120 divljih plemenskih tetovaža koje će otkriti vašu moćnu dušu

Tražite kreativne načine na koje možete izraziti svoj umjetnički stil? Pa, onda predlažemo da pogledate neke jedinstvene i prave dizajne divljih plemenskih tetovaža. Njihovo podrijetlo duboko je ukorijenjeno u povijest, dok će njihovo značenje uvijek biti naglašeno nevjerojatnim oblicima, bojama i pričama. Čak i ako teško vjerujete u to, u prošlosti se divlji plemenski dizajn tetovaža nije koristio u osobne svrhe. Ponašali su se kao dobro oruđe za kamuflažu ili veličanstven simbol koji je izražavao određeni društveni status. Unatoč toj činjenici, plemenske tetovaže uspjele su ostati elegantne i stilizirane.

Zvuči zanimljivo, zar ne? Pa, trebali biste biti nestrpljivi saznati više o konotacijama ovih jedinstvenih plemenskih tetovaža, jer u današnjem članku predstavit ćemo vam 120 ideja koje su potpuno vrijedne vaše pažnje!

1. Divlje plemenske tetovaže u obliku ljubavi slona

Prekrasna dvojnost divljih plemenskih tetovaža jednostavno je zapanjujuća, a sljedeći primjer potvrđuje tu činjenicu. Oblikovani slonovi, koji su simboli sreće i prosperiteta, djeluju kao uravnotežen i kreativan element dizajna u cjelini.

wild_tribal-tattoo_designs_1

2. Dizajn tetovaže plemenske maske

Ako tražite plemeniti tetovažni dizajn za muškarce, ovaj bi vam mogao odgovarati. Tajanstveni izgled i osjećaj te oblikovane maske podsjećaju nas na davna vremena. wild_tribal-tattoo_designs_2

3. Plemenska tetovaža Maze

Ako ste spremni probati nešto još divlji i lošiji u isto vrijeme možete se odlučiti za sljedeću divlju plemensku tetovažu. Otkriveni dio daje osjećaj tajanstvenosti i slobode.

wild_tribal-tattoo_designs_3

4. Oblikovane plemenske tetovaže

Oblikovane tetovaže nikada nisu izašle iz mode, to je sigurno. Ako se ne želite odlučiti za nešto jednostavno i klasično, ali ipak želite zajedničku tetovažu, predlažemo da isprobate sljedeći dizajn.

wild_tribal-tattoo_designs_4

5. Dizajn tetovaža plemenskog labirinta

Tražite nešto tajanstvenije, a opet razigrano i dramatično? Pa, možda ćete odgovor pronaći u ovoj jedinstvenoj tetovaži labirinta koja će vašu kreativnost provesti u djelo!

wild_tribal-tattoo_designs_5

6. Tribal Cape Tattoo Design

Želite li se tetovirati superjunakom? Pa, onda zaboravite na klasične Supermanove i Batmanove i odlučite se za ovaj fenomenalni plemenski tetovažni dizajn koji će zasigurno privući pozornost gdje god otišli!

wild_tribal-tattoo_designs_6

7. The Leg Arena

Ovaj jedinstveni i odgovarajući plemenski dizajn tetovaža izgleda kao arena. Kreativni koncept, zajedno sa svojim izvrsnim predstavljanjem učinit će da se zaljubite u dizajn od prve sekunde!

wild_tribal-tattoo_designs_7

8. Robotska tetovaža divljih plemena

Tko je rekao da ne možete kombinirati dizajn robota s utjecajima plemena? Pa, konačni rezultat je u osnovi zapanjujući!

wild_tribal-tattoo_designs_8

10. Puna ruka divlje plemenske tetovaže

Ako želite izazvati dramatičniji i originalniji plemenski osjećaj, odlučite se za ovu divlju plemensku tetovažu. Naglasite ga upotrebom različitih oblika i dizajna, tako da će opći uzorak izgledati potpuno jedinstven i sofisticiran, baš kao u sljedećem primjeru.

wild_tribal-tattoo_designs_10

11. Plemenske tetovaže lica

Ništa ne opisuje pojam “plemenskog” više od tetovaža lica. Čak i ako ih je puno teže dobiti, vrijedi pokušati!

wild_tribal-tattoo_designs_11

12. Arrow Tribal Tattoo

Ova sjajna plemenska tetovaža sa strelicama može se odlično uklopiti ako tražite tetovažu lijepog oblika s dramatičnim i klasičnim elementima.

wild_tribal-tattoo_designs_12

13. Kombinirane plemenske tetovaže

Ako već imate na umu neke uzorke za svoju sljedeću plemensku tetovažu, ali ne znate koji biste trebali odabrati, možda biste ih htjeli kombinirati u dizajn koji bi sličio sljedećem.

wild_tribal-tattoo_designs_13

14. Crte i trokuti Plemenski dizajn

Ovaj strašan dizajn tetovaža predstavlja plemenske značajke svojim položajem na tijelu, bojom i općim stilom. To je neophodno za muškarce!

wild_tribal-tattoo_designs_14

15. Natrag Tribal

Ako tražite nešto autentičnije, pokušajte kombinirati plemenske uzorke koje ste već odabrali na različitim, ali bliskim dijelovima tijela kako bi izgledali kombinirano.

wild_tribal-tattoo_designs_15

16. Ljudska plemenska tetovaža

Jedan od najljepših aspekata dizajna divljih plemenskih tetovaža je da oni također mogu imati mnoge posljedice. Na primjer, ako sljedeći primjer gledate iz vodoravnog kuta, to bi moglo nalikovati zamišljenom čovjeku.

wild_tribal-tattoo_designs_16

17. Mandala Tribal Tattoo

Čak i ako su se uglavnom koristile u vjerske svrhe, mandale su također neki od najkreativnijih i najljepših simbola kada se radi o tetoviranju. Ako još niste uvjereni, pogledajte sljedeći primjer.

wild_tribal-tattoo_designs_17

18. Dvojnost Sunca

Sunce veliki je simbol energije. Jedna od njegovih najvećih značajki je da se može uključiti u veliki broj uzoraka i dizajna, uključujući i plemenske, kao što možete vidjeti u sljedećem primjeru.

wild_tribal-tattoo_designs_18

19. Plemenska kana

Svi znamo da svaki pojedinačno tetovaža kanom ima snažno plemensko značenje skriveno u svom unutarnjem značenju. Zato bi ti uzorci mogli biti neki od najautentičnijih plemenskih.

wild_tribal-tattoo_designs_19

20. Sunce koje se podudara

Ako želite napraviti tetovažu koja bi imala i energetski i plemenski utjecaj, sljedeći primjer bi vam mogao pomoći.

wild_tribal-tattoo_designs_20

21. Dizajn tetovaža Tribal Circles

Isprobajte ovu sjajnu i kreativnu kombinaciju između mandala, oblina i oblika kako biste postigli zadivljujući i nezaboravan učinak na svoju tetovažu!

wild_tribal-tattoo_designs_21

22. Kombinirani oblici

Mogli bismo provesti cijeli dan samo pričajući o gomili razloga koji dizajne oblikovanih tetovaža čine strašnima, ali nastavit ćemo naš govor na 2 od njih: oni nikada nisu u trendu i mogu se kombinirati na milijune načina, a ipak mogu biti jedinstveni.

wild_tribal-tattoo_designs_22

23. Tribal Star

Ako želite personalizirati svoj plemenski uzorak tetovaža tako da bude osoban i jedinstven, predlažemo dodavanje značajnog simbola, poput zvijezde, koji simbolizira vodstvo i zaštitu.

wild_tribal-tattoo_designs_23

24. Beskonačna plemenska tetovaža

Više uzoraka na ovom plemenskom dizajnu tetovaža može djelovati kao element koji bi vas natjerao da zamislite beskonačnost priča na temelju svog izgleda.

wild_tribal-tattoo_designs_24

25. Odgovarajuća tetovaža

Ako želite napraviti odgovarajuću tetovažu sa svojom voljenom osobom, ali jednostavno ste umorni od klasičnog dizajna, sljedeći primjer mogao bi vam odgovarati.

wild_tribal-tattoo_designs_25

26. Uvijena plemenska tetovaža

Kovrče i vrtlozi sljedećih dizajna tetovaža daju ovoj tetovaži jedinstven i razigran stil.

wild_tribal-tattoo_designs_26

27. Plemenska pisma

Čak i ako bi ovaj uzorak oduzeo više vremena, čak možete stvoriti svoja omiljena slova od sjajnih plemenskih oblika!

wild_tribal-tattoo_designs_27

28. Split Design

Ovaj strašan plemenski dizajn tetovaža napravljen od podijeljenih oblika mogao bi vam odgovarati ako volite nekonvencionalne uzorke.

wild_tribal-tattoo_designs_28

29. Zbunjeni dizajn

Jednostavno je zapanjujuće kako sjajan umjetnik tetovaža može kombinirati razigran i dramatičan stil u jednom dizajnu tetovaža.

wild_tribal-tattoo_designs_29

30. Valovi plemenskog kruga

Uključite se u sljedeći plemenski dizajn tetovaža ako tražite oblikovani uzorak koji će privući pozornost bez obzira na sve.

wild_tribal-tattoo_designs_30

31. Dizajn plemenskih tetovaža na nogama

Mjesto tijela na kojem se odlučujete za izradu budućeg plemenskog dizajna tetovaža vrlo je važno, uglavnom zato što može bolje naglasiti njegov dizajn i oblik.

wild_tribal-tattoo_designs_31

32. Plemenske linije

Ako sastavite neke retke kako biste napravili lijep dizajn, mogli biste završiti s uobičajenim. Umjesto toga, ako ih znate kombinirati s drugim oblicima kao u sljedećem primjeru, mogli biste dobiti spektakularan rezultat.

wild_tribal-tattoo_designs_32

33. Sugestivna plemenska tetovaža

Ako želite dobiti sugestivnu plemensku tetovažu koja bi na pozitivan način naglasila neke dijelove vašeg tijela, možete se odlučiti za sljedeći dizajn.

wild_tribal-tattoo_designs_33

34. Plemenski likovi

Dodajte malo snage i energije svojoj plemenskoj tetovaži uvodeći joj neke nekonvencionalne likove.

wild_tribal-tattoo_designs_34

35. Kombinacija oblika

Neki od najčešćih plemenskih dizajna tetovaža su oni koji znaju kombinirati oblike na takav način da će konačni rezultat biti i originalan i privlačan. Evo relevantnog primjera.

wild_tribal-tattoo_designs_35

36. Tribal Arm

Isprobajte ovu tetovažu ako želite dobiti dramatičan i klasičan plemenski izgled kojem će se vaši prijatelji zasigurno diviti!

wild_tribal-tattoo_designs_36

37. Plemenski detalji

Dizajn plemenskih tetovaža one su vrste tetovaža koje zahtijevaju mnogo pažnje prema detaljima i to ćete zasigurno primijetiti iz sljedećeg primjera.

wild_tribal-tattoo_designs_37

38. Plemenske obveznice

Ako svojoj budućoj plemenskoj tetovaži želite dati dodatni značaj, pokušajte uspostaviti neke veze između oblika uzorka koji bi nalikovali pravim vezama.

wild_tribal-tattoo_designs_38

39. Plemenska tetovaža cijelog lica

Ovo je jedna od onih tetovaža koje zahtijevaju puno razmišljanja prije nego što se nabavi slična. Oni su različiti, odvažni i potpuno nezaboravni.

wild_tribal-tattoo_designs_39

40. Tribal Fire

Ovi lijepi uzorci na ovoj plemenskoj tetovaži izgledaju poput plamena. Opasno i privlačno, sve u isto vrijeme! 😉

wild_tribal-tattoo_designs_40

41. Kombinacija simbola

Jedna od najvećih značajki plemenskih tetovaža je ta što lako mogu kombinirati mnogo simbola i oblika bez kiča, pa biste to trebali iskoristiti!

wild_tribal-tattoo_designs_41

42. Tribal Wings

Krila kao simbol predstavljaju brzinu. Pokušajte ih kombinirati s nekim drugim simbolima ili oblicima kako biste dobili nezaboravan uzorak!

wild_tribal-tattoo_designs_42

43. Malo plemensko čudovište

Ako uložite svoju kreativnost u rad, konačni uzorak vaše sljedeće plemenske tetovaže zasigurno će privući pozornost te će također biti jedinstven i osoban, poput ovog u ovom primjeru.

wild_tribal-tattoo_designs_43

44. Uvijena plemenska tetovaža

Pokušajte dodati neke nijanse i kontrast svojoj uvijenoj plemenskoj tetovaži kako biste dobili dramatičniji izgled i osjećaj.

wild_tribal-tattoo_designs_44

45. Badass Tribal

Dobivanje takvog uzorka po cijeloj ruci potaknut će badass efekt koji bi u potpunosti privukao pozornost!

wild_tribal-tattoo_designs_45

46. ​​Klasična plemenska tetovaža

Odlučite se za klasični dizajn tetovaža poput onog u sljedećem primjeru ako ne želite previše zakomplicirati miješanje uzoraka i stilova.

wild_tribal-tattoo_designs_46

47. Plemenske stepenice

Ovaj dizajn tetovaža jednostavno hipnotizira! Način na koji su te stepenice raspoređene, zajedno s općim položajem svih ostalih oblika i simbola zapanjujući su.

wild_tribal-tattoo_designs_47

48. Potpuna tetovaža plemena Arm

Ako tražite potpunu plemensku tetovažu sa svih gledišta, ova bi vam se mogla odlično uklopiti. Ima mnogo oblika, simbola i uzoraka, ali unatoč toj činjenici, dobro je organiziran i postavljen.

wild_tribal-tattoo_designs_48

49. Centralizirana plemenska tetovaža

Svi ovi robotski oblici postavljeni strateški na ovu zapanjujuću plemensku tetovažu su zapanjujući.

wild_tribal-tattoo_designs_49

50. Full Tribal

Tražite li potpuni plemenski izgled? Onda se nemojte bojati odlučiti se za sljedeće.

wild_tribal-tattoo_designs_50

51. Jednostavno & Valoviti plemenski dizajn

Ako volite plemenske dizajne tetovaža, ali ne želite biti previše nervozni, predlažemo da pogledate sljedeći primjer.

wild_tribal-tattoo_designs_51

52. Plemenski dizajn s više oblika

Način na koji su svi ti različiti oblici postavljeni i raspoređeni na tijelu čini jedinstven i klasičan plemenski dizajn tetovaža koji ne smijete propustiti!

wild_tribal_tattoo_designs_52

53. Plemenski dizajn u izobilju

Čak i ako simbol koji je u središtu ovog dizajna tetovaža ima svu pažnju koju zaslužuje, ne možemo ne primijetiti druge dobro osmišljene uzorke.

wild_tribal_tattoo_designs_53

54. Plemenska tetovaža temeljena na suncu

S obzirom na činjenicu da sunce igra veliku ulogu u plemenskoj tradiciji, svi uzorci (ili barem većina njih) trebaju uključiti ovaj simbol u svoj sastav.

wild_tribal_tattoo_designs_54

55. Dizajn plemenite tetovaže s punim uzorkom

Možda ste se zapitali zašto se plemenske tetovaže gotovo uvijek stavljaju na dio cijele ruke. Pa, mislimo da se to događa jer se na taj način mogu bolje naglasiti.

wild_tribal_tattoo_designs_55

56. Plemenska harmonija

Prekrasan način na koji ovaj fenomenalni plemenski dizajn tetovaža kombinira svoje elemente na tijelu inspirativan je i jedinstven.

wild_tribal_tattoo_designs_56

57. Dizajn tetovaža u boji Plemena

Dizajn obojenih plemenskih tetovaža rijedak je, ali lijep i zapanjujući. Ako želite isprobati nešto drugačije i odvažnije, predlažemo da uzmete u obzir sljedeći primjer!

wild_tribal_tattoo_designs_57

58. 3D oblikovani plemenski dizajn

S obzirom na činjenicu da su jedinstveni oblici oni dobro poznati elementi koji uobičajenu plemensku tetovažu pretvaraju u zapanjujuću, trebali biste uzeti u obzir 3D!

wild_tribal_tattoo_designs_58

59. Crna i obojena plemenska tetovaža

Kombinacija dramatičnih crnih nijansi ovog dizajna tetovaža i jedinstvenog i odvažnog učinka boja potpuno je vrijedna pokušaja.

wild_tribal_tattoo_designs_59

60. Plemenska tetovaža zrcalne refleksije

Ove zrcalne refleksije oblika elementi su koji ovaj sjajan dizajn tetovaža pretvaraju u jedinstvenu!

wild_tribal_tattoo_designs_60

61. Zaokružena uvijena plemenska tetovaža

Ako tražite klasičnu uvijenu plemensku tetovažu koja neće biti previše komplicirana u pogledu svojih uzoraka, pogledajte sljedeći primjer.

wild_tribal_tattoo_designs_61

62. Moćan mač

Kao što smo ranije spomenuli, ako želite poboljšati značenje plemenskog dizajna tetovaža, trebali biste ga potpuno kombinirati sa simbolom koji bi vam imao osobni značaj.

wild_tribal_tattoo_designs_62

63. Jednostavna plemenska tetovaža

Teško je klasificirati plemensku tetovažu kao “jednostavnu”, uzimajući u obzir činjenicu da obično kombiniraju mnogo oblika i simbola, ali ako bismo morali, sljedeća bi bila jedna od jednostavnih, uobičajenih i nikada ne izlazi iz mode modela.

wild_tribal_tattoo_designs_63

64. Tribal Road Tetovaža

Koje je konačno odredište vaše ceste? Što se tiče činjenice da govorimo o plemenskoj tetovaži, ona bi mogla biti misteriozna. 🙂

wild_tribal_tattoo_designs_64

65. Kontinuirana plemenska tetovaža

Sjajni oblici i stilovi svake plemenske tetovaže toliko su lijepi da nas ponekad tjeraju da povjerujemo koliko bi bili sjajni da pokrivaju cijelo tijelo.

wild_tribal_tattoo_designs_65

66. Dizajn zasjenjenih divljih plemenskih tetovaža

Nijanse igraju važnu ulogu u stvaranju plemenskih dizajna tetovaža. Uz kontrast, doprinose zapanjujućem i jedinstvenom konačnom dizajnu.

wild_tribal_tattoo_designs_66

67. Strelice trokuta

Ako ne želite učitati svoj uzorak tetovaže s puno oblika i simbola, možete se odlučiti za 2-3 koja biste trebali ponoviti tijekom cijelog dizajna, kao u sljedećem primjeru.

wild_tribal_tattoo_designs_67

68. Tamno plemenski dizajn

Obično su plemenski dizajni tetovaža izrađeni u tamnijim bojama. Poboljšajte tu tamu kako biste svojoj tetovaži dali dramatičniji izgled i osjećaj.

wild_tribal_tattoo_designs_68

69. Ponovljeni obrasci

Kako biste postigli jedinstven i hipnotički učinak, svoje uzorke možete organizirati u grupe tako da ih više puta umetnete u konačni dizajn.

wild_tribal_tattoo_designs_69

70. Vertikalna plemenska tetovaža

Okomito pozicioniranje ovih linija i dramatičan učinak uzrokovan debljom linijom u sredini elementi su koji ovoj tetovaži daju potpuno novi prikaz i značenje.

wild_tribal_tattoo_designs_70

71. Plemenska tetovaža nacrtana olovkom

Ovaj plemenski dizajn tetovaža toliko je lijepo izrađen i ilustriran da ostavlja dojam da je to u osnovi slika olovke koju je napravio umjetnik.

wild_tribal_tattoo_designs_71

72. Klasična plemenska tetovaža

Tražite klasični plemenski dizajn tetovaža? Pa, možda ćete pronaći svoju inspiraciju ako pogledate sljedeću!

wild_tribal_tattoo_designs_72

73. Labirint

Oduševit će vas pozicioniranje, koncept i ilustracija ovog sjajnog dizajna tetovaža od prvog trenutka kada ga vidite. Zateći ćete se zbog svoje jedinstvenosti jer se ponaša poput labirinta.

wild_tribal_tattoo_designs_73

74. Plemenska tetovaža Rhomb

Romb djeluje kao prikladan oblik za sljedeći dizajn tetovaža, uglavnom zato što kad je postavljen i pozicioniran u sredini daje kraljevski efekt.

wild_tribal_tattoo_designs_74

75. Plemenska tetovaža Mean Face

Divlje plemenske tetovaže mogu sadržavati mnogo značenja i emocija. Što osjećate gledajući ovu?

wild_tribal_tattoo_designs_75

76. Dizajn plemenite tetovaže s točkama

Uzorak sljedećeg dizajna tetovaže u potpunosti je izrađen pomoću tone spojenih točaka. Što misliš o tome?

wild_tribal_tattoo_designs_76

77. Bad Boy Tribal Design tetovaža

Ne želimo izgledati sveznajući, ali čini se da je ova plemenska tetovaža napravljena za pravog lošeg dječaka.

wild_tribal_tattoo_designs_77

78. Cvjetni plemenski dizajn tetovaža

Umetanje cvijeta u ovaj strašan plemenski dizajn tetovaža element je koji ovaj uzorak čini izvrsnim za muškarce i žene.

wild_tribal_tattoo_designs_78

79. Crna pozadina

Prazni prostori obojeni u crno na ovom plemenskom dizajnu tetovaža daju dramatičan, ali ipak privlačan osjećaj konačnom rezultatu tetovaže.

wild_tribal_tattoo_designs_79

80. Dizajn prugaste tetovaže

Zapanjujući način na koji su organizirani oblici ovog plemenskog dizajna tetovaža učinio bi ovaj uzorak odličnim za svakog perfekcionista.

wild_tribal_tattoo_designs_80

81. Oblikovano & Naglašena plemenska tetovaža

Ako želite otići na klasičnu plemensku tetovažu sa zavojem, trebali biste potpuno provjeriti sljedeću!

wild_tribal_tattoo_designs_81

82. Sve crne plemenske tetovaže

Što se tiče plemenskih tetovaža, crna je najbolji izbor koji možete napraviti.

wild_tribal_tattoo_designs_82

83. Razdjelni uzorci

Ako se ne želite odlučiti za potpuno oblikovan uzorak, možete pokušati malo podijeliti dizajn.

wild_tribal_tattoo_designs_83

84. Potpuni plemenski izgled

Ako zaista volite pokazati svoju strast i ljubav prema plemenskim dizajnom tetovaža, trebali biste potpuno dobiti dva odgovarajuća uzorka na rukama. Također će raditi i različiti dizajni, sve dok će imati iste boje.

wild_tribal_tattoo_designs_84

85. Dijeljenje oblika

Ako želite dobiti plemenski dizajn tetovaža s organiziranim pozicioniranjem njegovih oblika i simbola, ovo bi mogao biti taj.

wild_tribal_tattoo_designs_85

86. Puna ruka Plemenska tetovaža

Pokušajte dobiti ovaj kreativan i privlačan plemenski dizajn tetovaža kako biste okrenuli glave!

wild_tribal_tattoo_designs_86

87. Jednostavni detalji

Ova prekrasna plemenska tetovaža ima jedinstven dizajn u kojem se njeni detalji ilustriraju strpljenjem i stilom.

wild_tribal_tattoo_designs_87

88. X Plemenska tetovaža

Uvijek možete dodati simbol, slovo ili oblik svom uobičajenom plemenskom uzorku kako biste ga personalizirali.

wild_tribal_tattoo_designs_88

89. Maska Plemenska tetovaža

Tetovaže su izvrstan način za sakrivanje mogućih rana ili, naprotiv … za njihovo naglašavanje, kao u sljedećem primjeru.

wild_tribal_tattoo_designs_89

90. Kombinirani oblici

Čini se da je svaka linija ove sjajne plemenske tetovaže kombinirana na tako sjajan način da bi konačni rezultat bio zapanjujući.

wild_tribal_tattoo_designs_90

91. DNA tetovaža

Kombinacija ovih oblika nalikuje DNK.

wild_tribal_tattoo_designs_91

92. Dizajn prednjih divljih plemenskih tetovaža

Ovo je jedna od najljepših tetovaža divljih plemena koju smo ikada vidjeli. Morate ga isprobati, jednostavno je jedinstven!

wild_tribal_tattoo_designs_92

93. Povezani plemenski dizajn tetovaža

Mnogi divlji plemenski dizajni tetovaža imaju moć izražavanja emocija. Pa, sljedeći izražava slobodu.

wild_tribal_tattoo_designs_93

94. Mali komadi

Mali oblici ovog prekrasnog plemenskog dizajna tetovaža daju uzorku potpuno novi izgled i dojam.

wild_tribal_tattoo_designs_94

95. Klasična plemenska tetovaža

Ako ne želite previše riskirati sa svojim budućim plemenskim dizajnom tetovaža, možete se odlučiti za sljedeće.

wild_tribal_tattoo_designs_95

96. Realističan plemenski dizajn tetovaža

Ovo je jedan od najrealnijih dizajna divljih plemenskih tetovaža koje smo ikada vidjeli. Ima nešto posebno u njegovom uzorku.

wild_tribal_tattoo_designs_96

97. Dizajn tetovaža malih oblika

Ne može mnogo divljih plemenskih tetovaža oponašati uzorke koji se koriste na ovoj, uglavnom zbog njihovog sićušnog izgleda. Zato se trebate odlučiti za sličan dizajn.

wild_tribal_tattoo_designs_97

98. Valovita plemenska tetovaža

Ovaj valoviti plemenski dizajn tetovaža otjerat će monotoniju iz vašeg života.

wild_tribal_tattoo_designs_98

99. Potpuno divlji plemenski tetovažni dizajni

Neki od najboljih dizajna divljih plemenskih tetovaža su oni koji uspijevaju savršeno kombinirati svoje oblike, boje i simbole kako bi konačni rezultat bio inspirativan.

wild_tribal_tattoo_designs_99

100. Hipnotička plemenska tetovaža

Moramo priznati da su neki divlji plemenski dizajni tetovaža toliko jedinstveno dizajnirani da nas jednostavno ostavljaju bez riječi.

wild_tribal_tattoo_designs_100

101. Tribal Splash Tattoo Design

Tko je rekao da su splash tetovaže uspješne samo ako ih prate odgovarajuće boje? Evo sjajne reinterpretacije dizajna tetovaže s plemenskim utjecajima. 🙂

wild_tribal_tattoo_designs_101

102. Zaokruženi divlji plemenski tetovažni dizajni

Svi zaokruženi divlji plemenski tetovažni dizajni imaju nešto zajedničko: jedinstven način na koji su predstavljeni učinit će da ih volite od prvih sekundi!

wild_tribal_tattoo_designs_102

103. Dizajn plemenskih tetovaža u obliku dijagonale

Divlje plemenske tetovaže uvijek su u trendu, ali moramo priznati da to ovisi o njihovom uzorku. Pa, možemo vas uvjeriti da nećete zeznuti ovaj dizajn!

wild_tribal_tattoo_designs_103

104. Plemenska tetovaža tigra

Tigar je jedan od najpogodnijih simbola za isticanje vašeg plemenskog dizajna tetovaža. Pogledajte samo kako je sljedeći primjer sjajan!

wild_tribal_tattoo_designs_104

105. Velika tetovaža s uzorkom

Pa to je ono što nazivamo sjajnim uzorkom! Svi su oblici pravilno kombinirani i postavljeni tako da u konačnom rezultatu postoji potpuna harmonija.

wild_tribal_tattoo_designs_105

106. Hrabar plemenski dizajn tetovaža

Ako tražite očit, hrabar i dramatičan plemenski dizajn tetovaža, mislimo da biste odgovor mogli pronaći u sljedećem primjeru.

wild_tribal_tattoo_designs_106

107. Plemenska tetovaža u crnoj sjeni

Crne nijanse na ovoj sjajnoj plemenskoj tetovaži naglašavaju njezin dramatičan učinak.

wild_tribal_tattoo_designs_107

108. Plemenska tetovaža Sun Monsters

Plemenska bića mogu se ponašati kao prikladno kombinirani simboli koji bi vašu plemensku tetovažu pretvorili u nezaboravnu!

wild_tribal_tattoo_designs_108

109. Klasična plemenska tetovaža

Tražite klasičnu, ali nikad ne out of style tribal tetovažu? Pogledajte sljedeću! 😉

wild_tribal_tattoo_designs_109

110. Uvijeni plemenski dizajn

Dizajn uvijenih plemenskih tetovaža prilično je uobičajen kada je u pitanju ova domena, ali u isto vrijeme i privlačan je i izražajan.

wild_tribal_tattoo_designs_110

111. Angry Sun Tribal Tattoo

Kao što smo ranije spomenuli, sunce može odigrati veliku ulogu u vašem budućem plemenskom dizajnu tetovaža. Sve ovisi o vama kako to želite izraziti! 🙂

wild_tribal_tattoo_designs_111

112. Mali romb plemenski

Nevjerojatna kombinacija kraljevske obitelji koju romb izražava u ovom dizajnu i utjecaja plemena jednostavno je strašna. Suprotnosti se privlače! 😉

wild_tribal_tattoo_designs_112

113. Plemenski pokriveni krak

Kakav je osjećaj imati ruku prekrivenu jednim od najljepših dizajna plemenskih tetovaža? Pa, to ćete morati sami pronaći isprobavajući sljedeću tetovažu!

wild_tribal_tattoo_designs_113

114. Dizajn plemenskih tetovaža s više oblika

Ovi se različiti oblici kombiniraju na tako sjajan način da ćete zavoljeti ovaj dizajn tetovaža!

wild_tribal_tattoo_designs_114

115. Tekstualni plemenski dizajn tetovaža

Ako želite dobiti zajednički plemenski dizajn tetovaža, ali ga ipak želite personalizirati, pokušajte dodati jedinstveni tekst ili riječ s dubokim značenjem. Pogledajte sljedeći primjer.

wild_tribal_tattoo_designs_115

116. Uvijeni plemenski valovi

Iako postoji toliko dizajna tetovaža u plemenskim valovima, ne možemo ne primijetiti ovu zapanjujuću.

wild_tribal_tattoo_designs_116

117. Dizajnirane plemenite tetovaže u zaokruženom obliku

Ako smo do sada opisivali uglavnom linearne plemenske dizajne tetovaža, tada biste trebali biti spremni nositi se s ovim prekrasnim uzorkom kruga koji će vas svojom ljepotom potpuno ostaviti bez teksta.

wild_tribal_tattoo_designs_117

118. Mandala Flowers Tribal Tattoo

Tko bi rekao da bi plemenski dizajn tetovaža integrirao na tako lijep način dva komplementarna simbola?

wild_tribal_tattoo_designs_118

119. Dizajn plemenskih tetovaža za pola tijela

Ovo je prava definicija odvažnog plemenskog dizajna tetovaža. Zapanjujuće, jedinstveno i originalno, sve u isto vrijeme.

wild_tribal_tattoo_designs_119

120. Dizajn tetovaže divljih plemena (Vuk)

Budući da je veliki simbol sreće, odanosti i obitelji, vuk se lako može staviti u plemenski dizajn tetovaža kako bi mu dao zapanjujući, ali dramatičan i privlačan učinak.

wild_tribal_tattoo_designs_120

Kad se ovo kaže, što čekate? U ovom članku ima mnogo ideja, ali sigurni smo da su neke od njih zaista privukle vašu pažnju! No, imajte na umu da bez obzira koji dizajn tetovaža odabrali, prvo bi trebao odgovarati vašem osobnom stilu!