120 svetlih sončničnih tetovaž, ki ustvarjajo pozitivno razpoloženje

Ko si človek želi narediti tetovažo svetle narave, Sončnične tetovaže so pot. Znano je, da so sončnice vesele rože – vedno nagnjene naprej v smeri sončne svetlobe. Pravzaprav je velik in lep cvet za razliko od večine manjših kolegov. Vendar pa so te sončnične tetovaže še vedno nekateri izmed najboljših modelov, ki jih moški in ženske raje uporabljajo za cvetlične tetovaže.

Oblikovanje sončničnih tetovaž za vaše svetle, sončne dni

Čeprav vam ni treba biti preveč optimističen glede sončne osebe, je vaša sončnična tetovaža še vedno lahko! Modeli sončničnih tetovaž imajo neomejene možnosti. Svojo tetovažo lahko ustvarite na najbolj poenostavljen način ali pa jo okrasite z zapletenimi črtami, pikami in barvami. Kakšno obliko oblikovanja boste izbrali? Spodaj si oglejte nekaj najpogostejših navdihov pri oblikovanju sončničnih tetovaž, če želite izvedeti!

Kdo bi lahko bil sončnična zasnova?

Običajno so ženske tiste, ki imajo raje na sebi tetovaže sončničnih tetovaž, čeprav je tu in tam nekaj izjem. Če je vse gotovo, bodo posamezniki, ki so bolj veseli in imajo boljši pogled na življenje, raje tetovirali sončnice!

1. Sončnica na rami

Sončnična tetovaža vedno izgleda lepo s svojo svetlo in veselo privlačnostjo. Tudi če gre za preprosto zasnovo sončnice, bo še vedno videti čudovito.

2. Malo narisano

Vse sončnične tetovaže niso videti enake. Ta poseben slog tetovaže sončnice je videti, kot da ga je nekdo narisal s čopičem za akvarel in na vrhu kapljal rumene lise!

3. Van Goghova sončnična tetovaža

Če ste videli Van Goghovo umetnino, bi bili seznanjeni s tem dizajnom tetovaže sončnice. Ker je povezana z umetniškim delom, je ta ideja tetovaže primerna tako za moške kot za ženske.

4. Sončnica na rami

Lepota sončničnih tetovaž je v tem, da so vedno preproste in vam jih ni treba zapletati, da bodo videti lepe. Tako se pojavi cvet!

5. Sončnična tetovaža na rokah

Barve tetovaže sončnice pomirjajo – ni preveč svetla in niti pretemna. Udobno sedi na hrbtu na rokah osebe s prijetnim, toplim barvnim tonom.

6. Tetovaža na rebrcu

Sončnične tetovaže so pogosto natisnjene skupaj z listi in brsti. Nežna oranžna barva in temno zelena barva listov se dobro mešata.

7. Sončnična cvetoča tetovaža na rokah

Običajno so sončnične tetovaže prikazane kot popolnoma razcvetele, ko so v najlepšem stanju. Ta realistična tetovaža sončnice celo natančno prikazuje njeno središče!

8. Sončnična tetovaža s pol rokavi

Sončnični tetovaži ni treba ves čas zavzemati osrednjega mesta, da bi bila smiselna. Prav tako je lahko upodobljen med drugimi manjšimi modeli tetovaž, tako kot v tem delu tetovaže s pol rokavi.

9. Sončnična tetovaža za moške

Kaj smo pravkar povedali o sončničnih tetovažah, ki niso samo za ženske? Ta človek tukaj ima svetlo, cvetočo sončnico, natisnjeno na rami, in ne more biti videti popolnejše!

10. Mala modra ptica s tetovažo sončnice

Sončnične tetovaže je mogoče upodobiti tudi skupaj z živalmi. Običajno so tudi živali, upodobljene s temi svetlimi cvetovi, brezskrbne in svetlo obarvane, na primer ta modra ptica.

Kaj nam tetovaža s sončnico pove o vas

Takole lahko o svojem lastniku pove sončnična tatica:

 1. Ste zabavni in pustolovski
 2. Imate zelo pozitiven pogled
 3. Ste zelo ustvarjalni in nekonvencionalni
 4. Obožujete sonce in cvetje
 5. Preprosto živite svoje življenje, kakršno je
 6. Obožujete mandale in sveto geometrijo.

11. Drugačno oblikovanje tetovaže sončnice

Ta sončnična tetovaža je celo nekoliko podobna nekaterim umetniškim delom, ki jih boste našli v umetniški galeriji! Groba oblika je tam in veste, da je sončnica, čeprav ni realna.

12. Črno -bela sončnična tetovaža

Želite sončnično tetovažo, vendar ne želite, da bi bila tetovaža preveč mehka? Dajte svoji tetovaži kanček barv, tako da dodate nekaj rumenih pik na zadnji strani črno -bele tetovaže s sončničnimi rokami!

13. Sončnice & Praproti podobne rastline

Če želite svojo tetovažo sončnice prikazati z drugimi rastlinami, poskusite z drugimi temno obarvanimi rastlinami, ki nimajo cvetov. Ko te rastline dodate na sliko, bodo sončnice še vedno videti svetle in sijoče ter bodo ostale privlačna točka.

14. Sončnica v 3 barvah

Ta tetovaža je večinoma črno -bela z le nekaj rumenimi pikami. Prav tako je bolj umetniško kot realno, s preprostimi črtami, ki krasijo to tetovažo.

15. Leteči sončnični lističi

S to tetovažo je povezan grenko -sladek občutek, kajne? Zdi se, da cvetni listi odplavajo v vetru, kar pomeni obliko slovesa.

16. Sončnica v lobanji

Težko je verjeti, ampak ja, sončnične tetovaže se lahko še vedno zdijo morbidne! Ta tukaj prikazuje sončnico, ki pobija skozi lobanjo, za katero lahko varno domnevamo, da je ženska. To rečemo samo zato, ker imajo lobanjski lasje vezane v pecivo.

17. Svetlo & Sončna skicirana sončnica

Tudi če sončnična tetovaža ni zelo podrobna, lahko še vedno vidite svetlo osebnost te čudovite rože! To je lahko ena bolj edinstvenih tetovaž sončničnih rokavov, ki si jo lahko natisnete sami.

18. Oblikovanje tetovaže sončnice s kompasom

Kompasi nam pomagajo najti pot. Ko so sončnične tetovaže natisnjene s temi kompasi, kaže občutek smeri in iskanja namena.

19. Oblikovanje tetovaže sončnice na roki

Zato je pri tetovažah pomembna izbira barve! Medtem ko je sončnica svetlo rumena, rožnati brsti pridobivajo vso pozornost zaradi svoje zelo kontrastne barve!

20. Ideja za majhne tetovaže sončnic

To je lahko ena najdražjih idej za tetoviranje sončnic, ki smo jih videli! Sončnice manjše velikosti so v celoti obarvane, v nasprotju s črno -belim obrisom tetovaže slona.

21. Cvetlični aranžma

Če niste prepričani, ali je pomen sončničnega tetovaža primeren za vašo osebnost, ga lahko zmešate z drugimi cvetličnimi tetovažami. Ta kot primer predstavlja izbor cvetja v enem samem kosu tetovaže.

22. Tetovaža z mačjimi in sončničnimi rokavi

Kdor koli že je ta oseba, vse pohvale! Uspelo jim je ustvariti epsko tetovažo mačk in sončničnih rokavov! Resnično imamo radi, da so hišni ljubljenčki upodobljeni s cvetličnimi vzorci tetovaže.

23. Maček & Ideja o sončničnih tetovažah

Če se želite pokloniti svoji mački s tetovažo, bi lahko bila prav ta. Ta oblika sončničnih tetovaž je zaradi barvne izbire in stilov črnila videti izjemno občutljiva.

24. Line Art za oblikovanje tetovaž sončnic

Se želite vrniti k osnovam? Ni preprostejših načinov od tega – samo ustvarite svojo tetovažo sončnic s preprostimi črtami in pikami!

25. Subtilno oblikovanje tetovaže s sončničnimi rokavi

Sončnico lahko celo skrijete v tetovažo rokavov! Ta se skriva tik za luno in motivi zvezd. To je zagotovo ena edinstvena ideja tetovaže sončnice, na katero nismo pomislili.

26. Dotwork tetovaže sončnic

Oblikovanje sončničnih tetovaž je tukaj pametno povezano s trikotnim geometrijskim vzorcem in navdušeni smo! Pikica na sredini rože je tako zapletena, da skoraj izgleda tudi 3D.

Pomen sončnične tetovaže

Ta svetlo rumena roža ves dan spremlja sonce in ima veliko oboževalcev. Ta cvet je simbol življenja in veselja, ki prenaša osebni simbolni pomen. Druga neverjetna stvar je, da ima sončnica poseben vzorec cvetnih listov, ki spominja na a Mandala.

27. Velika tetovaža sončničnih ramen

Živi veliko z eno samo veliko tetovažo sončničnih ramen, kot je ta! Bluze brez ramen bodo zagotovo videti dobro, če imate tako lepa roža, ki krasi vaša ramena.

28. Sončnice & Ideja za tetovaže s kristali

Ali niso sončnice samo dragocene? Kaj pa njihovi modeli tetovaž? Če imate zelo radi sončnične tetovaže, si lahko omislite tetovažo s sončničnimi rokavi, kot je ta!

29. Kot skicirana tetovaža sončničnih rokavov

Zaradi grobih črt tik okrog sončničnega tetovaža izgleda bolj kot skica, kot je v resnici. Enako smer dajejo tudi akvarelne kapljice v ozadju.

30. Lepa črno -bela sončnična tetovaža

Nekateri najboljši modeli tetovaž so natisnjeni, tako kot so narisani z običajnim peresom. Ta neverjetna sončnična tetovaža ni izjema!

31. Ramenska tetovaža sončnice s citatom

Ustvarjalni pridih lahko dodate tako, da cvetu dodate svoj dotik, kot so črke, uokvirjanje podrobnosti itd. Ta del tetovaže na rami ima besedilo iz pesmi iz otroštva!

32. Sončnična tetovaža z zvijanjem lobanje

Če želite narediti skico še bolj edinstveno, poskusite eksperimentirati z rožico rože, dodajte oko za osvetljevanje, ključno luknjo ali kateri koli drug simbol – tudi to lobanjo!

33. Oblikovanje tetovaž s cvetličnimi in sončničnimi rokavi

Sončnice se lahko zelo dobro zlijejo z drugimi cvetličnimi vzorci v tetovaži rokavov. Ta preprosta črno -bela tetovaža je odličen primer!

Zgodovina simbolov sončnic

Morda se sliši nekoliko očitno, vendar so bili sončnični simboli povezani s čaščenjem sonca. Sončnična tetovaža nekakšno oddaja vibracijo, ki pravi: “Ne glede na to, kaj se zgodi, bom stal visoko in sledil luči.” Sliši se izredno fascinantno, saj sončnice sledijo soncu, ljudje pa svojemu sistemu prepričanj. Ali ste vedeli, da semena sončnice sledijo pravilom svete geometrije?

Simbol sončnice ima tudi drug pomen.

 1. V grški mitologiji je sončnica simbol Clytie, vodne nimfe, ki se je spremenila v sončnico, ko je žalovala zaradi izgube svoje ljubezni, Apolona. Simbolika sončnice je, da njena smer, obrnjena proti soncu, pomeni Clytiejevo upanje, da se bo Apolonov ognjeni voz vrnil.
 2. V kitajski kulturi sončnica simbolizira srečo in dolgo uspešno življenje. Verjame se tudi, da prinaša srečo.

  V krščanski kulturi je ta cvet simbol Božje ljubezni in neomajne vere, ki vodi dušo do njihove duhovne odkupne daritve.

 3. V indijanski kulturi je sončnica del poznega poletnega festivala, ki uteleša žetev, bogastvo in oskrbo. Menijo, da ima vitalno energijo, ki daje plodnost.
 4. V indijski kulturi je sončnica povezana s čakro sončnega pleksusa ali Manipuro. Ta čakra upravlja intelekt, samozavedanje in zaznavanje ter duhovno razsvetljenje.

34. Tetovaža s sončničnimi rokavi z mešanico drugih predmetov

To je precej zapletena tetovaža, kajne? V njem je več različnih elementov in barv. Kljub temu je to še vedno čudovit dizajn tetovaže sončnic, ki bi ga radi imeli.

35. Sončnična tetovaža, slog mandale

V redu, morda ne ravno v vzorcu mandale, vendar morate priznati, da je videti precej podobno!

36. Enostavno oblikovanje tetovaže sončnic na hrbtu

Včasih so najpreprostejše ideje najboljše. Ta hrbtna tetovaža sončnice je odličen primer! Preprosto in preprosto je z le veliko sončnico na sredini.

37. Cvetlični izbor s sončničnimi tetovažami

Poleg velikega sončničnega dizajna je v ospredju še vzorec, podoben mandali, nekaj belih marjetic in drugih rož.

38. Cvetlični & Sončnična preprosta tetovaža z rokavi

Ta oblika tetovaže s sončničnimi rokavi izgleda, kot da je bila natisnjena na roke te osebe – tako čista in urejena je! Tudi če so barve bolj živahne, celotna zasnova tetovaže še vedno izgleda super.

39. Na komolcu

Ta sončnična tetovaža, ki jo navdihuje mandala, nikakor ni enostaven za črnilo. Konec koncev je tetoviran na zadnji strani človekove roke. Katere so nekatere od tetovaž, ki jih boste natisnili na komolcu?

Najboljša mesta za tetoviranje sončnic

Tako krasen cvet si zasluži ogled, zato ga je najbolje uporabiti kot element v tetovaži rokavov, spodnji ali nadlakti, prsni koš ali ramo. Prepričajte se, da izbrano področje kože nima zavihkov ali upogibnih površin, tako da nič ne izkrivlja zasnove.

40. Zaprti v Luni

V tej tetovaži je določen občutek kontrasta in ironije. Sončnica je svetla roža, vendar jo vsebuje element noči – luna. Kakšen edinstven videz!

41. Sončnična vrtna tetovaža na zapestju

Zakaj bi tetovirali eno samo sončnico, ko lahko natisnete toliko več na tistem, kar izgleda kot poln vrt? Ta majhna sončnična tetovaža izgleda popolnoma čudovito, se vam ne zdi?

42. Več sončnic na rokah

Je kdaj dovolj sončnic? Ne, ni! Ta ročna sončnična tetovaža se lepo prilega rokam in ustvarja edinstveno tetovažo z rokavi.

43. Osamljena sončnica

V tej tetovaži je nekaj akvarela – v ozadju. V tej tetovaži sploh ni črtne umetnosti – to je samo čista barva in brez obrisov!

44. Ideja za nežno tetovažo sončnic

Oblikovanje moških tetovaž sončničnih sončnic je mogoče vključiti v eno samo rožo – ni treba komplicirati! Ta edinstvena sončnična tetovaža z zelenim ozadjem bo dobra.

45. vzdolž krivulje telesa

Kot zelo univerzalno sliko lahko nekaj sončnic vključite v večjo sliko in dodate prepis, nekaj besed ali uporabite posebne črke. Lepo izgleda tudi kot stranski del tetovaže z okroglimi cvetovi, ki tečejo na ženske obline.

46. ​​Ideje za tetovaže sončnic za ženske

Poglejte, kako elegantno tetovaže sončnice obdajajo območje, ki teče od bokov do vrha stegen! Tudi zapletenega oblikovanja ni – videti je le nekoliko bolj podrobno, a to je to!

46. ​​Oblikovanje tetovaže sončnice na želodcu

Čeprav je to nenavadno področje za nanašanje tetovaže, se zdi, da je ta sorazmerno majhna sončnična tetovaža še vedno normalna. Ni slaba ideja!

47. Realistična tetovaža sončnice

Ta sončnica je videti, kot da samo poskuša videti veselo za svoje opazovalce, medtem ko steblo in listi počasi odmirajo. Precej žalosten dizajn tetovaže, kajne?

48. Pol in pol sončnične tetovaže na hrbtu

To je ena osupljiva slika tetovaže sončnice! Ta tetovaža razdeli sončnico na dve polovici in jih črni čez črto po hrbtu. Zdaj je na ramenih in spodnji polovici hrbta prostora za več tetovaž!

49. Mala tetovaža sončnic na vratu

Še vedno si lahko tetovirate na omejenem prostoru, na primer tik pod vratom. Ta majhen dizajn tetovaže sončnic dokazuje našo trditev! Če so vaši lasje dovolj dolgi, lahko celo skrijete to tetovažo, kadar koli želite.

50. Sončnična tetovaža, akvarelni slog

Tetovaže izgledajo čudovito, če so natisnjene brez obrisov. To še bolj velja za sončnične tetovaže s svetlimi barvami, kot je ta. Bi radi imeli takšno tetovažo na rokah?

51. Majhen segment vaših nog

Ste kdaj razmišljali o tem, da bi si tetovirali ta del telesa? Slišali smo, da je to eno bolj bolečih področij! No, če pozabimo, je to zagotovo čudovita tetovaža, ki krasi območje telet.

52. Mati s sončnicami

Ko gre za tetovaže, se lahko odločite za majhen dizajn, preprosto skico ali katero koli drugo tetovažo. Najpomembnejši del pri črnjenju tetovaže je zagotoviti, da imajo te tetovaže poseben pomen zase.

53. Enojna tetovaža sončničnih rok

Lahko celo dobite podobno tetovažo sončnice na rami! Ker je cvet bistveno večji od pecljev, se lahko sončnica zagotovo dobro obarva na različnih delih telesa.

54. Sončnična tetovaža z belo barvo

Razmeroma redko je, da ljudje črnijo belo barvo v svojih tetovažah. Tako bodo sončnične tetovaže, kot je ta, videti edinstvene. Idealno za ljudi, ki si želijo nekaj drugačnega!

55. Sončnica na nogi

Ponavadi je zelo boleče črniti karkoli na stopalu, ker je koža zelo tanka in boleči živci so neposredno pod njo. Ali boste lahko naredili bolečino pri izdelavi te tetovaže?

56. Sončnična tetovaža za svetel, sončen dan

Večina sončničnih tetovaž ima dolgočasno barvo – nekaj, kar ne bo preveč izstopalo. Ta je drugačen – uporablja zelo svetle barve! Za katerega se boste odločili, za nekaj svetlega ali dolgočasnega?

57. Cvetoča sončnica na bokih

Če na bokih narišete sončnično tetovažo, lahko naredite majhen dizajn tetovaže sončnice! Je dovolj majhen, da ne pritegne preveč pozornosti, a vseeno dovolj, da je viden.

58. Samo cvet

Govorite o tem, da si naredite samo najpreprostejšo tetovažo! Če želite preprosto in hitro idejo o sončničnih tetovažah, pojdite samo s cvetjem in nič drugega.

59. Minimalistična tetovaža sončnice

To je še ena odlična ideja za tetovažo sončničnih ramen. Omogoča preproste stvari – samo obrise in nekaj senčenja.

60. Sončnična tetovaža za ženske

Povečajte svojo ženskost s čudovitim dizajnom sončničnih tetovaž, kot je ta!

61. Občutljivo & Majhna tetovaža sončnic

Način, kako je ta tetovaža obarvana, daje tej tetovaži zelo ženstveno in lepo vibracijo, in mi jo imamo radi!

62. Ideja za tetovaže majhnih sončnic

To je verjetno že najboljši način, da lahko kot otroci rišemo sončnice. Ali ste lahko narisali takšne sončnice??

63. Občutljivi modeli tetovaže sončnice

Sončnične tetovaže, kot je ta, se vsekakor zdijo bolj na mestu, ko se nanesejo na samico kot na samca.

64. Žensko oblikovanje sončničnih tetovaž

Ob pogledu na to tetovažo se mi že zdaj zdi, da bi si želela dobiti podobno! Ali so vam všeč te tetovaže sončnic??

65. Ideja za tetoviranje s sončničnimi rokavi

V to tetovažo rokavov so vključeni tudi drugi motivi in ​​modeli, vendar je sončnica še vedno osrednja tema.

66. Črno -bela sončnična tetovaža na nogah

Sončnice so lahko odličen motiv tetovaže, ki pokriva različne dele telesa. Lahko ga zasenčite kjer koli želite, zato izberite svoje najljubše mesto!

Umetniški slogi

Večina kupcev želi poudariti drzne barve sončnic, zato je večina sončničnih tetovaž barvnega realizma, 3D, akvarela, ameriške tradicionalne ali neotradicionalne. Če pa želite poudariti simbolni pomen in podlogo namesto barv, si oglejte modele keltske sončnice, dotwork, geometrijske sloge itd. Druga priljubljena tema je slog tatoo sončnična Mandala. Kot vidite, so možnosti neskončne, zato skupaj s svojim umetnikom ustvarite poseben kos in ne pozabite nam poslati fotografije svojega tat.

67. Realistične barve

Nekateri bolj priljubljeni slogi vključujejo barvni sončnični videz. Tudi cvetni listi izgledajo realno!

68. Ramenska tetovaža sončnic z lobanjami

To je lahko eden od ustvarjalnih upodobitev pomena sončnične tetovaže. To ni običajna srečna tetovaža, vendar še vedno izgleda elegantno.

69. Črno -bela lobanja & Sončnična tetovaža

Ta posebna oblika lahko dobro deluje kot tetovaža sončničnih rokavov ali tetovaža sončničnih ramen. Ne glede na lokacijo morate priznati, da je to dobra črno -bela tetovaža!

70. Mešanica barv

Ta tetovaža izgleda edinstveno, ker meša modre sončnične vzorce in barvno, realistično. Obstaja celo lep mali metulj, s katerim ga lahko dopolnite.

71. Barvna tetovaža s sončničnimi rokavi

Rože v tej tetovaži rokavov so videti zelo realistične in podrobne. Fotorealistične tetovaže z rokavi so vedno priljubljena izbira!

72. Ni popolnoma obarvano

Nekatera najboljša dela za tetoviranje izgledajo kot nepopolna, tako kot ta kos! Morate priznati, da v nedokončanih tetovažah, kot je ta, obstaja določen čar.

73. Sončnična tetovaža v bližini skrinje

Tetovažo sončnice imejte pri srcu s tetovažo blizu svojega srca. Barvno ali črno -belo, izbira je popolnoma vaša!

74. Črno -bela ramenska sončnična tetovaža

Ker je sončnica cvet velike velikosti, se lahko ena sama tetovaža lepo prilega vašemu ramenu in pokriva veliko prostora.

75. Tetovaža na vrhu stegen

Če želite nekoliko bolj podrobno tetovažo, svojo sončnično tetovažo povežite z drugim okrasnim okvirjem.

76. 3 Sončnice na lopaticah

Včasih so sončnične tetovaže skrbno natisnjene na lopaticah – le majhen kotiček hrbta. Ta mali kotiček, napolnjen s sončničnimi tetovažami, je videti popoln!

77. Abstraktna sončnična tetovaža

Je to sončnica? Je to tulipan? Ne bomo vedeli, saj je videti zelo abstraktno. Kljub temu je še vedno vrsta umetniške sončnične tetovaže, na katero se lahko odpravite.

78. Med sončnicami & Lovilci sanj

Metulj v tej tetovaži leti med svetlo obarvanimi sončnicami in velikim lovilcem sanj, okrašenim z modrimi kroglicami. Ali išče svojo srečo?

79. Umetniško delo tetovaže sončnice na rami

Ta tetovaža izgleda kot umetnik, ki je naslikal sončnice na rame osebe – izgleda popolnoma osupljivo!

80. Samo delno obarvano

Sončnična tetovaža na roki te osebe je le delno obarvana. Natančneje, obarvan je le tam, kjer se sončnica nahaja v trikotniku. To je dober kontrast, kajne?

81. Majhna tetovaža sončnic na hrbtu

Naj bo vaš hrbet veliko bolj okrašen s preprosto tetovažo sončnice. To ni zapleteno oblikovanje tetovaže in vam ne bo treba preveč razmišljati o želenih modelih!

82. Dekorativno oblikovanje z inspiracijo Sončnična tetovaža

Torej to ni ravno sončnična tetovaža, vendar je oblikovanje tega kosa videti, kot da ga navdihujejo razpršeni cvetni listi sončnic. Tudi to izgleda super!

84. Osredotočite se na sredino

Ta zasnova sončničnih tetovaž na ramenih se osredotoča le na sredino sončnice in ne na cvetne liste. Medtem ko so preostali deli te tetovaže neobarvani, je srednji del rože popolnoma obarvan!

85. Volk s sončnicami

Vsekakor je redkokdaj videti svetlo, tako veselo, kot so sončnice upodobljene skupaj z volkom. Zdi se, da sta ti dve živi bitji na popolnoma nasprotnih koncih spektra, a če sta skupaj, tetovaža še vedno izgleda osupljivo.

86. Sončnična tetovaža v slogu Mandala

Mandala sončnične tetovaže so priljubljene pri ženskah in tako kot zgoraj prikazano tetovažo lahko običajno vidite te modele sončničnih tetovaž na hrbtu rok. Seveda je lahko tudi na drugih področjih.

87. Na malem hrbtu

Majhne sončnične tetovaže so primerne za nanašanje na podobno majhnih površinah, na primer na hrbtu. To majhno območje tik okoli bokov je tudi priljubljeno mesto za tetoviranje žensk.

88. Mandala Sončnična tetovaža na hrbtu

Kdo je rekel, da morajo biti tetovaže mandale samo s tem dizajnom? Ta slog tetovaže lahko združite tudi s portretom ali drugimi motivi tetovaže!

89. Oblikovanje majhnih sončničnih tetovaž na petah

Tu je majhna ideja za tetoviranje sončnic za vas! Črnite ga na območju pete, blizu dna. Na ta način, ko hodite naokoli, je videti, kot da vam je sončnica vzklila iz trave na noge.

90. Ideja za tetovaže sončnic v akvarelu

Ste kdaj pomislili, da bi svoje akvarelne sončnične tetovaže seznanili s citatom, ki vam je všeč? To je eden od vzorcev, ki jih lahko upoštevate, če nimate drugih idej za tetoviranje sončnic.

91. Sončnica v žarnici

Sončnice so svetle – smiselno je le na umetniški način zamenjati nitke v žarnici! Lahko sveti skupaj z lučmi v vaši hiši.

92. Oblikovanje tetovaže Mandala s sončničnimi rokavi

V redu, zavedamo se, da je to tetovaža na področju telet in ne na rokah. Ampak to je vsekakor dober dizajn tetovaže z rokavi, ki ga lahko upoštevate pri vzorcih mandale, ki jih navdihujejo sončnice, zakaj ga torej ne bi narisali s črnilom?

93. Več mandalov & Sončnice

Ta oseba si je celo vzela za glavo, da je nad tetovažo mandale, ki jo je navdihnila sončnica, natisnila ptico. Drugič, dotwork v tetovaži mandale je popolnoma neverjeten.

94. Sončnična tetovaža v sivinah

To ni ravno črno -belo. Bolj se nagiba k sivinemu vzorcu, ki je videti tudi neverjetno! Majhne pikčaste podrobnosti na zadnji strani so občutljivi in ​​lepi dodatki sončnici spredaj.

95. Mandala, navdihnjena s sončnico, s središčem snežink

Na nek način so venčni listi sončnic podobni tistim, ki jih vidimo v snežinkah. Ta dva motiva sta lahko tako neverjetno ujemajoča se kombinacija.

96. Dve veliki sončnici

Si želite poenostavljenega oblikovanja? Odločite se za kaj takega! Ta sončnična tetovaža na teletih komaj potrebuje misli. Dodajte dve sončnici, modro ozadje in že ste pripravljeni!

97. Enostavno oblikovanje tetovaže na rokah

Ne želite preveč zakomplicirati, pa vseeno želite tetovažo? Odločite se za tako preprosto! Zagotovo lahko s temi svetlo obarvanimi tetovažami pritegnete nekaj pozornosti, zato ni skrbi, da ne bo dovolj vidna.

Fantje in dekleta

Fantje lahko nosijo tudi sončnične tetovaže! Pravzaprav je cvetlična tema prav tako priljubljena v moških tetovažah. Fantje imajo radi geometrijski slog, smeti polka in drzne linije, pa tudi večje in drznejše modele. Prav tako radi uporabljajo sončnice kot okras ali del nekega večjega dizajna. Sončnična slika bi izgledala neverjetno kot tetovaža rokavov na temnejšem ozadju.

Dekleta obožujejo fotorealistično cvetje, pa tudi akvarel, vitraž, geometrijske sloge itd. Lahko se odločite tudi za manjši dizajn ali pa ga postavite na zasebni del telesa stran od pogleda javnosti.

98. Ideja za oblikovanje tetovaže sončnic za ženske

sončnična-tetovaža-glava

Ženske se lahko počutijo bolj samozavestne ali okrepljene že s takšno tetovažo. Z lahkoto ga skrijejo – skoraj vedno in izberejo, komu želijo prikazati tudi tetovaže. Preprosto lepa!

Znani ljudje s sončničnimi tetovažami

Najbolj znan primer tetovaže sončnic slavnih osebnosti je Paris Jackson z dizajnom tik pod komolcem. To je drzna pisana sončnična tetovaža z debelimi črtami.

Druga oboževalka sončnic je pevka heavy metala Krysta Cameron, nekdanja vodilna vokalistka skupine Iwrestledabearonce. Ima velik kos prsnega koša, okrašen s sončnicami na obeh straneh s krilatim srcem v sredini in nebom ter zapiski na ozadju.

Krysta-Cameron-tattoo-sončnica

Eva Marcille, finalistka tretje sezone ameriškega naslednjega top modela, ima na levem zapestju pisano tetovažo sončnice. Mimogrede, krepko svetlo rumena barva odlično deluje s temnejšim odtenkom kože, kar je še en dokaz, da si lahko vsak potegne barvno tetovažo.

Obstaja več kot en pomen sončničnega tetovaža, zato se lahko vsak, ki si ga lahko razlaga po svojih edinstvenih definicijah, loti s pisanjem lastnih modelov sončničnih tetovaž! Upamo, da vas je ta seznam sončničnih tetovaž nekoliko navdihnil, čeprav le z eno ali dvema slikama. Obstaja veliko več načinov, kako lahko svoje sončnične tetovaže natisnete na roke, prsni koš, hrbet ali kjer koli drugje. Na naši spletni strani poiščite tudi druge inspiracije za tetovaže!