117 RIP tetovaže za očuvanje sjećanja vašeg voljenog

Otišao, ali voljen. Tako se osjećamo prema svojim voljenima koji su prešli sljedeći život. No, unatoč tome što ih nema u svakodnevnom životu, njihova sjećanja i dalje su važna. Njihova prisutnost možda nije u fizičkom aspektu. Ali u našim srcima oni su uvijek tu, vode nas i štite. Ako želite zadržati njihova sjećanja blizu sebe, tetovaža o njima nije samo slatka i osobna. I to je jedinstveno! Dakle, prikupili smo stotine RIP tetovaža koje možete provjeriti za svoju sljedeću tintu.

U spomen na vaše roditelje, članove obitelji, voljene osobe, prijatelje kojima je istekao rok trajanja, možete ih imati kao svoju tetovažu. Bilo je mnogo ljudi koji već imaju tetovaže koje ih podsjećaju na ljude koji su otišli. I oni koji su za njih čuvali uspomene i ljubav.

Mnogi su dizajni dovoljno veliki. No, ova će vam zbirka biti ultimativni vodič za prvu ili sljedeću tetovažu. Nije važno gdje želite postaviti svoju tetovažu. Neka vam je na rukama, kralježnici, leđima ili bilo gdje drugdje. Dizajn je važan i bit će vaš cijeli život.

Od dizajna križa, cvijeća, sidra, krunice, tetovaža ptica, čamca ili orla, nebo je granica kada je riječ o dizajnu tetovaža RIP. Također ga možete prilagoditi da bude osobniji i jedinstveniji.

Ali ove ideje za tetoviranje nisu samo za ljude koji su poginuli. Također smo prikupili dizajne za one koji su izgubili svoje ljubimce, posebno pse. Naši kućni ljubimci su poput obitelji u kojoj također osjećamo prazninu kad su zauvijek odvojeni od nas. Ako imate psa ili bilo koje druge kućne ljubimce koji su prošli sve, ovaj popis će biti i za vas.

Savjeti, vodiči i značenja

Ali mi vam ne nudimo samo dizajne koji su vam potrebni za sljedeću tetovažu kako biste sačuvali uspomene svojih najmilijih. Također ćemo vam dati neke savjete i vodiče o tetovažama za zdravo putovanje u životu čim vaše tetovaže budu gotove.

Tetoviranje nije privremena obveza. To će biti obveza za cijeli život koju možda nećete morati uzeti zdravo za gotovo. Bilo je nekih slučajeva osipa na tetovažama ili infekcije zbog nepravilne brige o novim tintama. Zbog toga je važno znati kako se tetovaže smiju i ne smiju imati samo radi sigurnosti.

Alergije na tetovaže mogu biti opasne po život, pa to ne biste trebali uzeti zdravo za gotovo nakon tetoviranja. Liječnička pomoć definitivno je potrebna za teške slučajeve, ali stvari bi trebale biti u redu ako slijedite savjete vašeg tetovaža.

Međutim, radi vašeg usmjeravanja i pomoći, dat ćemo vam neke smjernice o stvarima koje trebate znati o tetovažama. Također ćemo navesti neka značenja i simbole ovih RIP tetovaža.

Pogledajte ove nevjerojatne i osobne dizajne RIP tetovaža koje smo prikupili za vas.

RIP križna tetovaža za baku

Bake su uvijek spojleri. Zato je teško nastaviti s našim životima bez njihove prisutnosti. Ovaj dizajn križa bio bi savršena ideja za vašu tetovažu u čast vaše bake.

rip-tetovaže

RIP ruže s inicijalima

Za vašu preminulu voljenu osobu, ruže mogu biti vaš ultimativni dizajn s inicijalima i godinom smrti.

Crvena ruža s imenom, datumom rođenja i godinom smrti

Evo još jednog sjajnog dizajna za vašu voljenu osobu koja je otišla. Šaren je, što je sjajno slaviti njezin život na Zemlji.

RIP pas za kućne ljubimce

Ako ste imali psa kućnog ljubimca koji je također preminuo, možete imati njegovu fotografiju i zamoliti svog umjetnika za tetoviranje da vam ga prilagodi s njegovim imenom.

Anđelova krila

Anđeli definitivno odlaze u nebo. Tako i tvoja baka. Ovo je jedna od najhladnijih RIP tetovaža za muškarce i žene koji žele očuvati sjećanja svojih baka.

Žuta ruža

Žuta ruža simbolizira tople i ljubavne osjećaje prema voljenim osobama. Ovo je još jedan jedinstven dizajn tetovaža za vaše najmilije koji su otišli na bolje mjesto.

Srce s krilima

Datum rođenja i godina smrti vašeg grama mogu dobro pristajati uz ova ljupka krila sa srcem i oreolom u sredini.

Križ s bodljikavom mrljom

Crni, sivi i bijeli križ omotan bodljikavom žicom jedinstven je za tetovažu s imenom preminule osobe, datumom rođenja i godinom smrti.

Ogrlica američke vojske s američkom zastavom

Za veterane i poginule vojnike, koji su se borili za državu i svijet, počastite ih svojim imenima, rođendanom i godinom rođenja. Možete dobiti dizajn američke zastave ili samu ogrlicu ili oboje. To je jedan sjajan način da im date do znanja na nebu da su voljeni i da nikada nisu zaboravljeni.

Anđeoska krila s aureolom

Umjesto samog anđela, možete imati njegova krila s početnim slovom vaše pokojne osobe i užareni oreol iznad njega.

Srce s trnjem

Teško je ne vidjeti jednog od članova svoje obitelji ili prijatelja do kraja života. Zato ih držite sa sobom, isprobajte ovaj elegantan i jedinstven dizajn s imenom osobe. Umjetnik tetovaža sjajno se snašao u udruživanju srca s trnjem i križem na vrhu.

Mama i tata

Teško je izgubiti oba roditelja. Ali to je nešto što ne možete kontrolirati. Međutim, oboje ih možete držati blizu sebe – i na podlakticama s srcem i cvijećem te riječima “mama” i “tata”.

U voljenom sjećanju

Vaš tata koji voli alate i zupčanike bio bi sretan kad bi vidio ovaj dizajn koji ćete dobiti za sljedeću tetovažu.

Crni cvijet s nožem

Nož na crnom cvijetu jedna je od najjedinstvenijih RIP tetovaža na podlaktici u čast i proslavu života vašeg oca.

Cvijet s točkicama

Točkasti rad na ovoj zacrtanoj tetovaži cvijeća izvrstan je s očevom riječju. Ovo je strašno u čast tvog oca.

Šareno srce s krilima i lišćem

U spomen na svoju voljenu osobu, možete imati ovaj šareni dizajn. Listovi su tako lijepi s ocrtanim tvrdim i uzorkovanim krilima.

Zauvijek u mom srcu tetovaža

Ovo je jednostavna, ali slatka i osobna RIP tetovaža na prsima koju možete imati ako tražite minimalni dizajn za svoju sljedeću tetovažu.

Uvijek mi je na umu RIP tetovaža na ramenu

To je prilično velik dizajn, ali vaša voljena osoba vrijedi patnje. Sindikacija vode, ptica, cvijeća i križa s krilima je jednostavno lijepa i nevjerojatna.

Nikada nećeš otići

Zacrtani trag preminule voljene osobe, posebno mališana, slatka je RIP tetovaža za roditelje.

Tetovaža para

Većina parova koji su izgubili bebu ili malu djecu izrađuju dizajn tetovaže s otiskom stopala s imenom djeteta. Može biti teško izgubiti dijete, ali da bi stvari ostale na životu, ovo bi bila savršena RIP tetovaža za parove vani.

Nadgrobni spomenik

Također možete imati ovaj dizajn s imenom preminule voljene osobe.

Nadgrobni spomenik s pticama, mjesecom, zvijezdama i mrtvim drvetom

Ako želite tamniji dizajn, ovaj je veličanstven za imati. Crno -bijele tinte čine ovu ideju elegantnijom i smislenijom.

Zašto vazelin ne mora biti uključen u njegu nakon tetovaže

Uvijek je uzbudljivo dobiti novu tetovažu, pogotovo kada je to za voljenu osobu koja je otišla na nečiju nagradu. Ali morate se sjetiti da je tetoviranje poput ranjavanja sebe – otvorene rane. Dakle, potrebna vam je najveća briga i pažnja za brzo ozdravljenje. Inače će vam biti puno teže.

Ako ne poduzmete odgovarajuću njegu, postoji velika šansa da se vaša tetovaža inficira i pogorša, da će se deformirati. Naravno, ne želite da se to dogodi. Svi ne želimo da se to dogodi, pogotovo kad to želimo. Bilo je slučajeva iritiranih ili zaraženih tetovaža zbog kojih se dizajn brzo deformirao ili izblijedio.

Neka stara uvjerenja ukazuju da vazelin ili vazelin mogu pomoći vašoj tetovaži tijekom njege. Međutim, to nije istina jer može nanijeti još više štete vašoj novoj tetovaži. Nešto što svi pokušavamo izbjeći.

Vazelini izvrsno hvataju vlagu u kožu, što je dobro za one koji imaju izrazito suhu kožu ili tijekom sušne sezone. Međutim, budući da vazelin ili bilo koja druga marka vazelina ima učinke hvatanja vlage na vašoj koži, to ne može pomoći u procesu ozdravljenja.

Na primjer, ako dobijete bilo koju od ovih RIP tetovaža i upotrijebite vazelin za vlaženje tog tetoviranog područja, dobit ćete priliku zadržati vlagu u tetovaži. Zbog toga vaša tetovaža ne može disati. Davanje tetovaži vremena za disanje nakon postupka pomoći će vam da se izliječite s lakoćom.

Izbjegni to

Korištenje vazelina može vas zapravo učiniti sklonijim iritacijama ili infekcijama, osobito ako se koristi na novoj tetovaži. Postoje osipi od tetovaža koji su se također dogodili u nekim slučajevima, a neki su čak i teški, što zahtijeva hitnu medicinsku pomoć.

Zaražene tetovaže pokazat će crvenilo, jak svrbež, otekline, izbočine, osjećaj pečenja i drugo. Iako postoje načini za ublažavanje simptoma poput uzimanja antihistaminika, ipak je bolje biti siguran.

Izbjegavajte korištenje vazelina ili vazelina, posebno na svježoj tetovaži kako bi zacijelila brže i sigurnije. Možete ga koristiti nakon što vaša tetovaža potpuno zacijeli, ali treba je nanositi samo oko tetoviranog područja.

Za više ideja o RIP tetovažama pogledajte ove inspiracije u nastavku.

Cvijeće i srce za mamine tetovaže na ruci i grudima

Majke znaju najbolje i zato zaslužuju cvijeće. Nacrtajte ovakav dizajn na svoju ruku s riječju “mama” ili “majka” u njezinu čast.

Tetovaža cvijeća i ptica za tatu

Cvijeće simbolizira puno velikih osobina i osobina osobe, dok se ptice obično koriste kao znak slobode. Za svog tatu, odajte mu čast kroz ovu šarenu i živahnu tetovažu.

Portretna tetovaža

Portret vašeg oca bio bi ekstra sladak za dizajn tetovaža koji možete staviti bilo gdje na tijelu.

Znak ručne molitve s krunicom

Ovo je jedna od najpopularnijih RIP tetovaža za muškarce i žene. Jednostavno je, ali vrlo smisleno.

Rad na točkicama, obrisi i zasjenjivanje

Kuća na ulici i vjetrenjača bila bi jedinstvena ideja za tetoviranje u spomen na život vaše voljene osobe koja je preminula. Točkarski rad na ovom je nevjerojatan s obrisima i sjenčanjem koji su postali bolji s korištenjem crne tinte.

Plavo sidro

Sidro možete obojati sa svime što vam se sviđa s uvijanjem dodavanjem ružičaste ili crvene vrpce sa srcem u sredini.

Obrisano srce s datuljama

To je jednostavan dizajn koji je učinio elegantnim s jedinstvenim obrisom s crvenom tintom u sredini i godinom rođenja vaše voljene osobe te godinom smrti.

Rimske brojke

Umjesto da rođendan stavljate pomoću rimskih brojeva, umjesto toga možete ispisati godinu smrti.

Crvena papiga

Poslovica kaže da ljudi postaju papagaji kad smo mrtvi. Ovo je savršena konotacija RIP tetovaže koju možda želite dobiti.

Različite vrste cvijeća i ptica

Ptice koriste cvijeće za sisanje nektara. Tako smrt označava da duša postaje slobodan zagrobni život.

Šarena vrana

Vrana se često naziva lošim predznakom i smrću. Iako to ne mora značiti cijelo vrijeme, ovo bi bila izvrsna ideja za tetoviranje voljene osobe koja je poginula.

Bodež s imenom

Za preminulu voljenu osobu koja je voljela bodeže, možete imati ovaj elegantni crno -bijeli dizajn s njegovim imenom.

Krunica s imenom

Krunica je vrsta pobožnosti u Rimokatoličkoj crkvi. Ovo bi bio savršen dizajn za bliskog prijatelja ili preminulog člana obitelji koji je volio ili molio krunicu.

Sidro s križem

Križ i sidro zajedno jedna su jaka ideja za dizajn tetovaže s riječima “sidro moje duše”.

Užareni križ s inicijalima

Križ ima mnogo različitih značenja i simbola, uključujući smrt i život. Sjajna će biti smislen dizajn RIP tetovaža za svakoga tko želi počastiti svoje pokojne najmilije.

Previše lijepa za Earth RIP tetovažu

Ljudi kažu da nebu vjerojatno treba lijepi anđeo i da mora imati nekoga sa Zemlje. Ovo je vrlo osoban i simpatičan dizajn tetovaža za one koji žele sačuvati uspomene svojih najmilijih.

Dva krila na ruci

Evo jedne od najboljih uniseks RIP tetovaža koje možete imati sa svojim poginulim ljubavima na inicijale.

Simbol raka sa užarenim krilima

Ako ste jedan od onih koji su izgubili oca zbog raka, nabavite ovaj jedinstveni dizajn sa simbolom raka na užarenim krilima.

Plava krila s inicijalima

Da biste ga učinili šarenijim, možete imati obojena krila s inicijalima vaše voljene osobe.

Vaša su krila bila spremna, ali moje srce nije

Uvijek je teško izgubiti nekoga ko vam je blizak, pogotovo kad je to iznenada. No kako bi vam sjećanja te osobe bila bliska, možete imati ovaj dizajn s letećim pticama i dva velika ocrtana pera. Dodatak fraze čini ovaj dizajn RIP tetovaža nevjerojatnom idejom.

RIP tetovaža za tatu

Veliko pero s četiri male ptice u letu bi bila slatka ideja za tetoviranje vašeg pokojnog tate. Također možete dodati poruku poput ove.

Sidro s konopom

Da biste dizajnu sidra dodali više značenja, dodajte uže oko njega sa šarenim cvijećem i inicijalima vaše voljene osobe.

RIP tetovaža za mamu

Znak ručne molitve s krunicom savršen je dizajn tetovaže za vašu pokojnu mamu s rođendanom i godinom smrti.

Zaista besplatno

Kažu da je smrt sloboda. Dakle, ako želite počastiti prijatelja ili člana obitelji koji je otišao, ovaj kružni list ostavlja dizajn s riječima “doista besplatno” kao simbol slobode.

Križ rukama molitve

Križ s rukama za molitvu i krunicom bio bi prekrasan dizajn tetovaža u čast člana obitelji ili vašeg bliskog prijatelja.

Kaubojska tetovaža

Sombrero, čizme i bič spadaju među prekrasne i najjedinstvenije RIP tetovaže za muškarce i žene. Također možete dodati riječi “u ljubavnom sjećanju” s punim imenom i prezimenom osobe, rođendanom i godinom smrti. Vrlo je detaljno i slatko.

Živahnije i značajnije RIP tetovaže za muškarce i žene

U nastavku imamo još nekoliko ideja za tetoviranje za vašu inspiraciju. Oni se mukotrpno prikupljaju kako bi osigurali vaše zadovoljstvo kada je u pitanju dobivanje RIP tetovaža u čast vaših najmilijih.

Razmišljate li o tome da nabavite neku od ovih značajnih RIP tetovaža u čast svojim najmilijima koji su prešli zagrobni život? Kakav bi to dizajn bio? Recite nam o tome u komentarima ispod!