101 najbolja tetovaža i dizajn prijatelja

Tetovaže najboljih prijatelja savršene su za prijatelja koji je međusobno usklađen i apsolutno voli imati jedno drugo u blizini.

Neki prijatelji su nam toliko blizu da im želimo odati priznanje! Ako imate najboljeg prijatelja poput ovoga, imate izuzetnu sreću. Ove inspiracije za bff tetovaže mogle bi biti samo sljedeća luda stvar na koju možete otići sa svojim najboljim prijateljem!

Pokažite svom najboljem prijatelju ljubav s ovim odgovarajućim tetovažama za najbolje prijatelje

Najbolji prijatelji za cijeli život trebali bi slaviti svoje prijateljstvo s barem nekim malim tetovažama najboljih prijatelja. Nadajmo se da će s postojanošću ovih tetovaža prijateljstvo trajati jednako dugo! Pogledajmo neke od ljupkih tetovaža najboljih prijatelja koje sljedeće možete dobiti sa svojim najboljim prijateljem.

Tko pravi tetovaže najboljeg prijatelja

Tetovaže najboljih prijatelja mogu dizajnirati tetovaže. Također ga možete dizajnirati vaš najbolji prijatelj i vi sami! Naravno, postoji više iskrenosti kada dizajnirate svoju tetovažu najbolji prijatelj, ali opcija još uvijek ovisi o vama!

1. Odgovarajuća tetovaža Kitties

Pa, da budemo iskreni, nitko nije precizirao da su odgovarajuće tetovaže mačića iste vrste. Ipak, ovo je vrsta tetovaže najboljeg prijatelja koja također omogućuje svakoj osobi da ima svoje mišljenje i sklonosti!

2. BFF tetovaža s inicijalima

Pokažite svijetu svoje prijateljstvo dodavanjem inicijala u tetovažu. U ovom slučaju slova “R” i “N” dovoljna su za ova dva prijatelja. Savršen!

3. Pola i pola

Postoji izreka koja kaže: ‘dvije polovine čine cjelinu’. Ako imate pola tetovaže, svaka osoba čini sliku potpunom kada ste sa svojim najboljim prijateljem!

4. Vukove tetovaže za najbolje prijatelje

Pazite gdje tetovirate ove polovice! U tom slučaju, tetovaže ne stvaraju potpunu sliku s tim da te dvije osobe sjede jedna pored druge. To još uvijek može biti jedinstvena bff tetovaža!

5. Tetovaža s imenima za najbolje prijatelje

Ova tetovaža za najbolje prijatelje ne treba čak ni mnogo dizajnerskih vještina. Morate samo razmisliti o fontu s kojim želite prikazati svoja imena!

6. Iste tetovaže, isti položaj

Odaberite tetovažu koja ima značajno značenje za vašeg najboljeg prijatelja i za vas. Možete odlučiti gdje želite da se nalaze tetovaže – po mogućnosti neka budu ispisane na istom mjestu!

7. Tetovaža citata najboljih prijatelja

Jeste li super kašasti sa svojim najboljim prijateljem? Možda svog partnera smatrate i dragim najboljim prijateljem. Ovisno o slučaju, možete napisati citat koji je za oboje smislen.

8. BFF tetovaža s riječima

Uparite zauvijek svoj najbolji prijatelj sa smislenom slikom za svoju tetovažu ako vam se sviđa. Uostalom, nema ograničenja u pogledu vrste tetovaže koju možete dobiti!

9. Dopunjavanje tetovaža za najbolje prijatelje

vrlo slatka i duhovita tetovaža najboljih prijatelja

Vrlo slatka i duhovita tetovaža najboljih prijatelja

Ova slatka i duhovita tetovaža najboljih prijatelja može se ispisati na bilo koje dijelove tijela za koje mislite da su prikladni. Samo vaš najbolji prijatelj i vi ćete znati o značaju citata kada ih stavite zajedno!

10. Slatka tetovaža za najbolje prijatelje

Jednostavna i lijepa najbolja tetovaža zgloba gležnja

Jednostavna i lijepa tetovaža gležnja najboljeg prijatelja

Ova jednostavna i simpatična tetovaža gležnja označava vezu između dva prijatelja čak i kad su daleko.

11. Ružičasto obećanje

Identična tetovaža ruke za pomirenje najboljeg prijatelja

Identična tetovaža ruke za pomirenje najboljeg prijatelja

Tetovaže najboljih prijatelja, poput ovih identičnih, upućuju na slatko pomirenje prijatelja. Univerzalni su i uobičajeni i za dječake i za djevojčice.

12. Ostanite čudni zajedno Dizajn tetovaža

Tetovaže najboljih prijatelja

Tetovaže najboljih prijatelja

Je li vaš najbolji prijatelj netko otkačen i možda malo čudan? Možete proslaviti njihovu jedinstvenost s ovom tetovažom na temu vanzemaljaca! Ništa ipak ne vrišti ‘čudno’ od nečega poput vanzemaljaca.

13. Obećanje najboljem prijatelju

Najbolje tetovaže prijatelja za dječake i djevojke

Najbolje tetovaže prijatelja za dječake i djevojke

Koje ste posljednje obećanje dali svom najboljem prijatelju? Poštujte to jednostavnom tetovažom poput ove!

14. Mali dizajn najboljeg prijatelja tetovaže

Najbolje tetovaže prijatelja za dječake i djevojke

BF tetovaže za dečke i djevojke

Suptilna, mala i nježna tetovaža najbolje prijateljice prikladna i za dečke i za djevojčice može biti nešto poput ovoga. Ako postoji određeni logotip koji se dobro odnosi prema vama oboje, krenite u to!

15. Ti si moja osoba koja odgovara tetovaži najboljeg prijatelja

Najbolje tetovaže prijatelja za dječake i djevojke

Najbolje prijatelj tetovaže za dečke i djevojke na nogama

Znate li tko je vaša osoba u ovom velikom svijetu? To ti je najbolji prijatelj. Ako se vaš najbolji prijatelj osjeća isto, čak možete napraviti i tetovažu noge poput ove!

16. Mala, ali primjetna tetovaža

Tetovaže najboljih prijatelja (2)

Najbolje tetovaže prijatelja za dječake i djevojke

Ova tetovaža je jedva primjetna! Samo ćete vi znati da imate međusobne tetovaže na zapešćima. To je slatka gesta!

17. Ohana znači obitelj

Najbolje tetovaže prijatelja za dječake i djevojke

Najbolje tetovaže prijatelja za dječake i djevojke

Neki najbolji prijatelji osjećaju se kao obitelj. Ne postoji tetovaža prikladnija od ove koja prikazuje važnost i vrijednost vašeg najboljeg prijatelja u vašem životu!

18. Odgovarajući dizajni tetovaža sa strelicama

Lijepe i smiješne strelice najbolje frend tetovaže

Lijepe i smiješne tetovaže najbolji prijatelj sa strelicom

Prije nego što se odlučite napraviti takvu tetovažu sa svojim najboljim prijateljem, pobrinite se da odaberete simbol koji ima posebno značenje za oboje. Ovo može biti dobar primjer!

19. Datum početka prijateljstva

Upečatljive tetovaže na zglobu najboljeg prijatelja

Upečatljive tetovaže na zglobu najboljeg prijatelja

Ove upečatljive tetovaže na zglobu najboljeg prijatelja rijetke su! Ako se možete sjetiti datuma kada ste upoznali svog najboljeg prijatelja, možete stvoriti ovu značajnu tetovažu.

20. Sve ima smisla samo kad smo zajedno

Elegantni najbolji prijatelj citira tetovaže na podlakticama

Elegantni najbolji prijatelj citira tetovaže na podlakticama

Ova tetovaža će imati smisla samo kad dvije osobe stoje zajedno! Bez druge osobe tetovaža neće imati toliko smisla.

Vrste najboljih tetovaža prijatelja

Tetovaže najboljih prijatelja također mogu biti identične. To može biti mali, jednostavan dizajn tetovaža, ili može biti nešto razrađeno što ima smisla za dva najbolja prijatelja ili više. Obično možete vidjeti da su inicijali najboljih prijatelja tetovirani na istoj lokaciji na svakoj osobi.

Tetovaže s vašim najboljim prijateljem mogu se nadopuniti, poput potpunog citata koji je podijeljen na pola na rukama dvije osobe. Također može biti u obliku polovice lica životinje istetovirane na svakoj osobi, samo da se upotpuni tako da su dvije osobe zajedno. Posljednja varijanta je najzanimljivija u jednom sastavu, što postaje jasno tek kad ste zajedno sa svojim prijateljem.

Ne postoje ispravne ili pogrešne vrste tetovaža, čak ni za najbolje prijatelje. Sve dok tetovaža ima značajnu vrijednost za vaše najbolje prijatelje i vas same, budite uvjereni da se isplati.

21. Komplementarni likovi iz crtića

Urnebesne tetovaže najbolje prijateljice Bivis-and-Bathet

Urnebesne tetovaže najbolje prijateljice Bivis-and-Bathet

Ovu smiješnu tetovažu najboljeg prijatelja Bivis-and-Bathet možda mogu cijeniti samo pojedinci koji vole crtanu seriju.

22. Identične tetovaže za BFF -ove

osebujne origami tetovaže najbolje prijateljice

Osobite origami tetovaže najboljih prijatelja

Možete izraditi iste jednostavne crteže, koji su jasni podsjetnici na prijateljstvo svima na istom dijelu tijela (ili gdje god želite. Ove odgovarajuće osebujne origami tetovaže najboljih prijatelja mogu biti dobar primjer za druge da slijede!

23. Složena identična tetovaža za najbolje prijatelje na podlakticama

jedinstvene komplicirane tetovaže podlaktice najbolje prijateljice

Jedinstvene komplicirane tetovaže podlaktice najbolje prijateljice

Kad je tetovaža složena poput ove, možete biti sigurni da je tetovaža jedinstvena i nećete je pronaći na nekom drugom! To znači da je tetovaža isključivo za vas i vašeg najboljeg prijatelja.

24. Samo nekoliko slova

Na prvi pogled, ova tetovaža izgleda kao jedinstvenija verzija tetovaže kompasa. Pogledajte bolje i shvatit ćete da su ovo jedinstvena slova, koja možda predstavljaju inicijale za nekoliko prijatelja!

25. Isti cvjetni dizajn

Kako lijep, ali jednostavan dizajn tetovaža za najbolje prijatelje! Ova je tetovaža izrazito estetska, ali ima i smisao kad je nanesete s najboljim prijateljem ili nekim drugim koga također jako volite.

26. Tri male ptičice

Najbolji prijatelji mogu biti više od dvije osobe! U slučaju gore navedene tetovaže, uključene su tri osobe, također predstavljene činjenicom da su tri ptice zajedno na grani.

27. Odgovarajući dizajn tetovaža akvarela za najbolje prijatelje

Usklađivanje tetovaža sa svojim najboljim prijateljima i dalje može biti lijepo! Zapamtite da vaša tetovaža ne mora biti stereotipna i dosadna.

28. Sunce & Mjesec

Ništa ne govori o prijateljstvu kao nešto tako besplatno kao sunce i mjesec! Ova lijepa tetovaža prijateljstva može se prilagoditi na mnogo načina, a ipak biti jednako jedinstvena.

29. Tetovaža Yin i Yang najboljeg prijatelja

Yin predstavlja svjetlo, a yang tamu. Ova nevjerojatna tetovaža najboljeg prijatelja može biti inspiracija za ljude koji misle da ih njihovi najbolji prijatelji upotpunjuju!

30. Identične tetovaže Matryoshka Doll

Neki od vaših prijatelja toliko su vam slični da kao da ste identične matrjoške – svaka u sebi sadrži drugu sličnu!

31. Djelić prijateljstva

Pogledajte ovaj duhovit način prikazivanja tetovaže najbolje prijateljice! Ova tetovaža jasno prikazuje sva 4 člana grupe najboljih prijatelja zauvijek. Kreativno, zar ne??

32. Znak prijateljstva avatar iz avanture

Možda ste vrlo često igrali neku igru ​​sa svojim najboljim prijateljem. U tom biste slučaju već imali jedan ili dva lika koji su za vas značajni. Uzmite ove dvije odgovarajuće tetovaže kao inspiraciju!

33. Odgovarajuće tetovaže za grupu najboljih prijatelja

Nema granica kreativnosti! Pogledajte ovu odgovarajuću seriju tetovaža za 5 prijatelja. Tetovaža dobro funkcionira sama po sebi, ali se kombinira i u uzorak kada su prijatelji zajedno.

34. Zrcalna tetovaža sa svojim najboljim prijateljem

Elegantne tetovaže perja najboljeg prijatelja s efektom zrcala

Elegantne tetovaže perja najboljeg prijatelja s efektom ogledala

Kako bi bilo cool imati tetovažu koja izgleda baš kao i tvoja najbolja prijateljica, ali preslikana? Ova elegantna tetovaža s perjem izgleda apsolutno zapanjujuće!

35. Upadljive tetovaže lakta za najbolje prijatelje

Upadljive tetovaže lakta najbolje prijateljice

Upadljive tetovaže lakta najbolje prijateljice

Možete stvoriti vlastiti jedinstveni dizajn koji drugim ljudima neće ništa značiti, ali vam u isto vrijeme donosi najtoplije osjećaje. Upamtite da je važnost tetovaža u tome što ona označava nešto važno za vas.

36. Odgovarajući prijatelji papagaja

Prekrasne zaljubljene ptice najbolji prijatelj tetovaže na zglobu

Prekrasne tetovaže zglobova najbolje prijateljice zaljubljenih ptica

Ove prekrasne zaljubljene ptice mogu biti među najslađim tetovažama najboljeg prijatelja na ručnom zglobu. Slatka je, mala je i definitivno se slaže s odgovarajućim partnerom na zapešću vaše najbolje prijateljice.

37. Yin Yang BFF tetovaže s cvjetnim uzorkom

Ukrasna tetovaža najboljeg prijatelja yin-and-yang

Ukrasna tetovaža najboljeg prijatelja yin-and-yang

Ako želite zaokret izvorne ikone yin yang, možete se obratiti ovoj ukrasnoj tetovaži najboljeg prijatelja yin-yang-a. Gdje god stavili ovu tetovažu, možete biti sigurni znajući da se dva dijela savršeno nadopunjuju kada ste zajedno sa svojim najboljim prijateljem.

38. Tetovaža s pernatim rukama

Sjajne tetovaže na ruci najboljeg prijatelja s perjem

Sjajne tetovaže na ruci najboljeg prijatelja s perjem

Tetovaže s perjem česte su, ali to ne znači da je to klišejska tetovaža. Lebdite gdje god vas vjetar oboje donese s ovim znakom prijateljstva!

39. Suptilna BFF tetovaža

Značajne trojke najbolje frend tetovaže

Značajne tetovaže najbolje prijateljice trojke

Ako pogledate ovu trokutastu tetovažu na samo jednoj osobi, ne biste ni pomislili da je dio BFF tetovaže! U međuvremenu, zajedno ćete vidjeti da postoji određeni poredak u ovom dizajnu tetovaža.

40. Izuzetno cjelovit dizajn tetovaža najboljeg prijatelja

Izuzetne tetovaže na rukama najbolje prijateljice

Izuzetne tetovaže na rukama najbolje prijateljice

Jeste li dovoljno bliski sa svojim najboljim prijateljem da iscrtate ovakvu tetovažu? Nikada ne možete nigdje otići bez svog drugog prijatelja ili vaša tetovaža neće izgledati potpuno!

41. Do beskraja i dalje od Pametnog citata

Pametan citat tetovaže najbolje prijateljice

Pametan citat tetovaže najbolje prijateljice

Ovaj pametan citat za tetovažu najbolje prijateljice treba obje strane da dovrše tetovažu, baš kao i prethodna na ovom popisu! To je, međutim, jednostavan i pametan dizajn.

42. Dva komada slagalice koji pristaju zajedno

Zbunjujuće tetovaže na ramenu najboljeg prijatelja

Zbunjujuće tetovaže na ramenu najboljeg prijatelja

Ove zagonetne tetovaže na ramenu najbolje prijateljice zapravo imaju smisla, pogotovo ako mislite da vas vaš najbolji prijatelj upotpunjuje! Pojedinosti ključa i brave u tetovaži slagalice također su pametan dodatak.

43. Impresivan dizajn spajanja tetovaža najboljeg prijatelja

Još jedna impresivna najbolja prijateljska tetovaža sunca i mjeseca

Još jedna impresivna tetovaža najboljeg prijatelja sunca i mjeseca

Ako vam klasični dizajn sunca i mjeseca izgleda previše jednostavno, možete se odlučiti za nešto uz ovaj dizajn. Lijep je, detaljan i izgleda apsolutno ukrasno!

Najpopularnije tetovaže najboljeg prijatelja

Na internetu postoji veliki izbor fotografija tetovaža najboljih prijatelja. Na prvi pogled, veći dio njih je na ženskim tijelima, zato skice ovih tetovaža odgovaraju. Tetovaže najboljih prijatelja male su veličine i mogu biti u boji ili crno-bijele. U većini slučajeva tetovaže predstavljaju nekomplicirane slike.

44. Jednostavne tetovaže s dvostrukom strelicom BFF

Jednostavna i upečatljiva tetovaža lakta najboljeg prijatelja

Jednostavna i upečatljiva tetovaža lakta najboljeg prijatelja

Ova jednostavna i upečatljiva tetovaža lakta najboljeg prijatelja suptilna je, jednostavna i elegantna. Tko je rekao da morate imati složene dizajne tetovaža?

45. Obožavatelji Harryja Pottera raduju se!

Smrt posvećuje tetovaže najboljih prijatelja

Darovi smrti tetovaže najboljih prijatelja

Ovo može biti najbolja prijateljica tetovaže Darova smrti za prijatelje koji vole zajedno gledati serije Harry Potter.

46. ​​Will You Bee My Bestie?

Sretna pčela najbolji prijatelj tetovaže na zglobu

Sretna pčela najbolji prijatelj tetovaže na zglobu

Pogledajte samo ove sretne tetovaže pčelinjeg zgloba! Predivan je, a ako ne želite trajnu tetovažu ljupke pčele na zapešću, uvijek možete otići na privremenu. Također radi!

47. Zrakoplovi od papira, poslani s ljubavlju

Lijep papirnati avion najbolja frend tetovaža

Lijepa tetovaža najboljeg prijatelja iz papirnatog aviona

Ova ljupka tetovaža papirnatog aviona može predstavljati mnoge stvari. To može biti povezano s slanjem najboljeg pozdrava najboljem prijatelju širom svijeta, ili jednostavno slatka tetovaža s ljubavnim oblikom.

Djevojke preferiraju tetovaže s određenim uzorcima

Dakle, djevojke radije tetoviraju različite životinje iz crtića, ptice, zvijezde, ključeve, lutke, brojeve, simbol beskonačnosti s drugim elementima, strelice, morske predmete, perje, ptice origami, leptire, zagonetke, krune, srca, citate i tako dalje.

Postavljaju ih na razne dijelove tijela, uglavnom na ruke, podlaktice, prste, zapešća, stopala, vrat itd. Takve tetovaže izgledaju vrlo lijepo, nježno i krhko. To može biti malo drugačije u usporedbi sa sklonostima muškaraca!

48. Usidren s ljubavlju

Značajna tetovaža zgloba najboljeg prijatelja s dlanom

Značajna tetovaža zgloba najboljeg prijatelja s dlanom

Ova palma na tetovaži na plaži bila bi savršena za to da je pokažete na plaži. Apsolutno odgovara najboljim prijateljima koji uživaju u šetnjama uz more!

49. Skrivena maca – odgovarajuća tetovaža za najbolje prijatelje

odgovarajuće tetovaže najboljih prijatelja

Djevojke izgledaju još ljepše kad saznate da imaju slatku malu tetovažu na rebrima poput ove na gornjoj slici!

50. Rawrr – Neki obrisi dinosaura

Svatko tko jednom pogleda ove preslatke tetovaže odmah će se zaljubiti u njih! Umjesto složene tetovaže, ova jednostavna BFF tetovaža može se sastojati samo od obrisa dinosaura.

51. Tetovaža Sephora Besties

Svi imamo jednog prijatelja koji je previše opsjednut Sephorom ili drugim kozmetičkim trgovinama. Koja bi tetovaža mogla biti prikladnija za ove prijatelje od tetovaže s ružem?

52. Dizajn tetovaže ukrasnog srca

Tetovaža u obliku srca sa znakom beskonačnosti može biti odličan dizajn tetovaža i za najbolje prijatelje! To isto značenje može imati i za druge ljude oko vas.

52. Obljetnica prijateljstva

Personalizirajte svoje tetovaže za svoje prijateljstvo tako što ćete na svoju tetovažu unijeti datum godišnjice prijateljstva ili datum međusobnog rođenja!

53. Odgovarajuće tetovaže s perjem na nogama

Ako više volite da su vaše tetovaže malo skrivenije, uvijek možete odabrati da svoje tetovaže namažete nogama na našim nogama. Manje je vjerojatno da će se vidjeti u usporedbi s tetovažama na rukama ili čak licu!

54. Više tetovaža ukrasnih srca za najbolje prijatelje

U ovom dizajnu tetovaža zapravo postoje dva srca, jeste li to primijetili? Kraj većeg srca je kraj manjeg srca koje se reflektira ispod njega.

55. Podudaranje tetovaže ljubavnih ptica

Ova tetovaža nije ekskluzivna samo za parove! Ako nekoga volite dovoljno, čak i ako je samo najbolji prijatelj, i dalje mu možete pokazati svoju ljubav s ovakvom tetovažom.

56. Dizajn tetovaža zasjenjenih labudova

Crveni kljun ovih labudova dobro se razlikuje od ostatka znaka. Izgleda dovoljno jednostavno za nošenje, a ipak dovoljno jedinstveno da se pokaže.

57. Vaša omiljena pjesmica

Stihovi navedeni u gornjoj pjesmi mogu biti tužni ili dirljivi, ovisno o tome tko sluša i što misle o tome. Podijelite svoje najbolje stihove u obliku tetovaže!

58. Tetovaža hvatača snova

Postoji mnogo načina na koje možete dizajnirati tetovažu hvatača snova, a ovo je jedan od njih! Vaša odgovarajuća tetovaža hvatača snova može biti jednostavna ili složena koliko želite, pa divite se!

59. Ti si moja sretna djetelina

Ako ste ikada osjetili da vam najbolji prijatelj donosi puno sreće, ovo je najbolja tetovaža prijateljstva koju možete imati za slavlje.

60. Velika strijela, mala strijela

Tko je od vas dvoje najbolji najbolji prijatelj? Zapravo možete napraviti tetovažu baš poput ove kako biste se predstavili u svojoj tetovaži prijateljstva!

61. Tetovaža prijateljstva za neki uzrok

Ako vaš najbolji prijatelj i vi podržavate određeni uzrok – poput svijesti o raku ili drugih stanja povezanih s ovom vrpcom, možete se posvetiti uzroku s tetovažom poput ove.

62. Najbolja tetovaža prijatelja za mame & Kćeri

Jedna tetovaža kaže: “Ja sam je stvorio.” Druga tetovaža kaže: “Ona ju je stvorila.” Podignite ruku ako vam je majka i najbolja prijateljica u cijelom svijetu!

63. Rastuća ljubav za vaš najbolji prijatelj

BFF tetovaža može biti u obliku stabla koje raste s ljubavlju baš poput ove. Njegove zakrivljene grane simboliziraju da dvoje ljudi vjeruje da su im duše zauvijek povezane i da je ta veza sveta.

64. Dizajn tetovaže 3 najbolja prijatelja zajedno

Blistave tetovaže najbolje prijateljice iz crtića na gležnjevima

Blistave tetovaže najbolje prijateljice iz crtića na gležnjevima

Pogled na ove blistave tetovaže najbolje prijateljice iz crtića na gležnjevima može vam dovoljno reći o tome kako bi ove djevojke mogle izgledati sa svojim frizurama. Možda je osoba u sredini ona koja povezuje njih troje!

65. Sunce & Mjesečeva tetovaža još jednom

Čudesne tetovaže rebra s mjesecom i suncem

Blistave tetovaže najbolje prijateljice iz crtića na gležnjevima

Čini se da su tetovaže sunca i mjeseca zaista popularan izbor među najboljim prijateljima! Možete odabrati bilo koji najbolji dizajn tetovaže prijatelja, ovisno o vašoj osobnosti i koji vam se više sviđa.

Značenje tetovaža najboljih prijatelja

Tetovaže najboljih prijatelja izvorno su pune dubokog značenja jer ljudi koji rade te tetovaže nastoje svoje pravo prijateljstvo učiniti vječnim. Skice tetovaža povezane su s nekim posebnim događajima tijekom njihovog zajedničkog prijateljstva ili jednostavno ističu njihova osobna uvjerenja.

66. Tamnohumorni tetovažni dizajni za najbolje prijatelje

Groteskne smiješne tetovaže najboljih prijatelja

Groteskne smiješne tetovaže najboljih prijatelja

Najbolji prijatelji su oni koji mogu podijeliti vaš osjećaj mračnog humora, bio on groteskni poput ovoga ili jednostavno smiješan. Koji ti je draži?

67. Označite svog najboljeg prijatelja koji voli pizzu!

Zabavne tetovaže na zglobu najbolje prijateljice pizze

Zabavne tetovaže na zglobu najbolje prijateljice pizze

Ova zabavna pizza najbolja prijateljica tetovaža na ručnom zglobu zapravo je super stvarna za mnoge od nas. Uostalom, tko ne voli pizzu, zajedno s njezinim gnjecavim sirom i svim eksplozivnim okusima?

Simboli prijateljstva & Njegova značenja

Pogledajmo izbliza neke od simbola tetovaža najboljih prijatelja. Na primjer, leptiri su simbol uskrsnuća, ponovnog rođenja i želje za transformacijom. Tetovaže leptira često se smatraju simbolom sreće.

Neke od ovih tetovaža neće imati mnogo značenja, ali nećemo znati! Uostalom, postoji svaka osobna pozadina svake od ovih BFF tetovaža.

68. Značaj perja

Odgovarajuće tetovaže zgloba najboljeg prijatelja s perom

Odgovarajuće tetovaže zgloba najboljeg prijatelja s perom

Perje se najčešće povezuje sa slobodom, hrabrošću, istinom i drugim simbolima hrabrosti u osobi.

69. Zvjezdani dizajn tetovaža za BFF -ove

Inspirativna zvijezda najbolje reind tetovaže

Nadahnjujuće zvijezde najbolji prijatelj tetovaže

Zvijezda je simbol neba, znak prosperiteta i sreće. Vjeruje se da zvijezde daju osobi inspiraciju za sve što joj treba – kreativnost, glatke misli i još mnogo toga.

70. Jednostavna tetovaža s jednom zvjezdicom

Jednostavne i jasne tetovaže zvijezda za najbolje prijatelje

Jednostavne i jasne tetovaže zvijezda za najbolje prijatelje

Najbolji prijatelji koji preferiraju jednostavan dizajn tetovaža možda će se odlučiti za ovu jednostavnu, jasnu i jasnu tetovažu zvijezda za najbolje prijatelje.

71. Krunidba svog najboljeg prijatelja

Impresivne krunske tetovaže za par

Impresivne krunske tetovaže za par

Krunske tetovaže simboliziraju moć, vodstvo i samokontrolu. To je atribut snažne i svrhovite osobnosti.

72. Besplatni krunski tetovažni dizajni

Odgovarajuće, ali pojedinačne tetovaže zapešća

Odgovarajuće, ali pojedinačne tetovaže zapešća

Ove podudarne, ali individualističke tetovaže na ručnom zglobu prikladne su za najbolje prijatelje koji i dalje žele imati svoju individualnost uz održavanje dizajna tetovaže koji je dobar za oboje.

73. Kruna s inicijalima

Lijepe tetovaže za par na zglobovima

Lijepe tetovaže za par na zglobovima

Poboljšajte svoju igru ​​tetovaže krune s tetovažom prijateljstva poput ove. Ima jedinstvenu krunu za obje osobe i ima dodatni inicijal za pokretanje!

74. Slatko & Odgovarajući dizajn tetovaža ptica za najbolje prijatelje

Smiješne i privlačne zaljubljene ptice kao par tetovaža

Smiješne i privlačne zaljubljene ptice kao par tetovaža

The tetovaža Kulturna slika letećih ptica vrlo je popularna. Može se koristiti za prikazivanje različitih značenja i ideja. Međutim, većina tetovaža ptica simbolizira i utjelovljuje ljepotu, vitalnost i želju za nečim višim.

75. Identična tetovaža letećih lasta

Plemenite lastavice kao tetovaže na zglobovima za najbolje prijatelje

Plemenite lastavice kao tetovaže na zglobovima za najbolje prijatelje

Ovaj Nobelov dizajn tetovaža lastavica može se ispisati u maloj ili redovnoj veličini kao što je prikazano gore. Lijepo izgleda na zapešćima!

76. Tetovaže ptica koje lete na nebu

Ljupke ptice lete kao najbolje prijateljice tetovaže na ramenima

Ljupka jata ptica kao najbolja prijateljica tetovaža na ramenima

Blagi obris ptica koje lete nebom dovoljan je za prikaz osjećaja slobode, postizanja veće visine i još mnogo toga. Njegova jednostavnost čini ga elegantnim i elegantnim!

77. Usklađivanje dijelova slagalice u 3D -u

Zapanjujuće realistične 3D tetovaže zagonetki za najbolje prijatelje

Zapanjujuće realistične 3D tetovaže zagonetki za najbolje prijatelje

Zagonetke se doživljavaju kao igračka, dječja zabava, pa je prva asocijacija da je život u biti igra. Nedostajući dijelovi slagalice mogu se jednostavno odnositi na neku vrstu potrage za životom i mjestom u njemu.

78. Komadići slagalice prijateljstva

Izvrsna ideja o tetovažama slagalica najboljih prijatelja

Izvrsna ideja o tetovažama slagalica najboljih prijatelja

Samo u slučaju da ne možete reći da se radi o tetovaži prijateljstva, dijelovi slagalice u ovim komadima tetovaža doslovno ispisuju ‘Prijateljstvo’. Možete upotrijebiti druge riječi u svojoj tetovaži kako biste je učinili personaliziranijom!

79. Tetovaža sa zagonetkom sa srcem

Ljupke tetovaže zagonetke za par

Ljupke tetovaže zagonetke za par

Pokažite naklonost svom najboljem prijatelju tako što ćete u komadić slagalice istetovirati jednostavan oblik srca! Odaberite dvije kontrastne boje poput crne i crvene kako biste tetovažu učinili privlačnijom.

80. Zaljuljaj svoju ljubav!

Ovaj znak ruke obično je povezan s gestom za ‘rock n roll’, ali možete učiniti korak dalje stavljajući u njega obris ljubavnog oblika!

81. Jednostavna skica ptica Tetovaža najboljih prijatelja

Apsolutno smo oduševljeni načinom na koji ova tetovaža prikazuje ptice! Vrlo je apstraktno i jednostavno, ali je tako divno!

82. Lonac & Šalica čaša – odgovarajuće tetovaže za najbolje prijateljice

Lonac i šalica čaja dopunjuju se, baš poput vašeg najboljeg prijatelja i vas samih! Koji biste čaj bili da imate ovu tetovažu?

83. PB&J Sandwich Tattoo Design

Možda ova slatka tetovaža može nadahnuti slađe tetovaže prijateljstva za vašeg najboljeg prijatelja i vas! Maslac od kikirikija i marmelada dobro se slažu na tostu, što ovu tetovažu čini smislenom i slatkom.

84. Identično & Odgovarajuća tetovaža s malim cvijetom

Zašto imati prsten prijateljstva kada umjesto njega možete imati tetovažu prijateljstva? Više se nećete morati brinuti da ćete izgubiti prsten!

85. Dizajn tetovaža Winnie the Pooh

Tigger i Winnie Pooh zaista su dobri prijatelji. I praščić je dio toga! Kao takva, čak i ova serija crtića iz djetinjstva može biti inspiracija za vašu tetovažu prijateljstva!

86. Odgovarajuće tetovaže žirafa

Ako postoji jedna stvar koju možemo sa sigurnošću reći, to je da su tetovaže životinja bezvremenske! Uvijek će biti sladak, i uvijek će biti tražen. Baš poput ovog sparivanja velike žirafe i male žirafe!

87. Obojena tetovaža Winnie the Pooh

Budući da je Winnie Pooh crtani serijal o prijateljstvu, ne čudi da imaju najslađe citate i izreke o prijateljstvu. Volimo ovu!

88. Dizajn tetovaže srca u akvarelu

Primijetite kako srce može tijesno stati u prazan obris na zapešću druge osobe. One se međusobno upotpunjuju, a ipak su obje tetovaže jednako lijepe kao i one!

89. Idi Hipster!

Ako ste vlastito umjetničko djelo osmislili unutar obrisa u obliku srca, moglo bi izgledati otprilike ovako. Također bi moglo izgledati još bolje!

90. Mala odgovarajuća tetovaža s vašim najboljim prijateljem

Ovaj jednostavan geometrijski dizajn jednostavan je za oblikovanje i lak za tintu. Ovaj pametan par imao je tetovaže na svom prstenu kako bi zamijenio svoje stvarne prstene!

91. Jednostavna, ali elegantna tetovaža inicijala

U ovoj jednoj tetovaži postoji veliko slovo ‘H’ i pametno skriveno malo slovo ‘h’. Mješavina serif fonta i kurzivnog rukopisa čini ovu jednostavnu tetovažu super nevjerojatnom!

92. Klasična brava & Ključne tetovaže

Sa svojim najboljim prijateljem dijeliš mnogo tajni. Ovo je razlog zašto tetovaža s ključem može doći u igru! Dizajnirajte vlastitu ključku za dramatičnije efekte!

93. Djetelina s tri lista

Djeteline s tri lista možda i nisu posebne ako znamo da negdje vani postoje sretne djeteline s četiri lista. Ali naši najbolji prijatelji su djeteline s tri lista koje su uvijek s nama!

94. Odgovarajuće tetovaže za najbolje prijatelje Artyja

Evo jednostavnog, ali umjetničkog načina da pokažete svoje prijateljstvo kroz tetovažu! Tri osnovne boje za to nikada ne mogu pogriješiti.

95. Identična srca s krilima

Bezvremenski, klasičan komad tetovaže! Srca s krilima mogu pokazati ljubav koja se uzdiže iznad svih visina – bilo da se radi o vašem najboljem prijatelju, vašem ljubavniku ili bilo kome drugom.

96. Dječak & Tetovaže kostura za djevojčice

Tetovaža kostura ne mora imati cijelo tijelo da bi bila lijepa! Jednostavna polu tjelesna poput ove inačice može biti jednako dražesna!

97. Pečatna nevjesta & Mladoženja

Volimo tok boja u ovim tetovažama tuljana! Boje su jednostavne, ali postoji jasan ton gdje boja blijedi između tamne i svijetle.

98. Dizajn tetovaža malog prijateljstva – tema prirode

Stablo i sova dobro se slažu. Sova donosi više života drvetu, dok drvo pruža zaklon i dom ptici letećoj ptici. Savršen balans!

99. Točke & Linije – apstraktni dizajn tetovaža

Što ova tetovaža znači? Nitko osim najboljih prijatelja koji nose ovu tetovažu neće znati! To je dio ljepote tetovaže najbolje prijateljice.

100. Identični leptiri

U Japanu je leptir simbol obiteljske sreće, doma i udobnosti. Jesu li to leptiri, vilini konjci ili vrpce? Može biti sve tri! Ova tetovaža je dovoljno mala da stane na prstenjak. To ga čini sitnim i ljupkim!

101. Tetovaža s crvenom vrpcom

Tetovaža prijateljstva ne može biti jednostavnija od ove. Tetovaža s crvenom vrpcom može značiti razne veze i obećanja – izvrstan izbor za najbolje prijatelje!

102. Tetris komadi Tattoo za najbolje prijatelje zauvijek

Najbolji prijatelj može nas upotpuniti baš kao što čini blok Tetris. Ovdje potražite više inspiracija o dizajnu tetovaža najboljih prijatelja!.

103. Polovice lepršavog leptira

tetovaža par leptira

Tetovaža par leptira

Ova tetovaža leptira upotpunjena je citatom nego ga obuhvaća. Kad su ti prijatelji zajedno, to ne samo da čini potpunog leptira – citat postaje i potpun!

104. Sažetak Dizajn tetovaže leptira

Ukrasna leptir najbolja prijateljica tetovaža na zglobu

Ukrasni leptir najbolji prijatelj tetovaža na zglobu

Tetovaža najboljeg prijatelja ukrasnog leptira može vam tijesno stati na zapešća. Ovako nešto možete dizajnirati sami!

Tetovaže za najbolje prijatelje nisu jako komplicirane. Možete stvoriti vlastiti dizajn jednostavnim odabirom predmeta, serije iz crtića ili životinje koja ima značenje za vas oboje. Samo svakako odaberite dobrog tattoo umjetnika koji će prikazati vaše smislene tetovaže za vas! Ako ste doista bez ideja, uvijek se možete pozvati na ovaj dugačak popis inspiracija dizajna tetovaža za BFF -ove. Javite nam ako ste pronašli nešto što vam se sviđa!