150 romantičnih tetovaž za pare z bogatim osebnim pomenom

Tetovaže za par v današnjem času niso redkost. Ljudje, ki so zaljubljeni drug v drugega in so prepričani, da se bodo v skupni prihodnosti pogosto odločili, da se bodo povezali z nekaj tetovažami, s čimer bodo poudarili nekaj pomembnega in celo svetega v svojih odnosih. Izdelava takšne tetovaže pomeni, da se boste vedno spominjali lastnika podobne tetovaže. Torej, če vas nekatere okoliščine delijo, bodite pripravljeni na to.

Edinstvene tetovaže v paru za najbolj čudovite pare

Ujemajoči se par tetovaže je super za krepitev vezi med dvema posameznikoma, predvsem zato, ker sta po tem, ko sta nanesla trajno črnilo, prisiljena biti še bolj skupaj. Zato morajo pari resno premisliti, preden se lotijo ​​oblikovanja ustreznega para tetovaže, ki bi si narisal na telo. Tukaj je nekaj idej za ujemanje par tetovaž, ki jih lahko razmislite zase in za svojo ljubljeno osebo!

1. Nekaj ​​za oba

Nekatere izmed najboljših par tetovaž se niti ne ujemajo. Lahko je samo tetovaža na hrbtni strani roke, ki jo lahko uporabite kot dodatek za fotografije lastnemu partnerju. Tako kot ta tetovaža pol lobanje tukaj!

par tetovaž

2. Nočna mora pred božičem

Tukaj bi rekli nekaj najlepših ujemajočih se tetovaž za par! Smiselno je le, da sta ta dva lika združena – še toliko bolj, če oba uživata v tem strašljivem majhnem risanem filmu.

3. Ideje za tetovaže v parih za tetovaže z rokavi

Medtem ko tetovaže v tej seriji tetovaž s polnimi rokavi nikakor niso enake, so si barvne sheme podobne in se med seboj dobro ujemajo. Če se ne morete odločiti za oblikovanje, ki vam je všeč, pa o tem, da natisnete nekaj s podobno temo ali barvno paleto?

4. Ujemanje pokritosti tetovaž par

Ta par se veliko osredotoča na napise, besede in črke v svojih tetovažah. Medtem ko gospa nosi polne rokave z več napisi na prsih, ima moški celotno čelno tetovažo s kompleksnimi teksturami in vzorci.

5. Seznanite ga z dodatno opremo

Zdi se, da ima ta par na prstih majhne napise, čeprav to za damo na sliki ni zelo očitno. Super je, da so svoj videz dopolnili tudi z ustreznimi piercingi!

6. Tats za noge do konca

Tetovaže tega para so presenetljivo lepe! Toliko vzorcev in motivov pokriva njihove cele noge – kako je to kaj manj kot super?

7. Edinstvene ideje za tetovaže v paru

Všeč nam je, kako izgleda ta par s telesom, pokritim s tetovažami in piercingi! Moški in ženska imata okoli vratu in rok tetovaže s cvetlično tematiko, kar daje njunim tetovažam občutek harmonije, čeprav tukaj ni nič enakega.

Kdo si naredi par tetovaže?

Ni presenetljivo, da so mladi, zlasti tisti, ki se zaljubijo, zelo impulzivni in čustveni. Tako lahko letijo na krilih ljubezni v trgovini s tetovažami. Je pa to zelo odgovorna odločitev. Odnosi med pari se pogosto hitro in nepričakovano končajo, čeprav se je zdelo večno. V takih primerih se morajo nekatere osebe obrniti na lasersko korekcijo, ki je draga in boleča. Zato, preden naredite nekaj tetovaž, dobro premislite in pretehtajte vse prednosti in slabosti.

8. Gor, gor gremo!

Mislim, da se večina od nas spomni srhljivega prizora v filmu Up, ko so stari babci izgubili ženo. Seveda se lahko ujemata z nekaj tetovažami, morda pa bi bilo bolj praktično, če bi nanesli nekaj s srečnejšim izidom ali zaključkom filma.

9. Ideje za tetovaže geometrijskih parov

V primeru, da imate napačno predstavo, da morajo biti ideje o parih tetovažah zelo podrobne, tukaj je primer, ki vam pokaže, da to pričakovanje sploh ni pravilno! Te ujemajoče se par tetovaže prikazujejo samo luno v različnih fazah – preprosto, a ljubko!

10. Ideje za tetoviranje parov v naravi

Nekaj ​​tetovaž s pticami je lahko tudi čudovita izbira! Ker je za ptice in druge živali v naravi pogosto znano, da so pisane in osupljive v svojih čudovitih barvah, se lahko pari odločijo, da bodo svoje tetovaže za par z naravno barvo natisnili v svoje najljubše sloge.

Pomen parnih tetovaž

Nekaj ​​tetovaž se zelo razlikujeta in deli telesa, vendar obstaja nekaj priljubljenih slik, ki jih pari izberejo za svoje tetovaže. Vsekakor imajo vsi za ljubljenega fanta in deklico velik pomen, kar je očitno ali pač ne. Torej, analizirajmo nekaj najbolj priljubljenih tetovaž za par.

11. Ujemanje tetovaž par na hrbtu

Te ideje za tetovaže par so čudovita izbira za pare, ki želijo ohraniti preproste, a hkrati lepe stvari. Vsaka tetovaža teh likov ima vrvico, ki bo v kombinaciji skupaj oblikovala obliko srca.

12. Drevesa & Ideje za tetoviranje par rož

Nekaj ​​harmoničnega je videti skupaj drevo in nekaj vrtnic. Morda zato, ker ti motivi v naravi harmonično obstajajo, je kombinacija tetovaže dobra tudi za par.

13. Staro in novo

Ena od teh dveh tetovaž je videti novejša od druge in ni videti kot tetovaže fanta. Vendar pa oba posameznika, ki imata pare na istem področju telesa, pomagata tudi na nek način oblikovati občutek vezi!

14. Edinstveno oblikovanje tetovaž v paru

Tu so tetovaže večinoma podobne, razen akvarelnega vzorca v ozadju rože in geometrijskih vzorcev. To je lahko ena najboljših par tetovaž preprosto zaradi dejstva, da so ti posamezniki uspeli imeti podoben dizajn tetovaže, obenem pa ohraniti svojo individualnost.

15. Enake tetovaže za pare

Če vaša tetovaža za par že prikazuje enak dizajn – na primer ljubkega para, vam ni treba oblikovati ustreznega dizajna, ki ga bo dopolnjeval. Imejte dve enaki tetovaži, natisnjeni drug na drugega, in to je dober par za tetoviranje!

16. Gore – ujemanje idej za pare

Ti hribi imajo vabljiv občutek – morda z nekaj pomoči zasenčenih delov hribov. To je preprosta oblika tetovaže – le nekaj drobnih črt in nekaj pik za sence. Vendar pa je preprostost eleganca, ko gre za par idej za tetovaže, in ta koncept je treba ohraniti za več konceptov tetoviranja.

17. Harry Potter tematske ideje za ujemanje par tetovaž

Obrnjena osmica. To je znak neskončnosti. Zato je jasno, da par verjame, da bosta skupaj za vedno. Če iščete tetovaže z neskončnim znakom v Googlu, boste presenečeni, koliko fotografij tetovaž s tem simbolom je na internetu.

18. Klasične ideje za tetoviranje parov Mickey in Minnie

Mickey in Minnie Mouse. Včasih se fantje in dekleta lahko povežejo s temi risanimi bitji. Morda s takšno tetovažo vsem povedo o svoji predanosti drug drugemu in hkrati otroško oboževanje ter jasnost in nežnost svojih občutkov.

19. Ujemanje & Komplementarni modeli tetovaž za par

Napisi. Zelo pogosto ljubljena oseba uporablja iste črke, ki so zanje zelo pomembne, na primer “divji”, “lev”, “ljubim ga/jo”, “skupaj in za vedno” itd. Včasih so to lahko besede iz določeno pesem ali pesem. Niso vedno enaki, tetovaža ene osebe je lahko začetek, tetovaža druge osebe pa lahko konec fraze.

20. Vprašanje & Odgovor

To je ena bolj edinstvenih par tetovaž, na katere smo naleteli – vsaj zaradi njenega koncepta. Tukaj je tetovaža para predstavljena kot vprašanje z odgovorom, morda nekaj pomembnega za par na sliki.

21. Najboljše tetovaže za par zaradi svoje preprostosti

Ta koncept tetovaže je jasen in neposreden. To je obljuba med dvema posameznikoma, da bosta vedno skupaj, in to večinoma zadošča. Mala rožnata obljuba in srečna deteljica s štirimi lističi sta čudovita motiva, ki dopolnjujeta celoten videz.

22. Pesem

Ste svojega pomembnega drugega spoznali predvsem zaradi pesmi ali literarnega dela? Če ste to storili, tukaj je dober dizajn tetovaže za vas! Lepi in preprosti modeli se dobro ujemajo s pari, ki ne marajo zapletati stvari.

23. Barvite ujemajoče se tetovaže par

Sidro. Pomen tega simbola je bil vedno zvestoba in predanost. To je neke vrste zaključek človekovega iskanja, v tem primeru iskanja ljubezni. Ko to združite z zasnovo kompasa, so pomeni povsem jasni. Všeč nam je, kako je vsak dizajn prikazan tudi v ozadju.

24. Par kosov sestavljanke

Uganke. Ta edinstvena tetovaža pomeni, da je vsak del para en sam del in le skupaj sta popolna in srečna. Enak pomen se prenaša tudi na zasnovo ključa in ključavnice. Morda je pri oblikovanju sestavljanke za ta edinstven par nekaj pomembnega.

25. Lepotica in zver

Srca. Srce je bilo vedno simbol ljubezni, zato je priljubljeno pri parih tetovažah. Srca izgledajo lepo, če so oblikovana skupaj s krili, okraski, pticami in drugimi dodatnimi elementi in so barvna.

26. Kralj & Kraljica, ki se ujema z idejami za tetoviranje par

Kdo se lahko bolje ujema z motivom King tetovaže kot kraljica? Te ujemajoče se tetovaže imajo preprost in osnovni koncept, vendar je tudi tisti, ki je brezčasen in bo v prihodnjih letih še vedno enako priljubljen.

27. Celoten kos skupaj

Včasih so pari izbrali bolj specifične teme za svojo tetovažo in lahko služijo tako kot parna tetovaža kot ena sama popolna slika. V tem kosu je na primer ptice predstavljeno kot letenje okoli češnjevega cvetja na moški roki.

28. Peter Pan & Zvončica

Se vidite, ko se vaša pravljica uresničuje? Kaj pa vaš mali srečen konec vaše zgodbe? No, Peter Pan in Tinker Bell sta dobra ideja za tatoo za tiste, ki radi živijo med pravljicami in zgodbami.

29. Popoln vrtinec & Ujemanje tetovaže par

Ta dva modela nista enaka, vendar se zelo dobro dopolnjujeta. Vrtina se je morda začela na rokah ene osebe, konča pa se na rokah druge osebe. Lahko rečete, da se dopolnjujejo!

30. Ideje za tetovaže ljubkih parov

Ta zasnova tetovaže za par bo verjetno ostala pomembna še nekaj dni in let. Modeli so čudoviti, zgodba pa preprosto ljubka. Kaj vam potem ni všeč pri tej majhni ujemajoči se tetovaži? Liki so celo videti, kot da se držijo za roke!

Deli telesa za par tetovaže

Kot ponavadi so si ljudje za tetovažo izbrali vse možne dele svojega telesa, vendar za nekaj tetovaž prevladuje nekaj krajev. Torej, najpogostejši deli telesa za izdelavo par tetovaž so:

  • zapestja; 

  • prsti; 

  • vrat; 

  • rezilo in prsi; 

  • stopala. 

Vendar pa obstaja veliko področje na vašem telesu za izdelavo par tetovaže, samo uporabite svojo domišljijo.

Slog parnih tetovaž

Par tetovaž je lahko predstavljenih v različnih stilih. Slike, kot so srca, zvezde, ključ in ključavnica, sidro, živali, roboti, krone itd. So praviloma majhne in so upodobljene v črno-beli ali grafiki, vendar se na enak način uporabljajo v barve v slogu risank, stare šole, realizma in celo trash-polka.

Če je skica tetovaže para velika, se poveča tudi paleta stilov.

Obrazi živali, ptic, lobanj, lune in sonca, cvetlične kompozicije, krila, risana bitja so oblikovani v realizmu, neotradicionalnem, starošolskem, linijskem delu, okrasnem itd..

Tetovaže par znanih oseb

Katy Perry in Russell Brand imata na svojem notranjem bicepsu ujemajoče se sanskrtsko črnilo, kar pomeni “iti s tokom”. Britney Spears in Kevin Federline na zapestjih so dobili ujemajoče se tetovaže modre in roza kocke. Chris Brown in Rihanna imata tetovaže z zvezdnatim vratom. Ed Sheeran in Harry Styles imata podobne tetovaže Pingu. Lady Gaga in Brian Newman imata na notranjih bicepsih nekaj tetovaž trobente.