Šišanje francuskih usjeva

Francuski usjev jedna je od najboljih kratkih frizura za muškarce koje se trenutno mogu dobiti. Poznata i kao frizura za obrezivanje, ova klasična frizura dolazi sa kratko ošišanim stranama, kratkom kosom na vrhu i ošišanim resama. Moderna i najpopularnija varijanta frizure koja se ne zahtijeva održavanje i najpopularnija je varijanta frizure ošišana s blijeđenjem sa strane i natrag kako bi nadopunila kroj za obrezivanje. Zaokret u vojnom Cezarovom kroju sve je što je potrebno da biste dobili ovaj moderan i jednostavan izgled.

Bez obzira imate li kratku ili dugu kosu, dečki mogu stilizirati kroj s izblijedjenjem s teksturiranom ili neurednom završnom obradom. Osim toga, frizura s francuskim usjekom izvrsna je za muškarce s tankom ili prorijeđenom kosom i povučenim kosom kose. Ako razmišljate o novom kroju i stilu, ovo su najbolje francuske frizure za muškarce koje treba isprobati. Kao profinjena moderna muška frizura koja je podcijenjena, ali ipak u trendu, ova frizura za obrezivanje podignut će vaš izgled.

Francuski usjev

Što je francusko bilje?

Francuski usjev klasična je kratka muška frizura s ošišanim resama sprijeda. Frizura za obrezivanje jedan je od kraćih frizura i često je uparena sa suženim blijeđenjem ili podrezivanjem i kratkom kosom na vrhu. Iako je slično, glavna razlika između francuskog usjeva i reza Cezar je u tome što Caesar ima kratku kosu po cijeloj glavi, uključujući šiške sprijeda, dok frizura s francuskim usjekom ima duge rubove.

Crop Top Fade

Duljina ruba varira ovisno o osobnim preferencijama, jer će neki muškarci radije držati rub na kraćoj strani s tupim završetkom. Svestrana i univerzalno laskava, crop top jedna je od najboljih frizura za muškarce s ravnom, gustom, tankom, valovitom i kovrčavom kosom.

Crop Top frizura

Štoviše, frizura s izblijedjelim krojem dobra je za dečke s ćelavom ili prorijeđenom kosom, uvučenim kosama, udovičkim vrhovima i velikim čelom. Pravilnim proizvodima za oblikovanje kose možete prikriti ćelavost i frizuri dati deblji, puniji izgled s prirodnom teksturom kose.

Crop Top Taper Fade

Francuske frizure za usjeve

Klasična francuska kultura

Klasični francuski usjev bezvremenska je frizura sa kratkom kosom sa strane i leđima uparena sa ošišanom kosom na vrhu. Većina dečkiju dobiva tradicionalnu frizuru s uskim vrhom sa zašiljenim stranama. Ovaj rez čini da izgleda uredno i obrezano bez modernog blijeđenja. Na vrhu, kosa može biti dulja, ali ne bi trebalo biti zamjetne razlike između leđa i strana i vrha. Šiške mogu biti tupe ili usitnjene za dodatni štih.

Klasična francuska kultura

Umjesto toga, želite gotovo jednaku duljinu kako biste stvorili suptilan i sofisticiran kontrast koji moderne frizure ne nude. Klasičnu verziju možete stilizirati sa kosom sa strane, niskim petljanjem sprijeda ili raščupanom i neurednom. Nanesite mat proizvod za teksturiranu završnu obradu ili pomadu niskog sjaja za neki sjaj ako imate suhu kosu.

Klasična Crop Top frizura

Kratki francuski usjev

Kratki francuski usjev savršen je za dečke koji žele kratku trendovsku frizuru s minimalnim stilom. S podrezanom ili izblijedjelom frizurom sa strane i kratkom kosom na vrhu, ova ošišana frizura održavat će vas svježim i svježim ljeti. Bez obzira jeste li poslovni profesionalac, student ili stariji muškarac, kratki kroj sa kratkim teksturama pruža svestranu i muževnu frizuru koju možete nositi bilo gdje.

Kratki francuski usjev

Da bi dobili izgled, muškarci mogu tražiti od svojih brijača da im koža izblijedje na visokoj, srednjoj ili niskoj razini kako bi stvorili dodatni kontrast s vrhom za usjeve. Uparite rez s linijom prema gore kako biste oblikovali liniju kose oko čela i sljepoočnica. Za čistu prirodnu završnu obradu stilizirajte se s mat proizvodom za teksturirani izgled.

Muška kratka ošišana kosa

Dugi francuski usjev

Dugi francuski usjev ima veću duljinu i volumen na vrhu, ali su stranice i leđa još uvijek kratko ošišani. Bez obzira na to da li vam kosa ostaje duga ili vam samo narastaju šiške za duži obod, dugačka frizura za usjeve ipak izgleda najbolje s kratkom frizurom koja se smanjuje. I dok blijedi vrh s dugom kosom znači više vremena za oblikovanje, kompromis u održavanju je taj što se možete igrati s različitim frizurama.

Dugi francuski usjev

Na primjer, dugi rub izgledat će sjajno kao quiff ili pompadour ako su vam brave guste i pune. Za dečke s tankom ili valovitom kosom, pokušajte oblikovati češalj preko ili sa bočnog dijela. Možete čak i skinuti kosu sa strane da biste dobili elegantan stil. Modne i moderne, duge ošišane frizure s šiškama uvijek su u trendu.

Frizura s dugim krojem

Izumiranje francuskih usjeva

Izblijedjenje francuskog usjeva moćan je način da se svježe ošišate i pretvorite u nešto oštro i odvažno. Poznata i kao crop top fade, frizura s fadeom čini rez muškijim jer u frizuru uključuje vrlo kratak rez sa strane i natrag. Osim toga, možete narasti kosu na vrhu kako biste učvrstili kontrast.

Izumiranje francuskih usjeva

Šišanje s blijeđenjem usjeva dolazi u mnogim varijacijama, ovisno o suženim stranama. Možete zatražiti od svog brijača visoku, srednju ili nisku plodu s blijeđenjem kako biste odredili gdje će miješanje započeti. Nadalje, razgovarajte sa svojim brijačem o izrezanju kože, ćelave, ispuštene, ispucane ili sužene kako biste prilagodili oblogu. Dodajte liniju kako biste oblikovali liniju kose i područje sljepoočnica za hladan izgled.

Crop Fade

Prilikom oblikovanja frizure za izblijedjenje usjeva, upotrijebite laganu do srednje učvršćujuću pomadu, vosak, glinu ili kremu. Mat proizvod idealan je za izgled prirodne teksture. Oblikujte kroj labavo i neuredno, uredno i otmjeno, očetkano prema naprijed ili pomereno u stranu.

Crop Fade frizura

Francuski usjev sa teksturom

Teksturirani francuski usjev vrlo je privlačna mješavina duljina i stilova. Stranice su izblijedjele, pa su kratke i glatke, dok je vrh debeo s prirodnom teksturom. Čak i bez proizvoda za oblikovanje, teksturirani usjev ima robustan dizajn koji je zgodan i laskav. S toliko različitih vrsta frizura koje blede i podšišanih stilova za isticanje hladne kratke kose, ne možete pogriješiti s teksturiranim krojem.

Francuski usjev sa teksturom

Dodavanjem male količine pomade i petljanjem kose prstima, dodat ćete teksturu, pojačati volumen i pojačati muški učinak. Proizvod za kosu trebate svesti na najmanju moguću mjeru jer frizura treba biti pernata i slojevita na vrhu. Visokokvalitetna mat pomada ili vosak najbolje je stvoriti pravu količinu teksture i prirodni sjaj.

Teksturirano obrezivanje

Povezan francuski usjev

Povezan francuski usjev donosi dramu i osigurava da se izdvojite iz gomile. Za dečke koji traže moderan i moderan kroj sa zavojem, obrezivanje vrha s odspojenim podrezivanjem sa strane je loš kroj za razmatranje. Morate ostaviti kosu na približno istoj dužini kao i obično, možda malo kraću, te podrezati strane tako da budu dramatično kraće.

Povezan francuski usjev

Samouvjereni muškarci smatraju da je ovaj kroj vrlo seksi jer razdvojene obrijane strane znače da je šik bez da izgleda dopadljivo ili razmetljivo. Osim toga, dobar je izgled za dečke s opadanjem kose, ćelavom kosom ili udovičkim vrhovima.

Crop Top s obrijanim stranama

Ravna kosa francuskog usjeva

Izblijedjelo kroj za ravnu kosu zgodan je, fleksibilan i lakog izgleda za održavanje i oblikovanje. Nakon odlaska do brijača, sve što trebate učiniti za ravan francuski usjev je češljati kosu na vrhu prema naprijed, tako da bude glatka i glatka. Uz dodir proizvoda za oblikovanje i laka za kosu, vaš će stil biti bez napora i izdržljiv je od sumraka do zore.

Crop Top Fade za ravnu kosu

Podrezivanje francuskih usjeva

Podrezivanje upareno s francuskim usjevom popularan je način dodavanja fleksibilnosti hladnom rezu. Ostavite kosu na vrhu dugom i sa kratkim zujcima sa strana, ali nemojte izblijediti kosu ako želite taj nepovezani stil koji se može postići podšišanom frizurom. Zatim gurnite kosu prema naprijed i pustite je da vam padne na čelo kako bi stil bio uglađen i mršav.

Podrezivanje francuskih usjeva

Alternativno, možete dopustiti da prirodno padne i koristiti vosak za dodavanje teksturiranih i robusnih elemenata. U svakom slučaju, podrezivanje francuskog usjeva ima nevjerojatno oštar kontrast koji upada u oči.

Crop Top Undercut frizura

Francuski usjevi za vraćanje kose

Francuski usjev pomaže u borbi protiv opadanja kose korištenjem slojeva i teksture. Ključno je spojiti vrh kose s slojevitim rubom tako da vam tjera kosu prema naprijed. Zatim upotrijebite proizvod koji nije težak ili gust za lagani izgled koji je neuredan.

Linija kose za usjeve

Muškarci čije su stražnje strane stražnje strane mogu upotrijebiti francuski usjev kako bi prikrili opadanje kose, prorijeđenu kosu ili udovicu. Ali svakako upotrijebite mat vosak ili glinu za puniji, deblji izgled na vrhu.

Francuski usjev za ćelave muškarce

Francuski usjev za kovrčavu kosu

Dečki s kovrčavom kosom ne moraju stalno birati prirodan izgled. Ako tražite način da promijenite svoj stil i dopustite svojim kovrčama da sjaje, kovrčav francuski usjev savršen je jer kontrast definira iskrivljene pramenove. Za početak, zamolite svog brijača da kratko izblijedi sa strane glave. Možete dobiti visoku ćelavu pojavu ako želite puno kontrasta ili nisko suženje za elegantan izgled koji možete nositi u ured.

Šišanje s kovrčavom kropom

Zatim neka vam kovrče padnu naprijed na lice radi neurednog ruba koji će na vrhu izgledati seksi i voluminozno. Kad vam duge kovrče previše muče, možete ih vodoravno rezati. To ih pretvara u uredan oblik koji je puno lakše održavati.

Šišanje s francuskim usjevima na kovrčavu kosu

Neuredan vrhunski usjev

Neuredan vrhunski usjev ima mnogo sličnosti s klasičnim francuskim usjevom. Bočne strane spuštene su pomoću škare, a kosa je dulja na vrhu. Međutim, glavna razlika je u načinu na koji muškarci s vrhunskim usjevima stiliziraju kosu. Koristeći vosak, prolazite rukama kroz kosu i pokušavate stvoriti oblike i kutove koji se međusobno razlikuju.

Neuredan usjev

Gotov stil je teksturiran i neuredan kroj koji je opušten i mladenački. Savršen je za mlađe momke koji žele klasični francuski usjev učiniti privlačnijim.

Neuredan rez francuskog usjeva

Francuski usjev s češljem

Francuski usjev s češljem nije za svakoga. Stil je nevjerojatno izrazit, ali je otmjen i sofisticiran, pa je idealan za muškarce koji se žele doimati džentlmenski sa sporednom kosom. Za oblikovanje morate uzeti svoju dugu gornju kosu i otpuhati je.

Francuski usjev s češljem

Četkom je pomaknite sa strane i provucite gelom za glatku završnu obradu prije nego završite lakom za kosu. Ovaj je kroj svestran jer je razigran i profesionalan i djeluje na većinu oblika lica.

Side Swept Crop Top Fade

Crop Top Skin Fade

Francuski usjev s blijeđenjem kože opušten je, što ga čini izvrsnim izborom ako ste rashlađeni momak koji mrzi održavanje. Ključ uspjeha s ovim stilom je blijeđenje kože sa strana koje se stapa s vašom glavom.

Crop Top Skin Fade frizura

Dulju kosu na vrhu treba ošišati okomito kako bi se unijela tekstura i kontrast nasuprot suprotnom blijeđenju. Možete pustiti rub da prirodno visi ili ga pomaknuti u stranu.

Frizura sa ćelavom fade frizurom

Crop Top Low Fade

Nisko blijeđenje s teksturiranim francuskim usjevom prikladna je sredina ako ne želite izblijedjeti kožu. Kao jedna od najboljih frizura za poslovne muškarce kojima je potreban elegantan čisti rez za ured, izblijedjelo krojenje s kratkim krojevima, ali ne otkriva vlasište.

Crop Top Low Fade

Ne samo da su stranice dulje s niskim konusom, već i kosa pada prema dolje i omogućuje vam da zadržite veći volumen i duljinu. Raščetkajte kosu voskom za oblikovanje za prirodan, zdrav sjaj.

Francuski usjevi s niskim blijeđenjem

Plavuša s teksturom usjeva

Plavuša s teksturom usjeva klasična je i bez napora, no svjetlije plave kose osiguravaju da je odvažnija i da je teško propustiti. Branje tradicionalnog usjeva i dodavanje boje spojit će lagani rez i jednostavno održavanje sa modernim stilom.

Plava frizura s francuskim usjevima s plavom teksturom

Crop Top Visoki konus

Crop top s visokim konusom odiše ravnotežom klase i stila. Ova frizura s izblijedjelim krojem započinje visokim suženim rezom sa strane za elegantan izgled. Francuski usjev na vrhu može se postići kratkom ili dugom kosom, ali frizura najbolje izgleda s slojevitom kosom s gustim teksturiranim prugama.

Crop Top High Taper Fade

Što mi treba za frizuru sa francuskim usjevima?

Francuski usjev kratka je muška frizura za oblikovanje nije potrebno mnogo kose. Možda će biti potrebno oko 1 do 2 inča duljine da biste dobili rub odgovarajuće duljine, ali ne bi trebalo dugo proći dok vam kosa ne ispuni taj zahtjev. Poput ekipe koja je ošišana šiškama, stil funkcionira s većinom oblika lica i tipova kose.

Crop Top frizura za muškarce

Da biste oblikovali frizuru s kropom, htjet ćete uložiti u kvalitetnu pomadu, vosak, glinu ili kit. Dobri proizvodi za kosu omogućuju vam da zadržite, sjaj, volumen i ispuni rub i kosu sa stražnje strane, a pritom vam daje kontrolu nad time kako vaša kosa izgleda formalno ili neformalno.

Šišanje za gustu kosu

Bez brige ako vam styling nije dopadljiv jer je francuski usjev toliko jednostavan da proizvod nije potreban. Većinu jutara moći ćete odmah izaći iz kreveta s frizurom s najboljom teksturom. Bilo da ga uredite i isčetkate prema naprijed ili pometete sa strane i neuredno, kroj uvijek izgleda dobro.

Crop Top Sužena frizura

Kako dobiti francuski usjev

Kako frizure idu, francuski usjev je vrhunski kroj za muškarce. Ne samo da djeluje na dečke s debelim ili tankim pramenovima i punim ili opadajućim kosama kose, već ga je lako dobiti i jednostavno oblikovati.

Crop Top Fade frizura

Stoga nudi bezvremenski i klasičan izgled bez trošenja nebrojenih sati pred ogledalom. Kratka i uredna, prikladna je za sva godišnja doba jer je lagana i prozračna ljeti, a otporna na vjetar u jesen i zimu.

Muške frizure s francuskim usjevima

Nevjerojatno je laskavo sve dok odaberete vrstu francuskog kroja za svoj stil i osobnost. Većini dečki će francuski urod biti vrlo jednostavan za nabaviti jer će njihovi brijači znati ime ili prepoznati sliku frizure. Frizura sa usjekom ima dodatnu prednost što zahtijeva vrlo malo održavanja.

Blijeđenje usjeva s teksturom

Kako raste, ostat će približno u istom stilu i proporcionalne duljine. To znači da ne morate rezati previše često na održavanje, ali dotjerivanje svakih šest do osam tjedana održat će ga u savršenom stanju.

Muškarci ošišani krojevi

Razmislite o stilu obruba koji biste željeli jer je to jedan od najvažnijih čimbenika francuske frizure. Tupe, odrpane, nasjeckane i šiljate resice proizvode jedinstven izgled, pa pitajte svog brijača koji će vam biti najlasniji po obliku lica.

Kako stilizirati francusku frizuru

  • Odaberite francuski usjev koji odgovara vašem licu i kosi.
  • Poigrajte se sa stilom kako biste svoj kroj učinili ličnijim i jedinstvenim.
  • Osušite vrh kose fenom u smjeru u kojem želite da padne i četkom je pomerite na jednu stranu. Odlučite se za nisku temperaturu kako biste izbjegli oštećenja.
  • Držite francuski usjev na mjestu s voskom i lakom za kosu. Ako želite teksturirani stil, svakako koristite proizvod za kosu koji dodaje volumen.