175 kul ameriških tradicionalnih idej za tetoviranje, ko preprosto ne veste, kaj bi dobili

Ustvarjanje tetovaže je razburljivo, vendar je lahko izziv, če niste ugotovili, kakšno idejo o tetoviranju bi dobili. Če razmišljate o idejah za tetoviranje, potem je tukaj nekaj kul tetovaž, ki vam bodo pomagale pri odločitvi:

  1. Svetilnik

    ameriško-tradicionalna-tetovaža

Če ste sentimentalni do morja, ne glede na to, ali ste ob njem živeli celo življenje ali svoj poklic posvetili v vodah, je tatoo na njem odličen način, da to izrazite. Elementi, kot so svetilnik, sidro in rešilni pas, so velike metafore v življenju za tetoviranje. Tetovaža lahko izrazi vodenje skozi težave in vas drži pri tleh. Lahko dobite en element kot samostojno tetovažo ali združite vse elemente, da ustvarite en velik kos tetovaže.

2. Kača

Kače so nevarni in strašni plenilci narave; vendar v umetnosti še vedno prenašajo zelo pozitivno simboliko. Vzorci kač so odlični modeli, ki jih polepšajo na koži kot obliko edinstvene individualnosti. Vsi vemo kače so sposobne odstraniti kožo, tako simbolizirajo rast in nov začetek za vse, ki nameravajo dobiti kačo kot umetniško podobo. Veliko lastnosti, ki jih imajo kače, lahko uteleša posameznik, ki ima kačjo tetovažo. Žival je sama po sebi zanimivo bitje in odlična začetnica pogovorov.

3. Grim Reaper

Nihče ne mara smrti, podoba Grim Reaperja pa je natančen prikaz tega, česar se vsi bojimo. Ne skrbite, ker si ta tetovaža ne pomeni, da si želite takojšnje smrti. Slika je za večino ljudi lahko strašljiva, za druge pa lahko pomeni drugače. Grim Reaper s črnimi kapucami lahko predstavlja tudi krhkost in pogum, da se sooči s smrtjo. Lahko je tudi opomnik, da živite polno. Prav tako lahko pokaže vaše navdušenje nad grozljivkami ali navdušenje, ko pride noč čarovnic.

4. Žival zodiaka

Mnogi se dobro zavedamo svojih zodiakalnih znakov in predstav. Čeprav so prišli iz Azije, verovanje v astrološka znamenja in njihov pomen v resnici nikogar ni prizadelo. In s pravo mero ustvarjalnosti in navdiha ti znaki dejansko naredijo dobro tetovažo. Vsak zodiak ima svoje lastnosti, zaradi katerih je edinstven. Ljudem je lahko zabavno prikazati, katere značilnosti poosebljate v svojem zodiaku, kar lahko pozneje potrdite ali razveljavite. Morda je čas, da v sebi prikažete izrazitega Ovna?

5. Tetovaža z rokavi

Če imate dovolj potrpljenja in predanosti, boste morda želeli narediti tetovažo hudobnih rokavov. Tetovažo rokavov lahko naredite z eno ali več temami. Zajema večino človekove roke in traja več sej, da se popolnoma konča. Lahko je poklon ljubljeni osebi ali oblika izražanja za vas in vašo osebnost. Lahko se odločite za barvit rokav ali greste monotono, kar vam je všeč. To bo drago, rezultat pa bo vsekakor vreden cene in izkušenj.

6. Volk

Volkovi so sorodniki človekovega najboljšega prijatelja, vendar se nahajajo v divjini za lov in preživetje. Tetovaža močne živali, kot je volk, lahko predstavi, kdo ste kot oseba – popotnik, lovec in preživeli, če naštejemo le nekatere. Vaša tetovaža volka se lahko razlikuje po videzu, lahko je zastrašujoča na realističen način ali zabavna in srčkana na risani način; tako ali tako bo tvoja tetovaža zajokala v neverjetnosti.

7. Volk v japonskem slogu

Izbira sloga tetovaže je del procesa. Izberete lahko slog, ki ustreza vaši osebnosti ali vaši tetovaži. Ta tetovaža volka pooseblja japonski slog umetnosti. Ima svetlo in igrivo barvno shemo ter izrazit japonski slog linij. S tem lahko tudi pokažete, da cenite njihovo kulturo in umetnost. Če niste japonski domačin, je najbolje, da preden naredite tetovažo, raziščete, kako si ne prisvojite njihove kulture.

8. Meč

Bojevniki uporabljajo meče kot svoje mogočno orožje, ki so ga izdelali in izpopolnili nadarjeni kovači. Meči lahko simbolizirajo moč in pogum bojevnikov; lahko tudi upodobijo bolečino in bolečino z iluzijo ostrega rezila, ki osebo udari ali prebode. Kljub temu oseba gre naprej. To lahko pomeni, da sta hkrati močna in ranljiva. Tatoo vas simbolizira kot bojevnika, ki je pripravljen kadar koli potegniti meč za boj ali pa lahko pomeni tudi, da imate meče res radi.

9. Mornar

Takrat so bile tetovaže mornarjev izključne samo za mornarje. Zgodovinsko gledano imajo različne mornarske tetovaže različne pomene; nekateri razkazujejo svoje vrste, kje so bili v preteklosti, ali kako daleč so potovali v morju, če naštejemo le nekatere. Navtične zvezde pomenijo zmago v barih, ptice lastovke pomenijo prepotovano razdaljo, dekleta hula, ki označujejo Havaje kot svojo prejšnjo postajo, in sidra, ki označujejo njihove vrste in stabilnost; ti elementi so bile prepoznavne mornarske tetovaže. Mornarske tetovaže so dandanes v trendu tudi pri ljudeh, ki ne plujejo, in pri katerih ni veliko vraževerja.

10. Orel

Orli so divje in svobodne ptice neba. So odlični voditelji, strastni negovalci in neverjetni lovci. Simbolizira tudi svobodo, saj je ptica, ki lahko leti višje od večine ptic in leti do 10.000 čevljev. Vaša tetovaža orla vas bo spomnila, naj živite pošteno in svobodno življenje.

11. Bodalo lobanje

Bodalo, ki prebada lobanjo, se lahko zdi morbiden kos, vendar ima različne pomene, ki niso vedno negativni. Zasnova pomeni smrt, zaščito, pogum ali spomin. Kratka oblika ročaja bodala preprečuje, da bi uporabnik zdrsnil z ročajem na orožje; to simbolizira ročnost in spretnost. Tetovažo lahko naredite na podlakti, nogi, prsih ali hrbtu. Vaša tetovaža vas predstavlja kot zaščitnika in močnega posameznika.

12. Ribe

Tetovaže z ribami se morda zdijo nekam čudne, vendar drugim ljudem, ki jih dobijo, prinašajo pomen. Najpogostejša tetovaža rib je koi fish. Koi ribe, ki izvirajo iz Japonske, so priljubljene zaradi pomena sreče, občutka namena in moči. S svojim pomenom sreče se ljudje tetovirajo kot čarobni posrečnik, ki jih vodi na njihovi življenjski poti; nekateri ljudje uporabljajo obeske s šarmom sreče, nekateri pa si jih tetovirajo. Lahko je tudi poklon vašim ribolovnim izkušnjam v otroštvu.

13. Tetovaža s steklenico alkohola

Tetovaža steklenice z alkoholnimi pijačami je domiselna oblika tetovaže zaradi svoje igrivosti. Vsi vemo, da je alkoholna pijača zabavna pijača na prireditvah in drugih posebnih priložnostih. Občasno nas spomni, da se sprostimo in zabavamo. Tetoviranje najljubše pijače na telesu je odličen opomnik, da življenja ne jemljite tako resno. Prav tako je lahko koristno, da ga igrivo naročite tako, da pokažete na svojo tetovažo. Dodajanje citata okoli ali poleg njega lahko poveča njegovo domiselnost in čar. Lahko je tudi opomnik, da vedno pijte odgovorno.

14. Enotonsko Rokovanje

Kadar sta vam prijateljstvo in zvestoba pomembna, je dober način, da to pokažete s tetovažo tresenja rok. Rokovanje se običajno izvaja ob spoznavanju novih ljudi, kar simbolizira začetek prijateljstva. To bi bila odlična tetovaža za prijatelje ali ljudi, s katerimi cenite svoje prijateljstvo. Dobra tetovaža polnila je zapolniti prostore v tetovažah rokavov ali velikih kosih tetovaže, zlasti za monotone kose.

15. Barvno Rokovanje

Barva prinaša lepoto tetovaže, saj ji daje bolj živahen in živahen videz. Poudarja majhne podrobnosti, kot je rokovanje moškega in ženske. Podobno kot v prejšnjem slogu je tudi ta ideja tetoviranja rokovanje, vendar z barvnimi in cvetličnimi okraski. Prilagodljiv je tudi po vaših željah, saj lahko okoli njega okrasite druge okraske, kot so rože, srce ali drugi okraski, da bo videti bolje.

16. Rose

Tetovaža vrtnice je ena najpogostejših tetovaž. Vrtnice so romantične z rdečo barvo, ki pomeni ljubezen in strast. Uravnotežen je s prisotnostjo trnja, ki pomeni nepremišljenost in bolečino. Tetovažo lahko naredite samo s samim cvetom ali celo rastlino, ki vključuje steblo, trnje in liste. Tatoo posameznih ali šopov vrtnic običajno krasijo roka, podlaket in hrbet. Lahko ga napolnite s svetlo, rdečo barvo ali ohranite minimalističnega, tako da ga izključite iz barve in ga oblečete v neverjetno linijo.

17. Cobra

Kobre so ena najbolj strupenih kačjih vrst na planetu. Njena izrazita kapuca okoli vratu je zastrašujoč pogled, saj je pripravljen napasti in se zaščititi. Znano je tudi, da jih očarljivci kač očarajo kot obliko zabave; prav razgleden je videti začarano bitje, hipnotizirano in zibajoče se ob glasbi svojega šarmerja. Tetovaža kobre je kul ideja za tetoviranje, še posebej, če se ukvarjate s kobrami in se vam zdijo zelo zanimive ali pa se vidite kot podobnost in lastnosti nevarne divje kobre.

18. Tetovaža črnega panterja

Črni panter je lahko slavni film Marvel ali veličastna črna mačka; osredotočimo se na slednje. Črni panter je epska tetovaža, ki jo je treba dobiti zaradi moči in moči živali. Za razliko od običajne črne hišne mačke se ne štejejo za slabo srečo.

19. Ženska, kača in bodalo

Ta del tetovaže je sestavljen iz treh elementov, in sicer ženske, kače in bodala. Sestava tetovaže je razporejena navpično in asimetrično uravnotežena z več podrobnostmi na zgornjem delu. Če vas zanimajo krvave stvari, je ta ideja o tetoviranju morda za vas. Lepota dame je prva, ki pritegne pozornost, pozneje pa boste videli, da je to obglavljena ženska na rezilu. Oddaja skrivnostno in zanimivo vzdušje, ki lahko izzove pogovor in radovednost pri ljudeh, ki ga bodo videli.

20. Tiger

Tiger je ena izmed dobro znanih divjih živali. Pridobitev te tetovaže lahko pomeni, da se ukvarjate s tigri in jih imate za svojo najljubšo žival ali ste rojeni v letu tigra. Ta ideja tetovaže tigra se nagiba k bolj izrazitemu in umetniškemu pristopu kot realističnemu portretu. Igra se tudi z barvo, saj ne sledi običajni oranžni, črni in beli barvi živali.

21. Mornarska lobanja

Lobanje so precej trendovske tetovaže, ki ponavadi predstavljajo upor ali pa so hardcore. Lahko so strašljive ali igrive, odvisno od tega, kako so upodobljene. Tetovaža mornarja lobanje je kot igra mrtvih piratov; znano je, da svoje življenje posvečajo morju in imajo na sebi črne zastave z lobanjo. Videti lobanjo z enim očesom in brki, kaditi cigareto, oblečeno v mornarsko oblečeno, je precej zabaven in komičen pogled.

22. Smrt

Legenda pravi, da je ostro rezilo Grim Reaperja tisto, kar ločuje človeško dušo in človeško telo. Smrt je zanimiva tema za tetoviranje zaradi mešanih reakcij, ki jih lahko dobite. Nekaterim se bo zdelo v redu govoriti, nekaterim bo strah, da bodo to videli kot opomnik na omejen čas, nekaterim je vseeno. Ta tetovaža prikazuje samo obraz in dele pokrova Grim Reaperja; njegovo rezilo in kapljice krvi ga obdajajo in tvorijo obrnjeno obliko solze. Zaradi svoje oblike se lahko namesti na široka področja, kot so ramena ali prsni koš.

23. Kamp

Pripovedovanje zgodb o prasketajočem ognju, spanje v šotoru ali pečenje marmelade so zabavni trenutki, ko gremo na kampiranje. Za nekatere ljudi je lahko sentimentalno, še posebej, če so preživeli čas v poletnih taboriščih. Lahko pomeni tudi samoto in počitek od vsega mestnega vrveža. Ta ideja o tetoviranju uporablja le nekaj barv, vendar prinaša življenje v preprostem dizajnu.

24. Eksotične živali

Živalske tetovaže so odličen način za izražanje, saj vsaka žival prenaša različne pomene. Nekateri od njih simbolizirajo moč, zvestobo, moč in svobodo. Če se pokrijete z eksotičnimi živalskimi tetovažami, se boste počutili, kot da ste v neskončnem safariju. Vse, kar morate storiti, je, da izberete, katera vrsta vas najbolje simbolizira. Nekatere možnosti vključujejo volkove, ptice, kače, leve in mitska bitja, kot je feniks. Svoj dizajn lahko naredite bolj edinstven, če jim dodate nekaj lobanj, src in vrtnic.

25. Kača in črni panter

Kača in panter sta zanimiva kombinacija za oblikovanje tetovaže. Kača, kača, že od antičnih časov predstavlja spremembo, preobrazbo in ponovno rojstvo. Ker ga pogosto vidimo tudi na tleh, so ga uporabljali kot simbol popkovine, ki povezuje ljudi z zemljo. Panter je po drugi strani smrtonosno bitje, ki je lahko edinstven simbol moči. Borbena tehnika in fizične lastnosti te živali ustvarjajo izvrstno tetovažo.

26. Viper Snake Head

Kačje tetovaže so pogosta oblika tetovaže, ki jo večina ljudi postavi na hrbet ali podlaket. Nekateri bi razmislili tudi o tem, da bi si jih dali na nogo. Kača je nevarno bitje – samo en strupen ugriz bi lahko povzročil smrt nekoga. Zato lahko tetovaža kače predstavlja grozljivost in nevarnost. Toda poleg te precej ostre simbolike kače lahko predstavlja tudi nekaj pozitivnega. Imeti kačo kot duhovno žival vas vabi k rasti in težnji po boljših stvareh. Kača vas bo vodila in vam pomagala upočasniti, ko se zdi, da se vaše življenje premika v napačno smer.

27. Lobanja Grim Reaper

Če želite dobiti bolj slab videz, bi bila tetovaža lobanje odlična izbira. Umetniki tetovaže so iznašli različne načine za popestritev tega skupnega dizajna. Nekateri bi predlagali majhno obliko lobanje na zapestju ali podlakti, nekateri pa bi se odločili za 3D ognjeno različico na rami ali hrbtu. Drugi bi se celo odločili, da bodo dobili mračno obliko žanj. Izbirate lahko med široko paleto možnosti. Čeprav je bila lobanja uporabljena kot simbol smrti, bi lahko pomenila tudi druge stvari, kot so strast, upor, smrtnost, moč in ponovno rojstvo..

28. Ladja v nevihti

Ladja, ki pluje v nevihti, je ena izmed najbolj priljubljenih modelov navtičnih tetovaž. Lahko je videti kot risanka ali videti bolj realistično. Izberete lahko tudi, ali želite le nekaj jader ali več. Nekaterim je njihova zasnova zelo podrobna, spet drugim je bolj všeč abstrakten videz. Skupni modeli ladij pogosto vključujejo valove in vodo, nekateri pa bi celo dodali strele. Podrobnosti o vaši tetovaži – od vrvi in ​​sidrov ladje do okolja, s katerim je obdana – bodo pomagale ugotoviti, kaj pomeni vaša tetovaža. Ladja pogosto simbolizira pogum in odločnost. Lahko bi simboliziral tudi svoboden duh nosilca.

29. Palma

Tatoo palme je edinstven dizajn tetovaže sam po sebi. Njegovo listje in deblo se lahko razlikujejo od drevesa do drevesa, zato lahko izbirate. To zasnovo je mogoče vključiti v večjo, bolj zapleteno zasnovo, kot je prikazana na tej fotografiji. Zaradi vsestranske zasnove ga lahko postavite na različne dele telesa, odvisno od želene velikosti in podrobnosti, ki jih želite dodati. Palma je bila v starih časih znana kot Drevo življenja, simbol nesmrtnosti in večnosti. V skladu s tem naj bi predstavljal tudi raj, dobroto in modrost.

30. Pajkova mreža

Tatoo pajkove mreže obstaja že dolgo in ima zanimivo zgodovino. Bil je simbol težkih časov in zapora. Priljubljenost je pridobil v sedemdesetih in osemdesetih letih, pri čemer so zaporniki pisali, da pokažejo čas, ki so ga odslužili. Skozi leta se je pomen te tetovaže razvodnil. Mnogi ljudje zdaj verjamejo, da lahko pomen tetovaže določi le tisti, ki jo nosi, in da je ni treba povezovati s prejšnjim pomenom. Nekateri bi nosili to tetovažo zaradi zapletenega dizajna in jo uporabili kot simbol moči in vztrajnosti.

31. Mitični vol

Vol je močan simbol vzdržljivosti in moči, saj ljudje poskušajo obvladovati in izkoriščati moč narave, da med oranjem vleče svoje vozičke. Pogosto predstavlja človeško civilizacijo, v prejšnjih časih pa so jo uporabljali kot simbol služenja in dobrotljivosti. To potrpežljivo, skromno, neutrudno in mirno bitje je splošno znano v kitajskem zodiaku. Njegove druge lastnosti vključujejo inteligenco, zanesljivost in racionalnost. Če vas zanima kitajski zodiak in je vol vaš horoskopski znak, kaj je bolje pokazati ljudem, kot da se pobarvate s tako čudovitim dizajnom?

32. Črno -bela piratska ladja

Pirati so bili znani kot neustrašni mornarji, ki na odprtem morju napadajo nič hudega sluteča plovila. Tetovaža piratske ladje je simbol moči, ki vsem kaže, da se nosilec ne boji boriti za tisto, v kar verjame, ne glede na to, koliko stane. To zasnovo lahko preprosto prilagodite z zastavo, jadri, nevihtami in močnim valom. Mnogi ljudje vidijo tetovažo piratske ladje kot predstavitev doma, drugi pa kot začetek novega potovanja ali potopitev v naravo. Lahko je tudi simbol vere, radovednosti, izobrazbe ali drugih motivov za potovanje na morje.

33. Bodala skozi srce

Bodalo skozi tetovažo srca je tradicionalna oblika, ki sega v stoletje nazaj. Gre za klasičen dizajn, ki živi že kar nekaj časa. Včasih so ga nosili v zaporu in so pokazali, da je tisti, ki nosi tetovažo, pripravljen ubiti. Zunaj celice se uporablja za pomen ljubezni. Skozi leta je dobil več različnih pomenov in interpretacij. Nekateri bi to povezovali z občutki ranjenosti ali bolečine, drugi pa bi jo uporabili kot simbol izdaje nekoga.

34. Vrtnice in bodala

Tetovaže vrtnic lahko izgledajo ženstveno, vendar jih lahko nosijo tako moški kot ženske. Ta oblika je pogosto vključena v druge simbole, kot je na primer bodalo. Vrtnica in bodalo predstavljata dvojnost človeškega življenja zaradi nasprotnih pomenov, ki jih ima vsak simbol. Bodalo pomeni izdajo, smrt in uničenje, medtem ko so vrtnico uporabljali za rast, lepoto, mir, ljubezen in nov začetek. Prilagodite to zasnovo tako, da prilagodite obliko bodala, barvo vrtnic ali tako, da na zvitek navedete ponudbo.

35. Narava in smrt

Papagaji so pomembni simboli, ki jih uporabljajo različne kulture. Njihove veščine govora in posnemanje človeškega pogovora so jih naredile simbol komunikacije in človeških tovarišev. V hindujski kulturi je bog ljubezni Kama za svoj simbol izbral papigo. Zato je bila ta ptica uporabljena za označevanje ljubezni in dvorjenja. Nasprotno pa mračni žanjec predstavlja smrt. Ostra kosa in dolg črni plašč prestraši vsakogar, ki ga opazi. Kombinacija teh dveh simbolov bi naredila ostro in privlačno tetovažo.

36. Grim Reaper in Garden

Tetoviranje, ki združuje dva ali več modelov, je odličen način, da naredite svoj dizajn bolj edinstven. Rože in mračna žetev niso nekaj, s čimer bi se marsikdo zapisal, vendar to ne pomeni, da tega ne morete doseči. Legenda kaže, da se nekdo pred smrtjo pojavi mračni žanjec nekaj trenutkov pred smrtjo. Po kosi loči dušo od telesa in jo spremlja do počivališča. Cvetje ima lahko različne pomene, odvisno od vrste. Med drugim bi lahko pomenili ljubezen, prijateljstvo ali odpuščanje. Dodajanje cvetličnih vzorcev bi lahko naredilo vašo tetovažo bolj živahno.

37. Orel

Orel je osupljiva ideja za tetovažo podlakti. Indijanci vidijo orla kot prikaz duhovne moči. Zaradi svoje sposobnosti letenja po gorah sredi močnega sonca je ta žival veljala za velikega glasnika bogov. Nekatera domača plemena orla dojemajo kot utelešenje duha groma – simbol strele in groma. Danes se tetovaža orla nosi tudi kot simbol moči, duhovnosti in modrosti.

38. Mornar

Življenje mornarja je skrivnostno in pustolovsko. Na morju se pogosto srečujejo z mnogimi neznanimi elementi in izzivi. Zaradi tega so bili znani kot eden najpogumnejših ljudi v vsem človeštvu. Nošenje mornarja kot tetovaže je lahko odličen način, da pokažete, da imate podobne lastnosti ali da jih občudujete zaradi poguma.

39. Krempljasta lobanja

Lobanja orla je zanimiva kombinacija za tetovažo in je umetniški način izražanja svoje moči. Ko združijo te simbole, predstavljajo moč, moč in zmago pred zlom. Rumene in rdeče barve so odličen naglas, ne da bi bile videti preveč pisane. Ta oblika najbolje izgleda, če je postavljena na nadlaket, po možnosti na bicepse.

40. Emblem ladje in orla

Orel je ena najnevarnejših ptic na svetu, vendar je veliko ljudi še vedno očaranih nad močjo tega bitja. Že dolgo je znan kot simbol ponosa, lepote in veličastnosti. Ta žival velja tudi za neodvisno in svobodno. V kombinaciji z oblikovanjem ladje za emblem ta dva simbola vsekakor izražata močan pomen. Pomenijo človekov svoboden duh in pogum.

41. Full Eagle

Kot že omenjeno, je orel očarljivo in veličastno bitje, ki bi naredilo osupljivo obliko tetovaže. Zato bi si nekateri raje naredili tetovažo celotne hrbtne strani te čudovite ptice. Vaš hrbet je odlično mesto za velike tetovaže. Ko si naredite tetovažo na hrbtu, lahko storite vse, ker jo je mogoče zlahka prikriti. Tudi hrbet olajša platno v primerjavi z drugimi deli telesa. Ne pozabite, da si tetoviranje hrbta vzame veliko potrpljenja in časa, zaradi velikega območja, ki ga pokriva, pa bo veliko bolj boleče.

42. Kitajski lev

Lev je simbol, ki ga pogosto najdemo v vzhodni in zahodni kulturi, zlasti v kitajskih in japonskih mitih. To bitje nosijo kot obliko tetovaže, ker nekateri verjamejo, da je to simbol kraljestva. Zgodbe iz različnih kultur prikazujejo leva kot kralja zveri. Če želite živalsko zasnovo, ki označuje moč in pogum, je tetovaža leva morda popolna izbira. Je eden najhujših plenilcev, ki se sprehajajo po zemlji in je lahko odličen opomnik na vašo moč.

43. Leteči orel na prsih

Veliko ljudi se zaradi svoje moči in veličastnosti okrasi z orlom. Leteči orel na prsih je eden izmed najbolj priljubljenih načinov za prikaz tega osupljivega dizajna, zlasti za moške. Pokaže njihovo moškost in izgleda, da so zlobni. Čeprav je bolečina pri tetoviranju prsnega koša minimalna, če imate dlakave prsi, boste morda želeli, da se namesto tega natisnete na druge dele telesa. To je zato, ker je za vzdrževanje morda malo težav, saj bi se morali še naprej brititi, da bo oblika vidna.

44. Viper Snake Rokavice

Skozi leta in v mnogih delih sveta je bila kača splošno znana kot strupena in nevarna žival. Pogosto simbolizira vsako od njegovih lastnosti – skrivnostno, skrivno, vijugasto, zapeljivo in elegantno. Vendar pa so ta bitja pogosto tudi napačno razumljena. Nekatere vrste so lahko nevarne, vendar ne vse predstavljajo grožnjo za ljudi. Pogosto se skrivajo in napadajo le kot obliko samoobrambe. Zato je lahko kača tudi simbol moči, inteligence in potrpežljivosti.

45. Zabodena kača

Tatu bodala je samostojno umetniško oblikovanje, lahko pa postane bolj smiselno in ustvarjalno, če se na zasnovo doda zasuk. Bodala se uporabljajo za boj, prikaz, žrtvovanje ali igre. Včasih se nosi kot tetovaža in služi kot opozorilo drugim, da je nosilec nevaren. Nekateri bi ga nosili kot opomnik, naj bodo bolj pozorni na nevarnosti, ki jih skrivajo drugi ljudje. Dobra stvar pri oblikovanju bodala je njegova vsestranskost. Z lahkoto se meša z drugimi modeli, kot so kače, kot je prikazano na tej fotografiji.

46. Polni rokavi

Tetoviranje rokavov na eni roki je odlično, a zakaj se ustaviti na eni strani? Tetovaža s polnimi rokavi na obeh rokah je odlično platno in lahko resnično prenese sporočilo, ki ga želite izraziti ljudem, ki vidijo, da jih nosite. Poleg tega boste videti tudi kul in neumni. Vendar pa bodite pripravljeni na bolečino, ki jo boste doživeli, ko se napolnite. S ponosom boste nosili svojo novo tetovažo, saj veste, da ste prenesli postopek, kako to narediti.