145 Izvanredne tetovaže u kavezima koje će vam se svidjeti

Ako tražite novu tetovažu, zašto onda ne biste isprobali tetovažu grudnog koša. Vrlo su popularni dizajni tetovaža koji će donijeti puno užitka. Što se tiče djevojčica, postavljanje tetovaže na grudnom košu vrlo je važno. To je veliko područje za tetoviranje pa je velika obveza i ne zaboravimo bol koji je uključen.

Trebao bi pripremi se za bol uključeni u tetoviranje grudnog koša jer je to jedno od najbolnijih mjesta za tetoviranje. To vas ne želi odvratiti od tetoviranja grudnog koša, trebali biste napraviti koju god tetovažu želite. Ali samo imajte na umu da nije najlakše podnijeti tetovažu.

Tetovaže su zauvijek, a tako veliki dizajn velika je obveza za svakoga pa se samo uvjerite da vam odgovara prije nego učinite bilo što. To je ipak odlično mjesto ako želite tetovažu koju želite sakriti. Ako želite tetovažu samo za sebe, onda je tetovaža grudnog koša za vas.

Tetovaže Ric kaveza uvijek su seksi tetovaže, postoji samo nešto privlačno u vezi mjesta tetovaže, posebno na ženama.

Pogledajte slike u nastavku kako biste saznali svoj novi dizajn, nećete se moći oduprijeti tim dizajnom.

1. Pisanje

Izvrstan dizajn koji je jednostavna poruka, u kojem ćete zasigurno uživati. To je jednostavna tetovaža koja ide vodoravno duž grudnog koša.

tetovaže s rebrima

2. Cvijeće u vazama

Svi ovi prekrasni cvjetovi nalaze se u vazama, ali ne u običnim vazama, izgledaju poput čaša iz laboratorija. Dakle, ova tetovaža može imati neko posebno značenje za vlasnika.

3. Nož

Ova je tetovaža također neobična. Nož je oštar i spreman je za rezanje ruže. Imamo osjećaj da i ova tetovaža ima posebno značenje za vlasnika.

4. Mjesec

Jednostavna tetovaža mjeseca na grudnom košu je sve što vam je potrebno za tetoviranje grudnog koša. Ne morate imati veliku tetovažu da biste imali tetovažu grudnog koša.

5. Olujni oblaci

Sjajan mali dizajn koji je zanimljiv jer je poput malog olujnog oblaka. Sjajan dizajn koji će vam se sigurno svidjeti.

6. Tetovaže velikog rebra

Sjajan dizajn tetovaža koji izgleda kao da prekriva cijeli grudni koš. Crno i crveno uvijek se dobro slažu. Voljeli bismo da smo mogli bolje vidjeti dizajn, ali i dalje je lijep.

7. Prekrasan crtež

Odlična tetovaža cvijeća. Obožavamo ovu tetovažu jer izgleda kao crtež. Zasjenjivanje je doista izvanredno.

8. Labudovi

Sjajna tetovaža koju dijele par. I muškarac i žena imaju iste tetovaže koje se podudaraju. Labudovi okruženi cvijećem izvrstan su način da pokažete svoju ljubav.

9. Ribe u akvarelu

Posebna riba okružena akvarelnom bojom. Volimo sve nevjerojatne boje koje su ovdje.

10. Osobna poruka

Sjajna poruka koja ima osobno značenje za vlasnika. Pronađite svoj omiljeni citat i upotrijebite ga za vlastiti dizajn tetovaža. Ove vrste tetovaža uvijek izgledaju sjajno na grudnom košu.

11. Hrabro cvijeće

Veliki cvijet izvrstan je dizajn tetovaža. Odlučite koji vam je omiljeni cvijet i krenite s idejom. Možete mu dodati boju ili ostaviti crno -bijelo.

12. Dugi cvjetovi

Sjajna tetovaža koja je uistinu lijepa jer savršeno pristaje uz grudni koš. Volimo nježno ljubičastu boju koja je ovdje jer je prekrasna.

13. Planinski krajolik

Prekrasan dizajn koji je doista prekrasan. To je zadivljujući dizajn koji će vas podsjetiti na boravak vani na otvorenom.

14. Kristalna kugla

Jednostavan dizajn tetovaža koji priča svoju priču. To je jedinstvena tetovaža koja ima misterij.

15. Citat

To je lijep osjećaj i osjećat ćete ga zauvijek. To je jednostavna tetovaža, a ipak ima puno značenja.

16. Galaksija

Nećete pronaći ljepšu tetovažu grudnog koša od ove. Lijepo je i tajanstveno. Geometrijski dizajn sastavljen je poput zagonetke. Sam dizajn je galaksije, a boje su apsolutno zapanjujuće. Dizajn oduzima dah.

17. Duhovi

Ako volite duhove, zasigurno će vam se svidjeti ova zabavna mala tetovaža. Pretpostavljamo da je vic na ovim malim duhovima.

18. Tekstovi pjesama

Sjajan dizajn tetovaža koji ima nevjerojatne tekstove pjesama. Boje su divne, kao i divne riječi.

19. Uživajte u Procesu

Ako vam je ikada loš dan, sve što trebate učiniti je pogledati ovaj dizajn i odmah ćete se osjećati bolje. To je izvrsna motivacijska tetovaža koju ćete zasigurno voljeti.

20. Cvjetni dizajn

Volimo šarene tetovaže u grudima, uvijek su lijepe.

21. Ostali jezici

Jednostavna tetovaža na drugom jeziku. To nije veliki dizajn tetovaža, elegantno se uklapa u vodoravni uzorak.

22. Nautički projekti

Izvrstan primjer tetovaže u grudnom košu, ovo je nautički dizajn. Volimo sjajan dizajn i svijetle boje.

23. Cvijet lotosa

Prekrasan veliki lotosov cvijet koji je zadivljujući u svim svojim oblicima. Ako volite cvijeće, zasigurno će vam se svidjeti ovaj prekrasan dizajn.

24. Slikanje akvarelom

Ova je slika prilično izuzetna. Izgleda baš poput akvarelnog dizajna i zasigurno će vam se svidjeti. Mekani dizajn koji je prilično lijep kad ga pogledate.

25. Crvena ruža

Ove velike crvene ruže su tako svijetle i lijepe. Ako tražite dizajn koji oduzima dah, onda je ovo pravi za vas. Volimo svijetlocrvenu boju.

26. Ratnik

Nismo sigurni je li ratnik ili zatvorenik, ali u svakom slučaju, to je prilično kul tetovaža. Detalji su jako zabavni.

27. Predaja ruže

Nježna tetovaža ruže u ženskoj ruci. Jednostavan dizajn koji će vam se sigurno svidjeti.

28. Izvrstan dizajn

Jednostavan geometrijski dizajn koji ima mnogo karaktera. Mnogo linija koje čine prekrasan dizajn.

29. Dvostruke ruže

Jednostavna tetovaža dvije ruže koje čine doista prekrasan dizajn. Jednostavno je, ali lijepo.

30. Ljubav tratinčice

Jednostavan dizajn žute tratinčice sve je što će vam trebati da vam uljepša dan. Samo žuta boja čini sve sretnima.

31. Čudesna ljubav

Prekrasna tetovaža s jednostavnim osjećajem i onom koju ćete njegovati u najmračnijim vremenima. Ako tražite citat, sigurno će vam se svidjeti ovaj.

32. Vožnja balonom

Velika tetovaža koja je lijepa i tajanstvena. Ova tetovaža ima toliko različitih elemenata koji čine sjajan dizajn tetovaže. Ipak je velik pa je velika predanost.

33. Jednostavan jezik

Jednostavan citat koji će vas nasmijati svaki dan. To je sjajan dizajn tetovaža koji je divan za svakoga.

34. Svijetloljubičasta

Ove svijetle boje stvaraju zadivljujući dizajn tetovaža pun boja i zadivljujućeg užitka. Obožavamo svijetlo ljubičastu boju koja čini ovaj prekrasan dizajn.

35. Hvatač snova Ljubav

Ništa nije ljepše od inspirativnog hvatača snova. Prekrasno plavo perje doista je čarobno. Ako se želite svakodnevno nadahnjivati, zasigurno će vam se svidjeti ovaj dizajn tetovaža.

36. Geometrijski kat

Izvrstan dizajn koji nije samo matematički nego i prekrasan. To je zapanjujući primjer koliko kreativan dizajn tetovaža može biti za grudni koš.

37. Više dizajna

Ovaj dizajn ima neke nevjerojatne detalje. Ako tražite lijepu tetovažu s detaljima, onda je ovo za vas.

38. Sunce i Mjesec

Ovo je izvrstan dizajn tetovaža i zaista je originalan. Sunce i mjesec zajedno kao jedno, to je nevjerojatna tetovaža.

39. Dizajn vrpci

Sjajna tetovaža koja je inspirativna, ali i lijepa. To je jednostavan dizajn tetovaža, ali izvrsna ideja za svakoga tko traži jednostavan dizajn.

40. Plavi Mjesec

Ova prekrasna tetovaža ima plavi mjesec koji je prekrasno svijetao. Volimo jednostavno pisanje s mjesecom, elegantno je i inspirativno. To je nevjerojatan dizajn.

41. Ruka

Oko koje sve vidi dio je ove ruke i izgleda tako nevjerojatno. To je jedinstven dizajn koji ćete zasigurno voljeti. Tama doista oživljava tetovažu.

42. Koi riba

Ovo je sjajan dizajn s razlogom. Svijetle boje doista oživljavaju ovaj dizajn tetovaža.

43. Slon

Sjajna tetovaža divnog slona sa šarenim točkicama niz lice. Pitamo se čemu služe točkice, vrlo su tajanstvene.

44. Veliki i podebljani

Veliki dizajn tetovaža koji pokriva cijeli grudni koš. Veliki je i hrabar s nekim prekrasnim bojama. Ako volite cvijeće, zasigurno će vam se svidjeti ovaj dizajn.

45. Prekrasan paun

Nećete pronaći bolji dizajn tetovaža od ovoga jer je tako zadivljujuće lijep. Volimo prekrasne boje ovdje i čarobni dizajn koji je paun. To je vrsta tetovaže koju ne možete prestati gledati.

46. ​​Prekrasne boje

Duboko plavi ocean dio je ovog prekrasnog pauna i zaista jedinstven. To je velika tetovaža koja pokriva cijeli grudni koš. Obožavamo ovu tetovažu jer je tako lijepa.

47. Alisa u zemlji čuda

Sjajan dizajn tetovaža koji je dio čarobne priče. Ako ste ljubitelj Alisa u zemlji čudesa onda će vam se svidjeti ovaj nevjerojatan dizajn tetovaža. Ima toliko nevjerojatnih elemenata koji iznose sjajne ideje.

48. Ribe za skakanje

Ove svijetle boje čine ovaj prekrasan dizajn tetovaže Koi ribe koja iskače iz vode.

49. Sunce

Izvrstan dizajn sunca koji ima nekoliko jednostavnih elemenata. Sjajan dizajn koji bi se svidio svakome.

50. Jelen

Izvrstan dizajn jelena s mnogo detalja. U jelenu postoje strelice, ali jelen još uvijek živi. U dizajnu postoje i neki tajanstveni elementi. Postoji ključ kao i zub i pitamo se što to sve znači.

51. Šarena kornjača

Izvrstan dizajn tetovaža kornjače svijetlih i lijepih boja. Tetovaže u akvarelu doista su lijepe zbog nevjerojatnih boja.

52. Zapanjujući dizajn

Prekrasan dizajn tetovaža koji će vam se sigurno svidjeti. Postoje detalji koji su doista nevjerojatni. Ako tražite cvjetni dizajn, zasigurno će vam se svidjeti ovaj.

53. Odvažni dizajni

Sjajan dizajn tetovaža koji je velik s nekim svijetlim bojama. Zanimljiv dio toga su velike orgulje u pozadini, srce realističnog izgleda. Prekrasno cvijeće raste iz srca i čini jedinstven dizajn. Ako tražite nešto drugačije, zasigurno će vam se svidjeti ovaj dizajn.

54. Čovjek koji pjeva

Ovo je popularan dizajn tetovaža čovjeka iz karikature koji pjeva.

55. Gejša djevojka

Ako ste ljubiteljica starinskih gejša, zasigurno će vam se svidjeti ovaj prekrasan dizajn. Elegantan je i kulturan i zasigurno će vam donijeti mnogo komplimenata. To je prekrasan dizajn djevojke s puno misterija.

56. Priče o morskim psima

Ovaj morski pas spreman je za gozbu dok iščupa iz vode. Žestok je i moćan, kralj oceana. Svi volimo tetovaže s dizajnom morskog psa jer uvijek izgledaju cool.

57. Sidro

Ako volite crtiće i jedrenje, zasigurno će vam se svidjeti ovaj nautički dizajn sidra. Ova tetovaža govori o nadi i osjećaju koji nam nada daje. Ako volite jedrenje, zasigurno će vam se svidjeti ovaj dizajn.

58. Letna ptica

Ako ste rođeni lovac onda ćete se sigurno svidjeti ovoj tetovaži. Prilično je velik, zauzima veći dio grudnog koša. To je sjajan dizajn pun boja.

59. Zapanjujuća plava

Ova tetovaža vidljivih očiju ima mnogo misterija. Volimo plavu boju koja je prisutna u cijelom dizajnu i stvara prekrasnu sliku.

60. Dizajn riba

Ovo je prilično veliki dizajn tetovaža, pokriva cijeli grudni koš. Ako volite ribolov ili ribu općenito, zasigurno će vam se svidjeti ovaj detaljni dizajn.

61. Snaga ružičaste boje

Za cvijeće nema bolje boje od ružičaste. Obožavamo ovaj prekrasan tečni dizajn. Čarobno je, a ružičasta samo tako dobro nadopunjuje dizajn.

62. Drvo života

Drvo života govori o mogućnosti. To je vrsta tetovaže koja vam daje nadu. To je prilično veliki dizajn tetovaža, pokriva cijeli grudni koš, ali ideja je lijepa.

63. Svijetlo cvijeće

Ovo je cvijeće povezano s dizajnom lubanje, inspiriranim gusarima. Zar ne možete vidjeti dijamantno blago unutar piratske lubanje? Ovo je zabavan dizajn za one koji vole piratske priče.

64. Šarene lutke

Ovo je dizajn tetovaže tradicionalne keramičke lutke s kojom smo vjerojatno svi upoznati. To je jednostavan dizajn s jarkim bojama.

65. Biblijski nacrti

Jednostavan dizajn križa i ruže. Ovaj je dizajn biblijski i dolazi uz Sveto pismo.

66. Zaobljena stabla

Ovo Drvo života ima zaobljene rubove. To je prekrasna tetovaža koja ima puno života. Ljepotom prekriva cijeli grudni koš.

67. Plavi rak

Volimo ovog plavog raka jer je sjajan i prekrasan primjer divnih morskih stvorenja.

68. Okrunjeno srce

Izgleda da ovo krvarivo srce boli i nosi krunu. Drugačija vrsta tetovaža za nekoga tko traži nešto drugačije.

69. Kreativni slon

Detaljan dizajn slona koji ćete zasigurno voljeti kao tetovažu u grudnom košu.

70. Samo obris

Veliki obris ruža, možete ga ostaviti kakav jest ili ga ispuniti prekrasnim bojama.

71. Tigar

Ovaj je tigar žestok i vreba svoj plijen kroz džunglu. Ne možemo se zasititi ovog zadivljujućeg dizajna. Ako tražite nešto loše, onda je ovo dizajn za vas.

72. Morbidna tetovaža

Ova zastrašujuća tetovaža ima poruku i to je ona na koju većina nas ne voli podsjećati.

73. Tajanstveno drvo

Prekrasan dizajn stabla koji ima prekrasnu punu stranu i tamnu i morbidnu stranu. Jedan predstavlja život, a drugi smrt?

74. Slatki slon

Jednostavan i sladak dizajn slona koji lijepo pristaje ispod pazuha.

75. Platno

Iskoristite svoje tijelo kao platno s ovim prekrasnim bojama.

76. Ljubav

Sjajna tetovaža o ljubavi.

77. Grčka slova

Veza bratstva koja će trajati cijeli život.

78. Tužni slon

Ovaj tužni slon izgleda kao da je usamljen.

79. Akvarel Art

Još jedan sjajan primjer akvarelne tetovaže sidra.

80. U lancima

Ova tetovaža je vrlo religiozna i radi se o oslobađanju od ropstva.

81. Orao

Šaren i moćan dizajn orla.

82. Jednostavna poruka

Ponekad vam je potrebna samo jednostavna poruka da bi tetovaža bila savršena.