80 jedinstvenih ideja za tetovaže Vodenjaka koje ćete zasigurno voljeti

Ako tražite novu tetovažu, zašto se onda ne biste odlučili za svoj astrološki znak. Nema boljeg znaka od znaka Vodenjaka i to čini odličnu tetovažu. Simbol Vodenjaka sastoji se u tome da odjednom bude originalan i smiješan. Kako ne volite ovu tetovažu?

Vlasnici Vodenjaka rođeni su između kraja siječnja i početka veljače, povezano je s onima koji su uzlazni, mjesečevi ili kružni.

Ako niste svjesni što znači biti Vodenjak, dopustite nam da vam u tome pomognemo. Poznato je da imaju nevjerojatno intenzivnu intuiciju i to je nešto što vam može dobro doći. Također imaju nesebičnu prirodu što je nevjerojatna kvaliteta koju treba imati. Pozadina je povezana s 11. znakom i predstavljena je s dvije cik -cak linije.

Vodenjak je povezan sa elementom zraka. Iako, ako želite biti tehnički, oni također koriste valove i vjetar u svom izlazu.

Ako želite predstavljati svoj znak, onda je ovo sjajan članak za vas da odaberete sjajan dizajn.

Ispod je 80 jedinstvenih ideja za tetovaže Vodenjaka koje ćete zasigurno voljeti:

1. Žestoka voda

Voda je žestoka u ovoj tetovaži i možete vidjeti da i u dizajnu ima puno snage. Ako želite tetovažu koja pokazuje snagu koju imate, onda je ovo tetovaža za vas. Za ovaj dizajn nije potrebna boja. Prelijepo je.

Tetovaže vodenjaka

2. Jednostavne tetovaže

Ovo je vrlo jednostavan dizajn koji predstavlja valove, ali volimo svijetle boje. Ovaj dizajn tetovaže dovoljno je mali da se može postaviti bilo gdje. Čini se da je ruka najpopularnije mjesto za ove tetovaže i složimo se.

3. Valoviti dizajni

Još jedan primjer valne tetovaže, ali u drugom položaju. Volimo ljubaznost ovog dizajna. Valovi nisu u zabavnom obliku i zbog plave boje se doista ističe.

4. Hrabri dizajn

Ova tetovaža je od početka do kraja vrlo jednostavna i neće trebati dugo da završi. Može stati i bilo gdje pa ga možete sakriti ako želite. Ovi podebljani dizajni predstavljaju valove. Ako želite skromniju tetovažu, onda je ovo za vas.

5. U zvijezdama

Ako volite gledati zvijezde, zasigurno će vam se svidjeti ovaj dizajn. Tetovaža sazviježđa uvijek je popularna. Ova vrsta tetovaža može stati bilo gdje.

6. Grčka slova

Ako volite dizajn valova, dodajte mu neka grčka slova kako biste mu dali više smisla. Svoju tetovažu možete personalizirati na bilo koji način. Ova tetovaža izgleda kao tetovaža sa crtičnim kodom pa budite oprezni s jakim crtama.

7. Plavi valovi

Ovo je očito vrlo popularna tetovaža i zasigurno će vam se svidjeti. Plava nas jednostavno vraća u želju da budemo u vodi. To je još jedan primjer postavljanja ovog dizajna plavih valova.

8. Iza uha

Ako tražite suptilan dizajn, zasigurno će vam se svidjeti ovaj jednostavan, ali slatkast dizajn. To je samo nekoliko redaka, ali i dalje ostavlja dojam. Ako želite nešto jednostavno, uvijek ćete njegovati ovaj dizajn.

9. Žestoki bogovi

Super je ako želite predstavljati bogove. Ovo je izvrsna tetovaža na vratu i ona će vas odvojiti od ostalih. Valovi idu s obje strane tetovaže i sa stražnje strane izgleda prilično cool.

10. Zapanjujuće boje

Ako tražite detaljnu i šarenu tetovažu, razmislite o slici poput ove. Boje su upečatljive i svakako bi zapele za oko. Boje su duboke i čudesne. Očekujte veliku tetovažu, međutim, ovo nije dizajn s kojim možete napraviti malu tetovažu. Napravio bi jedinstven dizajn tetovaže na leđima ili ramenima. Možete ga koristiti i za dizajn rukava.

11. Točenje vode

Slike ulijevane vode uobičajena su ideja za tetoviranje Vodenjaka. Ova ima crvenokosu ženu koja radi zadatak i gleda ravno u nju.

12. Sitni valovi

Ne trebate ogroman dizajn tetovaža kako biste predstavili svoju prirodu Vodenjaka. To je jednostavan dizajn koji se može postaviti bilo gdje, čak i na stopalo kao na ovoj slici. Ako želite predstavljati vrijednosti Vodenjaka, ali ne želite veliku tetovažu, onda je ovaj dizajn savršen za vas.

13. Ljubavni valovi

Valovi su prikazani s ljubavlju na ovoj fotografiji jer se nalaze unutar srca. To je sjajna slika i jednostavna, ali svijetla. Ima elemente crtića i to nije vrsta tetovaže koja bi imala puno detalja.

14. Tetovaže na ruci

Čini se da su valovi prilično uobičajeni kao valne tetovaže, a ovo je tamni cik -cak dizajn. Ako tražite nešto jednostavno, ne tražite dalje od ovoga. Ovo je pola i pol dizajn koji će vam dati najbolje od oba svijeta.

15. Dizajn crtića

Ako ste ljubitelj slika iz crtića, ovo je sjajna tetovaža za vas. To je izlijevanje beskrajne vode i jednostavno volimo svijetlo plavu. Da ste imali dizajn ruke, zaista biste mogli imati vodu koja se slijeva dolje i oko vaše ruke. Izgledalo bi prilično cool kao gotov proizvod.

16. Crvene crte

Ako volite valni izgled, ali želite nešto drugačije, umjesto toga isprobajte crvene crte. Plava je uvijek privlačna boja, ali to ne znači da ne možete imati valove u mnogo različitih boja.

17. Dizajn rukava

Ako tražite veći dizajn tetovaža, poput rukava, zasigurno će vam se svidjeti ovaj dizajn. Ima sjajnu boju i detalje. Ako volite duboke boje, ovo je pravi izbor za vas.

18. Mjesec

Odličan dizajn tetovaža sa suncem koje gleda dolje u izlijevanje vode. Volimo plavu boju koja je uključena u ovu tetovažu. To je veliki dizajn, ali ima mnogo sjajnih elemenata poput mjeseca, lubanje i izlijevanja vode.

19. Slatki dizajni

Ova sjajna tetovaža Vodenjaka je jednostavna, a valovi su malo realniji. To je savršena tetovaža za vrat jer je mala i može se sakriti ako to želite.

20. Skrivene tetovaže

Ako tražite tetovažu Vodenjaka koju možete sakriti, ovo bi mogla biti tetovaža za vas. Jednostavnog je dizajna i lijepo pristaje iza uha. Ako tražite nešto kreativno, onda je ovo tetovaža za vas.

21. Valovi

Čini se da su jednostavni valovi najčešći način predstavljanja simbola Vodenjaka. Mjesto tetovaže savršeno je za ovu vrstu dizajna. Imate mogućnost pokazivanja ili skrivanja.

22. Nadalje Apart

Ovi valovi su malo drugačiji jer su međusobno udaljeniji. Ima ih razmaknutih na leđima i to stvara potpuno drugačiju sliku. Sami odlučite o razmaku valova kako biste stvorili originalniji dizajn. Sviđa nam se što je ovako raspoređen po leđima jer je neobičan i malo kreativniji od ostalih koje smo vidjeli.

23. Elegantni valovi

Ovi valovi čine prekrasnu tetovažu Vodenjaka zbog svog dizajna. Ovaj dizajn ima više protoka i doista je elegantan. Možete stvoriti bilo koju vrstu vala koju odaberete, ovaj je ženstveniji dizajn. Volimo hirovitu prirodu ovog dizajna, bilo bi izvrsno za svaku djevojku koja je tražila nešto drugačije.

24. Crtani valovi

Gola žena u valovima, što biste više mogli poželjeti od tetovaže. Ovaj dizajn crtića je zapravo prilično sladak. Sviđa nam se činjenica da se čini da je uopće ne zbunjuje sva voda oko nje, zapravo bi mogla spavati.

25. Snažne slike

Ako tražite loš dizajn, onda je ovo pravi za vas. Mračno je i žestoko i doista dopire do srži problema. Volimo sve tamne boje povezane s ovom tetovažom, zaista je jedinstvena.

26. Promjena valova

Ako volite najbolje iz oba svijeta, zasigurno će vam se svidjeti ovaj dizajn tetovaža. Također volimo ljubičastu koja je ovdje uključena. Tamo imaju riječ Vodolija koja predstavlja njihovu ljubav prema znaku.

27. Ljubav sirene

Sirena je uvijek sjajan prikaz vode. Tetovaža Vodenjak često je predstavljena sirenama. Osim toga, čine neke prilično cool dizajne. Mi jednostavno volimo sirene zbog njihove hirovite prirode i one su jedan od najvećih simbola mora koje imamo. Mi ih jednostavno volimo!

28. Tamni dizajni

Ovaj dizajn tetovaža sastoji se od muškaraca koji vrše lijevanje. Identični su u istoj tetovaži. To je jednostavna tetovaža, ali s puno karaktera.

29. Tetovaže s rebrnim kavezom

Vrč se slijeva niz rebra ovog tipa. To je sjajan dizajn tetovaža koji je također vrlo jednostavan. To je izvrsna tetovaža koja bi se mogla povezati s drugima poput ove. Mnogo toga može stati uz grudni koš.

30. Svijetle boje

Izvrstan dizajn tetovaža koji uključuje neke odvažne i lijepe boje. Volimo svijetlo narančastu boju koja čini vrč u ovoj tetovaži Vodenjaka. Svijetle boje ovdje su prilično sjajne ako ćete dobiti bilo koju Vodenjakovu tetovažu. Ove boje dobro funkcioniraju zajedno.

31. Jednostavno valovi

Jednostavan dizajn tetovaže, ali koji ostavlja utjecaj. U ovaj dizajn tetovaža uključena su i grčka slova. Ako želite dati izjavu, onda je ovo tetovaža za vas.

32. Mirni trenutak

Ovaj spokojan trenutak čini zapanjujući dizajn tetovaža. Jednostavno je, ali daje osjećaj kao da ste u zenu. Volimo ove tetovaže jer više liče na portrete nego na bilo što drugo. To je izvrsna tetovaža koju ćete zasigurno dugo voljeti.

33. Lady Waiting

Ova žena izgleda kao da je duboko zamišljena dok smatra svoj vrč vode. To je jednostavan, ali šaren dizajn. Boje u ovoj tetovaži su duboke i tako lijepe.

34. Zapanjujući dizajn

Vrč vode također je još jedna popularna tetovaža Vodenjaka. Volimo svijetle boje s ovim dizajnom. Ovi valovi izlijevaju se nekim prekrasnim ljubičastim cvjetovima. Ne možemo se zasititi ovih prekrasnih tetovaža Vodenjaka.

35. Silueta

Ne možete biti mnogo jednostavniji od tetovaže siluete. Ovaj dizajn je jedinstven i prekrasan zbog jednostavnog dizajna. Ipak, to je još uvijek moćna slika i zasigurno ćete je dugo voljeti. I hej, ne može nauditi što postoji i goli čovjek! Šalu na stranu, prilično je sjajan dizajn.

36. Ispod Mjeseca

Ova žena prazni vrč vode pod mjesečinom. To je drugačiji prikaz istog dizajna Vodenjaka i vrlo kreativan. Volimo tamne boje s ovom tetovažom.

37. Valoviti dizajni

Ova tetovaža jedinstvena je zbog valova unutar drugog dizajna. Imamo jedan dizajn u pozadini dok su valovi zatamnjeni kako bi stršili u prvom planu tetovaže. Ove su tetovaže super jer je skriven u drugom. jedinstvena je i zabavna ideja za tetovažu.

38. Zlatni vrč 

Vrč u ovom dizajnu tetovaža vrlo je zlatni, samo skače s kože. Volimo sve boje povezane s njom jer se dobro slažu. Zlatno i plavo uvijek su jedno drugome komplementarni, s ovim izborima nikada ne možete pogriješiti. Posebno nam se sviđa sjaj koji vrč ima.