121 neverjetnih tetovaž Grim Reaper, ki vas bodo navdihnile, da jih dobite

Po mnogih mitih je Grim Reaper zadnja entiteta, ki jo boste videli, preden greste v Podzemlje, nebesa, pekel, čistilišče ali v bistvu katero koli posmrtno življenje, v katerega verjamete. Ta bitja so pogosto upodobljena kot okostnjaki s črnim plaščem in kosa. Ker predstavljajo smrt, so mnogi verjeli, da je pridobivanje mračnih tetovaž žetev slaba sreča.

Toda smrt je le eden od pomenov mračne tetovaže kosca. Pomen vaše tetovaže se lahko spremeni. Odvisno od tega, kaj verjamete, da simbolizira ali pove. Številne tetovaže so odprte za razlago. Torej, zakaj si ne bi naredili lastnega mračnega tetovaža žetve in dovolili drugim ljudem, da se zmešajo, ko razmišljajo, kaj mislite.

grim-reaper-tetovaže

Izvor Grim Reaperja

Grim Reaper naj bi temeljil na Charonu. V grški mitologiji je bil Charon trajekt v Podzemlju. Preusmeril je duše smrti čez tri mistične reke Podzemlja v zameno za zlati kovanec ali drahmo.

Tako kot Grim Reaper je bil upodobljen tudi kot skeletna figura v črnem plašču s kapuco.

Nekateri pa so verjeli, da je Grim Reaper bolj podoben grškemu bogu Chronosu. Nosil je močno koso in je bil znan kot Očetovski čas. Kljub temu naj bi njegova povezava s časom in žetvijo zasnovala simboliko žetvene peščene ure in kose.

Toda medtem ko mnogi trdijo, kje je bil Žanj res izhajan, je bila najbolj priljubljena zgodba o izvoru Grim Reaperja v najhujšem času v obstoju človeštva.

Grim Reaper, znan tudi kot smrt, se je v glavnem verjel, da se je v Evropi pojavil okoli 14. stoletja. V tem času je bila Evropa največja in najhujša pandemija doslej. Znana kot Črna smrt, je zaradi kuge, ki je uničila tretjino prebivalcev celine, umrlo na milijone ljudi.

Smrt je bila povsod. Ni presenetljivo, da so ljudje ustvarili podobo smrti in so izbrali Grim Reaperja.

Zakaj posebna slika?

Okostje je tisto, kar ostane od nas, ko umremo in naše telo razpade. Zato je bil izbran kot simbol smrti.

Ampak zakaj kosa?

Kose se uporabljajo za žetev in obiranje pridelkov, ko so pripravljeni za uživanje ali pridelavo. Na nek način bi moral biti simbol življenja, kajne? Je pa tudi odličen simbol umiranja. Ko umremo, smo v bistvu odtrgani od zemlje. Ostra rezila kose lahko izrežejo našo rešilno koto, ko je čas.

Obleka ali plašč s kapuco je medtem bolj povezan z oblačili, ki so jih verski liki nosili takrat, ko so opravljali pogrebne službe.

Zgodovina tetovaž Grim Reaper

Po črni smrti je umetnost upodabljala Smrt kot Grim Reaper – okostnjaško figuro v črni halji s kapuco. Ni presenetljivo, da so tetoviranje in spremembe telesa postale priljubljene, da so Grim Reaperji običajna izbira kot oblikovanje. Konec koncev je bila smrt običajen pojem v umetnosti, Grim Reaperji pa so bili obraz smrti.

Še vedno ni jasno, kje in kdaj so nastale prve tetovaže Grim Reaperja. Toda danes so zelo pogosti med ljubitelji tetovaž po vsem svetu.

Pomen Grim Reaper Tattoos

Za mnoge je Grim Reaper zgolj simbol smrti. Toda tetovaže Grim Reaper imajo lahko različne pomene, odvisno od uporabnika. Lahko celo spremeni svoj pomen, če so v vaši zasnovi vključeni drugi elementi.

Tisti, ki pogosto dobijo te tetovaže Grim Reaper, so ljudje, ki so doživeli grozljive nesreče, ki bi jim lahko končale življenje. To je postalo znak, da so lahko “prevarali” smrt.

Vendar pa obstajajo tudi nekateri ljudje, ki si tetovirajo Grim Reaperja, ki ni imel travmatične preteklosti. Pomen pogosto ostane isti – smrt in njena neizogibnost. Toda namesto da bi se tega bali, ljudje, ki si naredijo takšno tetovažo, to sprejmejo kot del življenja; da se tega ne smemo bati.

Kljub temu obstajajo drugi, ki se odločijo za tetovaže Grim Reaperja kot simbol življenja in ne smrti.

Ljudje, ki običajno verjamejo v to, se pogosto odločijo za bolj komičen ali lahek in ne mračen in napovedujoč dizajn.

Tatoo Grim Reaper lahko pomeni tudi smrt ljubljene osebe. Ti modeli običajno vključujejo še en element, ki simbolizira družinskega člana, partnerja/pomembnega drugega ali prijatelja. Na primer, najljubša roža vaše matere je vrtnica. S svojim Grim Reaperjem lahko dodate šopek vrtnic v čast njene smrti.

Ali morajo vse tetovaže imeti nek pomen?

Ali si lahko naredite tetovažo preprosto zato, ker jo želite imeti? Ali pa mora imeti globlji pomen, preden se lahko napišete?

Čeprav mnogi ljubitelji tetovaž dobijo tetovaže, ki imajo večji pomen, še vedno obstajajo tisti, ki tetovirajo, da vizualno izrazijo svoje misli. Ni nujno, da je nekaj, kar žgečka po umu ali navdušuje. Mnogi ljubitelji tetovaže imajo na sebi nekaj napisanega, ker jim je všeč estetika.

To je zelo podobno kot modna priložnostna oblačila kot kavbojke in majice, ker se v njih počutite udobno.

Če želite narediti tetovažo Grim Reaper, ker se vam zdi kul, ne oklevajte, da jo dobite. Ni nujno, da simbolizira smrt ali tragično preteklost ali mrtvo ljubljeno osebo. Oblikovanje je lahko nekaj, kar preprosto radi gledate.

Na primer, lahko oblikujete nekonvencionalnega Grim Reaperja, na primer žensko v črnem plašču s kapuco in koso.

S takšnimi oblikami vam lahko dober tetovator pomaga ustvariti posnetke, ki najbolj ustrezajo vašim željam.

Vendar pa obstajajo še drugi, ki so precej vraževerni. Morda bodo videli vašo tetovažo in jo povezali s strahom, nesrečo ali negativnostjo. Upoštevajte le te, preden se odločite za tetoviranje na sebi.

Kako najti tetovatorja

Iskanje pravega tetovatorja lahko naredi ali razbije vašo tetovažo.

Kot umetniki ima vsak svoj poseben slog in posebnost. Obstajajo tetovatorji, ki veliko bolje ustvarjajo sodobne tetovaže, nekateri pa veliko bolje pri 3D tetovažah. Obstajajo tudi tisti, ki bolje rišejo Grim Reaperje in okostnjake, drugi pa bolje rišejo srčkane like v slogu risank.

Kljub temu je tukaj nekaj naših nasvetov pri iskanju umetnika:

Vprašajte za napotnico

Ste velik ljubitelj prijateljeve tetovaže? Je slog, ki ga želite dobiti, ko se napišete? Če je tako, je najbolje, da svojega prijatelja vprašate, kdo je njihov tattoo umetnik. Napotnica je najboljši način, da pridobite želeno tetovažo. Osebno ste videli eno od umetnikovih del. Poleg tega lahko povprašate svojo družino ali prijatelja o njihovih izkušnjah in nepristranskem mnenju.

Če lahko dobite več kot eno napotnico, tem bolje. Na ta način imate na izbiro več možnosti. Najti vsaj tri umetnike na izbiro je dobro število.

Toda zapomnite si: tatujevist vašega prijatelja bi se s tetovažo vašega prijatelja lahko odlično odrezal. Vendar to ne pomeni vedno, da vam ustrezajo.

Obiščite Trgovino

Obisk umetnikove trgovine je morda najboljši način, da ugotovite, ali so za vas tetovatorji. Vsaka trgovina ima svoj čar. Nekateri se vam morda zdijo preveč intenzivni, da vam bodo všeč. Ampak, vedno bo obstajala ena trgovina, ki bi se počutila ravno prav. Vzdušje je nekaj, za kar ste vedno mislili, da bo, umetniki pa so ljudje, s katerimi se lahko povežete.

Pri preverjanju trgovine preverite tudi, kako čisto je mesto. Higiena je zelo pomembna pri tetoviranju. Če se napišete na umazanem mestu, se lahko okužite.

Poleg tega jim ne pozabite zastaviti standardnih higienskih vprašanj, na primer, če za vsakega umetnika uporabljajo nove igle, kako čistijo svojo opremo in kraj ter kako čistijo tetovaže svojih strank..

Jasno je, da je vaša varnost na prvem mestu.

Pogovorite se z umetnikom

Vaš umetnik bi moral biti nekdo, ki uresniči vašo vizijo in jo lahko uresniči. Običajno skicirajo obliko na papirju in se vrnejo k vam z oblikovanji, ki so jih naredili.

Pred vsem tem pa vam lahko preprost pogovor z njimi pomaga “občutiti”, ali se povezujejo z vami ali ne.

Poleg pogovora z njimi jih lahko vprašate, ali je mogoče videti njihov portfelj. To je njihova zbirka preteklih del. S tem boste bolje razumeli njihov umetniški slog. Spet so nekateri umetniki strokovnjaki za določen umetniški slog. Izberite umetnika, za katerega menite, da je najboljši v slogu, ki ga želite.

Po preverjanju njihovega portfelja lahko zahtevate tudi ogled, kako delujejo. Njihovo umetnost in delovno etiko boste lahko bolje razumeli, če jih boste gledali, kako si tetovirajo.

Vzemi si čas

Zdaj, ko imate predstavo o tem, kako izgleda trgovina in kako delujejo umetniki, si vzemite čas in naštejte nekaj prednosti in slabosti. Če lahko, si oglejte več trgovin ali se celo udeležite tetovažnih dogodkov. Slednji vam bodo dali čas, da v realnem času natančno preučite njihovo delo.

Umetnik tetovaže in izbrana oblika sta pomemben del procesa. Ne pozabite, da vaša tetovaža ostane z vami vse življenje. Zato bi se morale vaše odločitve odločiti, da vam ne bo žal.

Kaj iskati pri umetniku

Tetovaže Grim Reaperja ni najtežje narisati. Če pa je vaš poseben dizajn precej zapleten, boste želeli umetnika, ki ima resne sposobnosti.

Kljub temu je na umetnika treba paziti:

Izkušnje

Obvladovanje določene umetniške oblike ali spretnosti je mogoče doseči z dolgoletnimi izkušnjami. Torej, to je ena stvar, ki jo morate iskati pri umetniku.

Preden bi poklicnega umetnika lahko imenovali enega, bi morali opraviti vajeništvo pri profesionalnem tetovatorju. Običajno preživijo vsaj eno leto, preden se ločijo in postanejo profesionalci. Vendar pa ni redkost, da se tudi po vajeništvu najdejo novi umetniki tetovaž, ki jih je prevzel njihov mojster.

Med vajeništvom se bo umetnik učil od svojega mojstra in ga uporabil za tetovaže, ki jih bo ustvaril. S časom in z več izkušnjami se bodo te veščine izpopolnjevale, dokler ne bodo ustvarile neverjetnih modelov.

Spretnosti

Morda pa je najpomembnejša stvar, ki jo morate upoštevati, raven znanja vašega umetnika.

Razmislite o njihovih vrsticah. Ali so njihove črte trdne in ravne in se zdi, da so bile narejene z eno potezo? Ko gre za senčenje in barvanje, mora biti celo brez madežev. Prav tako mora ostati v vrsticah.

Še en odličen način, da ugotovite, ali so usposobljeni umetniki, je videti njihove sposobnosti pisanja skriptov. Pisanje na kožo je zelo težko in bo zahtevalo veliko vaje. Običajno je to prva veščina, ki se jih naučijo pri vajeništvu. Oglejte si njihov scenarij za tetovaže, saj pogosto lahko pove, kako spreten je vaš umetnik.

Znan

Vaš umetnik mora biti dobro seznanjen z obrtjo. In ne gre samo za uporabo tetovažnega stroja. Posredovati vam morajo tudi posodobljene nasvete za nego tetovaže.

Poleg tega jih lahko vprašate karkoli v zvezi s tehnikami in metodami tetoviranja in odgovorili bodo. Samo strokovnjaki, ki imajo dolgoletne izkušnje, lahko pridobijo takšno znanje, ne pa nekateri, ki bi to želeli samo preizkusiti.

Cena tetovaže Grim Reaper

Če ste odločeni, da boste dobili tetovažo Grim Reaper, je najbolje vedeti, koliko boste verjetno porabili. Vendar je težko določiti določen znesek, saj je odvisen od številnih dejavnikov, vključno z naslednjimi:

  • Oblikovanje
  • Velikost
  • Barve
  • Umetniški honorar

Ker so tetovaže Grim Reaper običajno v črni in sivi barvi, so običajno cenejše od tetovaž z različnimi barvami. Če pa je zasnova precej zapletena in je večja od povprečne velikosti, lahko pričakujete, da se bodo stroški povečali.

V povprečju se bodo tetovažne trgovine zaračunavale na uro. Državno povprečje je 150 USD na uro, vendar se lahko to spet spremeni glede na lokacijo. Umetniki tetovaž v velikih mestih imajo pogosto višjo stopnjo v primerjavi s tistimi v mestih in manjših mestih.

Polna rokava lahko traja približno 15 ur, kar pomeni, da je najnižja cena 1500 USD.

Še enkrat, obstajajo umetniki, ki imajo fiksno stopnjo na velikost. Manjše tetovaže so običajno v razponu od 250 do 300 USD. Večje tetovaže vas lahko stanejo od 800 do 1000 dolarjev.

Če se morate spomniti ene stvari, je to, da dobre tetovaže niso poceni. Cenejše tetovaže niso dobre. Torej, če želite dobiti kul in slabo rit tetovažo Grim Reaper, bi morali prihraniti denar.

Nasveti za nego tetovaže

Skrb za vašo tetovažo je morda najpomembnejši del procesa.

Predstavljajte si, da bi si neverjetno tetovažo naredil ugleden umetnik. Vendar niste upoštevali njihovih nasvetov po oskrbi in zdaj je vaša tetovaža uničena zaradi okužbe. In to če imaš srečo. Okužbe s tetovažami lahko vplivajo na vaše splošno počutje. Okužbe ne uničijo le vaše tetovaže v vrednosti tisoč dolarjev, ampak povzročajo tudi izjemno bolečino in nelagodje.

Kljub temu sledite nasvetom vašega tatoo umetnika za nego. Če vam niso dali nekaj nasvetov ali pa se jih niste mogli spomniti, tukaj so naši nasveti:

Čiščenje

Čiščenje tetovaže je nujno. Preden odstranite povoj ali plastično folijo, počakajte približno dve do štiri ure. To daje vaši koži nekaj časa, da se strdi. Črnilo se bo moralo tudi usesti, tako da bo verjetno, ko ga boste pripravljeni očistiti, odveč črnila.

Povoj lahko pustite ali zavijete čez noč, ko je že precej pozno zvečer in se želite najprej spočiti. Najbolje pa je, da novo tetovažo najprej očistite zjutraj.

Kako očistiti

  1. Pri čiščenju tetovaže uporabljajte samo čisto vodo. Pred tem si umijte roke, da zagotovite, da je čist.
  2. Za odstranjevanje odvečne črnila in krvi uporabite blago milo brez alkohola. Nežno ga vtrite s krožnimi gibi po celotni tetovaži.
  3. Milo nežno sperite s čisto vodo, dokler ne ostane črnila ali krvi.
  4. Posušite s čisto papirnato brisačo. Nanesite ga na tetovažo in ga nikoli ne drgnite. Za čiščenje ne uporabljajte grobih in grobih brisač.
  5. Za hitrejši postopek lahko uporabite tudi sušilec za lase v “hladnem” načinu. Najbolje pa je, da ga preprosto namočite in pustite, da se normalno posuši.

Vlaženje in zaščita

Vaša tetovaža se bo neizogibno posušila in odlepila. Lahko pa se izognete popolnemu sušenju z uporabo losjona za tetovaže ali običajnega vlažilnega losjona, čeprav zagotovite, da je brez alkohola in brez dišav ter blag na koži.

Ko se vaša tetovaža začne luščiti, jo pustite pri miru in pustite, da se normalno odlepi. Nikoli ga ne odlepite na silo, sicer bo poškodoval vašo tetovažo. Predvsem pa ga ne praskajte, tudi če vas preveč srbi (saj bo zagotovo).

Sonce slabo vpliva na vašo tetovažo, še posebej, če je nova. Barve bodo hitro zbledele. Lahko ga poskusite zaščititi tako, da na tetovažo nanesete plast kreme za sončenje. Nato se prepričajte, da je blag in da ne vsebuje alkohola.

Nazadnje, nekaj tednov ali celo mesecev po tetoviranju se izogibajte plavanju v morju, rekah, jezerih ali bazenu. Verjetnost, da bakterije vstopijo v vašo tetovažo, je velika in lahko povzroči okužbe.

Zaključek

Tetovaže Grim Reaper so priljubljene iz različnih razlogov. Lahko vsebuje globlje sporočilo, da je smrt del življenja in je neizogibna. Ali pa bi lahko preprosto izgledalo kul in tik pred vami.

Ne glede na razlog, zakaj ste si tetovirali, pazite, da postopek izvedete že od začetka (iščete tetovatorja) do konca (po oskrbi).