Frizure Johnnyja Deppa

Frizura Johnnyja Deppa kultna je i poznata kao i sam glumac. Poznat kao jedan od najtalentiranijih glumaca svoje generacije, Deppova kosa katapultirala je holivudsku superzvijezdu u međunarodnu modnu ikonu. Zapravo, Deppova duga kosa u filmovima poput Blowa i njegova kratka kosa u pokretima poput Public Enemiesa zasigurno su utjecali na tadašnje trendove muškog načina života. Ako ove godine tražite novu frizuru, evo kako ćete imati kosu poput Johnnyja Deppa!

Najbolje frizure Johnnyja Deppa

Najbolje frizure Johnnyja Deppa bez napora su elegantne i lijepe. Nemoguće je poreći da glumac odiše prirodnim stilom koji se ne može nadmašiti što se tiče dugih frizura. Od repa do šišanja do zalizane kose, pogledajte našu zbirku slika s pojedinostima o svakoj Deppovoj frizuri!

Frizure Johnnyja Deppa

Frizura javnih neprijatelja Johnnyja Deppa

Počnimo s frizurom Public Enemies Johnnyja Deppa – klasičnom frizurom za zabranu berbe s niskim suženim blijeđenjem sa strana i dugim quiffom na vrhu. Ono što je postalo poznato kao frizura Johna Dillingera, ovaj teksturirani stil dobar je za dečke s gustom ravnom ili valovitom kosom koji žele kratku do srednje duljinu slojevitu frizuru. Ako oblikujete ovu frizuru, ne zaboravite upotrijebiti malo voska za kosu ili pomade kako bi kosa ostala na mjestu tijekom dana.

Johnny Depp Public Enemies Hair

Johnny Depp Duga kosa

S toliko sjajnih frizura, Johnny Depp je u konačnici najpoznatiji po svojoj dugoj kosi koju je počeo rasti početkom 90 -ih. Deppova kosa u to vrijeme bila je odraz rastuće grunge kulture u Hollywoodu, koja je zamijenila zvjezdani čisti izgled. U godinama koje slijede, Deppova duga frizura savršeno je funkcionirala za uloge u Sleepy Hollow, Chocolat, What’s Eating Gilbert Grape i Pirati s Kariba, samo da spomenemo samo neke!

Johnny Depp Duga kosa

Johnny Depp kratka kosa

Kao da hladni dugi pramenovi nisu dovoljni, kratka kosa Johnnyja Deppa izaziva i zavist! Bilo da je oblikovao zalizanu kosu Donnyja Brasca ili Cry-Babyjevu rockabilly quiff frizuru sa suženim stranama, ne čini se da postoji frizura koju Depp ne može povući.

Johnny Depp kratka kosa

Ostala cool Johnny Depp kosa

Za više informacija o najnovijim Deppovim novim frizurama pogledajte našu galeriju u nastavku!

Šišanje Johnnyja Deppa

Cool frizura Johnnyja Deppa

Frizura Johnnyja Deppa

Kul frizura Johnnyja Deppa - Puši

Johnny Depp Kratke frizure

Johnny Depp kosa srednje duljine

Šišanje Johnnyja Deppa - kratka kosa s bradicom

Johnny Depp Duga frizura s kozjom bradicom

Šišanje Johna Dillingera

Kako imati kosu kao Johnny Depp

Najbolja kosa i frizure Johnnyja Deppa