Šišanje Peaky Blinders

Frizura Peaky Blinders bjesni na scenu muške kose. Kao zvijezda hit TV emisije Peaky Blinders, mnogi od vas zasigurno su se pitali kako se ošišati Cillian Murphy. Kao glumac koji tumači Thomasa Shelbyja, njegova kosa Peaky Blinders postala je popularan moderan izbor za mnoge dečke koji žele teksturiranu frizuru za obrezivanje.

Ukratko, ova frizura Peaky Blinders najbolje se može opisati kao bočni francuski usjev sa zujalim stranama dugim otprilike četvrt inča (veličina štitnika za šišanje #2). Važno je napomenuti da rez sa strane ne blijedi jer se kosa postupno ne skraćuje od vrha do dna. Međutim, definitivno možete izabrati frizuru sa suženim blijedilom.

Šišanje Peaky Blinders

Kako do šiljate kose Blinders Cillian Murphy

Čini se da je frizura Peily Blinders Cillian Murphy u velikoj mjeri inspirirana modernim trendovima kose, a ne stvarnim stilovima Engleske 1920 -ih, postavkom predstave. Stoga vaš lokalni brijač ne bi trebao imati problema sa šišanjem i oblikovanjem karakteristične frizure Peaky Blinders.

Peaky Blinders Hair

Da biste dobili izgled, jednostavno zatražite da vaš brijač zuji po vašim stranama pomoću štitnika za šišanje #2. Slobodno prilagodite ovu duljinu svojoj želji, ali zapamtite da treba postojati neki kontrast između kose na vrhu i vaših strana. Zatim ćete morati zatražiti slojeviti rez na vrhu koji ostavlja najmanje dva centimetra kose sprijeda, omogućavajući vam oblikovanje rubova.

Kako stilizirati šiljastu frizuru

Za oblikovanje šišanja nanesite srednju do jaku pomadu ili vosak na kosu. Za teksturiran, prirodan izgled, pobrinite se da vaš muški proizvod za kosu pruži mat sjaj. Sada prevucite kosu udesno kako biste sa rubom stvorili stil sa strane, a ostatak kose zadržali raščupanom i neurednom.

Stil šišanja Peaky Blinders

U nastavku smo sastavili zbirku frizura Peaky Blinders sa primjerima izblijedjelih i zujalih verzija kako biste mogli odlučiti koja vam odgovara.

Frizura Thomas Shelby

Šišanje Cillian Murphy sa šiljatim zavjesama

Šišanje Cillian Murphy za šiljate zastore

Šišanje Peaky Blinders - Teksturirano obrezivanje s resama

Peaky Blinders Hair - tekstura usjeva s visokim blijeđenjem kože

Frizura sa šiljatim zavjesama - Francuski usjev s bradom sa teksturom

Frizure šiljastih zavjesa - Visoko blijeđenje s teksturom na vrhu

Cillian Murphy Peaky Blinders Hair - Cool Side Swept Fringe

Kratka kosa Cillian Murphy

Peaky Blinders Hair - Fade s valovitim francuskim usjevima

Cool frizura Thomasa Shelbyja - Peaky Blinder Hair Hair and Style