naravni liniji las in s škarjami obrežite lase okoli obraza in ušes. Ko strižete dlake okoli ušes, vključno z bočnicami, lase počešite navzdol proti ušesu in natančno sledite naravnemu izrezu po obodu ušesa.

Ko pridete do vrha, boste želeli nežno zložiti uho, da boste postrigli lase za njim. Kasneje lahko uporabite britvico ali trimer za čiščenje okoli ušes in vratu.

Otrokom odrežite lase na straneh

Ko začnete z vrhom glave, začnite z rahlim vlaženjem s pršilko in lase počešite navzdol. Če želite dečkom odrezati lase na vrhu, jih boste vedno želeli držati med prsti in jih odrezati od konic.

Kako fantom postriči dolge lase na vrhu

Če pa želite postriči šiške, lase počešite navzdol in enako dolžino obrežite po čelu.

Kako odrezati fantovske šiške

Z glavnikom in prsti dvignite lase navzgor in izmerite dolžino, ki jo želite odstraniti. Če ga trdno držite, s prsti odrežite lase vzdolž črte, ki ste jo ustvarili. Pomembno si je zapomniti dolžino, ki jo držite, in koliko obrezujete, da ohranite dosleden rez na istih območjih.

Striženje fantovskih las na vrhu

Ko se premikate na naslednji del las, ne pozabite pobrati nekaj pramenov iz prejšnjega dela. Ti krajši lasje bodo služili kot vodilo in zagotovili enakomerno striženje las.

Ko ste odrezali vse lase na vrhu, se pomaknite na zadnji del glave svojega dečka. Lase počešite navzdol, lase dvignite in držite pod kotom 45 stopinj. S škarjami lase odrežite vzdolž prstov navzdol.

Pri striženju las po izrezu vašega malčka je najbolje uporabiti trimere. Če še niste kupili trimerjev in jih želite odrezati s škarjami, lase držite z glavnikom navzdol in jih prerežite naravnost.

Kako ostrizati lase z izrezom za male dečke

Preden nadaljujete, poravnajte vrat z izrezom in preverite, ali je frizura nagnjena levo ali desno. Če je nagnjena, poravnajte črto s škarjami. Starši lahko uporabijo tudi kremo za britje in britvico, da popravijo črto za popolno, natančno odrezano oblogo.

Fantovski večplastni odbitki

Namen striženja las vaših fantov je dodati volumen in teksturo. Slojni odbitki tudi tanjšajo zelo debele lase, hkrati pa zagotavljajo edinstven, mešani slog, ki poveča gibanje in pretok. Pred plastenjem bodite pozorni na vrsto las vašega fanta. Na primer, močno plastna frizura na majhnih dečkih s tankimi ali tankimi lasmi lahko razkrije lasišče in se spremeni v slabo striženo.

Fantovski večplastni odbitki

Če želite razrezati plasti dolgih fantovskih las, začnite lase počešljane in jih potegnite za pest navzgor. Nato izrežite majhne odseke na zgornje dele las – pod lasmi ni treba dodajati plasti.

Večplastni odbitki za male dečke

Upoštevajte, da plasti niso nujno narezane v ravnih črtah, ampak izrežite odseke in jih razrežite na različne dolžine. Škarje za redčenje so odličen način za ustvarjanje različnih dolžin in več teksture.

Pomembno je, da najprej določite vrste plasti, ki jih nameravate dodati dolgim ​​ali kratkim lasem, in bodite dosledni pri striženju. Če želite ustvariti razburljiv slog, lase poševno postrižite vzdolž glavnika.

Kako strižiti fantovske lase po plasteh

Brez panike, če so spredaj lasje preveč raztrgani; lahko uporabite škarje za rezanje majhnih točk na lasišču (ta tehnika je znana kot šišanje). Za mešanje las z glavnikom in ščipalkami obrežite konice las. S tem se boste izognili ustvarjanju izrazite ravne črte med različnimi plastmi las.

Kako mešati in strižiti fantovske lase po plasteh

Ne pozabite, da je najslabši scenarij, da svojega sinčka odpeljete v brivnico in si uredite frizuro. Podobno lahko svojemu otroku vedno naredite zelo kratko frizuro s ščipalkami. Buzz cut je lahko enostaven za vzdrževanje in enostaven, medtem ko je posadni rez (ki je nekoliko daljši) oblikovan v stranski del gospoda.

Kratki odbitki za dečke

Mešani odbitki s ščipalkami za lase

Strižniki so odličen način za mešanje različnih dolžin las med stranmi in vrhom. Te vrste mešanih odbitkov, znanih tudi kot koničasta fade frizura, ustvarjajo kontrast med kratkimi stranicami in daljšimi lasmi na vrhu.

Kako mešati lase za majhne fante

Tudi za mame, ki še nikoli niso uporabljale strižnikov za lase, lahko brenčanje ob straneh in na hrbtu po eni dolžini povzroči trendovsko pričesko za male dečke.

Mešani odbitki za dečke

Kljub temu je pomembno, da pred striženjem las s ščipalkami razumete, kako to orodje deluje in kaj pomenijo različne številke odbitkov ali velikosti ščitnikov.

Za večino strižnikov je nižja številka, krajša je frizura. To pomeni, da če pritrdite ščitnik za striženje številka ena, boste imeli veliko krajše lase, kot če bi jih nastavili na številko tri. Tu je osnovni vodnik po številkah odbitkov, ki vam bo pomagal izbrati pravi podaljšek ali ščitnik za želeno striženje in dolžino.

  • #1: ena osmina palca
  • #2: četrtina palca
  • #3: tri osmine palca
  • #4: pol palca
  • #5: pet osmin palca
  • #6: tri četrtine palca
  • #7: sedem osmin palca
  • #8: en palec

Ščitniki za lase Ščitniki velikosti

Če se odločite za striženje s ščipalkami, bodite pozorni na točko na glavi, kjer nameravate prerez prerezati na škarje, in bodite v skladu s tem, kako visoko postrižete lase. Strani in hrbet boste želeli enakomerno zbledeti okoli glave.

Za začetek položite škarje na dno glave, na izrez. Škarje držite pod kotom 90 stopinj od glave in se premikajte naravnost navzgor. Pazite, da naredite gladke, enakomerne reze in se izognite manjkajočim odsekom na poti.

Kako zbledeti lasje fantkom

Zagotovo boste želeli strižnike večkrat pognati po istem območju, da zagotovite popoln rez. Tu je vredno imeti dobre strižnike za lase.

Fade frizura za male dečke

Če želite pri majhnem dečku odrezati zbledelo frizuro, morate začeti postopek zoženja, pri katerem se lasje na vrhu strani podaljšajo. Lase postopoma mešajte z glavnikom in ščipalkami. Glavnik postavite ob glavo, strani pa bledite vse krajše, da se izognete očitni črti med kratkimi in dolgimi lasmi.

Kako narediti zbledelo pričesko na majhnem dečku

Če ste kupili kakovosten trimer, boste tukaj izrezali izrez v lase in očistili predele okoli vratu in ušes. V nasprotnem primeru lahko poskusite uporabiti ščipalke brez pritrditve in odstranite vse nadležne odpravljene dlake. Izravnajte linijo las za svež in čist videz.

Kako ostriči lase doma - očistite vratni izrez

Sledite tem preprostim korakom in na poti boste do uspešne frizure.

Kaj potrebujete za striženje fantov doma

Kaj potrebujete za striženje fantov doma

Tukaj je nekaj brivskih orodij, ki jih boste potrebovali, da svojemu fantku postrižete lase doma. Seveda boste želeli vlagati v dobre, a cenovno ugodne izdelke in stroje. To so najboljši škarje, trimerji, škarje in glavniki na trgu za denar!

Predogled Ocena izdelka Cena
Komplet za striženje las Wahl Color Pro Complete za moške, ženske in & amp; Otroci z barvnimi vodniki za gladke in enostavne odbitke - model 79300-1001 Komplet za striženje las Wahl Color Pro Complete za moške, ženske, & Otroci z barvami… 14.911 ocen 31,31 USD Kupi zdaj
Equinox Professional Razor Edge Series brivske škarje za striženje las - japonske salonske škarje iz nerjavečega jekla - 6,5 ”celotna dolžina - natezni vijak za fino nastavitev - vrhunske škarje za striženje las Equinox Professional Razor Edge Series brivske škarje za striženje las – japonski salon iz nerjavečega jekla… 32.639 ocen 19,97 USD Kupi zdaj
Akumulatorska strižnica za lase Wahl Color Pro & amp; Trimer - enostavni barvno vodeni glavniki - za moške, ženske in amp; Otroci - model 9649 Akumulatorski aparat za striženje las Wahl Color Pro & Trimer – enostavni barvno vodeni glavniki – za… 42.084 mnenj 27,85 USD Kupi zdaj

Kliknite tukaj in poiščite najboljše izdelke za lase za majhne fante!