108 tetovaž na zapestju, zaradi katerih vam bo zaigralo srce

Zapestje je danes zelo priljubljeno mesto za tetoviranje in zato smo sestavili seznam najboljših tetovaž zapestja na internetu. Seveda, če rečemo to, je nekaterim najboljše, drugim pa najboljše. Vse je v dojemanju. Ta seznam je kreker in upajmo, da boste našli neverjetno umetnost, zaradi katere boste oslabeli pri kolenih in skočili ob priložnost, da se vrnete na stol in si naredite naslednjo tetovažo. Sedite, se sprostite in uživajte v drsenju.

tetovaže na zapestju

Pozitivna tetovaža na zapestju

Pozitivnost je ime igre v življenju.  Biti pozitiven vas lahko spravi skozi težke čase in vas dvigne na naslednjo stopnjo in preseže fantazije vaših najbolj divjih sanj. Prav tako se lahko zdi, da je pol kozarec vode napol poln in ne napol prazen. Morda se sprašujete, ali je videti, da je kozarec napol poln in ne napol prazen. Kozarec v posodi in rek lahko nadomestimo s čimer koli v življenju, na primer s skodelico ali vrčem ali celo s svojo samopodobo. Morala zgodbe je ostati pozitiven.

Tetovaža na zapestju z metuljem

Stari metulj. Kdo se lahko upre tistim letečim stvarem, ki imajo vse lepe barve? So zelo priljubljeni v svetu tetovaž. Dejstvo je, da imajo ljudje radi lepe stvari. Skoraj vse, od ljudi do nakita do oblačil do živali in seznam se lahko nadaljuje. Nekateri bi rekli, da so mediji dojemali našo lepoto. Čeprav je narava ena stvar, ki je ni mogoče zakriviti, je za vedno prisotna in navdihujoča. Vedno je in vedno bo, dokler zemlja ne raznese, ker je na njej preveč ljudi.

Love Me Tender zapestna tetovaža

Ta fant ima tetovažo, ki priznava svojo ljubezen Haamu. Mislim, da piše Haam. Haam z dvojnim A. Tudi jaz imam rad šunko, še posebej šunko, ki jo dobiš v božičnem času. Nič ni podobnega kot obrit šunka s kosti. Slano dimljen okus, ki ga dobite, ko se dotaknete vaših brbončic, je vreden čakanja skozi vse leto. Všeč mi je na toastu z gorčico. Kako vam je všeč vaša šunka. Pišite nam v polje za komentarje in nam sporočite. Ta fant ima tako rad, da si je tetoviral.

Tetovaža zapestja na soncu

Kdo ljubi sonce? Vsi smo otroci sonca in smo na muhah velikega magneta, ki teče skozi vesolje. Sonce je naš rešitelj, naša odrešilna milost pred temo noči. In da moji prijatelji, zato imamo radi sonce. Razteza se že od zore človeštva, saj je sonce odgovorno za preskrbo s potrebnim elementom za pridelavo hrane in nas ogreva. Sonce je vsekakor vredno tetoviranja, da se pokloni temu zlatemu žarku svetlobe.

Sončnična tetovaža na zapestju

Sončnica je še en ljubitelj sonca. Ta rastlina uspeva v sončnih razmerah in raste proti soncu. Eno brez drugega ne bi moglo obstajati. Zgoraj je lepa tetovaža sončnice na zapestju. Ima velik debel obris in zelo zanimivo središče, ki je videti, kot da je bilo narejeno s tehniko pik.

Kompas zapestna tetovaža

Tatoo s kompasom je odličen, ko se lahko izgubite, če pogledate navzdol na tetovažo in poiščete svojo pot. Mornarji in pomorščaki so že pred izumom pametnih telefonov uporabljali kompas kot vodilo. Ne zanašajo se na baterijo, zato bodo vedno delovali. Zanašajo se na magnete, da delujejo in vas usmerijo v pravo smer. Vedno lahko sledite kompasu svojega srca in nikoli se ne boste izgubili.

Love Heart Compass Tattoo

Res ne vem, kaj se dogaja s to ljubezensko tetovažo srca, vendar se zdi, da v njej plešejo nekateri mornarji. Lahko se sklicuje na dejanje spočetja. Ptiči in čebele. No, sin, ko moški ljubi žensko, gredo v posteljo in rodijo otroka. Ta tetovaža bi lahko bila tudi srečna družina, ki pleše v krogu z roko v roki in z veseljem hodi skozi življenje brez skrbi na svetu. To je lepota tetovaže. Lahko jih zaznamo, kakor koli želite, in samo opazovalec pozna pravi pomen.

Tetovaža zapestja Lotus Flower

Lotosov cvet je simbol Vietnama. To pomeni, da lahko nekaj lepega nastane iz nič. Uporablja se tudi v jogijski kulturi. Zgornja tetovaža je cvet lotosa in uporablja nekaj čudovitih linijskih del v preprosti, a učinkoviti tetovaži.

Tetovaža zapestnega angela

Angel ali demon? Angeli so izmišljeni liki, ki živijo v nebesih in bdijo nad nami. Morda so resnične, a jih še nikoli nisem videl. Ste videli angela? Pišite nam v polje za komentarje in nam sporočite.

Dumbells in trakovi

WTF? To je čudna kombinacija. Izgleda kot rojstnodnevno darilo za dvigovalca uteži ali narkomana. V tem je lepota tetovaž, da lahko dobite vse, kar želite. Ali ta tetovaža dejansko pomeni nekaj, ni pomembno. Včasih tetovaže ne pomenijo ničesar, saj lahko izgledajo naravnost kul, kot je prikazano zgoraj.

Sova zapestje tetovaža

Modra stara sova sedi na zapestju te osebe in jo opomni, naj nikoli ne izgubi upanja. To je dober nasvet. Ne smete izgubiti upanja niti v tistih situacijah, za katere se zdi, da ni izhoda, ker vas življenje nagiba k presenečenju, ko najmanj pričakujete. Nikoli ne veste, kaj je za vogalom, saj je jutri nov dan in vam bo zagotovil sonce, ki vas bo vodilo iz teme in vam osvetlilo pot do boljših dni. Če vas partner vara ali imate malo sreče, se spremenite in opazujte, kako se bližajo boljši časi.

Bart Simpson zapestna tetovaža

To je primer Barta Simpsona o drogah. Lahko ugotovite, da je udaril o trde stvari po videzu njegovih oči in madežih sperme na hlačah zaradi stalne masturbacije. bomba pomeni, da je tempirana tempirana bomba, ki čaka, da se vsako sekundo sproži zaradi uporabe preveč drog. Minili so časi sladkega, navihanega fanta iz risanke, ki smo ga spoznali in ljubili. Ni ista oseba kot Bart, za katerega ste vedeli, da so ga prehitele droge. Bart se je odločil za nekaj slabih življenjskih odločitev in zdaj je na vogalu blizu vas in daje fellatio za zadetek.

Nakitna tetovaža na zapestju

Dragi nakit je lep, vendar se zlahka izgubi ali zlomi. Če ga želite prebrisati, si ga priskrbite v obliki tetovaže, potem ga ne morete izgubiti ali zlomiti, razen če seveda ne pridete v nesrečo na cestnem kolesu in vam bitum strga kožo. Zgodbe se je treba naučiti in moraliti zgodbo. Ne vozite prehitro na svojem cestnem kolesu, sicer lahko izgubite kožo in izgubite tetovaže.

Klasično sidro

Drsenje lesa, čas je za jadranje na odprtem morju. Potem, ko pride čas, da se ustavite na dobrem ribolovnem mestu, spustite sidro in to vas bo ustavilo. Potem lahko varno vržete črto in za večerjo ulovite okusno ribo. Zdi se, da ima to sidro ljubezensko srce, ki bi lahko bilo simbol njihove večne ljubezni.

Glasbena tetovaža na zapestju

Imate glasbo v duši? Ta oseba ima zato tetovaže na zapestju. Glasba vas lahko pripelje iz globin pekla in dvigne v nebesa. Glasba vas lahko tolaži in zdravi v tistih časih, ko je to potrebno. Ko se počutite sami, lahko vedno naletite na svoje najljubše albume in odpravite trpljenje, ki ga lahko prinese življenje.

Outline zapestna tetovaža

Ta tetovaža je zelo kul. To je preprosta skica, ki jo sestavita dve osebi. Mislim, da je vseeno tako. Kaj mislite, da je?

Tetovaža s križnim zapestjem

Podpiši mi svoje ime na srce, želim si, da si moj otrok. Pozabljam, kdo je pel ta besedila, vendar to nima nič opraviti s to tetovažo na zapestju. To sta par križev, ki sta lahko povezana z neko versko stvarjo ali pa ima morda ta tip mesijanski kompleks. Moj prijatelj je imel krizo identitete, ko je bil mlajši, mislim, da je to posledica dejstva, da je zgodaj v življenju oplešavel. Za boj proti temu je dobil kup tetovaž in ena od njih trni okoli zapestja kot Jezus Kristus na križu. Zdaj jih obžaluje, toda takrat so bili sonce, ki ga je rešilo s slabega mesta, na katerem je bil.

Tetovaža zapestja s plevelom

Brsti, brsti in še več brstov. Vsi imamo radi dober dim, zakaj si ne bi naredili tetovaže, ki bi pokazala vašo ljubezen do marihuane. Nekega dne se bomo ozrli na ta leta in jih obravnavali kot obdobje prepovedi. Dejstvo, da lahko vlada prepove rastlino, ki ima toliko koristi za človeštvo, je zločin. Zdaj se legalizira po vsem svetu. Prej, bolje rečem. Plevel je lahko zdravilo, lahko pa se uporablja tudi kot vlakno za oblačila in tekstil. Nekateri pravijo, da je to čudežna rastlina, poslana od Boga, nato pa sile, ki jih bodo, prepovejo. Legalizirajte.

Tetovaža zapestja na zapestju

Tukaj je tetovaža zajčka iz Alice v čudežni deželi. No, vsaj mislim, da je tako. Zagotovo izgleda tako. Všeč mi je način, kako je umetnik zajčka naredil v segmentih, ki je umetnine dodal zelo edinstven pridih. Skoraj nemogoče je sovražiti zajčke. So tako srčkani in puhasti, vendar jih v nekaterih kulturah jedo. Če ga lahko ujamete, poskusite vsaj ugrizniti ušesa. Slišim, da imajo okus po čokoladi.

Si ti Ying za moj Yang?

Kakšen lep občutek? Ta par ima ujemajoče se tetovaže Ying in Yang. Drug brez drugega ne bi bili popolni. Predstavlja tudi ravnovesje v osekah in odlivih vesolja. Svetloba in tema, testellaste oblike, dobro in slabo.

Winnie the Pooh zapestna tetovaža

Stari dobri Winnie Pooh, nikoli ne bi mogla biti jezna nate. Tudi če si mi ukradel ves med in mi ga pustil brez. Bilo je tako nadležno, da sem jutranje nazdravila in namazala maslo, potem pa, ko sem šla namazati med, v kozarcu ni ostalo. Šel sem potrkati na vrata Winne Pooh in on mi je odgovoril. Vprašal sem ga, če mi je ukradel med, in je odločno zavrnil. Ko je to govoril, je imel na ustnicah kup medu. Nisem imel nič proti. Bil je medeni narkoman in nekateri medvedi si preprosto ne morejo pomagati.

Zapelji tetovažo zapestja Lightning

Ride the Lightning je bil eden izmed prvih albumov Metallice in eden boljših, kar se mene tiče, preden so se vsi razbesneli in posneli tisti dokumentarec, kjer so se zdeli, kot da so kukavice. Saj poznate tisto, mislim, da se je imenovala Neka vrsta pošasti. Res je o njih mislilo manj, vendar ne bi smeli soditi. Danes je tako enostavno soditi, saj smo v sodni dobi. Vsakdo ima glas na internetu in ljudje lahko sodijo pod drugačno krinko. Pod vzdevkom in ne bo nobenih posledic. V starih časih ste morali govoriti o ljudeh v resničnem svetu, kar bi lahko povzročilo udarec v obraz. Posledice so dobra stvar. Pomagajo vam pri učenju in rasti.

Zapestna tetovaža Hello Kitty

Znana japonska mačka. Ali ni luštna tetovaža? Kdo si ne bi želel tetovirati te ljubke mačke z metuljčkom v laseh? Na svetu je toliko blaga Hello Kitty in vse je narejeno iz plastike. Predstavljajte si, koliko je tega nekje končalo na odlagališču. Obstajajo cela predmestja in mesta, zgrajena na blagu Hello Kitty. Ko boste naslednjič razmišljali o nakupu plastičnega kosa smeti, pomislite, kje bo končal. Bolj verjetno bo nekje končal v umazaniji in naj vam povem, da se ne razgradi v naglici.

Tetovaža za zapestje

Stitch bi moral biti eden mojih najljubših Disneyjevih likov, saj ne ustreza običajni modnosti vljudnosti, naredi še bolje. Je strašen tujec, ki se mora naučiti obnašati v človeškem svetu. Nauči se ljubiti svojega prijatelja Lila in skupaj tvorita močno vez. Prav tako naredi super kul tetovažo. Kateri je vaš najljubši Disneyjev lik? Radi bi vedeli. Pišite nam v polje za komentarje in nam sporočite, kdo je vaš najljubši lik.

Tetovaža zapestja Birds of Feather

Ta ptič visoko leti z nekakšno rastlino v ustih. To je dobra tetovaža in umetnik je naredil neverjetno delo pri ujemanju ptice sredi leta.

Nega tetovaže

Zdaj je čas, da govorim o tem, kako skrbeti za vašo tetovažo, potem ko je končana. Umetnik tetovaže bi ti moral povedati, kako skrbeti za tetovažo. Če jih ni tukaj, je nekaj nasvetov. Držite ga stran od vode, dokler se pravilno ne zaceli. Prav tako morate uporabiti vlažilno kremo, da preprečite, da bi se vaša tetovaža posušila. Če se posuši, bodo krastice odpadle in s seboj vzele dragoceno črnilo, nato pa ga boste morali kasneje dotakniti.

Matična tetovaža na zapestju

Če resnično ljubiš svojo mamo, bi si naredil tetovažo z njenim imenom. Ta oseba resnično ljubi svojo mamo, kar lahko vidite po tetovaži na zapestju. Ljudje izkazujejo ljubezen na različne načine. Nekateri ljudje kupujejo darila, nekateri jih vokalizirajo, nekateri izkazujejo naklonjenost, nekateri pa se tetovirajo. Kako pokažete svojo ljubezen? Pišite nam v polje za komentarje spodaj in nam to sporočite.

Kakšen neverjeten seznam tetovaž na zapestju. To je bil eden najboljših seznamov, ki smo jih sestavili in upamo, da se tudi vi počutite enako. Upamo tudi, da vam je dal nekaj idej in navdiha, da se vrnete na stol in si naredite naslednjo tetovažo. Vem, da je zame. Rezerviram sestanek takoj, ko končam ta odstavek. Kakšna bo vaša naslednja tetovaža? Veseli bomo vaših idej, če jih želite deliti.