115 Krepke in zlobne tetovaže telet, ki vam bodo všeč

Morda se vam zdi, da je tetoviranje teleta čudna ideja, vendar je pravzaprav zelo priljubljena lokacija za tetoviranje. Ni vam treba biti bodybuilder, da bi se lotili tetoviranja na tele. Veliko ljudi različnih oblik in tipov telesa se odloči za tetoviranje teleta. Eden od razlogov za to je lahko zato, ker je tele eno najmanj bolečih mest za tetoviranje.

Mnogi bodybuilderji uživajo v tetoviranju na teletih, ker jim omogoča, da pokažejo svoje mišice, vendar je to odličen kraj za tetoviranje. Zabavno dejstvo o teletu je, da je dejansko sestavljeno iz dveh ločenih mišic.

Izbirate lahko med številnimi slogi, ki vam bodo preprosto nasmejali obraz. Oglejte si te drzne in zlobne tetovaže telet, ki vam bodo zagotovo všeč.

Neverjetne podrobnosti

Če se boste tetovirali s teletom, zakaj ne naredite celega teleta. Ta slog je temen in nevaren, predvsem pa je res kul.

tele-tetovaže

Azteške tetovaže

Te tetovaže so vedno priljubljene, ker spodbujajo moč in moč.

Slogi risank

Obstaja veliko različnih stilov tetoviranja, risani pa so še posebej priljubljeni.

Vaša divja stran

Ti modeli tetovaž so vedno priljubljeni, ker radi sprejmemo našo živalsko in divjo plat.

Dodajte nekaj barve

Barva te tetovaže z mečem res doda nekaj udarca.

Lotus cvet

Če vas cvetje zanima, potem ne morete zgrešiti s cvetjem lotosa.

Kul modeli

Nebo je meja za modele, ki jih lahko imate v svojem življenju. Preizkusite te velikosti in poglejte, kako vam je všeč.

Verski modeli

Verske tetovaže so vedno priljubljena izbira, ker ljudje želijo predstavljati ljubezen v svojem življenju.

Molitvene roke

To je tradicionalna tetovaža, ki obstaja že zelo dolgo.

Dodajte nekaj humorja

Če ste nekdo z odličnim odnosom in se radi šalite, potem je to tetovaža za vas.

Obstaja veliko razlogov, da imate radi tetovažo teleta. Ko gre za tetovaže na nogah, je veliko ljudi, ki radi zbirajo tetovaže po vseh nogah. Zaljubijo se v umetnine in zdi se, da jih ne bodo dovolj. Nekateri ljudje bodo dobili celo obliko rokavov na svojem teletu, drugi pa bodo uporabili mešanico srčkanih manjših tetovaž, da bi ustvarili nekaj, kar predstavlja njihovo osebnost. Nekateri se odločijo za tetoviranje, ker želijo prikriti stvari, ki jim na nogah niso všeč. Lahko se pojavijo brazgotine ali pa so včasih vaše noge videti čudne, ne glede na razlog, zakaj mnogi ljudje radi uporabljajo tetovaže za prikrivanje napak na nogah. Nekatere ženske si še posebej radi tetovirajo noge, ker radi nosijo kratka krila, da jih pokažejo. To je odličen način za vas, da imate obliko, ki vam je resnično všeč, in jo lahko pokažete svetu. Tetovaže so lahko opolnomočene in to je velik razlog, zakaj jih ljudje dobijo predvsem ženske. Drugi jih bodo uporabili kot spomin na nogah in res jim ne moremo očitati. Nekateri jih bodo uporabili kot spomin na čas v svojem življenju, drugi pa jih bodo dobili, ker imajo radi tetovaže na enak način, kot imajo ljudje radi umetnost.

Zakaj si ljudje radi tetovirajo noge?

Razlog, zakaj se nekateri radi tetovirajo, je v tem, da je na teletu velika količina maščobe in mišic, kar pomeni, da bo manj boleče. V teletu je manj živčnih končičev, kar je dobro, če govorimo o tem, ali bo tetovaža boleča ali ne. To je odličen kraj za tetoviranje, če vam ni všeč bolečina.

Ali tetovaže tele bolijo?

Če bi vam povedali, da tetovaža ne bo bolela, bi bila laž. Tetovaže niso ravno znane kot neboleč poseg. Zdaj so zagotovo na telesu manj boleča področja kot druga. Toda tetovažo boste večinoma občutili, ker tetoviranje boli. Pomislite, v vaši koži je vbod igle in če mislite, da bo to neboleče, se šalite. Igla v pištoli za tetoviranje vam lahko med izvajanjem tetovaže prebode kožo 50 do 3000 krat na minuto. In to je odvisno od tega, koliko velike tetovaže želite. Če si naredite to tetovažo za tele in je velika, je verjetno, da bo verjetno bližje 3000 kot 50. Torej, ko to postavite v takšno perspektivo, veste, da se tetoviranje verjetno ne bo zdelo dobro, ne glede na to kjer je na vašem telesu in to vključuje tudi vaša teleta. Če se bojite bolečine, potem morda tetovaža ni najboljša ideja za vas. Toda večina ljudi, ki si tetovirajo, razumejo, da gre za bolečino, in se odločijo, da se s tem spopadejo, da bi dobili želeno tetovažo.

Če ste se zavezali, da si boste tetovažo naredili ne glede na to, morate vedeti nekaj stvari, da boste popolnoma pripravljeni na tetovažo. Ko gre za bolečino, vam bo vsak tetovator povedal, da bo toleranca bolečine drugačna za vsakogar. Ena oseba meni, da je tetovaža boleča, kar pa ne pomeni, da bo drugi. Ne smemo pozabiti, da se prag bolečine pri ljudeh med seboj razlikuje. Dobra novica o tetovažah telet je, da so njihova teleta eno zadnjih bolečih področij tetoviranja.

Razlika med tetoviranjem kosti ali mišic

Zakaj so torej tetovaže s teletom manj boleče? Vse je odvisno od tega, kaj je pod kožo. Ali bo tetovaža res boleča ali ne, je odvisno od tega, ali tetovirate ob kosti ali ne. Vsako področje na telesu, ki ima več mišic, bo nazadnje prizadelo pri tetoviranju. Če je tam veliko mišic, bo manj boleče, ker mišica deluje kot blažilec udarcev, kar je odlična novica za ljudi, ki imajo veliko mišic. Če ste nekdo, ki nikoli ne preskoči dneva na nogah, je morda tetovaža teleta ravno tisto, kar si želite.

Obstaja še nekaj drugih razlogov, zakaj lahko tele manj boli, in to zato, ker bo vaš tetovator lažje tetoviral na tem področju. Zdi se, da tetovaža v teletih mine veliko hitreje kot katera koli druga točka na telesu, še posebej, če ne gre za rebrasto kletko čez ramo. Tetovaža za teleta bo verjetno krajša, kar pomeni, da vam ni treba sedeti tako dolgo in boleti. Tetoviranje na teletu pomeni tudi, da boste verjetno sedeli v bolj udobnem položaju. Ko si umetnik tetovira tele, želijo, da se stranka tako bistveno uleže, da boste med celotnim postopkom dobili bivalni prostor. Zaradi tega je ideja o tetoviranju manj stresna in veste, da vam bo med celotnim postopkom udobno.

Teleta se hitreje zdravijo

Ne pozabite, da se teleta hitreje zacelijo, ko gre za tetoviranje. Ko razmišljate o tem, da bi si naredili tetovažo teleta, si lahko oddahnete, saj so teleta večinoma pokrita. Telečja koža se res ne zloži ali pa Ben ne veliko, zato je zamisel o bolečini med zdravljenjem manjša. Lahko si tudi oddahnete, ker če se tetovirate v hladnejših mesecih, bo vaša tetovaža verjetno pokrita. Edino, kar morate upoštevati, če si naredite poletno tetovažo, je, da morate paziti na plavanje na soncu, da vam tetovaža ne bo uničena.

Bistvo je, da vas bo tetovaža bolela, vendar lahko vsaj oddahnete, da vas ne bo tako bolelo, kot če bi jo imeli na rami ali na prsih na roki. Toda tetovaže teleta ne bi smeli izbrati samo zaradi pomanjkanja bolečine. Umetniki tetovaž vedno naročijo svojim strankam, naj si naredijo tetovažo tam, kjer želijo, da je tetovaža ne glede na bolečino. Zadnja stvar, ki jo želite narediti, je, da si naredite tetovažo, ki jo boste kasneje obžalovali. Ena stvar, ki si jo morate zapomniti, je, da vas bo tetovaža bolela ne glede na vse, zato boste morda dobili tudi tisto, kar želite.

Na kaj morate biti pozorni pri tetoviranju

Ko si naredite tetovažo, se vam morda zdi, da je to le zabavna izkušnja, ki jo lahko doživite vsi, če to naredi prav? Ni nič hudega. Toda tetovaže so pravzaprav zelo velik posel. In do njih je treba ravnati spoštljivo. Na tetovažo bi morali gledati enako kot na poroko. To naj bi bilo večno, kajne? In če si manj želite prenašati bolečine zaradi odstranjevanja tetovaže, bo verjetno tam za vedno. To ni nekaj, kar bi bilo treba jemati rahlo. Svojo tetovažo bi morali upoštevati kot nekaj, kar boste obdržali za vedno, zato morate o njej veliko razmišljati. To ne bi smelo biti hitra izbira in pri izbiri tetovaže bi morali najti takšno, s katero boste za vedno zadovoljni. Ne želite, da bi ga morali odstraniti pozneje ali pa ga morate prikriti, zato bodite previdni, ko razmišljate o svoji izbiri za oblikovanje.

Koliko stane tetovaža?

Tetovaže niso poceni, to je, če želite izkušenega in profesionalnega umetnika. Če si privoščite poceni tetovažo, verjetno ne bo videti dobro. Cena tetovaže je odvisna od velikosti in površine telesa, ki jo želite pokriti. Stroški tetovaže so lahko preprosto enomesečna najemnina. Dobri umetniki se običajno začnejo pri 100 do 150 USD na uro, vsaka velika tetovaža pa lahko traja od 3 ur do 8 ur. Vaš tetovator vam bo lahko bolje predstavil stroške tetovaže, odvisno od velikosti, če pa boste dobili celoten videz teleta, boste verjetno plačali do 1000 USD. Umetniki tetovaže običajno pričakujejo tudi 20 -odstotno namigovanje, zato imejte to v mislih.

Kakšen je občutek tetovaže po njeni izdelavi?

Verjetno boste po tetoviranju začutili nekaj bolečine, vendar je bolj podobna bolečini in ne dejanski bolečini. Popolnoma normalno je, če je vaša koža rdeča ali občutljiva ali celo nekoliko otekla, vendar je najbolje, da je ne drgnete in ne pritiskate nanjo. Pri bolečinah morate upoštevati eno, če se bolečina iz dneva v dan povečuje, kar je lahko znak okužbe, zato morate v tem primeru vsekakor obiskati zdravnika.

Ko gre za tetoviranje, zlasti za obliko teleta, morate upoštevati, kako lahko proces zdravljenja vpliva na vaše vsakodnevno življenje. Za tetovažo teleta verjetno ne bo tako vplivala na vaše življenje. Toda za nekoga, na primer, ki si je tetoviral zadnjo stran stegen in ves dan sedel, bi to lahko predstavljalo težavo.

Ali se je treba nečem izogibati, preden si naredim tetovažo?

Marsikdo meni, da je dobro, da se napijejo ali vsaj brenčijo, ko se tetovirajo. Ljudje mislijo, da bo to pomagalo pri bolečinah. Toda alkohol je pravzaprav ena stvar, ki se ji morate pred tetoviranjem verjetno izogniti. Alkohol razredči vašo kri, kar pomeni, da lahko med tetovažo dejansko krvavite več, kar lahko povzroči nered samo za umetnika, ampak lahko povzroči, da končni rezultat vaše tetovaže ne izgleda tako dobro.

Druga stvar, ki se ji morate predhodno izogniti, je možnost sončnih opeklin. Zadnja stvar, ki jo želite, je, da poskusite tetovirati kožo, ki je že poškodovana. Poskus tetoviranja suhe ali luščene kože ni dobra ideja za nikogar. Če morate obriti področje, na katerem se tetovirate, in tega še niste storili, je morda najbolje, da počakate, da tatoo umetnik to naredi, ker bo to prišlo do opeklin britvice, kar bo slabo za tetovaža.

Izbira umetnika

Večina ljudi meni, da je izbira oblikovanja tetovaže najpomembnejša stvar. In čeprav je pomembno, je izbira tetovatorja prav tako pomembna. Želite zagotoviti, da imate nekoga, ki ni samo izkušen, profesionalen, ampak tudi nadarjen. Vsi umetniki tetoviranja niso enaki. Vedno je najbolje, da si ogledate tattoo studio, preden si naredite tetovažo. Preverite, ali je prostor čist in urejen, ali obstajajo dokazi o predhodnih izkušnjah in poslovna licenca zagotovo ne škodi. Prav tako je dobro, da se pred tetovažo dogovorite za posvet z umetnikom, da boste lahko postavili vsa vprašanja, ki jih želite, in dobili tudi želeno ceno. Večina držav zahteva, da ima tattoo umetnik licenco za tetoviranje, zato se prepričajte, da imajo tudi te zahteve. Umetnik tetovaže bi moral ves čas uporabljati rokavice in igle za enkratno uporabo, če niso, morate takoj zapustiti.

Tatoo je razburljiv čas za vsakogar, zato se prepričajte, da boste dobili točno tisto, kar želite. Ne zadovoljujte se z najboljšo tetovažo na svetu. Tetovaže so drage in trajne, zato se prepričajte, da vam je tetovaža všeč.

Pokazali smo vam veliko čudovitih modelov, med katerimi lahko izbirate, zdaj pa morate le izbrati tistega, ki najbolj ustreza vaši osebnosti. Ne glede na to, ali se odločite za eno veliko tetovažo ali kup majhnih v tele, boste zagotovo našli nekaj, kar resnično ustreza vašemu videzu.

Sledite navodilom za nego, ki vam jih daje vaš umetnik za tetoviranje, in jih ne zamudite. Zadnja stvar, ki jo želite, je okužba. Pomembno je, da je vaša tetovaža čista in suha, da se pravilno zaceli. Če občutite povečanje bolečine, se posvetujte z zdravnikom. Upamo, da vam je bil članek všeč.