108 modelov kronskih tetovaž za kralja in kraljico

Ali obstaja kakšen kralj in kraljica, ki ziba krono? Imamo seznam 108 kron, ki vam bodo obrvi obrnili na glavo. Če želite nositi krono, morate biti kraljevski. Najboljši del tetovaže s krono je, da ne odpadejo, ko se poklonite. Kronske tetovaže so simbol, da ste na vrhuncu svoje igre in si vedno prizadevate za več. Lahko pomenijo tudi kralja in kraljico betonske džungle. Ohladite se, namestite se in se pomaknite po tej kraljevski gala neverjetnih tetovaž na kronah.

Tetovaža stegenske krone

Koliko je ura? Čas je, da si na stegno tetovirate krono na vrhu ure in zakaj ne bi v dobro mero vrgli nekaj vrtnic.

Tetovaža na prsih

To je ljubka tetovaža na prsih s krili. Umetnik je na svojem delu opravil ogromno dela. Krila so sestavljena iz zelo zapletenega dela.

Ročna krona tetovaža

Kdo je kralj džungle? Ta tip je! Nihanje leva, ki nosi krono na roki kot šef. Lev je pravi kralj džungle. Ponosna zver, ki nikomur ne vzame ničesar.

Tetovaža za ušesno krono

Za ušesom je kul mesto za majhno tetovažo. Ta gospa ima pravo idejo s tem lepim primerom tetovaže s krono. Za vijolično in roza barvo pa ne vem. Izgleda kot modrice.

Barvita tetovaža krone

To je edinstven pogled na tetovažo krone. Izgleda neverjetno. Kot štafela barve se je razlila po telesu te osebe, kjer je postavljena njena tetovaža na kroni.

krona-tetovaža

Tetovaža krone podlakti

Tukaj je lepa in preprosta tetovaža krone z neverjetno linijo. Tetovaže morajo biti vedno velike in zapletene, da izgledajo neverjetno. Včasih je najboljše preprosto.

Tetovaža na prsih

Zgornja tetovaža je še ena udarna tetovaža na prsih z vsemi barvami mavrice. Umetnik je odlično opravil svoje delo in si zasluži nekaj rekvizitov.

Matova in očetova tetovaža

Joj! Ta oseba mora resnično ljubiti svoje starše, da si naredijo tetovažo mame in očeta. Mislim, da so pri vzgoji otrok dobro opravili svoje delo. Razen tetovaže. haha Jks.

Žig Crown Tatt

To je kul majhna krona, ki spominja na žig, ki bi ga dobili v šoli. Ta gospa je morala biti dobro dekle in je bila označena za svoja dobra dejanja. Preprosto je in dela pravo poslastico.

Zapestna krona Tatt

Obožujem tetovažo zapestja. To je idealno mesto, če želite biti malo zunaj, a hkrati diskretni. Lahko hudo boli, a pomislite na to kot na preizkušnjo trdnosti.

Snus Box Crown tetovaža

Zgornja tetovaža je na škatli snus. Kaj je snus box lahko vprašate? Tako se imenuje, ker od tam smrčite švedskemu vohanju tobaka.

Kraljevska zakladnica

Zaprite me in zavrzite ključ. Ta tetovaža vsebuje vse zvonce in piščalke. To bi lahko pomenilo, da če želiš biti moj princ, moraš najprej najti ključ do mojega srca. Ne glede na to, kaj pomeni tetovaža, je to kul tetovaža.

One Love Crown Tattoo

Znane besede Boba Marleyja. Ljubezen je vse, kar potrebujemo za osvojitev sveta. En ljubezenski otrok. Ena ljubezen.

Tetovaža Dan mrtve krone

Ta mehiški dan mrtvih tetovaž je dokončen banger. Všeč so mi barve in dragulji v očeh lobanj so prijeten dotik.

Hip Crown Tattoo

Ta tetovaža je precej hip. Oh, ta šala je bila grozna. Od osnovne šole nisem uporabljal rimskih številk. Če veste, katera številka je, pustite komentar v polju za komentarje in lahko dobite nagrado ali pa tudi ne. Vse je odvisno od razpoloženja.

Sveža krona Belairjeve tetovaže

Ta je čim bolj svež. Na njem je še vedno plastična folija. Bi mi verjeli, če bi rekel, da si kraljica mojega srca? Ali čutiš moje ljubezensko brenčanje?

Tetovaža Arm Crown

Ta je v dobrem smislu nekoliko nejasen. Obožujem otroško pisanje in pretresljive orise. Če kdo ve, kaj pravi tetovaža, naj se oglasi v polju za komentarje. Zanima me vedeti.

Tetovaža telečje krone

Ta tetovaža je pošast. Panter, ki nosi krono in ogrlico s krili. Levu bi dal denar za svoj denar, da bi postal kralj džungle. Umetnik je res naredil odlično delo s podrobnostmi in podobo.

Tetovaža krona lobanje

Kakšna kul tetovaža? Lobanja, ki nosi krono. To je kralj Louie in njegova žena ni mogla prenesti, da bi ga pokopali brez krone. No, morda pa je to lepota tetovaž. Lahko si sestavite svojo pripoved. Tako kot mediji v teh dneh.

Tetovaža Crown Side Side

Tukaj je hella cool stranska krona tetovaže. Ogromen je in izgleda super. Tatoo umetnik je res dobro opravil svoje delo.

Big Skull Crown Tattoo

Vau! Ta je strašljiva. Še posebej mi je všeč, kako je umetnik uporabil roza in belo, da je resnično oživil tetovažo. Podrobnosti so zelo zapletene in tekmovanje je trajalo dolgo. Dobro delo vsem vpletenim.

Tetovaža krona bicep

Klasična trnova krona. Trnova krona je že dolgo ikona v krščanski kulturi. Jezus jih je nosil, ko so ga križali. Mislim, da to ni bila njegova izbira v pokrivalih, čeprav bi se lahko motil. Nisem tako zaskrbljen glede religije. Če veste, nam pišite v komentarje.

Njegova in njena kronska tetovaža

Kakšen boljši način za izkazovanje ljubezni kot tetovaža krone na zapestjih. To je kul ideja. Mislim, da bi lahko predlagala svoji punci. To bi lahko imelo škodljiv učinek in morda bo čutila pritisk v odnosu in me zapustila.

Diamantna in kronska tetovaža

To očitno predstavlja biti balinar. Krona je simbol kralja in diamant, kar pomeni, da ima ta tip dragulje, s katerimi lahko vlada svetu. Tetovaža je lepo narejena.

Njena tetovaža King Crown

Ta tip je nekdo kralj. Sprašujem se, ali ga je sprijaznila ali misli, da je nekakšen ženski moški. Podrobnosti na levjem obrazu so neverjetne. Če pogledate natančno, lev joka. Sprašujem se, kaj se je zgodilo z ubogim levom. V komentarjih nam pišite, če imate kul zgodbo o levu.

Tetovaža Arm Crown

Vau! Veličastna sova na veličastnem pokrovu. Potem, ko ste v dvomih, vstavite tudi rožico. To je res prikaz nekaj likovnega ustvarjanja.

Tetovaža krona z rokavi

Veliki Scott Batman. To je ena velika in drzna tetovaža. Tako temno je in podrobnosti so preprosto osupljive. Všeč mi je, kako je umetnik obrnil barve in uporabil predvsem trdno črno.

Tetovaža na prsni kroni

Peck tetovaže so super. Še boljši so, če imaš spodobno telo. Ta fant ima vsaj lepe bradavice. Lasje so češnja na vrhu torte.

Oblikovanje kronskih tetovaž

Vedno je zabavno oblikovati svojo tetovažo. Na tem seznamu vzamete najboljše elemente vseh tetovaž, ki so vam všeč, in jih združite, da postanete vrhovni kralj vseh tetovaž.

Noga Crown Tatt

Kdo za vraga je Liliana? V resnici ni pomembno. Vse kar morate storiti je, da občudujete likovna dela, ki so tik pred očmi.

Tetovaža s krono hrbtenice

Tetovaže na hrbtenici izgledajo kul, če so dobro izvedene. Vedno se splača oblikovati takšno, ki ustreza konturi telesa. Če si naredite tetovažo hrbtenice, bi morala teči po hrbtenici. Zato je primeren za to področje. Okrogle tetovaže izgledajo odlično na rami in zadnjici.

Pred in po tetoviranju Crown

To je malo pred in po posnetku. Lepo je videti napredek tetovaže. Začnejo izgledati preprosto, a senčenje res združi vse skupaj. Končni rezultat je lepa levinja, ki nosi krono.

Dlakavi prsi in tetovaža s krono

Ta tip se dogaja. Bandana. Preverite. Dlakave prsi. Preverite. Tetovaže. Preverite. Če bi bila ženska, ta fant ne bi bil več samski. Če bi lahko videli preostanek slike, sem prepričan, da bi nosil tihotapca.

Badass Crown tetovaža

To je ena slaba tetovaža. Ima vse elemente žilavosti. Krona je bila narejena zelo dobro. Zdi se, kot da sije s kože. Ta lobanja je en srečen fant, ki nosi tako sijočo krono na glavi.

Tetovaža za krono gležnja

Ko gre za tetovaže, vam ni treba nositi krone na glavi, lahko jih nosite kjer koli želite. Na roki, na gležnju in jih lahko nosite celo na obrazu.

Oblaki in krone

Ta tetovaža pove veliko. Nekega dne bo vse to tvoje. Oče je krono spustil na sina. To ni vedno najboljša ideja, zlasti pri igri metov. Ta mali pankrt, ki je bil kralj, je bil teror.

Tetovaža na zadnji strani noge

Narediti dve enaki tetovaži na zadnji strani nog je kul način. Videl sem, da je to storjeno z mnogimi različnimi predmeti, kot so loki in lobanje. Edina omejitev je vaša domišljija.

Besedilo Crown Tattoo

Všeč mi je način, kako je umetnik besedilo vključil v oris tetovaže. To so zelo ustvarjalni slogi in linija je brez primere. Dobro opravljeno, gospod ali gospa.

Tetovaža slonske krone

Zdaj sem videl vse. Slon, ki nosi krono. Kdo bi si mislil? No, ta umetnik je vsekakor naredil in zakaj ne bi imel slona s krono. Navsezadnje so veličastna zver. Katere druge živali bi po vašem mnenju morale nositi krone. Poiščite nas v polju za komentarje.

Tetovaža s prstno krono

To je kul mesto za tetovažo krone. Prst je kot nalašč za izdelavo majhnih tetovaž, ki ne zahtevajo veliko podrobnosti. Ti fantje imajo njegove in njene tetovaže. Tako ljubek.

Glava na glavi

To je ena res kul kul tetovaža. Prikazuje žensko, ki nosi naglavno glavo leva, ki nosi pokrivalo. To je nor človek. Kakšno ustvarjalno delo tukaj.

Tetovaža krone hrbta

Krona na tej tetovaži je popolnoma brezhibna. Umetnik tetovaže je absolutno uspel. Podrobnosti in barvanje so visokega standarda. Dobro bi bilo vedeti, kdo je tetovator. Naredil bi jim, naj naredijo naslednjo tetovažo.

Tetovaža po negi

Zelo pomembno je, da po tem, ko ste naredili tetovaže, ustrezno skrbite. To je enako pomembno kot samo tetoviranje, če želite ohraniti integriteto, ki jo je imela, ko ste jo prvič prejeli. Vedno vprašajte svojega tatoo umetnika za navodila, kako pravilno skrbite za svojo tetovažo. Prvih nekaj tednov ga morate hraniti izven vode, sicer se bo olupil in kasneje boste morali iti na dotik. Rano morate tudi ohraniti vlažno, da se krastice ne odlepijo in s seboj vzamejo nekaj črnila. Tattoo umetnik vam bo vseeno povedal.

Tetovaže s krono so lahko vaša naslednja tetovaža. Upam, da ste s seznama dobili nekaj idej in navdiha. Vem, da imam. Kdo bo naslednji kralj ali kraljica, ki si bo tetoviral krono. Ta seznam je bil dober. Vse tetovaže so bile odlične kakovosti. Vedno z veseljem slišimo ljubitelje tetovaž, kot smo mi, zato ne bodite sramežljivi in ​​nam pišite v komentarjih. Radi bi slišali od vas.