44 nevjerojatne ideje za tetovaže pingvina zbog kojih ćete letjeti

Ako tražite novi dizajn tetovaža koji uključuje vašu ljubav prema pingvinima, onda ste zasigurno došli na pravo mjesto. Pingvini su prisutni jako dugo i ostavili su snažan dojam u pop kulturi već duže vrijeme. Pingvini su voljena životinja s razlogom, a ne zato što su slatki. Vidjeli smo pingvine prikazane u knjigama, filmovima i na TV -u diljem svijeta i za to postoji razlog. Pingvin je popularna životinja i to ne samo zbog toga što su slatki, ljudi jednostavno vole mali vatvor koji pingvini naprave. Naizgled su prijateljske životinje i ne boli što se pare za cijeli život. Ne možemo reći dovoljno dobrih stvari o pingvinu.

Ove životinje imaju nevjerojatne kontrastne boje koje čine izvrsne tetovaže. Ako razmišljate o tetovaži pingvina, onda za vas imamo dugačak popis opcija. Ove tetovaže dolaze u svim oblicima i veličinama, a ako želite nešto posebno onda ste na pravom mjestu.

Ispod su 44 nevjerojatne ideje za tetovaže pingvina zbog kojih ćete letjeti:

1. Linije pingvina

Ova tetovaža pingvina sastojala se od niza linija. Jednostavno volimo slatki mali mašna na vrhu.

tetovaže pingvina

2. Odlazak na surfanje

Ako volite surfanje, zasigurno će vam se svidjeti ovaj slatki dizajn. Ovaj pingvin zna što želi i to će privući neke valove.

3. Usklađeni dizajni

Možda želite podijeliti svoje ljubav prema pingvinima s nekim drugim. Obje su vrlo različite slike, ali obje su prilično izvrsne.

4. Pingvin koji puši

Ne vidite svaki dan pingvina koji puši, ali definitivno je to smiješna ideja za tetoviranje.

5. Ukrašeni pingvini

Ovo je vrlo različit oblik dizajna pingvina. Plava i ljubičasta zasigurno će vam uljepšati dan, boje su nevjerojatne.

6. Svjetlucave oči

Ovaj pingvin ima sjaj u očima. Volimo ovaj slatki dizajn i sigurni smo da ćete i vi.

7. cilindar

Volimo ovog slatkog malog pingvina s cilindrom. Svo crno ovdje zasigurno će istaknuti pingvina. Ako tražite malu tetovažu, onda je ova savršena.

8. Više pingvina

Tri pingvina u šetnji, a zadnji ima nešto za reći. Izvrstan dizajn koji ima neke jedinstvene dizajne pingvina.

9. Svemir

Sjajan dizajn pingvina koji ima svemir oko sebe. Ovdje ima mnogo lijepih boja koje ćete zasigurno voljeti.

10. Plavi balon

Ovaj mali pingvin sladak je kao gumb i odleti. Plavi balon nosi ovaj prekrasan balon.

11. Veliki dizajni

Izvrstan dizajn ako je veliki pingvin, onaj koji će vam se sigurno svidjeti. Volimo sve lijepe boje koje su ovdje uključene.

12. Ljubav pingvina

Sjajna tetovaža dva pingvina koji se vole. Boje su ovdje duboke i lijepe. Ako volite tetovaže, zasigurno ćete voljeti ove pingvine.

13. Udvaranje pingvinima

Ovo su slatki pingvini koji idu u šetnju. Izgleda kao udvaranje jer ženka pingvina ima hodajući kišobran.

14. Nošenje toquea

Sjajan dizajn tetovaža koji će vam zasigurno donijeti puno radosti! Kako ne voljeti pingvina koji nosi toque?

15. Detaljni projekti

Zapanjujući dizajn pingvina koji ima puno prekrasnih boja. Ovo je prekrasna slika pingvina zbog detalja, kao i boje uključene u tetovažu.

16. Prekrasne boje

Ne možemo a da ne volimo ovu tetovažu pingvina zbog zadivljujućih boja. Nebo je osvijetljeno jarkim bojama i ova će tetovaža zasigurno zapeti za oko.

17. Mršavi pingvin

Neobičan dizajn pingvina koji će vas zasigurno usrećiti. To je mršavi pingvin neobičnog izgleda i s nogom od štapa, ne možemo a da ne volimo ovaj zabavni dizajn, pa ćete i vi.

18. Dodirivanje glava

Dva odrasla pingvina s dvoje male djece. Ovi su pingvini doista divni i kreativni dizajni. Ovo bi također učinilo izvrsnu obiteljsku tetovažu.

19. Ljubav prema pingvinima

Ovi otmjeni pingvini doista su divni i ne možemo ne voljeti njihovu odjeću. Ovo su sjajne slike koje bi se svidjele svima jer su apsolutno dražesne. Jednostavno volimo monokl. To su posebne slike koje su doista prekrasne i jedinstvene.

20. Samski pingvin

Sjajan dizajn pingvina koji je prilično jednostavan, ali ima uključenih prekrasnih boja. To je mala tetovaža koju možete postaviti bilo gdje. Ako tražite mali i jednostavan dizajn, onda je ovaj savršen.

21. Detaljni pingvini

Ovaj zli pingvin govori o životu na odmoru. Boje su ovdje izvrsne, a takva je i oprema za odmor koju ovaj pingvin nosi. Ako želite izvrstan dizajn tetovaža za pingvina, to je to. Ako se možete povezati s ovim pingvinom za odmor, svidjet će vam se ova tetovaža.

22. Plavi Mjesec

Jednostavan dizajn od nekoliko pingvina sa jarko plavim mjesecom na leđima. I ovdje se događaju neke prekrasne pahulje. Volimo umjetničku scenu s par pingvina.

23. Raketni čovjek

U ovom slučaju to je pingvin, ali morate zavoljeti ovaj zabavni dizajn s raketom privezanom za pingvina. Izgleda da je ovaj tip u misiji. Pitamo se kamo ide ovaj zabavni mali pingvin s raketom na leđima. Čini se da nije zabrinut zbog toga.

24. Freddy Kreuger

Sjajan dizajn pingvina koji ćete zasigurno voljeti zbog ljubavi prema Noćnoj mori u Ulici brijestova. Nismo sigurni kakva je veza s pingvinima, ali to je prilično zabavan dizajn. Volimo ovu kreativnu tetovažu koja se odnosi na Freddyja Kreugera u potpuno novom obliku.

25. Fancy Penguins

Ovi tamni dizajni čine pingvina s prilično otmjenim odijelom. Tamne boje i jarko narančasta boja daju odličan kontrast. Sjajna slika koja vas tjera na pop. Ako tražite tetovažu koja je zaista elegantna, svidjet će vam se ovakva slika.

26. Mafija

Ovaj Kingpin izgleda kao da se mora pozabaviti nekim ozbiljnim poslom. Ovaj pingvin ima pištolj u ruci i čini se da ga namjerava upotrijebiti. Ovaj mali pingvin prilično je loš i ne mari za držanje pravde na svoj način.

27. Ljubav kitova

Sjajan dizajn pingvina koji ima neke nevjerojatne crteže. Kit iznutra čini vrlo kreativnu ideju za tetoviranje. Ove tetovaže govore o divljim životinjama na sjeveru i volimo što se kombiniraju na ovoj slici.

28. Prekrasne boje

Sjajna slika malog pingvina koji sluša glazbu. Mnogo je lijepih boja koje lebde gore kako bi vam pomogle da osjetite i glazbu. Volimo te ispupčene boje jer su tako svijetle. Boje su nevjerojatne i izgledaju poput uzoraka boje. Ova vrsta tetovaža sada je vrlo popularna i to zbog svijetlih boja.

29. Dizajn ruža

Prekrasan dizajn pingvina sa jarko crvenom ružom. Ako tražite jednostavan, ali cool dizajn, onda je ovo pravi za vas. Ova slika ima mnogo detalja i doista je divna. Stara škola slika divnog pingvina.

30. Origami pingvin

Ovo je vrlo kreativan i zabavan dizajn pingvina. Izgled origamija doista je prekrasan. Boja i dizajn su jedinstveni i volimo što pingvin samo pluta. Nećete pronaći jedinstveniju tetovažu od ove i čini tetoviranje pingvina toliko zabavnim.

31. Podebljane boje

Sjajan dizajn pingvina koji ima neke odvažne boje. Ako želite jednostavan dizajn, zasigurno će vam se svidjeti. Ljubičasti cvijet doista čini da cijela slika iskoči s kože. Ako tražite jednostavan dizajn pingvina, ovo bi bio savršen dizajn.

32. Slatki portret

Sjajan dizajn koji je više nego samo sladak. Ovaj pingvin pozira na slatkoj slici koja je uokvirena za predstavu. To je slatka ideja koja je jedinstvena, ali i divna. To je pingvin klasičnog izgleda koji je prekrasan i dovoljno je mali da se može postaviti bilo gdje.

33. Monocle

Ovaj otmjeni pingvin traži noćni provod u gradu. S cilindrom i monokolom, ovo je jedan pametan pingvin. Volimo ukrašeni okvir koji okružuje Pingvina. On je zaista klasni glumac jer je ova tetovaža jedinstvena. Kako ne biste poželjeli ovako maštovitog pingvina?

34. Dizajn crtića

Unutar pingvina je stubište za raj. Ovo je slatki mali pingvin koji izgleda ima cijeli ledeni svijet u sebi. Ovo je neobična tetovaža jer je vrlo misteriozna, od koje će vam zastati dah.

35. Dizajn konstelacija

Prekrasan dizajn pingvina koji će vam se sigurno svidjeti. Sjajna tetovaža koja ima sazviježđa po cijelom tijelu pingvina. To je jedinstvena tetovaža koju ćete zasigurno voljeti. Ako želite tetovažu koja je uistinu jedinstvena, zasigurno će vam se svidjeti dizajn poput ovog.

36. Hladna noć

Sjajna tetovaža koju ćete zasigurno voljeti ako ste ljubitelj onih zimskih mjeseci. Ovi pingvini uživaju u životu dok pada snijeg. Boje su ovdje jako hladne, ovdje ima plave i sive boje koje stvarno iskaču s kože. Svidjet će vam se ova tetovaža.

37. Crveni balon

Ovaj pingvin ima ozbiljne planove jer ga podiže crveni balon. Volimo hladne nijanse koje pingvin nosi dok je odveden u avanturu. Ako tražite ludu kul tetovažu s pingvinom, sigurno ćete uživati ​​u ovoj tetovaži.

38. Šećerne lubanje

To je ono što dobijete kad pomiješate šećerne lubanje s pingvinima. Volimo ovaj potpuno novi pogled na šećernu lubanju. Ljupka zelena i ljubičasta doista privlače oči. Boje su svijetle i lijepe.

39. Odlazak na godišnji odmor

izgleda da ovaj pingvin sanja o toplijoj klimi. Otišao je s ruksakom i krenuo prema toplijem mjestu za život. Ne možemo ga kriviti, svi bismo voljeli otići na toplije odredište! Nadamo se da će tamo stići.

40. Žuti cvijet

Ovaj dizajn pingvina zasigurno će vam se svidjeti zbog njegove jednostavnosti. Volimo malu sliku jer može stati bilo gdje na tijelu. Dizajnu dodaju nalet boje dodajući mali žuti cvijet koji sjedi pod nogama pingvina.

41. Uskličnik

Čini se da ovaj pingvin ima puno toga za reći, ali i na dramatičan način. To je slatki mali pingvin koji se čini prilično uzbudljivim. ako tražite zabavan dizajn onda ste ga zasigurno našli. Ovaj je sladak! Pogledaj ta mala žuta stopala.

42. Pingvini koji se ljube

Sjajna tetovaža koja lijepo pristaje iza vrata. To je sjajan dizajn koji možete izabrati sakriti ili pokazati, izbor je vaš. Volimo ove pingvine jer su istinski zaljubljeni. Pingvini su životinje koje se pare za cijeli život, pa je to doista prava romantična priča.

43. Umjetnički dizajni

Ova tetovaža pokriva rame i dio prsa. To je zapanjujuća tetovaža puna prekrasnih boja. Volimo svu plavu boju jer stvarno iskače s kože. Ako volite pingvine, svidjet će vam se i tetovaža koja ima puno pingvina za voljeti.

44. Zapanjujuća plava

Izvrstan dizajn pingvina s prekrasnom plavom bojom. Volimo ovaj dizajn jer je zaista jedinstven. Unutrašnjost je poput noćnog neba. Prekrasna slika koju će itko zasigurno voljeti.