150 najboljših realističnih tetovaž in modelov rok

Ročna tetovaža je nenavaden način okrasitve telesa. To je zelo vidno območje, zato morate dvakrat premisliti, če si želite narediti takšno tetovažo. Poglejmo nekaj posebnih značilnosti tetovaž na rokah, ki vam bodo pomagale pri tako težki odločitvi.

ročne tetovaže

Ročna tetovaža: plusi in minusi

Roka je resnično edinstven kraj za tetoviranje: če jo želite pripraviti, da boste pozneje dobili veliko pozornosti. Ta tetovaža bo pokazala, da ste pogumna in zanimiva oseba. Poleg tega ima še nekaj drugih prednosti:

 1. Ročna tetovaža se ne deformira veliko. Tudi ko se stara, ohranja svojo barvo in velikost skoraj enako kot takrat, ko je bil nov. 

  ročne tetovaže

  ročne tetovaže

  ročne tetovaže

 2. Ta slika izgleda res lepo in lahko poudari lepoto vaše roke, na primer dolge prste. 

 3. Kot smo že povedali, je to res nenavaden in edinstven kraj za tetoviranje. Če ste utrujeni od tetovaž kolka ali podlakti, potem naj bi bila to vaša izbira! 

Tu pa niso samo plusi. Ugotoviti moramo, katere minuse lahko ugotovimo pri tetoviranju na roki:

 1. To je zelo vidno mesto, ki ga je skoraj nemogoče skriti. Če delate na področju, kjer ljudje ne smejo nositi prostega oblačila, potem to ni vaša varianta. 

 2. Ročne tetovaže izgledajo kul, če ste mladi. Ko si star, lahko izgubi privlačnost. 

  ročne tetovaže

 3. Zelo težko je izbrati resnično opremljeno skico. Bistvo je, da nimate veliko prostora za uresničitev svojih zamisli.

  Poglejte in primerjajte vse pluse in minuse, ki se vam zdijo smiselni. Če dvomite o čem, potem je bolje, da si ne naredite tetovaže z roko, ker mora biti takšna odločitev pravilna. 

  ročne tetovaže

Odkrijmo stopnjo bolečine

V redu, če ste se zagotovo odločili za ročno tetoviranje, ste verjetno zmedeni glede možne stopnje bolečine. Tu ni odgovora. Bistvo je, da obstaja veliko dejavnikov, ki močno vplivajo. Oglejmo si jih:

 • Vaš prag bolečine; 
 • Izkušnje vašega tatoo mojstra; 
 • Velikost in oblika tetovaže vaše roke:
 • Debelina vaše kože. 

Enako je s postopkom odstranjevanja tetovaže. Bodite posebno pozorni, da je na splošno bolj boleče odstraniti tetovažo kot jo dobiti. Zato morate biti 100% prepričani v svojo odločitev.

Najboljše ideje za ročne tetovaže za dečke in dekleta

Naslednje fotografije vam lahko služijo kot navdih, če še vedno iščete dobro idejo za ročno tetoviranje. Pozorno preberite pomen vsakega.

Ročne tetovaže: ideje za fante

 1. Tetovaža v plemenskem slogu. Eden najbolj moških stilov tetoviranja. To je odličen način, da razjasnite svojo samozavest in moč. 

 2. Rože. Za človeka netipično, a vseeno kul. Lahko poudari vašo romantično osebnost in vaše resnične občutke, ki se skrivajo v notranjosti. 

 3. Ure. Če želite pokazati svojo posebno filozofijo in modrost, so ure kot ročna tetovaža -vaša popolna izbira. 

 4. Črke. Ena najboljših stvari za tvojo roko. Če govorimo o sestavi, so črke precej majhne, ​​hkrati pa jih lahko veliko vložite. Različni citati, ideje, misli – karkoli želite in želite. 

 5. Živali. Imate svojo duhovno žival? Če je vaš odgovor ne, je pravi čas, da ga najdete. Kakšna žival odraža vašo osebnost dovolj jasno? 

Ročna tetovaža: ideje za dekleta

 1. Živali. To je najboljši način, da pokažete, kako močna je vaša ljubezen do živali in narave. Ne glede na slog tetovaže, ki ga izberete, bo njegov pomen res globok. 

 2. Rože. Lep ženski simbol okrevanja, pomladi in novega življenja. Torej, za tvojim cvetjem se lahko skriva resnično modra filozofija. 

 3. Različni simboli. Če imate radi različne simbole in ne morete izbrati samo enega, zakaj ne bi dobili vseh? To je kul ideja, ki vam bo pomagala, da veliko globokih misli in idej postavite na svojo roko. 

 4. Črke. Različni jeziki in pisave, kul ideje in razmišljanja. To je vse, kar se lahko skrije v črkah na roki. Pravzaprav je to ena najpogostejših idej za ročno tetoviranje ženske. 

 5. Metulj. Najboljši pomen metulja je svoboda. Metulj na roki bo pokazal, da ste premišljena in odprta oseba, ki se lahko zelo modro in premišljeno odloča.  

Pomagajte telesu in koži, da si opomoreta na pravilen način

Verjetno najslabši postopek tetoviranja je njeno okrevanje. Predstavljajte si, najprej poškodujete kožo s posebnim črnilom in iglo, nato pa iščete enostavno okrevanje. Če pa ne pomagate svoji koži in telesu, lahko izgubite ne le kakovost tetovaže, ampak tudi zdravje. Če se želite izogniti takšnim težavam, upoštevajte naslednja priporočila:

 1. Po tetoviranju se ne ukvarjajte s športom in ne hodite v bazen 7-10 dni. 
 2. Bodite previdni pri poškodovani koži! Poskusite se je ne dotikati in je ne opraskajte! ročne tetovaže
 3. Uporabljajte samo mehke in naravne tkanine. Še posebej, če ste alergični. 
 4. Če imate težave s postopkom okrevanja, se pogovorite s svojim tatoo mojstrom in natančno razložite svojo situacijo.

Vaš mojster vam mora dati posebna priporočila, kako pravilno skrbeti za svojo tetovažo. Sledite vsem in zagotovo se boste izognili težavam!

Znane osebnosti s tetovažami na rokah

Nekateri znani ljudje se ne bojijo pokazati svojih tetovaž na rokah! So:

1. Gary Allan. 

2. Rihanna.

3. Zac Efron.