110 najboljših modelov in idej za tetoviranje križev

Križne tetovaže lahko iz različnih osebnih razlogov. Morda mislite, da je dobra tetovaža, da pokažete svoja verska prepričanja. Morda je križna tetovaža na zapestju zgolj zaradi estetskih namenov.

Nekateri drugi bi lahko celo vključili obliko križne tetovaže v drugo večjo obliko tetovaže. Kakorkoli že, modeli tatujev ostajajo pomembni za moške in ženske po vsem svetu še danes.

100 Neverjetno & Navdušujoči modeli križnih tetovaž

Torej, če gledate ta seznam modelov križnih tetovaž, imate verjetno nekaj v mislih. Za kaj narišete to križno tetovažo? Ali zaradi estetskih razlogov, verskih razlogov ali ima to osebni pomen?

Vsekakor upamo, da boste našli križno tetovažo, ki bo dobro odmevala s tistim, za kar ste dobili črnilo. V nadaljevanju si oglejmo modele križnih tetovaž, ki smo jih pripravili za vas!

Kdo izdeluje tetovaže Cross?

Cross tetovaže so daleč ena najbolj univerzalnih in pogostih. Na mnogih fotografijah lahko vidite nosilce takšne tetovaže. Najbolj priljubljena podoba je latinski križ, ki simbolizira krščansko in pravoslavno vero, ter keltski križ.

1. Celotno oblikovanje križa tetovaže

Ta tetovaža pripoveduje zgodbo! Če ga pogledate, boste vedeli, da je to tetovaža, ki temelji na krščanstvu, ko je bil Jezus postavljen na križ za človeštvo.

2. Jezus, ki nosi tvoje grehe

V Svetem pismu je zapisano, da je Jezus umrl za vse grehe svojih privržencev. Križ je odnesel na mesto, kjer naj bi ga križali, tako kot je prikazano na dnu te tetovaže.

3. Roke skupaj v molitvi

Ker je znanost tetovaže s križem znana, ni presenetljivo, da je oblikovanje križne tetovaže povezano z molitvami in rožnimi kroglicami. Križne tetovaže, kot je ta, običajno vidimo pri moških.

4. Cross Tattoo v spomin na ljubljenega

Prav tako je običajno, da na hrbtni strani ali kjerkoli po telesu nanesete križni tetovaž v spomin na izgubo ljubljene osebe. Običajno bo tetovaža s tem pomenom imela tudi datum, ko so ljubljeni zapustili svet.

5. Akvarelne poteze čopiča

Nekateri imajo raje svoje križne tetovaže čiste s trdnimi robovi. Drugi imajo raje njihovo malo bolj naravno, kot je ta križna tetovaža na hrbtu. Izgleda kot akvarelne poteze čopiča!

6. Križne tetovaže z živalskim utelešenjem

Ste že kdaj videli tetovaže križev z živalmi? Okoli te križne tetovaže sta ovita petelin in kača. Morda je v tem verski pomen, vendar tega nikoli ne bomo izvedeli.

7. Okrasna tetovaža s križem za moške

Moškim, ki iščejo drugačno vrsto križnih tetovaž, bo morda všeč ta. Izgleda elegantno in elegantno. Morda je to posledica okrasne zasnove!

8. Križanje

Križne tetovaže je mogoče prikazati tudi s portretom namesto klasičnega križnega oblikovanja. Oseba, prikazana na tetovaži, ima isto držo, ki spominja na križ!

9. Pogled v nebesa

Tam je Jezus, tam je križ in čisto beli golobi letijo naokoli. Če sploh kaj, zagotovo vemo, da je bila ta križna tetovaža natisnjena v verske namene!

10. 4 križne točke

Morda želite narediti križno tetovažo, vendar ne želite videti religiozno. V tem primeru lahko naredite svojo tetovažo z obrisom križa, vendar jo okrasite z drugimi vzorci. Zgornji je na primer okrašen z diamantnimi oblikami!

11. Tetovaža obrnjenega križa na rokah

Trdna križna tetovaža na roki

Trdna križna tetovaža na roki

Vsi, ki si naredijo takšno tetovažo, se ne držijo verskega prizvoka križ. Za nekatere ljudi se v tej podobi skriva sveti, globoki pomen.

12. Izdelan vzorec na tetovaži na hrbtu

Umetniška čipkasta križna tetovaža

Umetniška čipkasta križna tetovaža

To je ena bolj subtilnih križnih tetovaž, narisanih na hrbtu. Ko imate na hrbtu takšno tetovažo, vam za okrasitev tega območja ne bodo potrebne druge tetovaže!

13. Domoljubni križ

Domoljubna tetovaža križa z zastavo ZDA

Domoljubna tetovaža križa z zastavo ZDA

Tako kot smo že omenili, križne tetovaže ne potrebujejo verskega podtona. Ta križ kot primer prikazuje patriotizem tik na rami tega človeka!

14. Pregovori 3:18

Presenetljiv križ na hrbtu - samo za spomin

Presenetljiv križ na hrbtu – samo za spomin

Da bi vam prihranili težave pri iskanju Googla, kaj je ta pregovor, tukaj piše: »Ona je drevo življenja za tiste, ki se je držijo; tisti, ki jo trdno držijo, se imenujejo blaženi. ” Kako lepo povezovanje ima ta tetovaža s svojo frazo!

15. Križ s tetovažo s krili

križna tetovaža

Vas ta tetovaža spominja na leta 2000? V teh letih križne tetovaže pogosto spremlja par kril – tako kot to!

Križne tetovaže za moške in ženske

Križne tetovaže običajno krasijo moško telo (ramo, hrbet, roko). Dekleta imajo raje bolj elegantne in majhne tetovaže tega simbola. Križ je viden na ženski nogi, gležnju, roki, trebuhu in spodnjem delu hrbta.

16. Popolna čelna tetovaža s križem na moških

Zelo nenavadna brutalna tetovaža s križem trupa

Zelo nenavadna brutalna tetovaža s križem trupa

Ta tip se ni igral, ko je imel na sebi tatoo! Križna tetovaža dobesedno pooseblja njegovo celotno sprednjo stran – tudi na predelih prsnega koša, kjer se ljudje običajno izogibajo tetoviranju.

17. Križna tetovaža na zapestju

Elegantna tetovaža na zapestju v obliki križa

Elegantna tetovaža na zapestju v obliki križa

To bi bila običajna križna tetovaža, če ne bi bila beseda, ki je v njej tudi utelešena. Beseda “vera” je tudi tesno povezana s simbolom križa – zelo se ujema!

18. Okrasna tetovaža s križem na rokah

Vse tetovaže lahko naredite bolj elegantne, če so podrobno opisane s temi okrasnimi vzorci. Majhne kroglice s križem so lep dodatek.

19. Križna tetovaža za ženske

Opazite, kako je tetovaža križa tukaj okrašena z modrimi cvetovi in ​​okoli nje raste nekaj vrvic. To je bolj ženstvena različica tetovaže s križem. Izgleda celo primerno za mlajša dekleta!

20. Križ na lobanji

Zdaj izgleda, da gre za usmrtitev vampirja ali kakšnega drugega bitja iz podzemlja. Poglejte, kako se zdi, da križ oddaja nekaj dima! Kot da je lobanjo zažgal križ.

21. 3D križna tetovaža s krili

Če vam je običajno oblikovanje križnih tetovaž preveč dolgočasno, lahko imate kaj takega. Izgleda malo 3D in ima na vrhu tudi okrasna krila!

22. Okronaj križ

Če ima križ res pomemben pomen v vašem življenju, zakaj njegove vrednosti ne prepoznate s krono? Tako bodo vsi, ki bodo videli križ na vaših rokah, zagotovo vedeli, da je to kralj v vašem življenju.

23. Prekrižite ga kot mozaik

Seveda je ta tetovaža videti kul, vendar ne izgleda malo kot ploščice, ki jih lahko najdete na stenah ali celo tleh nekaterih verskih krajev? Nismo prepričani, ali si želimo narediti takšno tetovažo.

24. Subtilna križna tetovaža na petah

Jasna lepa tetovaža s križno peto

Jasna lepa tetovaža s križno peto

Križna tetovaža je lahko tako majhna kot ta! Prav tako se nahaja le malo nad petami, kar olajša skrivanje. Lahko hodite naokoli in veste, da ste edini, ki se zaveda tetovaže, ki jo imate!

25. Preprost črni križ z majhnim parom kril

Konzervativna križna tetovaža na trebuhu

Konzervativna križna tetovaža na trebuhu

Križne tetovaže, kot je na sliki zgoraj, lahko izgledajo zelo dobro na rebrih. Včasih so preprostejše zasnove le najboljše!

Pomen tetovaže križa v različnih kulturah

Simbol križa se uporablja v mnogih kulturah in religijah po vsem svetu. Ker so simbol križa uporabljali po vsem svetu, ni presenetljivo, da mu pripisujejo različne vrednosti in pomene. Na primer, gotski križ nima verske dediščine; njegova osnova je krščanski križ. Podoba tetovaže gotskega križa običajno zavzame osrednje mesto, skupaj s predmeti, kot so noži, meči ali tkanina, ki so prešli skozi njo.

V dvajsetem stoletju je v Nemčiji križ postal simbol nacizma, kasneje pa neonacizma po vsem svetu. To ni bil pravi čas za povezovanje s križnimi tetovažami! Medtem je v Afriki simbolika križa povezana z pokroviteljstvom, zaščito, enotnostjo, usodo in vrhovno oblastjo. Ti dve državi imata s tem preprostim simbolom zelo različne definicije in pomene; ampak počakaj, obstaja več pomenov, ki jih lahko povežemo s tetovažo križa!

Obstaja tudi grški križ, ki je po dolžini enak v vseh štirih smereh. Pred tremi tisoč leti je bil priznan kot simbol “rdečega križa”.

Raziščimo nekatere pomembne pomene oblikovanja križnih tetovaž spodaj!

26. Križ z rožnimi kroglicami

spominja na križno tetovažo

Opomnik križne tetovaže

Križni vzorci, povezani z rožnimi venci in datumi, običajno spominjajo na spomine na ljubljeno osebo. Morda so že zdavnaj zapustili svet, toda ta rožnati venec in križ ju bosta vedno molila.

27. Jezusov križ

tetovaža prikrajšanega križanja na hrbtu

Porabljena tetovaža scene križa na hrbtu

Nikoli ne sodite o knjigi po naslovnici! Ta popolna tetovaža Jezusovega križa na hrbtu ima očiten verski podton. Na žalost nekateri ljudje na tetovaže še vedno ne gledajo pozitivno.

28. Med cvetjem

izjemna sestavljena križna tetovaža z roko

Izjemna sestavljena križna tetovaža z roko

Obkrožite svojo križno tetovažo z nekaj cvetočimi cvetovi za dodaten ženski pridih! Lahko ga vidimo tudi kot bolj elegantno obliko – izberete lahko, pod kakšnim kotom gledate na to tetovažo!

29. Na malem hrbtu

graciozna tetovaža z vrtinčnim križem na hrbtu

Dražesna tetovaža z vrtinčnim križem na hrbtu

Manjše tetovaže so običajno bolj elegantne. Vse tetovaže, ki so majhne in združene z okrasnimi vzorci ob strani, lahko dekle preprosto naredijo elegantno!

30. Enostavno gotsko oblikovanje

estetsko gotsko križno tetovažo

Estetska tetovaža gotske križne roke

Gotske križne tetovaže so običajno bolj okrasne kot verske. Pravzaprav se gotski križni modeli običajno uporabljajo le za modne in slogovne namene!

31. Čipkasta križna tetovaža na stegnih

elegantne gotske križne tetovaže na bokih

Elegantne gotske tetovaže s križem

Zaradi čipkinih podrobnosti v tem križu v paru z drobnimi kroglicami, ki sestavljajo njeno vrvico, je tatu videti celo seksi! En pogled na to tetovažo je dovolj, da povemo, da sploh ni verska tetovaža s križem.

32. Gotski križni tetovaž za moške

lepa varianta gotske tetovaže s križem za moškega

Lepa varianta gotske tetovaže s križem za moškega

Gotski modeli križnih tetovaž veljajo tudi za moške! V zgornjem primeru ima križ trdnejši videz s poudarjenimi in ustrezno zasenčenimi lastnostmi.

33. Jezusova žrtev

osupljiva 3D križna tetovaža podlakti

Osupljiva 3D tetovaža s križem podlakti

Za kristjane jih bo križ vedno spominjal na Boga; njegovih podvigov za grehe ljudi. Je simbol trpljenja, ki združuje nebo in zemljo, pa tudi znak usode, osebni duhovni križ, ki ga nosi vsakdo skozi življenje.

34. Tradicionalna upodobitev križa

realistična tetovaža hrbta Crusifixion

Realistična tetovaža križa na hrbtu

Jezus je križ nosil na hrbtu, ko je hodil na mesto, kjer naj bi ga križali. Smiselno je le, da se ga nekateri odločijo nositi na hrbtu in se večno spominjati njegovih žrtev za njih.

35. Zaklenjen v molitvi

lepa tetovaža molitvenih rok

Lepa tetovaža molitvenih rok

Večina križnih tetovaž je upodobljenih tudi z rokami skupaj v molitvi. V nekaterih od teh primerov boste morda videli tudi rožnate kroglice. To je povsem naravno, saj tako kristjan moli v cerkvi.

36. Minimalistična križna tetovaža

tetovaža s križnimi lopaticami

Tetovaža s križnim lopaticam

Križ je tudi starodaven, univerzalni simbol vesolja. Dve prečrtani črti lahko simbolizirata štiri smeri, štiri lunine faze (kot je prikazano v starodavnem Babilonu) ali naravne nesreče ali štiri osnovne elemente vesolja (kot so povedali v Siriji).

37. Križ s kitajskimi znaki

križ v tetovaži orientalske hrbtenice

Križ v orientalski tetovaži hrbtenice

V kitajski kulturi je bil križ simbol stopnišča v nebesa. V tej tetovaži se kitajski znaki berejo kot “Ne obupaj”.

38. Prikaz bolečine & Trpljenje

Nekateri modeli križnih tetovaž se osredotočajo na bolečino in trpljenje, ki jih je Jezus preživel za svoje ljudstvo. Zgornji je še posebej oster in hladen, okrog njega pa je ovit trn in dotrajana tkanina.

39. Križni simbol v mehiški kulturi

hrbtna tetovaža s križem v mehiškem slogu

Tetovaža na hrbtu s križem v mehiškem slogu

V Mehiki križ vidijo kot atribut bogov vetra in dežja. Zato je običajno, da je križ upodobljen med oblaki ali s sončnimi žarki.

40. Podtoni križa

Oblikovanje tetovaže lahko začnete z enim samim križem ali podobnim znakom, nato pa vzorec razširite navzven, dokler se ne razvije v zapleteno tetovažo, ki vam lahko napolni celotno roko.

41. Razširite navzkrižno zasnovo

To je še ena tetovaža, ki jo navdihuje izvirno preprosto obliko križa. Vzorec lahko razširite na novega zapletenega. Obožujemo tudi dotwork, ki je vključen v to tetovažo!

42. Križno navdihnjena tetovaža na gležnjih

Območje okoli gležnja je boleče za tetoviranje, vendar ga lahko dobri modeli enostavno nadomestijo! Ta navzkrižna zasnova ni več navdihnjena s tisto, ki je običajno povezana s krščanstvom; bolj se nagiba k umetniškemu izrazu, ki temelji na oblikovanju grškega križa.

43. Tetovaža z rokavi Criss Cross

Tehnično je to še vedno povezano s križnimi tetovažami – samo ne v običajnem kontekstu. Ta je bolj podoben križnemu vzorcu. No, vzeli ga bomo. Še vedno je zelo edinstven!

44. Mozaik Criss Cross

Naj bodo vaši mozaiki bolj barviti! Pike in oblikovanje te tetovaže lahko tu in tam povežemo v majhne križe, vendar to ni glavna tema oblikovanja. Mozaiki so tu na prvem mestu. Ali lahko v tem delu tetovaže opazujete grški križni dizajn?

45. Križna tetovaža na vratu

tetovaža železnega križa na vratu

Tetovaža z železnim križem na vratu

Vrat je lahko za nekatere posameznike primerno mesto za tetoviranje manjših modelov, kot je ta. To ni prav posebna grška tetovaža, navdihnjena s križem, a zagotovo lahko gledalce preseneti! Včasih imajo lahko dekleta z dolgimi lasmi tetovažo, ki je ne pričakujete na vratu – tako kot na tej sliki.

46. ​​Vaš lastni vzorec Cross Tattoo Designs

svojevrstna tetovaža s križem

Nenavadna križna tetovaža

Zakaj bi se lotili običajnega oblikovanja križnih tetovaž, če imate zanj svoj edinstven pridih? Ta križna tetovaža na hrbtu deklice je okrašena s preobrati, zaradi česar je skoraj očarljiva!

47. Kovinsko oblikovanje

čudovita tetovaža s križnimi rebri

Čudovita tetovaža s križnimi rebri

Nekatere križne tetovaže imajo lahko ostre robove, kot je prikazano zgoraj. Točke na vseh štirih koncih križa so lahko ostre!

48. Oblikovanje duhovnega križa

prefinjena tetovaža grškega križa

Prefinjena tetovaža grškega križa

Čeprav ni popolnoma enak po dolžini, je križev tatu na hrbtu osebe, kot je ta, še vedno videti kot navdih za grški križ. Viharni dim ali ogenj gledalce spominja na potujoče duhove.

49. Grški križ

Oblikovanje grške križne tetovaže

Oblikovanje grške križne tetovaže

Nenavadno je videti križni tetovaž skupaj z zastavo države, a tukaj je ena. Morda ni preveč nenavadno, vendar morate priznati, da je še vedno poseben dizajn!

50. Egipčanski križ

Ankh tipična egipčanska križna tetovaža

Ankh značilna egipčanska križna tetovaža

Za večino ljudi je dovolj, da prepoznajo to tetovažo kot egipčanski simbol. Egipčanski križ z zanko velja za znak nesmrtnosti, včasih razumljen kot ključ do božanskega znanja.

51. Ankh tetovaža na hrbtu

ankh tetovaža na hrbtu

Ankh tetovaža na hrbtu

Tudi Egipčani imajo svoje različice tetovaže s križem, ki kažejo, kako univerzalen je ta simbol po vsem svetu. Všeč nam je, kako bronasta je ta tetovaža na hrbtu!

52. Zanimiv egipčanski dizajn

radovedna tetovaža nog Ankh

Zanimiva tetovaža nog Ankh

Morate priznati, da je to edinstven pogled na staroegipčansko tetovažo. V tej tetovaži Ankh je še nekaj drugih egipčanskih likov, ki dajejo resnično egipčansko vzdušje.

Lastnosti, ki jih imajo križne tetovaže

V starejših časih je veljalo, da lahko tetovaža križa, narejena na enem ali drugem delu telesa, zaščiti osebo pred poškodbami. Zaradi tega so križne tetovaže običajno nalepljene na levi strani prsnega koša za zaščito srca, ki je najpomembnejši organ za zaščito.

53. Prekriži moje srce

lepa križna tetovaža na levem prsnem košu

Lepa križna tetovaža na levem prsnem košu

Če verjamemo, da križne tetovaže varujejo osebo pred poškodbami in poškodbami, je smiselno, da se tetovaža nanese tam, kjer je za zaščito najbolj koristna – srce. Če bi nas le križne tetovaže na tem področju zaščitile tudi pred srčnimi utripi!

54. To je ljubezen

spektakularna tetovaža na prsih Crusifixion

Spektakularna tetovaža na prsnem križu

Že tetovaža križa in Jezusa je dovolj, da pokaže, da gre za versko tetovažo križa. To križno tetovažo na prsih spremlja tudi citat “To je ljubezen”, ki simbolizira Jezusovo žrtvovanje.

55. 3D križ & Tetovaže na prsi z verigami

tetovaža na prsih s 3D elementi

Tetovaža na prsih s 3D elementi

Ta tetovaža je tako realna! Zdi se, kot da se veriga potegne skozi kožo te osebe, da se pojavi s križem na drugem koncu.

56. Vera

Čudovite križne tetovaže (4)

Tetovaža križa

Osnovni pomen križnih tetovaž je lahko povezan tudi z močjo in častjo. Ta povezava je povezana z dejstvom, da je tetovaža križa prototip viteškega železnega križa. Zato se oseba, ki je izbrala križ kot skico tetovaže, drži viteškega kodeksa časti; temeljni vrednoti zanj sta moč in plemenitost. Glede na to je zgornjo tetovažo Faith mogoče videti tudi na enak način!

57. Varovanje križa

Čudoviti križni tatuji (5)

Tetovaža križa

Morda gre za temno obris okoli križa. Videti je, kot da temnejši obris križa varuje svetost belega križa, skritega v njem.

58. Križ in utrip srca

Čudovite križne tetovaže (6)

Tetovaža križa

Križna tetovaža na zgornjih rebrih je povezana s tem, za kar lahko domnevamo, da je srčni utrip nekoga. Nekako je ta preprosta tetovaža videti morbidna – verjetno zaradi tega, kako je križ videti kot nagrobnik.

59. Okrasni križ na ramenih

Čudovite križne tetovaže (7)

Tetovaža križa

Oblikovanje križne tetovaže je lahko videti občutljivo, če je narisana na damo. To še posebej velja, ko je križ okrašen, kot je prikazano zgoraj! To je elegantno in lepo, odlično oblikovanje križnih tetovaž za ženske.

60. Hudo oblikovanje tetovaže na podlakti

Čudoviti križni tatuji (8)

Tetovaža križa

V tem je psalm 23: 4: »Ja, čeprav hodim po dolini smrtne sence, se ne bom bal zla; kajti ti si z menoj; tvoja palica in tvoja palica me tolažijo. ” Tetovaža, prikazana s tem citatom, lahko kaže zaupanje in vero v Boga in vero.

61. Križ & Trak

Čudovite križne tetovaže (9)

Tetovaža križa

Ta tetovaža izgleda kot križanec med staroegipčansko križno tetovažo in krščansko tetovažo križa. No, ne vemo, kaj točno pomeni, toda križna tetovaža na zapestju mora označevati nekaj pomembnega za vpleteno osebo.

62. Kot prava zapestnica

Čudovita križna tetovaža (11)

Tetovaža križa

Zaradi tetovaže teh kroglic rožnega venca in križa na zapestju je videti, kot da ta oseba res nosi to dodatno opremo! Senčni detajli in odsev kroglic so prav tako zelo realistični.

63. Še en okrasni križ

Čudovite križne tetovaže (12)

Tetovaža križa

Križne tetovaže za ženske so običajno bolj okrasne in okrašene, vendar je ta presenetljivo preprosta, a sladka! Ženske radi nanesejo križne tetovaže na to področje hrbta in okoli zapestja.

64. Križ na vratu

Čudovite križne tetovaže (13)

Tetovaža križa

Za nekatere druge ženske je križna tetovaža subtilna v primerjavi s preostalo tetovažo. Ta ženska zgoraj ima svojo križno tetovažo, ki ji sledi citat, ki sega po dolžini njene hrbtenice. Sliši se kot boleča tetovaža!

65. Navdihnjena križna tetovaža z oblikovanjem akvarela

Čudoviti križni tatuji (14)

Tetovaža križa

Še vedno lahko rečete, da je ta tetovaža navdihnjena s križnim dizajnom, čeprav je celoten videz razmeroma subtilen. Nežni odtenki, ki označujejo križ, dopolnjujejo mehke lastnosti križa. Obožujemo tega!

66. Vizualna iluzija Tetovaža križa

Čudoviti križni tatuji (15)

Tetovaža križa

Zaradi te tetovaže boste dvakrat videti! Katerega ste najprej videli – križanega Jezusa ali večjega obraza, ki se skriva za križem?

67. Poiščite moč v njem

Čudovite križne tetovaže (17)

Ta tetovaža križa poudarja lastnost, ki jo lahko povežete z njo. V krščanskih prepričanjih se od kristjanov zahteva, da poiščejo svojo moč v njem, saj je vedno tam zanje.

68. Leteče ptice okoli križa

Čudoviti križni tatuji (18)

Tetovaža križa

Vsi smo slišali, da je Jezus svoje ljudstvo osvobodil. Morda so zato te ptice letele nad simboličnim križem!

69. Okrašen križ

Čudoviti križni tatuji (19)

Tetovaža križa

Kako počaščeni bi bili mama in oče osebe, da bi se spomnili na nekaj tako trajnega? Ko tetovirate križ z imenom osebe, je to, kot da vedno molite za osebo in ji pošiljate blagoslove.

70. Subtilen križ na zapestju

Čudoviti križni tatuji (20)

Tetovaža križa

Ta križna tetovaža je tako majhna in preprosta, da je lepa! Križna tetovaža s takšno zasnovo je lahko priljubljena tako za moške kot za ženske.

71. Poenostavljeni potezi čopiča

Čudoviti modeli Cross Tattoo

Tetovaža križa

Naredite svojo križno tetovažo bolj umetniško, tako da vključite vzorce potez čopiča, kot bi jih slikali, ko skicirate naokoli. Divji potezi s čopičem se lahko razumejo kot znak obupa, toda v kombinaciji s križem lahko simbolizirajo upanje.

72. Mali križ na prstu

nežna tetovaža s križem prstov

Nežna tetovaža s križem prstov

Križne tetovaže so lahko dovolj majhne, ​​da se prilegajo majhnemu prostoru na prstih! Takšne tetovaže so nežne in ženstvene.

73. Simbol vere

impresivna tetovaža s križem podlakti

Impresivna tetovaža s križem podlakti

Križ lahko za večino ljudi simbolizira vero, zato ga lahko vidimo tudi na vrhu rok, ki segajo k nečemu. Ko boste imeli vero, vam bo dano tisto, na kar upate. To je simbolika tega malega križa!

74. Velika 3D križna tetovaža na hrbtu

originalno oblikovanje tetovaže s križnim hrbtom

Izvirno oblikovanje tetovaže s križnim hrbtom

Velike križne tetovaže, narejene na hrbtu osebe, so simbol usode in vnaprej določene izbire, to je “sam izbiram svojo usodo.” Tako velika tetovaža mora predstavljati veliko odločnosti!

75. Oblikovanje tetovaže s keltskim križem

Tatoo s keltskim križem

Keltska križna tetovaža

Križne tetovaže s takšnimi vzorci so običajno keltskega izvora. V njem bo veliko malih lopov in kotičkov ter povezanih krivulj.

76. Obris križa

neobičajna tetovaža s križcem

Občasna tetovaža s križnim hrbtom

Ste že kdaj videli tako dolg napis na hrbtni tetovaži? Ta oseba je morala na tetovažo križa napisati celotno molitev!

77. Jezusov simbol

metaforična križna tetovaža

Metaforična križna tetovaža

Upoštevajte citat “Vstal je” na traku pod to tetovažo. Nobenega dvoma ni, da ta križ slavi Jezusa!

78. Križna tetovaža na nogi

smiselna tetovaža križnega gležnja

Pomen tetovaže križnega gležnja

Križne tetovaže s fasetiranim draguljem na sredini pomenijo “iskanje smisla življenja”. Štirje konci križa v tem primeru predstavljajo štiri kotičke zemlje, dragulj pa je smisel življenja.

79. Pomen križa z draguljem

opazna tetovaža s križnimi nogami

Opazna tetovaža s križnimi nogami

Tukaj križna tetovaža pooseblja sijoč, rdeč dragulj. Obožujemo sijaj, ki se odseva od njega!

80. Tetovaža križa z dragulji na nogi

tetovaža križne noge z dragulji

Tetovaža križnih nog z dragulji

Nekateri posamezniki si tetovirajo križ na strani noge – vidno mesto, ki ga nihče ne more zgrešiti!

Variante križnih tetovaž

Če menite, da ste vernik, je možno narediti pravoslavni križ, toda Keltski križ je med ateisti največ povpraševanja. Videli bi tudi različico gotskega križa, ki je v primerjavi z njo bolj okrašena. Seveda, z vsemi drugimi kulturnimi združenji križne tetovaže, kdo ve, koliko skupnih variant obstaja za ta preprosti simbol?

Lahko ga povežemo tudi z gotsko, cvetlično, sončno, bizantinsko ali drugo tematiko.

81. Križ & Zmaj

krasna atmosfera Križna tetovaža z zmajem

Čudovito vzdušje Križna tetovaža z zmajem

Okoli te tetovaže keltskega križa na podlakti je ovit zeleni zmaj z veličastnimi krili. Zeleni dragulji lepo dopolnjujejo križnega zmaja!

82. Kompleksna tetovaža keltskega križa z lobanjo

Na številnih fotografijah lahko vidite, kako privlačen in lep je keltski križ v svoji običajni obliki. To je kompleksen sklop, ki nima niti začetka niti konca. To še posebej velja, če tetovaži sledi grozljiva, podrobna zasnova lobanje!

83. Več zmajev & Križi

Če obstaja način, da se križ prikaže ostro in hladno, mora biti to dodajanje zmaja. Samo poglejte zgornjo tetovažo križa podlakti!

84. Okraski okoli križa

Možno je tudi izdelati križe, stilizirane v katero koli drugo smer, npr. zgornjo sliko. Križ spremljajo mačke in simboli očesa, ki jih navdihuje egipčansko oblikovanje.

85. Preprost, okrasni križ

Naredite svojo križno tetovažo bolj dramatično, če ji dodate preprosto ozadje. Lahko se pojavi kot preprosti potezi s čopičem, ki se osredotočijo na križ.

86. Zalezovali so jih demoni, varovali so jih angeli

Križne tetovaže pogosto spremljajo smiselni citati. Ta citat v tetovaži je edinstvena varianta!

87. Gotska križna tetovaža z volkovi

Kaj bi lahko pomenilo, če križno tetovažo spremlja volčja? Zelo nas zanima, če želimo izvedeti!

88. Oblikovanje tetovaž s cvetličnim križem

Ženska tetovaža s cvetličnim križem je vedno tako elegantna in lepa. Ali se kdo želi o tem vprašati?

89. Simbol grškega križa

Iz nekega razloga grške križne tetovaže vedno spremljajo mozaični vzorci. To je eden od modelov!

90. Preprost lesen križ

Če je vaša križna tetovaža samo za simbolične namene, bo to naredil leseni križ, obdan s kamni ali skalami. Konec koncev je Jezus po treh dneh vstal iz kamnite jame.

91. Divje & prost

Zakaj so takšne preproste tetovaže vedno umetniške? Bolj ko je nered, bolj umetniško izgleda tetovaža.

92. Prefinjen dodatek

Križne tetovaže so lahko tudi stranski poudarek večje tetovaže. V tem kosu je križ le majhen dodatek k tetovaži zunaj te fotografije!

93. Debel oris

Preprosteje od tega ne postane. Križ je dovolj velik in debel, da pritegne pozornost, vendar ni primeren za čudne lastnosti.

94. Dotwork Cross Tattoo

Tu prikazana križna tetovaža je napolnjena s pikčasto pisavo in pisano besedo “vera” poleg nje. To je dovolj žensko, da je ženska križna tetovaža, lahko pa se nanese tudi na moškega.

95. Križ = Vera

Ker je toliko modelov križnih tetovaž povezanih z vero, ne preseneča, da je ta križna tetovaža integrirana z besedo “vera”. Ta tetovaža je odlična izbira za predstavitev vaše vere in na številnih fotografijah, ki jih imamo tukaj, lahko najdete najboljše zase.

96. Temni, keltski križ

brutalna varianta ateistične tetovaže s križem na hrbtu

Brutalna varianta ateistične tetovaže s križem na hrbtu

Ateisti se običajno odločijo za takšne križne tetovaže. Videli boste, kako svojo križno tetovažo združujejo z lobanjami, verigami in drugimi temnimi temami.

97. Kompleks & Realistični keltski križ

radoveden keltski križ na zgornjem delu hrbta z razpokano kožo

Zanimiva keltska križna tetovaža na zgornjem delu hrbta z učinkom razpokane kože

Ali ni razpoka na koži resnična? Keltski križ je videti tudi kovinsko z belimi poudarki in temnimi sencami, ki ga obdajajo.

Križne tetovaže slavnih

98. Tatoo Keltskega križa Robbieja Williamsa

slavna tetovaža križa Robbieja Williama

Znana tetovaža križa slavnega Robbieja Williama

Robbie Williams ima keltski križ na desnem boku.

99. Ženska križna tetovaža Britney Spear

Križne tetovaže Britney Spears na vratu

Križne tetovaže Britney Spears na vratu

Britney Spears ima okoli vratu pikčaste črno-roza križne tetovaže.

100. Subtle Cross Tattoos Drew Barrymore

Drew Barrymore – križna tetovaža na gležnju, druga na boku.

Drew Barrymore je a

Drew Barrymore je “ljubitelj” križnih tetovaž

Drew Barrymore ima dve križni tetovaži – eno na gležnju in drugo na boku.

Križne tetovaže na rokah so nekatere boljše variante, ki jih ljudje iščejo pri iskanju naslednjih križnih tetovaž. Če trenutno razmišljate o tem, da bi tetovažo s križem narisali kjer koli na telesu, upamo, da vas je ta obsežen vodnik do neke mere navdihnil.

Konec koncev obstaja več kot 100 idej za oblikovanje križnih tetovaž, ki jih lahko izberete tukaj! Ne pozabite, da za tetovaže ni napačne izbire – dokler je to za vas smiselno, lahko kjer koli na telesu natisnete različne različice križnih tetovaž ali drugih simbolov.