75+ tetovaža krunice za hvalisanje ljepotom katoličke vjere

Katoličanstvo je prošlo dug put otkad su ga utemeljili Krist i njegovi učenici. S vrlo skromnim počecima, sada se Rimokatolička crkva već raširila po različitim kontinentima. Također, Crkva je uspješno proširila jednu od najpriznatijih i najistaknutijih religija u svijetu. Njegovo temeljno vjerovanje temelji se na svetosti Svemogućeg Oca, Isusa Krista, Duha Svetoga, Sveta Marija, Majka Kristova, Isusovi apostoli, sveci itd.

Rimokatolička religija časti mnoge simbole koji označavaju mnoge velike stvari o njihovoj vjeri. Postoje hramovi, kipovi, relikvije i drugi sveti predmeti posvećeni njihovim vjerskim ikonama. Stoga je sveta krunica uvijek posvećeni simbol katoličke religije. Jeste li ponosni katolik koji želi razmetati svoju vjeru nanošenjem tog svetog simbola na kožu? U nastavku pronađite inspiraciju za ove sjajne tetovaže krunice:

Tetovaže krunice koje morate vidjeti prije nego što odete u trgovinu majstora tetovaža

Razmišljate li uskoro o tetoviranju krunice? Dakle, ako na to pitanje odgovorite potvrdno, imate sreće! Znate zašto? To je zato što imamo puno dizajnerskih inspiracija za tetovaže krunice koje možete pogledati. Također, predlažemo da prije nego što dođete u salon za tetoviranje sami napravite svoje istraživanje kako biste se obojili. Dok neki samo biraju iz kataloga trgovine, osmišljavanje vlastitog dizajna uvijek može dodati onaj osobni pečat koji tetovažu čini puno smislenijom i posebnijom.

Crna i siva realistična krunica s dvije ruže

Ovaj dizajn srednje veličine na unutarnjoj ruci uistinu je “mukotrpno” umjetničko djelo. Tako je klijentova tolerancija na bol sigurno bila ispitana, dok je umjetnik stavio sve one zasjenjujuće detalje koji su tetovažu učinili vrlo realnom.

krunice-tetovaže

Moderna tradicionalna ogrlica s krunicom

Muškarac koji nosi ovu tetovažu ogrlice pokazuje svoju duboku odanost svojoj vjeri. Zapravo, njegova strast urezana je u te sitne detalje perli, a središnje mjesto bio je keltski križni privjesak.

Krunica omotana potvrdnom porukom

“Uvijek budi siguran u sebe ako sumnjaš u sebe, ne zaboravi da su tu tvoja obitelj i prijatelji.” Dakle, poruka čini savršenu kombinaciju vjere i podrške kako bi se osoba nastavila.

INRI: Iēsus Nazarēnus, Rēx Iūdaeōrum

Kad su Rimljani razapeli Isusa Krista na križu, stavili su mu znak iznad glave s natpisom “INRI”. Ta četiri slova bila su akronim koji se prevodi kao “Isus iz Nazareta, kralj Židova”. Te latinske riječi označavaju predanost katoličke vjere konačnoj žrtvi Isusa Krista u smrti na križu.

Minimalistička ogrlica s tetovažom krunice

Koristeći tačkasti ili tačkasti stil, ova ogrlica za tetovaže izvrstan je izbor koji vole jednostavan i čist dizajn.

Silueta krunice na kažiprstu

Napisano na kažiprstu, ono što koristimo za usmjeravanje smjera, izvrsno je mjesto za postavljanje tetovaže krunice koja će vam poslužiti kao čar vodilja.

Neo Tradicionalna tetovaža sa kosturom koji drži ružarju

Ovaj zapanjujući dizajn napravljen je korištenjem podebljanih i definiranih linija i točkastim radom za dodavanje detalja. Umjetnik je dodao i neke sjene kako bi umjetnosti pružio dubinu.

Blackwork tetovaža s keltskim raspelom

Čiste jednostavne linije i nijanse dizajna omogućuju jednostavno i lijepo tintu.

Hernanda

Opisano imenom koje doslovno znači “odvažni putnik”, nema potrebe za traženjem svijeta u potrazi za dobrim dizajnom tetovaža krunice jer je ovaj ovdje blizu jednostavnog savršenstva.

Buffalo Lubanja

Jednostavnost usklađena sa složenim i simboličkim slikama čini ovu tetovažu istaknutom.

Crna i siva

Napisan na mjestu koje nije za ljude slabih srca, što se ne može svidjeti ovoj tetovaži krunice s središnjim medaljonom s anđeoskim krilima?

Tradicionalni buket ruža u sivim tonovima

Cvijeće i vjera dobro se slažu, posebno u ovom dizajnu tetovaža na potiljku.

Sivo rublje i fine linije sa smislenom porukom

Tetovaže krunice na podlaktici daleko su od klišeja ako dodate značajnu poruku kako biste naglasili dizajn.

Obveza vezana kršćanskom vjerom

Neo-tradicionalna tetovaža krunice u sivim tonovima omotana oko sjajnog raspela urezanog na podlaktici svjedočanstvo je ljubavi Jean-a i Eddieja usmjerenog na vjeru.

Crna i siva tetovaža s ružom i velikim drvenim raspelom

Tetovaže nadlaktice su uobičajene pa odaberite vještog majstora tetovaža sa sjajnim rukama koji može stvoriti izvanredan dizajn koji oduzima dah

Nove školske ruže i križ u sivim tonovima

Tetovaže na podlaktici lako su uočljive. Tako ovaj momak daje drugima lijep komad u koji mogu gledati s ovom zanimljivom kompozicijom tetovaža krunice.

Tetovaža unutarnje ruke pomoću sive i bijele tinte

Teško je pogriješiti s neutralnim poput sive i bijele. Stoga, dodajući elemente bijele tinte kako bi umjetnost postala popularnija, ovaj dizajn tetovaže krunice rez je iznad ostatka.

Biljke i životinje

Hipnotičan, jedinstven i intrigantan samo je nekoliko riječi za opisivanje ovog dizajna tetovaže krunice koji prikazuje preraslo cvijeće na lomljenoj srni jelena.

Tetovaža krunice koja dokazuje jednostavnost je ljepota

Očigledno je pohvaliti se s jednostavnim dizajnom tetovaže krunice s velikim keltskim križem postavljenim unutar podlaktice. To je iskrena izjava koja ne lupa po grmu. Nadalje, ne govori ništa drugo nego čvrsto „vjerujem u Boga“.

Tradicionalne nijanse sive

Vjera predstavlja srž čovjekova bića. Ono u što vjeruju govori ono što im je najvažnije u životu. Nošenje tetovaže krunice na tijelu svijetu govori o vašoj predanosti. Baš kao i ovaj dizajn tetovaže krunice, on je starinski i tradicionalan, a sadrži klasični vjerski simbol koji postoji već stotinama godina.

Ruke zajedno u molitvi

To je veliki dizajn koji pokriva gornju lijevu stranu prsa do grudnog koša. Stoga je ovaj dizajn simbol čovjekove predanosti da izdrži intenzivnu bol koja dolazi s umjetnikovim radom ljubavi.

Realno ili nadrealno?

Gotovo kao dio stare crno -bijele slike, umjetnikov rad u ovoj tetovaži krunice na podlaktici odiše istinskom umjetnošću. Vještina u ovoj umjetnosti tetoviranja može proći za mural u Sikstinskoj kapeli u Italiji.

Neka mi je pri srcu

Na lijevoj strani prsa ispisano crtežom, evo dizajna koji izražava ljepotu, ljubav i vjeru, čak i bez ijedne riječi.

Neo tradicionalni stil

Crno i bijelo su suprotnosti, ali vrlo dobro funkcioniraju. Ovaj dizajn tetovaža samo je dokaz te činjenice. U međuvremenu, nosite vjeru na rukavu s ovom tetovažom krunice omotanom oko podlaktice.

Održavajući ga elegantnim i starom školom

Da bi nosio tetovažu ove veličine, ovaj čovjek ima hrabrosti i tolerira bol kao šampion. Nadahnite se ovom jednostavnom tetovažom u tradicionalnom stilu s naglaskom na krunicu.

Snažan i vjeran

Tetovaže na vratu nose iznimnu bol. Dakle, oni koji ih dobiju imaju najveću toleranciju i najjaču volju da prebrode bol zbog umjetnosti.

Ruže za Isusa

Poklanjanje cvijeća pred oltarom uobičajena je praksa, ali ispisivanje tinte u ime vaše katoličke vjere potpuno je nova razina predanosti.

Nadrealno o religiji

Snimajući slike koje prikazuju vrijeme, smrtnost, vjeru i ljepotu, ova nadlaktica tetovaža je početak razgovora.

Ponosan na svoju religiju

Nosite svoj vjerski ponos sa simboličnom tetovažom s krunicom.

Realna dvostruka ekspozicija

Nadahnuti tehnikom dvostruke ekspozicije u fotografiji, pogledajte kako ovaj dizajn tetovaže krunice stvara svečanu sliku vjere ove osobe.

krunica-tetovaža

Detalji su važni

Što se tiče tetoviranja, što su precizniji detalji, to bolje. Vještine i talenta za umjetnika tetovaža ovog tipa ne nedostaje. Pogledajte ovu tetovažu krunice koja je ispisana preciznošću.

Omotajte oko ruke

Dodavanjem sjena u dizajn, tetovaži krunice daje dubinu i dimenziju.

Krunica s vodećim biblijskim stihom

Svi smo za ovu tetovažu krunice na prsima s otvorenom Knjigom Svetog pisma koja ukazuje na Mateja 6:24: „Nitko ne može služiti dvojici gospodara. Ili ćete jedno mrziti, a drugoga voljeti, ili ćete jednome biti predani, a drugoga prezirati. Ne možete služiti ni Bogu ni novcu. “

Šarena 3D umjetnost

Nošena oko zgloba poput narukvice, ova lijepa tetovaža savršen je pribor.

Džepni sat, krunica i nekoliko inspirativnih poruka

Okrećući se elegantnim slikama s finim linijama, tetovaža ove ženske ruke odiše šarmom. Također, poruke poput “Vjeruj u Gospodina” i “Ljubav nikada ne prestaje” uvijek će zvučati istinito do kraja vremena.

Predanost kao diverzija

U pokušaju da zamaskira staru i nebitnu tetovažu, ova se dama obojila s lijepom gležnjačom dizajniranom krunicom.

Ogromne perle, ogromna vjera

Na lijevoj podlaktici ovog čovjeka nalazi se crno -siva tetovaža krunice, s velikim kuglastim perlicama sa detaljima u sjeni.

Svjetlo ovoga svijeta

Raspelo je podsjetnik na Isusa Krista koji je umro na križu radi spasenja svijeta.

Remek djelo!

Ova ogromna tetovaža krunice na bedrima je poput crno -bijele uljane slike na platnu.

Muka Kristova

Križ je žarište ove tetovaže krunice. Također, prikazuje Kristovu konačnu žrtvu.

Zdravo Marijo, Majko Božja

Ova tetovaža krunice izuzetna je zbog velikog križa i središnjeg dijela medaljona Svete Marije.

Ukrašena lubanja

Ova tradicionalna tetovaža pokazuje kako dodavanje živopisnih boja uvijek može učiniti da tetovaža zaživi.

Jednostavan dizajn otporan na budale za tetovaže krunice

Nije previše, ali ova tetovaža krunice nadlaktice privlači pažnju

Bijela tinta pomaže

Želite biti jednostavni, ali ne možete podnijeti da izgledate jednostavno? Zatim dodajte bijelu tintu kako biste svojoj finoj liniji tetovaže krunice dali zaokret.

Suptilno, ali zapanjujuće

Ne morate vikati da biste izrazili ljubav prema svojoj vjeri. Slično, tetovaža gležnjača s krunicom može govoriti sama za sebe.

Naglasite svoj korak

Smijem li vas pitati idete li Hristovim putem? Živite li prema Njegovim riječima i Njegovim putevima? Ako ste svi za iskazivanje te strasti, tetovirajte krunicu oko gležnja kako biste pokazali koliko ste ponosni što ste Kristov sljedbenik. Tetovaža krunice s gležnjevima ove fine žene pokazuje svoju odanost Isusu Kristu.

Ruža i krunica u crnoj, sivoj i bijeloj boji

Vrlo je jednostavna kompozicija. Međutim, umjetnikova preciznost i sjajan rad u boji čine da ova tetovaža krunice osvoji naša srca.

Molitve mogu pomicati planine

Vodiči krunice Katolici u molitvi. U međuvremenu, u srži je otajstvo Kristovog života i uskrsnuća, isprepleteno s blagoslovljenim životom njegove Svete Majke.

Krunica Tattoo narukvica

Neki dečki su tip za ručne satove, ali ovaj je definitivno krunica omotana oko zgloba..

Siva gornja ruka

Tetovaža u tradicionalnom stilu u sivoj boji s krunicom i ružom. Kontrast tamno sivih nijansi sa svijetlom kožom ove osobe čini dizajn tetovaže još istaknutijim.

Blagoslovljen nebom

Ova tetovaža skice s pola rukava zrake svjetlosti koja dolazi iza oblaka, nekoliko ruža i sveta krunica je sjajna izjava vjere ovog tipa.

Krunica i drveni križ uz rebra

Napisana sa strane tijela, samo na vrhu grudnog koša, ova tetovaža krunice donijela je ekstremnu bol osobi koja je nosi. Međutim, njegova vjerska predanost pomogla mu je u prevladavanju. Stoga se zadivljujuće remek -djelo dokazuje vrijednim žrtve.

Upoznati Isusa Krista kao svoj džep

Koliko osoba zna o Kristovu životu? Dakle, da bi vam poslužila kao podsjetnik da uvijek tražite Njegov put, ovakva tetovaža ružne krunice pomoći će vam da proživite svaki dan.

Nikada nemojte prestati moliti

Kada je dobro vrijeme za molitvu? Bilo kada i bilo kada. Također, krunica je svakodnevna pobožnost pomoći katolicima da pokažu svoje čvrsto uvjerenje u moć molitve.

Par ruža i krunica na podlaktici

Kad se prvi put upoznate s osobom, osoba koju upoznate može vam reći mnogo o vama samo jednim rukovanjem. Dakle, tetovaža krunice na podlaktici šalje vam ugodnu poruku.

Tetovaža narukvice s crno -bijelom krunicom

Ne morate ići u crkvu da biste izmolili molitvu. Bog je posvuda, pa govorite o svojoj vjeri bilo kad i bilo gdje. U međuvremenu, možete nositi krunicu svuda gdje idete tako što ćete je nanijeti oko ručnog zgloba poput šarmantne narukvice.

Neo Tradicionalna tetovaža drvenih krunica

Zrna u drvu definiraju njegovu ljepotu. Stoga upotreba drva za zrna krunice promiče jedinstvenu i elegantnu privlačnost. Isto tako, podebljane linije koje oponašaju zrnca drvenih perlica krunice čine ovaj dizajn tetovaže zanimljivim.

Buket ljepote i krunica s perlicama u obliku srca

Ono što ovdje vidimo su četiri različita cvijeća privučena do savršenstva. Definitivno smo zaljubljeni u ovu crno -bijelu skicu tetovaže. Nježan je i ženstven, ali i smislen i inspirativan.

Irezumi krunice perle

Irezumi postoji u Japanu i Aziji od 10.000 godina prije Krista. Trenutno se tehnika tetoviranja od tada proširila po cijelom svijetu. Dokaz: Evo žestoke tradicije japanske tetovaže inspirirane japanskom ogrlicom od krunice.

Nadrealna škrinja

Imate nešto što želite ispustiti iz grudi? Čini se da ova tetovaža govori upravo to. Privlači nas njegov nadrealizam. To je poput otkinute kože prsa iznutra stisnutom šakom koja drži krunicu.

Crno -bijela tetovaža krunice podlaktice

Volimo detalje ove tetovaže. Svi smo za kontrast crnih nijansi sa sićušnim mrljama bijele tinte tu i tamo koji su ovoj umjetnosti kože dodali život.

Dot Work Krunica tetovaža oko zgloba 

Točke nisu samo za Morzeov kod. Pokažite svoju vjeru s ovakvim minimalističkim dizajnom tetovaža. Ne trebaju vam veliki i složeni dizajni da biste emitirali svoj ponos.

krunice-tetovaže

Skica Dizajn tetovaža za krunicu gležnja 

Navikli smo vidjeti skice na papiru, ali ovo umjetničko djelo koristi kožu kao platno. Slikana kao pravi umjetnik skica, ova tetovaža krunice prikazuje prekrasnu vjeru u otajstva svete krunice.

Tetovaže krunice predstavljaju vašu vjeru

Pa što ima u krunici? Napravljen je od perli koje predstavljaju jednu molitvu koju čovjek može izgovoriti ili izgovoriti svojim umom. Slično, moleći svetu krunicu proživljavaju Radosna, Slavna, Žalosna i Svijetla otajstva katoličke vjere.

Bez obzira jeste li pobožni katolik ili samo vjerno vjerujete u Isusa Krista, otkrit ćete da tetovaže krunice otkrivaju najbolje u vašem karakteru. Također, tetovaža je vječni izraz koji teži dati značenje vama kao osobi. Stoga odabir vjerskog simbola poput krunice odiše vašom vjerom. Stoga, prije nego što krenete na crtanje, razmislite koja vas od ovih tetovaža krunice najviše inspirira ili slobodno dizajnirajte vlastitu.