125 Čarobne tetovaže lovilca sanj s pomenom

Lovilec sanj je čaroben predmet, ki ga lahko postavite nad svojo posteljo in ideja je, da bo ujel vse slabe sanje, tako da vam jih ni treba doživeti sami. Sestavljeni so iz vrbovega obroča, ki vsebuje mrežo ali mrežo, na kateri visijo kroglice ali perje. Dobre sanje lahko padejo skozi luknje in pristanejo na lastniku, medtem ko se slabe sanje zapletejo v splet. So priljubljena ideja za tetoviranje, ker so tako lepe in čarobne. Marsikdo jo bo tetoviral zaradi simboličnega pomena, drugi pa bodo to naredili le zato, ker naredi lepo videti tetovažo. To je ena tistih tetovaž, ki so hkrati čarobne in modne. So občutljivi in ​​jih lahko pustite majhne ali pa velikega.

So edinstvene oblike in jih lahko prilagodite na različne načine, da bodo edinstvene za vas. Lovilci sanj imajo tako veliko različnih variacij zanje je malo verjetno, da boste istega videli dvakrat. Nekateri najlepši modeli so tisti, ki imajo barvo. So še posebej priljubljeni modeli za ženske, vendar to ne pomeni, da tudi fant ne more imeti lovilca sanj. Za moško obliko bi tetovaža imela manj ženskih elementov. Tetovaži lovilca sanj lahko dodate veliko različnih stvari, kot so perje, kroglice, nakit in vzorčasti vzorci. Oglejte si te čarobne tetovaže lovilca sanj s pomenom:

1. Lovilci sanj na roki

Priljubljeno področje lovilcev sanj je na roki. Obožujemo občutljiv nakit v tem slogu.

tetovaža lovilca sanj

2. Sladki slogi

Ta tekoči slog je lep in edinstven.

3. Sredi hrbta

To je odlično mesto za tetoviranje, čeprav si ga težko ogledate.

4. Osebna sporočila

Ta kul lovilec sanj ima na spletu imena družinskih članov. To je tetovaža za sestre in vse bi lahko imele isto.

5. Modeli vrtnic

Ta neverjeten dizajn ni le občutljiv in čaroben, ampak je tudi osupljiv zaradi priloženega dizajna vrtnic.

6. Cvetlični vzorci

Rože so odličen ženski pridih, ki jih lahko dodate tetovaži lovilca sanj.

7. Mehki slogi

Ta tetovaža nima črnega obrisa, ki bi ji dala mehak videz. Obožujemo barve v tem čudovitem dizajnu.

8. Delni slogi

To je zelo edinstven lovilec sanj, ker je v obliki lune namesto kroga. Daje edinstven videz in je precej presenetljiv dizajn v črni barvi.

9. Novi modeli

Všeč nam je dejstvo, da se cvet le zlije s mrežo lovilca sanj. To je edinstven način, da naredite nekaj drugačnega za vaš dizajn.

10. Tetovaže na vratu

To je osupljiv slog, ki izgleda, kot da visi s hrbtne strani vratu. Je občutljivo in elegantno in nekaj, kar bo zagotovo občudovano naslednjič, ko boste na plaži.

11. Srca lovilca sanj

Odličen slog, ki je majhen in edinstven. Lovilec sanj je v obliki srca in zagotovo vam bo všeč.

12. Kul modeli

Še en preprost dizajn, ki vam bo zagotovo všeč.

13. Posebni slogi

V tem osupljivem dizajnu imamo dvojne vrtnice.

Izvor lovilca sanj

Lovca sanj dobimo iz indijanske kulture. Prvi ljudje, ki so kdaj ustvarili čudovit dizajn, so bili ljudje Anishinabe. Ti ljudje so živeli na meji osrednjih ZDA in južne Kanade. Ime tega posebnega domačega klana je pomenilo “izvirne ljudi”, kar so si mislili sami o sebi. V Ameriki so znani kot ljudje Chippewa, v Kanadi pa kot ljudje Ojibwa.

14. Lovilci sanj ure

To je kul način, da lovilca sanj naredite nekoliko drugačnega. Notranjost lovilca sanj je v obliki ure ali ure.

15. Cartoon Dream Catcher

Če imate radi risanke, vam bo zagotovo všeč ta slog. Oblika lovilca sanj je Mickey Mouse in na njem visi veliko risanih elementov. Vidimo like ali prvine iz Winnieja Pooha, Nočne more pred božičem in Mary Poppins. To je kul način predstavljanja vaše ljubezni do vaših najljubših likov.

16. Svetovno oblikovanje

To je še ena kul podoba, ki ima notranjost lovilca sanj kot zemlja. To je temna in podrobna zasnova, ki bi bila všeč vsakomur.

17. Slike risank

To je zelo preprosta zasnova z risanim videzom. Majhne galaksije so ujete v mrežo lovilca sanj.

Legenda za lovilcem sanj

Lovilci sanj imajo za seboj zelo zanimivo legendo. Ljudje Anishinabe pripovedujejo zgodbo o dami, imenovani Spider Woman. Bila je popotnica, ki je hodila po svetu in obiskovala novorojenčke v svojih zibelkah. Bila je močna ženska, ki je lahko nad zibelke tkala čarobne mreže. Namen teh mrež je bil zaščititi dojenčke pred slabimi sanjami. Dovolila jim je le dobre sanje, ki so potekale po spletu.

Seveda so se plemena razširila in ljudje so se preselili na različna območja, zato je bila ženska pajek veliko težje pravočasno doseči vse novorojenčke. Zato so druge ženske v plemenu prevzele in ustvarile lovilce sanj, tako da bodo imeli dojenčki vedno zaščito.

Lovilke sanj, ki so jih naredile ženske v plemenu, niso trajale dolgo, ker so bile narejene iz naravnih materialov, zato so jih nenehno nadomeščali z novimi. Ti lovilci sanj naj bi otroka spremljali do naslednjega življenjskega cikla.

18. Oblikovanje akvarelov

Ta osupljiv slog ima nekaj neverjetnih barv in všeč nam je, kako ne ostanejo v mejah. Vzorec akvarela je zelo priljubljen.

tetovaža lovilca sanj

19. Pretty Shades

To je ogromen lovilec sanj in sega po dolžini noge. Če iščete neverjeten slog z nekaj hladnimi barvami, potem je to pravi za vas.

20. Oblikovanje ptic

Ta lovilec sanj ima nekaj čudovitih barv in res je topel dizajn tetovaže. Obožujemo ptico, ki sedi sredi lovilca sanj.

21. Oblikovanje sov

V tem primeru boste v notranjosti sove našli lovilca sanj. To so odlični načini, da lovilca sanj prilagodite svoji osebnosti. Ni vam treba imeti iste zasnove kot vsi drugi.

22. Lovilec sanj, ki diha

To je osupljiv dizajn s kopico različnih barv. S to tetovažo ni tradicionalnega orisa, ki bi ji dala mehkejši videz. Obožujemo vsa različna perja, ki so vezana na slog. Je ustvarjalna in edinstvena.

23. Lovilec sanj lune

To je še en edinstven dizajn lovilca sanj, ki ima perje, ki visi iz oblike lune, namesto tradicionalnega lovilca sanj. Luna je še vedno povezana s sanjami, zato se dobro ujema.

Zabavna dejstva o lovilcu sanj

  • Menijo, da gibanje, če perje kaže, da sanje prihajajo in prehajajo v lepe sanje za lastnika.
  • Perje je položeno na lovilca sanj kot sredstvo za zabavo dojenčkov na enak način kot mobilna naprava. Perje ima globlji pomen. Pero običajno pomeni dih in zrak. Te stvari potrebujemo kot bistvene za življenje. Perje deluje kot prehod v dobre sanje.
  • Na lovilcu sanj lahko uporabite veliko različnih perja. Toda mnoge plemenske ženske, ki ustvarjajo modele, bodo uporabljale sovo perje. To je zato, ker je znano, da ima sova modrost. Drugo priljubljeno pero je orlovo pero, ker daje pogum.
  • Lovilec sanj ima običajno osem točk in predstavlja osem nog Ženske pajke.
  • V lovilcu sanj boste včasih videli samo en dragulj, kar pomeni, da je samo en ustvarjalec. Če vidite štiri drage kamne, to pomeni, da predstavlja štiri redne smeri.

24. Oblikovanje podružnic

Kako lahko naredite narobe s tako kul in ustvarjalno zasnovo, kot je ta? Če iščete nekaj edinstvenega, potem s tem slogom ne morete zgrešiti.

25. Edinstveni modeli

Obožujemo to čudovito obliko, ker je resnično edinstvena. Barve niso le svetle in čarobne, temveč je tudi sam dizajn edinstven. Spet je v obliki lune, vendar je videti kot trakovi, ki visijo z lovilca sanj. To je čudovit dizajn, ki vam bo zagotovo prinesel veliko komplimentov.

26. Metulji lovilca sanj

To je odličen lovilec sanj za moške, saj čeprav obstaja metulj, je še vedno moško oblikovanje, ki ga predstavlja modra barva. To je odličen slog za roko, ker se lepo prilega prostoru.

27. Svetlo modri vzorci

Najboljši del tega sloga je svetlo modra barva. Samo požene z roke. Če želite slog, ki bo pritegnil pozornost, potem je to pravi za vas.

28. Osupljivi odtenki

To je popoln dizajn tetovaže, ki se lahko pokaže na plaži. Barve na perju dihajo in zagotovo vam bodo prinesle veliko komplimentov. Modra je zelo značilna barva za tetoviranje.

29. Preprosti slogi

Še en odličen dizajn in ta nima barve. To je odličen primer tetovaže, ki ne potrebuje barve. Je preprost in eleganten in to tetovažo lahko postavite kjerkoli. Če želite nekaj, kar govori z vami, je to morda pravi slog za vas.

30. Za ušesnimi tetovažami

Tetovaže lovilca sanj so vseh oblik in stilov. Morda ne želite velike tetovaže z roko, vendar je bil ta slog postavljen tik za ušesom.

31. Kul modeli

Še en super dizajn tetovaže, ki vključuje različne barvne cvetlice.

32. Mnogi lovilci sanj

Zdi se, da so v tem slogu lovilci sanj. To je odlična tetovaža na hrbtu in tista, ki vam bo zagotovo všeč.

33. Lovilci sanj z imeni

Všeč nam je, kako se imena lovijo od lovilca sanj namesto nizov. To je kul način, da v svojem življenju predstavljate družinske člane ali otroke. To nam je všeč, ker je to osebni slog, ki je samo za vas.

34. Gorski slogi

Če imate ljubezen do gora, je to morda nekaj, kar bi radi vključili v svojo zasnovo lovilca sanj.

35. Vrtljivi senčniki

To je zelo skrivnosten slog, ki vam bo zagotovo všeč. Všeč nam je, kako barve od lovilca sanj in vibrirajo do drevesa. To je edinstven in barvit slog, ki vam bo zagotovo všeč.

36. Hladno in pisano

Še en odličen dizajn, ki ima nekaj drznih barv.

37. Oblikovanje majhnih lovilcev sanj

Vsi ne želijo velikega dizajna tetovaže in to je v redu. To je edinstven slog, ker ni videti kot tradicionalni lovilec sanj. Če iščete ljubko, malo tetovažo, poskusite to za velikost.

38. Ujemajoče se tetovaže

Lovilci sanj so odlične tetovaže. So sladki slogi, ki jih lahko nosijo tako moški kot ženske. Če ga želite tudi prilagoditi, lahko uporabite ime, tako kot vidite na tej fotografiji. Obožujemo te kul sloge!

39. Zvita vrv

Kul dizajn, ki ima debelejše črte in temnejše odtenke.

Pomen lovilca sanj

Običajno, ko imamo opravka s tetovažo, ki ima za sabo kulturno dediščino, ima običajno nekaj pomena. Lovilec sanj predstavlja bogato kulturno dediščino med Indijanci. To je nekaj, kar moški in ženske gojijo in uporabljajo kot simbolni pomen. Lovilec sanj uporabljajo kot sredstvo, s katerim se znebijo negativne energije in zla. Ti lovilci sanj so namenjeni zaščiti ljudi pred slabimi sanjami ali nočnimi morami. Cilj je, da jim v misel ne prinesemo le dobrih sanj, ampak tudi mirno miselnost.

40. Pretty Shades

To je še en odličen slog. To je večja tetovaža, vendar imamo tako radi pisane kose v njej. Vključujemo roza, vijolično in modro barvo, ki ustvarja osupljiv dizajn, ki ga lahko ves čas pokažete.

41. Krepki krogi

Ta velika tetovaža pokriva večino hrbta in to je odličen primer vrste tetovaže lovilca sanj, ki bi bila odlična za moške. To je edinstven dizajn in v njem sploh ni ženskih elementov. Tu je več lovilcev sanj in robustno perje. Tetovaža je temna in skrivnostna, kar moškemu ponuja bolj slab slog.

42. Enostavno in sladko

Preprost slog, kot je ta, je vse, kar potrebujete za predstavitev vaše ljubezni do vaše kulturne dediščine. Ta slog je bolj podoben zapestnici, ki jo nosite skupaj s seboj.

43. Očarljivi slogi

Še ena odlična oblika rokavov, ki ima velikega lovilca sanj, na katerem visi večkratnik. To je še en odličen primer lovilca sanj za moške.

44. Kul lovilci sanj

Če iščete preprosto obliko, ki je še vedno ljubka, potem s tem ne morete zgrešiti.

45. Lovilci sanj za moške

To je še ena odlična tetovaža lovilca sanj za roko, ki bi bila privlačna za moške. To ni samo ženska tetovaža in kot vidite tukaj, popolnoma ustreza območju. Če iščete drugačno obliko tetovaže, ste prišli na pravo mesto.

46. ​​Daisy Designs

Tetoviranju lahko resnično dodate kakršno koli cvetlično obliko in videti bo odlično. V tem primeru je verjetno, da so marjetice njen najljubši cvet in zato se je zanjo odločila. Marjetica je videti kot prijazna roža in tista, ki se res poda k vsem.

47. Premikajoči se trakovi

Všeč nam je dejstvo, da je na tej sliki hobotnica ali lignji. Obstaja res neomejeno možnosti, kaj lahko postavite s svojim lovilcem sanj. V teh stilih lahko predstavljate svojo strast in resnično naredite tetovažo svojo. Radi bi vedeli zgodbo o dodajanju hobotnice v mešanico.

48. Tetovaža na rami

S to tetovažo so debelejše črte, ki vam daje bolj značilen videz in ne eleganten. Ogreje celoten slog in vpliva na tetovažo. S to tetovažo ne vidite čarobnosti in elegance, ampak bolj kot nekaj, kar bi videli kot bojevnika. Če iščete kul novo tetovažo, ste prišli na pravo mesto.

49. Drzne izbire

Tudi dekleta imajo lahko velike tetovaže in to je odličen primer. Lovilec sanj izgleda odlično na njeni roki, saj je široka in dolga.