145 Jedinstvene samurajske tetovaže zbog kojih ćete se osjećati kao zlonamjerni

Ako tražite tetovažu zbog koje ćete se osjećati pomalo loše, onda ćete zasigurno voljeti samurajske tetovaže. Popularni su već dugi niz godina i nikada ne izlaze iz mode. Nikada nemate šanse protiv discipline koja dolazi u borilačke vještine. Borilačke vještine također su sjajne u prevladavanju straha od ubijanja ili borbe. Zbog toga se osjećate tako loše, znajući da ste dio nečega što vas štiti.

Što vam prvo pada na pamet kad pomislite na samuraje? Bi li to bio mač? Naravno, jest, to je jedan od najhladnijih aspekata toga.

Ono važno stvar o samurajskom maču je li to da ima moć i da bismo trebali znati odakle to proizlazi? Borilačke vještine govore o časti, hrabrosti i poštovanju. To su vrijednosti kojih se čvrsto drže kako bi im pomogli u kaotičnim vremenima. Ako i vi vjerujete u te temeljne vrijednosti, zašto ih onda ne biste predstavili kroz tetovažu. Također su koristili meditaciju kako bi im pomogli u teškim vremenima i omogućili im da u svakom trenutku imaju oštar fokus.

Ako želite imati tetovažu koja predstavlja hrabrost i čast, tada je samurajska tetovaža ona za vas. Ispod je 41 jedinstvena samurajska tetovaža zbog koje ćete se osjećati kao zlotvor:

1. Glavni projekt

Ova nevjerojatna tetovaža detaljno je prikazana, a i izgleda prilično fenomenalno.

samurajske tetovaže

2. Velike tetovaže samuraja

Ako tražite veliku tetovažu, onda je ovo možda prava za vas. S ovim dizajnom postoji mnogo nevjerojatnih boja.

3. Ratnik

Ovaj samuraj bori se s tigrom i njihova bitka izgleda žestoko.

4. Ljuti borac

Ovaj strogi borac čini izvrstan dizajn rukava.

5. Veliki detalj

Ovo je dizajn samuraja stare škole i detalj je nevjerojatan, izgleda kao crtež. Tamno sjenčanje također donosi sasvim drugi izgled dizajnu. Sigurno će vam se svidjeti ovaj nevjerojatan dizajn tetovaža.

6. Lice

Za ovaj dizajn rukava samo vidite lice ratnika, ali to je sve što vam treba. Volim ožiljak koji pokazuju na licu. Ne trebate sliku cijelog tijela da biste imali izvrsnu tetovažu. Ovdje je uključeno mnogo emocija.

7. Mač

Mač samuraja jedan je od najpopularnijih aspekata samurajskih tetovaža. Ne možete pogriješiti s ovim nevjerojatnim dizajnom. Cvjetni elementi dodaju malo misterije u cjelokupni dizajn.

8. Tradicionalna umjetnost

Ovo je vrlo tradicionalan dizajn kada je u pitanju samurajska umjetnost. Crveno sunce iza ratnika pravi je tradicionalni aspekt. Ovaj ratnik izgleda kao da ima reflektirajući trenutak. Crveno sunce samo čini da cijela slika popne.

9. Podebljane boje

Ratnik samuraja koji ima puno odvažnih boja. I ovdje je uključeno mnogo vatre. Zelena je neobična boja za ovu vrstu dizajna, ali to ne znači da je to loša stvar. U redu je eksperimentirati s bojom. Dug je put.

10. Crteži

Ova detaljna tetovaža ima neke ozbiljno nevjerojatne elemente. Ovdje uključeni detalji doista su nevjerojatni. Nećete naći lošijeg dizajna od ovog.

11. Slijepi čovjek

Ovaj ratnik trenira ostajući slijep, na taj način može postati majstor. To je uobičajena praksa među samurajima jer žele moći koristiti i svoja druga osjetila u borbi.

12. Odličan dizajn samurajske tetovaže

Ako tražite detaljnu tetovažu, s ovom tetovažom ne možete pogriješiti. Ova tetovaža je zaista nevjerojatna i pomalo loša. Sviđa mi se žestina ove tetovaže; dio je onoga što ga čini jedinstvenim.

13. Prekrasne boje

Ova tetovaža rukava ima puno sjajnih boja. Detalji i boje čine izvrsnu ideju za tetoviranje. Kakav kreativan dizajn ako tražite rukav preko ramena. U očima ratnika možete vidjeti žestinu. jednostavno volim to.

14. Samurajski mač

Izvrsna tetovaža mača koja će vam zasigurno uljepšati dan. U ovom dizajnu mač je obložen i zasigurno će vam se svidjeti.

15. Tamna lubanja

Ovaj zli ratnik je iz drugog carstva, ili je možda samo dio hodajućih mrtvaca. U svakom slučaju, nećete pronaći čvršću tetovažu od ove. Dodavanje lubanja na dnu čini ga mnogo boljim. Volim zasjenjivanje uključeno u ovu tetovažu jer je realno.

16. Odmicanje

Mač je bačen u ocean, ili možda pokušava sam pobjeći. Boje su također zabavne. Više je to slika crtača, ali ipak zabavna. Plava i crvena boja izgledaju sjajno zajedno.

17. Meki detalji

Ne trebate puno detalja da biste imali nevjerojatnu tetovažu. To je žestoki ratnik i zaista nevjerojatan.

18. Podebljano crveno

Izvrstan dizajn lubanje sa samurajskom kacigom. Volim hrabre boje koje su uključene u ovu tetovažu.

19. Tamne tetovaže

Sjajna tetovaža koja ima puno tamnih detalja.

20. Kreativni dizajni

Nema puno detalja o ovoj tetovaži, ali ipak je prilično cool dizajn. Crveno i crno zajedno jako su dobri zajedno.

21. Hrabri dizajni

Prilično veliki dizajn tetovaža koji će vam se sigurno svidjeti. Ovdje ima mnogo detalja koji čine prekrasnu tetovažu.

22. Duboki mislilac

Izvrstan dizajn jer ovdje imamo ratnika koji je duboki mislilac. To je zadivljujući dizajn koji ćete zasigurno voljeti.

23. Ludi ratnik

Izvrstan dizajn s puno odvažnih boja. Izgled lica ratnika pomalo je neobičan, ali možda ima slučaj ludaka.

24. Zapanjujuće boje

Volim nevjerojatne boje koje su dio ovog dizajna tetovaža. To je žestoki ratnik koji se ponosi svojim bojama.

25. Odvažni ratnik

Ova tetovaža je vrlo tamna i pomalo tajanstvena. Ne možemo ne voljeti ni detalje koji su u to uključeni.

26. Podebljano plava

Zastrašujući ratnik nije uobičajen, ali uistinu strašan. Ako volite ovu odvažnu boju, sigurno ćete voljeti ovaj dizajn.

27. Budi ratnik

Izgleda da je mač ugrađen u kožu. To je izvrstan izbor dizajna.

28. Nezadovoljan

Nezadovoljan izgled uobičajen je kad su u pitanju ratnici samuraji, a to je obično zato što su ratnici teški i usredotočeni na zadatak koji je pred njima.

29. Portret

Ovaj dizajn vrlo sliči portretu. Zapanjujuće je i toliko detaljno da bi to mogla biti fotografija.

30. Crno -bijelo

Crno -bijele tetovaže uvijek su sjajne, a u ovom slučaju je i pomalo tamno. To je mrtvi vojnik koji je odavno prošao, ali detalji i raspoloženje oko tetovaže su nevjerojatni.

31. Drugačija vrsta ratnika

Svi možemo biti ratnici čak i ovaj tip.

32. Gladni tigar

Zanimljiv pogled na ratnika, u ovom slučaju to je tigar i izgleda kao da je gladan borbe.

33. Tajanstvena vibra

Sjajan dizajn koji ćete zasigurno voljeti jer je mračan i prekrasan.

34. Ljubavna veza

Ovaj samurajski ratnik u svojoj sredini ima djevojku Gejšu. To je detaljna tetovaža koja je doista čarobna.

35. Tetovaže na nogama

Ova Gejša je upravo tamo sa samurajskim ratnicima. Ne možemo se zasititi ovih nevjerojatnih dizajna sa svijetlim bojama. Oni su uistinu jedinstveni.

36. Mnogi detalji

Još jedan izvrstan primjer tetovaže koja je puna sjajnih detalja i tamnog sjenčanja. To je još jedan ratnik s čudnim izrazom lica, ali i originalan.

37. Strašni dizajni

Ako želite zaista lošu tetovažu, onda bi ovaj dizajn nogu mogao biti ono što tražite. Lica ratnika su stvarno loša i nećete vidjeti previše ovakvih, pa je i originalni dizajn. Sviđaju mi ​​se pretjerane značajke.

38. Duga u bojama

Tetovaža na leđima detaljna je i šarena. Ako želite nešto podebljano i svijetlo, onda je ovo tetovaža za vas.

39. Upadljivo plavo

To je drugačija vrsta ratnika i ona s malo misterije. Volim ovdje uključene boje; tako su živahni. Ako želite tetovažu ratnika samuraja, ali malo drugačiju, zasigurno će vam se svidjeti ovaj dizajn.

40. Meditiranje

Meditacija je važan dio postojanja samurajskog ratnika. U ovoj tetovaži postoji mnogo sjajnih pozadinskih pejzaža koji ispunjavaju stražnja strana. Ratnik je u sredini i izgleda prilično reflektirano. Ovdje nema puno boja, ali crvena čini da ostatak slike popne.

41. Tajanstvena lubanja

Još jedan sjajan primjer lubanje mrtvog ratnika. Ovo su cool tetovaže jer ih lubanje čine malo lošijima od normalnih. Sviđa mi se dizajn i zaista je inspirativan.