Dizajn mačjih tetovaža: Popis 67 najomiljenijih tetovaža mačaka 2021

Možete li zamisliti ažurirani popis najboljih dizajna tetovaža mačaka za djevojčice? Ako ne, ovo bi mogao biti vaš najsretniji dan, jer ćemo u današnjem članku govoriti o nekim od najcjenjenijih i najomiljenijih dizajna slatkih mačjih tetovaža za djevojčice u 2019., stoga vodite bilješke i budite sve uši! 🙂

Dizajn mačjih tetovaža za djevojčice ne vrijedi ništa ako ih ne slijedi “Aaaw!” reakcije vaših prijatelja. Da ne spominjemo činjenicu da se ovi dizajni tetovaža ne cijene samo zbog njihove slatkoće, već i zbog njihove simbolike. Dizajn mačjih tetovaža za djevojčice snažni su simboli ženske moći, elegancije, zaštitne sreće i prosperiteta. Jeste li ikada pomislili da vaš omiljeni dizajn mačaka također može imati snažnu i značajnu simboliku poput ove?

1. Dizajn oblikovane tetovaže mačaka

Neki od najomiljeniji dizajn tetovaža mačaka za djevojčice su jednostavne, a ipak smislene. Ako tražite elegantan i elegantan izgled i dojam, odlučite se za sljedeće.

cat_tattoo_designs_girls1

2. Tetovaža mačke koljena

Ovaj slatki i odgovarajući dizajn tetovaža mačaka definicija je “slatkog”. Potpuno se isplati, uglavnom ako zaista volite dizajnirati slatku tetovažu mačaka za djevojčice.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice2

3. Stražnja mačka

Tajanstvena aura ovog prekrasnog dizajna tetovaža jednostavno je zapanjujuća. Isprobajte to s haljinom bez leđa i okrenuti ćete glavu!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice3

4. Mjesečev mačak

Mjesec je veliki simbol plodnosti, kreativnosti i rasta. U kombinaciji s elegancijom i gracioznošću slatke tetovaže mačke bit će zapanjujuće!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice4

5. Mačka ruža

Ako tražite nešto elegantnije, ali djevojačko i slatko u isto vrijeme, predlažemo da isprobate ovu izvrsnu tetovažu s uzorkom ruže.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice5

6. Sitna mačka

Tetovaže malih mačaka također imaju svoju slatkoću i simboliku: Zato biste trebali isprobati ovaj minimalistički i klasični dizajn tetovaža mačaka za djevojčice.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice6

7. Crna mačka

Vjerujete li još uvijek u ono praznovjerje prema kojem crne mačke donose peh? S tako lijepim dizajnom tetovaža za djevojčice, zasigurno ćete donijeti sreću na svoju stranu! 😉

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice7

8. Meow Finger

Ovo je vjerojatno jedno od najboljih mjesta na tijelu na kojem biste trebali napraviti takvu tetovažu. Palac gore! Ili bismo trebali reći … Mjaukanje?

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice8

9. Zglobna tetovaža mačke

Evo slatke tetovaže mačke za djevojčice koja će vam zasigurno uljepšati dan svaki put kad je vidite.

dizajn mačjih tetovaža za djevojčice9

10. Color Splash Cat tetovaža

Prethodno smo spomenuli činjenicu da su oblikovani dizajni mačjih tetovaža za djevojčice klasični i da nikada ne izlaze iz mode. Ako ih kombinirate s nekim mrljama boje postići ćete zapanjujući učinak!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice11

11. Mačka u padu

Ovo je jedan od najizrazitijih dizajna tetovaža mačaka za djevojčice. Pogledajte samo lice mačke. Moli za pomoć. Kreativno i dobro pozicionirano u isto vrijeme!

dizajn mačjih tetovaža za djevojčice12

12. CopyCat

Ovaj dizajn tetovaže imitatora jednostavno je divan! Ako toliko volite kućnog ljubimca da ga želite zauvijek držati blizu, ova tetovaža je stvorena za vas!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice13

13. Smiješna mačka

Ako tražite smiješan dizajn tetovaža mačaka, ovaj je potpuno za vas. Nasmijat će vas, a cijeniti njegov kreativni koncept i dizajn.

dizajn mačjih tetovaža za djevojčice14

14. Ljubavne mačke

Nema ništa ljepše od ove dvije mačke koje su ludo zaljubljene. S uravnoteženom dozom slatkoće i jedinstvenosti, ova je tetovaža jednostavno preslatka.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice15

15. Lepršava mačja lopta

Tražite mrlju boje na svom slatkom dizajnu tetovaža mačaka za djevojčice? Zatim provjerite ovaj maleni & slatka loptica krzna.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice16

16. Uvijena mačka

Uvijeni dizajn savršeno pristaje mačjim tetovažama, uglavnom ako se radi o sitnim. Ako tražite izražajnu tetovažu, ovo bi mogla biti ta!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice18

17. Mala pijunka mačka

Šape u obliku srca ove slatke & male mačke su preslatke. Kako to niste mogli primijetiti?!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice19

18. Šapa prsta

Ako volite male tetovaže s velikom simbolikom, predlažemo da isprobate ovu. Prst je savršeno mjesto za sakrivanje, ali i za pojavljivanje kada vam treba uljepšati dan. 🙂

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice20

19. Ljubavna mačka

Bilo da želite izraziti ljubav prema svom ljubimcu na poseban način ili ako ste se jednostavno zaljubili u dizajn mačjih tetovaža za djevojčice, ovaj minimalistički & slatka tetovaža savršena je za vas.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice21

20. Par

“Uzmi moj rep i nikad me ne pusti”, govorio bi i šaputao joj ljubav “mijauče” na uho. 🙂

dizajn mačjih tetovaža za djevojčice22

21. Srčana mačka

Razmišljate li o nekim kreativnim načinima na koje biste trebali izraziti svoju vječnu ljubav prema mačkama? Možda imamo odgovor. Zašto biste se tetovirali s dva elementa kada možete savršeno kombinirati dva simbola?

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice23

22. Male mačje šape

Tražite klasiku & slatki dizajn tetovaža mačaka za djevojčice? Ovaj će zasigurno dobiti veliko priznanje od vaših prijatelja, uglavnom zbog svog slatkog dizajna i oblika.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice24

23. Mačka iz bajke

Ako namjeravate dobiti jedinstvenu, kreativnu i zapanjujuću tetovažu mačke, ovo bi moglo uzeti u obzir ovaj dizajn. Nekako nam daje osjećaj bajke … 🙂

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice25

24. Mačji prst

Možda mislite da je mala mačka skrivena, ali upravo je tu, ispod vaših očiju, spremna izmamiti vam osmijeh na lice svaki dan!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice26

25. Mačji zagrljaj

Kaže se da mačke često eliminiraju negativnu energiju iz vašeg tijela. Pa, ako je to istina, to znači da će vas grljenje mačke pretvoriti u stroj za pozitivizam!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice27

26. Ozbiljna mačka

Ako više volite dramatične dizajne tetovaža mačaka, predlažemo da uzmete u obzir sljedeće.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice28

27. Fancy Cat Tattoo

Čak i ako je ovo jedan od najmanjih dizajna tetovaža mačaka za djevojčice koji bismo mogli vidjeti, ujedno je i jedan od najfinijih! Još niste uvjereni? Samo pogledajte odjeću mačke!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice29

28. Noge Mačka

Ovaj jednostavno oblikovan dizajn tetovaža mačaka za djevojčice daje nam osjećaj energije, ljupkosti i elegancije.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice30

29. Par

Ovaj minimalistički dizajn tetovaža mačjih parova može se odlično uklopiti ako želite svoju prvu tetovažu isticanjem ljubavi prema svom ljubimcu.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice31

30. Mačka koja hoda

Milost koju ova hodajuća mačka nadahnjuje treba cijeniti, uglavnom ako se odlučite trajno nanijeti na tijelo.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice32

31. Kitty-Kitty

Ovaj miran i jednostavan dizajn tetovaža mačaka za djevojčice nadahnjuje mir i slobodu. To bi mogao biti izvrstan izbor za prvu tetovažu!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice33

32. Tetovaža sa sitnim nogama

Budući da je vidljiva uglavnom u proljeće i ljeto, nošena s lijepim parom cipela ili potpetica, ova minimalistička tetovaža mačke svakako će biti cijenjena.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice34

33. Ručna tetovaža mačke

Ovi klasični dizajni tetovaža mačaka za djevojčice nikada nisu u trendu. Jednostavni su, elegantni i elegantni i mogu se uočiti za manje od sekunde, jer su i privlačni.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice35

34. Preklopljena mačka

Jednostavno ne možete odoljeti mačiću koji će ostati ispred vas s takvim izrazom. Jednostavno je preslatko!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice36

35. Vratna mačka

Tetovaže na vratu su seksi. Možda to objašnjava držanje i izraz ove mačke? Posjednički. 🙂

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice37

36. Izražajna mačka

Oči ove mačke toliko su svjetlucave i sjajne da bismo mogli pomisliti da skrivaju duboke tajne. Tko zna? Sve što znamo je da bismo trebali cijeniti jedinstveni i kreativni dizajn ove ljepote!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice38

37. Natrag Cat

Samo se divite prekrasnom krznu ove mačke na preklop! Ovo je kreativan dizajn tetovaža koji bi pristajao i muškarcima i ženama, neće proći nezapaženo!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice39

38. Fancy Colored Cat

Ovaj prekrasan dizajn tetovaža mačaka za djevojčice lijep je na toliko razina! Dizajn oblika savršeno se uklapa u tirkizne nijanse, dok zelene i smeđe nijanse daju veliki kontrast.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice40

39. Spreman za napad

Zar nitko ne bi trebao petljati s tobom? Pa, onda biste to trebali izraziti i pomoću svojih tetovaža. Evo jedne prikladne!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice41

40. Pospani zglob Cat

Tražite simpatičan i sladak dizajn tetovaža mačaka? Ova minimalistička pospana mačka zasigurno će odraditi posao.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice42

41. Devilish Eye Cat

Crvene oči, crno krzno, spremni za napad! Jeste li spremni suočiti se sa simbolikom ovog dizajna tetovaža mačaka?

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice43

42. Ime Šapa

Bilo da se radi o početnom slovu imena vašeg ljubimca ili inicijalu osobe koju volite ili kojoj se divite, možete je kombinirati s preslatkom mačjom šapom kako biste postigli lijep i sladak učinak.

dizajn mačjih tetovaža za djevojčice44

43. Skicirana mačka

Čini se da je umjetnik skicirao ovaj dizajn tetovaža mačaka za djevojčice. Kreativan je, jedinstven i poseban. Ako odgovara vašoj osobnosti, trebali biste ga potpuno nabaviti!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice45

44. Tetovaža Meow

Ništa ne opisuje ljubav prema mački više od slatke tetovaže “mijau” napravljene na vidljivom dijelu tijela u kojoj možete vidjeti i uživati ​​svaki dan.

dizajn mačjih tetovaža za djevojčice47

45. Hipsterski mačak

Ako vam se više sviđa kreativne i jedinstvene tetovaže, svakako biste trebali probati sljedeće! Iako može odlično pristajati i muškarcima i ženama, također će okrenuti glavu!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice48

46. ​​Mačje oči

Ova tetovaža mačke slijedit će svaki vaš pokret i radnju, stoga budite oprezni pri odabiru i ne dopustite da vas zavara njezin prekrasan dizajn!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice49

47. Mačka u boji

Boje i oblik ove prekrasne tetovaže mačaka toliko su lijepo osmišljeni da bismo mogli pomisliti da ju je obojao talentirani umjetnik.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice50

48. Mačka ruke

Mačje tetovaže koje prekrivaju cijelu ruku su neophodne, uglavnom ako su tako lijepo i realno dizajnirane.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice51

49. Dvostruka nevolja

Ovaj čudan, ali zanimljiv dizajn mačjih tetovaža za djevojčice može se odlično uklopiti ako želite nešto originalnije.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice52

50. Realistična mačka

Ako ste svjesni činjenice da život nije ružičast i da stvari također treba vidjeti onakvima kakve jesu u stvarnosti, ovaj dizajn tetovaže mačaka može vam odlično pristati.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice53

51. Robo Cat

Ništa ne kaže „originalno & jedinstven ”bolji od ovog prekrasnog & ponosni robo-mačak, stoga se čuvajte njegove velike moći!

dizajn mačjih tetovaža za djevojčice54

52. Pozitivna mačka

Jednostavno ne možete imati loš dan s ovim preslatkim dizajnom tetovaže mačke nasmijanog lica. U sekundi će vam uljepšati dan pa uživajte!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice55

53. Mačka plavih očiju

Intenzitet boje ovih očiju očarava, čak i hipnotizira! Odlučite se za ovu seksi tetovažu mačke na bedru ako ste doista u sofisticiranom dizajnu!

dizajn mačjih tetovaža za djevojčice56

54. Mačka s uzorkom cvijeća

Čini se da ovaj prekrasan dizajn tetovaža mačaka za djevojčice poziva na proljeće! Pogledajte samo njegov lijepi oblik i boju s uzorkom, koji se savršeno slažu s razigranim leptirom.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice57

55. Kitty za vrat

Tetovaže na vratu mogu biti stvarno seksi, ali ta činjenica ovisi o modelu, simbolu i stavu. Dakle, jeste li spremni nositi tako lijepu tetovažu sa stilom?

dizajn mačjih tetovaža za djevojčice58

56. Mačka obložena bojom

Prekrasan obojeni kontrast na ovom dizajnu tetovaža mačaka za djevojčice jednostavno je zapanjujući. Vjerojatno svijetli u mraku, kako bi njegova ljepota trajala vječno, bez obzira na trenutak.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice59

57. Mačka u obliku prskanja

Ova obojena tetovaža mačje glave u obliku prskanja jednostavno je jedinstvena. Iako su boje elementi koji uljepšavaju dizajn, oblik mu daje dramatičan i privlačan učinak.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice60

58. Jednostavna mačka

Oblik ove glave mačke podsjeća na Hello Kitty, ali ako niste ljubitelj ovih crtića, možete je smatrati i klasičnim dizajnom tetovaža mačaka.

dizajn mačjih tetovaža za djevojčice61

59. Par Mačji par

Ako želite napraviti odgovarajuću tetovažu mačke, trebate je potpuno staviti na donji dio nogu. Taj će ih dio bolje naglasiti i djelovat će poput slatkog “pribora” svaki put kad nosite svoje omiljene cipele.

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice62

60. Mornarska mačka

Ovo strava & kreativni dizajn tetovaže mornarske mačke trebao bi dobiti nagradu za jedan od najizrazitijih dizajna tetovaža mačaka za djevojčice u 2019!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice63

61. Simbolička tetovaža mačaka

Vjerojatno ste barem jednom u životu vidjeli ovaj simbolični dizajn mačke u izlogu trgovine. Ako ste se zaljubili u njegove uzorke, boje i oblik, slobodno steknite trajno “sjećanje” na to!

dizajn mačjih tetovaža za djevojčice64

62. Tetovaža mačaka s velikim očima

Sličnost između “muze” i pravog dizajna tetovaža zapanjujuća je, uglavnom kad je riječ o izražajnom izrazu lica. Jednostavno preslatko!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice65

63. Egipatska mačka tetovaža

Ova tetovaža mačke jako sliči na Bastet, poznata egipatska božica mačaka.

dizajn mačjih tetovaža za djevojčice66

64. Cupcake Cat

Ako ovaj slatki dizajn tetovaža nije dopadljiv, ne znamo što bi to moglo biti! Samo pogledajte te oči i taj mali nos, sve zajedno u toj slatkoj mačici spremnoj podijeliti svu svoju ljubav s vama! Baš sladak kao kolačić!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice67

65. Pas pas

Tražite nekonvencionalnu tetovažu mačke koja bi također mogla biti izvrsna za vašeg partnera? Ne govori više, možda imamo rješenje! 😀

dizajn mačjih tetovaža za djevojčice68

66. Lijepa mačka

Glava i izgled ove male mačke su jednostavno prekrasni. Možemo reći da je preslatko, jer znamo da ste to možda upravo primijetili, pa uzmimo samo minutu da se divimo njegovoj ljepoti.

dizajn mačjih tetovaža za djevojčice69

67. Klasična tetovaža zgloba mačke

Ništa ne kaže “Volim mačke” više od zamjetne tetovaže na zglobu koju možete imati blizu sebe kad god poželite i koja vam može izmamiti osmijeh na lice i u dobrim i u lošim trenucima. Uživaj!

dizajn tetovaža mačaka za djevojčice70

Sve u svemu, ovo su neki od najboljih dizajna tetovaža mačaka za djevojčice u 2018. godini! Sigurni smo da već imate favorita, pa što čekate? Pogledajte ga pobliže, zatražite savjet najbolje prijateljice i primite ga! Imamo jedan život i bilo bi šteta izgubiti ga a da ne pokažemo svoju veliku ljubav prema ovim preslatkim životinjama: mačkama! <3