184 Dan mrtvih tetovaže, ki potiskajo male marjetice

Mehičani po vsem svetu praznujejo dan mrtvih, da bi se spomnili in se poklonili padlim. Znano je v Španščina kot Dia De Muertos. Umetnine, ki jih navdihuje ta veličasten dan, niso nič drugega kot neverjetne in naravno je, da so ljudje sprejeli umetnost in tudi tatoo skupnost. Svet tetovaž je poln raznolikosti in obožuje edinstvene kulturne koncepte, kot je Dan mrtvih. Sestavili smo seznam nekaterih najboljših tetovaž Day of the Dead, ki jih internet ponuja za vaš užitek ob gledanju.

tetovaža dan mrtvih

Tattoo Dan mrtvih

Bi pogledali to pošastno tetovažo? To je precej značilno za dan mrtvega umetniškega sloga. Ta dama je lepa. Umetnik tetovaže je s to mogočno lepo tetovažo opravil sijajno delo. Podrobnosti in čas, ki jih je moral vzeti, so navdih. Za preostanek seznama res postavlja lestvico visoko. Prepričan sem, da bo šlo na bolje.

Arm Day of the Dead Tattoo

Ta tetovaža prikazuje nekaj tradicionalnega umetniškega dne mrtvega sloga. To boste veliko videli na seznamu. To je tudi ličila, ki jih ljudje nosijo na dan praznovanja. Sestavljen je iz bele barve kot osnove in črnih detajlov. Pogosto boste videli ličila za oči in šive na ustnicah. Slogi se razlikujejo v različnih regijah po državi. Všeč mi je cvet na čelu na zgornji sliki. Sicer mrtvi temi doda življenje na dotik.

Tatoo dan mrtvih nazaj

To je impresivna tetovaža. Klobuk in lasje so se res odložili in če pogledate natančno, lahko vidite spodnjo ulico Mehike ali Los Angelesa. Ta dama ima stil s svojimi uhani in klobukom, ki se ujemata. Všeč mi je, kako je umetnica naredila lase po valovitem vzorcu. Vse to je narejeno z uporabo samo ene barve in je lep primerek dneva mrtve tetovaže.

Tatoo Dan mrtvih mrtvih

To izgleda kot Terri Hatcher v ličenju s pajkovimi mrežami in dekoltejem. To je odličen portret in umetniku so morali izrezati delo, vendar jim je uspelo. Oči navdušujejo in lasje imajo tako drobne podrobnosti, da preprosto dihajo.

Tattoo Dan ramen mrtvih

Vrzi svojo garnituro v zrak, jih pomahaj, kot da ti je vseeno. Na koga ta ženska kaže pištolo? Nekdo ima nekaj govejega mesa, zato raje odgovorite na ta ženski revolver. Jaz nimam težav. Ona je usodna ženska z maščevanjem v mislih. Kaj mislite, da je njena zgodba nazaj? Če imate kakšno idejo, nam pišite v polje za komentarje.

Tattoo Dan mrtvih podlakti

Ta gangsta ziba DOTD tetovažo z gangsta, ki kadi cigaro. Všeč mi je klobuk v tej tetovaži in samozadovoljen pogled na obrazu teh fantov, kot da je nekakšen velik udarec. Obstaja tudi ura, kar pomeni, da večno odštevamo dneve, dokler ženca ne obišče.

Bicep Dan mrtvih Tatoo

No, ali ne boste pogledali te seksi dame, ki nosi vse blago na današnji portret navdihnjenih mrtvih? Izgleda, da bi lahko bila znana igralka z resno kul ličili. Umetnik je opravil spektakularno delo pri ustvarjanju te mojstrovine tako finih podrobnosti in strukture.

Tradicionalna tetovaža Dan mrtvih

To je bolj tradicionalni slog, ki bi ga videli na okrasjih in umetniških delih, ki jih uporabljajo za praznovanje festivala. Oblikovanje je bolj poenostavljeno, čeprav je vseeno lepo. Barve ga resnično oživijo in naredijo pop. Vam je všeč preprosta različica?

Tatoo Elvisov dan mrtvih

Ja, prav je, da je kralj v stavbi na dan obrazca mrtvega sloga. Elvis je bil kralj rock and rolla s svojimi znamenitimi gibi, ki tresejo kolke, in gladkim in kremastim glasom. Proti koncu kariere je postal morbidno debel, ker je pojedel preveč slanin in sendvičev iz arašidovega masla. Prepričan sem, da je bilo pri tem nekaj več, ampak razumete. Debeli pankrt je umrl v mladosti na žalost svojih oboževalcev. Bilo jih je veliko in včasih so ga srečevali na letališču in kričali samo za pogled na vsemogočnega Elvisa. R.I.P Elvis.

Tatoo Shin Day of the Dead

Ta tetovaža je naelektrena. Vau. Barve so čisto bleščeče. Všeč mi je celotna zasnova celotnega dela z lobanjo sladkarij in vrtnico, ki prihaja iz ust na vrhu črnega okostja. Kontrast črnega okostja in barvne lobanje dobro sodelujeta, čeprav sta oblikovno nasprotna.

Tetovaža Kavbojski dan mrtvih

Giddy Up Partner! Osedlajte ponija in ga usmerite, ker je čas, da si privoščite kavbojski dan mrtve tetovaže. Oglejte si nemrtvega kavboja te osebe. Videti je, kot da je vzel nekaj puščic skozi prsni koš in se upokojil. To je mogočna umetnina in velik poklon padlemu kavboju. Mogoče počivaj v kosih.

Tattoo očarljiv dan mrtvih

To je očarljiva tetovaža Day of the Dead. To je odličen način, da izkažete svojo ljubezen do svojega partnerja. Tetovaža lahko pove toliko, kolikor je trajna, in drugi osebi da vedeti, da resno govorite o smrti, ki nas loči. To je precej preprosta tetovaža v primerjavi z drugimi na seznamu, vendar deluje dobro. Debeli obrisi in preprosti slogi so lepi dotiki in osvežujoča sprememba od bolj podrobnih tetovaž.

Mariachi dan mrtvih tetovaža

To je sladko. Mariachi na dan poroke s svojim ljubimcem igra melodijo in dejstvo, da sta mrtva, pušča domišljijo, da se sprašuje o toliko stvareh. Kako so umrli? So umrli na poroki? Res je srčkan in beseda romanca je prva, ki mi pride na misel. Celotna tetovaža je privlačna od barve do umetnine do koncepta. Pohvala temu umetniku tetovaž, ki ga je popolnoma ubil. Žebelj položite v krsto.

Zabaven dan mrtvih tetovaža

To je muhast pogled na tetovažo DOTD z moškim s prevelikimi brki. Resnično navdušuje aromo v vsem svojem sijaju. Linijsko delo je neverjetno in tatu ima le eno barvo, kar je osvežujoča sprememba. Deset od desetih za to moji prijatelji.

Tattoo Dan mačk mrtvih

No, mislim, da sem zdaj vse videl ljudje! Mačji mačji dan mrtve tetovaže. To je kul in edinstven pogled na mačjo tetovažo, ki se zdi pol mačka in pol človek. Umetnik je delal z velikim platnom s temi fanti, velikimi in sočnimi telečimi mišicami.

Plesni skelet Dan mrtvih tetovaža

Pripni to krilo in me popelji na pregled. Čas je za motiko, neumrljiv slog. Vsi okostnjaki iz vse Mehike se zberejo v lokalni dvorani in zaplešejo. Tako kot ljudje okostnjaki radi plešejo. Zelo radi se tresejo, ropotajo in se vrtijo ob klasični uspešnici nemrtvega Elvisa in bratov Doobie. Če še niste mrtvi, je vsekakor treba iskati, ko umrete.

Tetovaža Dan mrtvih lobanje

No, o tem govorim. Lobanja z lepo barvo in odličnim dizajnom. Če bi si naredil eno od teh tetovaž, bi moralo biti nekaj takega. Všeč so mi različni vzorci in oznake na lobanji. Ko vidite tako neverjetno tetovažo, je to res nekaj, kar morate videti. Če bi dobili tetovažo DOTD, kaj bi dobili?

Tetovaža Dan mrtvih morskih deklet

Ariel je ubil kup požrešnih morskih rakov. Ubogo dekle so pojedli živega, zdaj pa se je v nadaljevanju Male morske deklice pojavila mrtva. Želi se maščevati tem nadležnim rakom in se ne bo ustavila, dokler ne izginejo vsakega posebej. Ne bo sprejela odgovora za odgovor, ko prečka ogromno prostranstvo na dnu oceana in išče svojega morilca, nato pa bo šele potem lahko počivala v miru.

Candy Skull Day of the Dead Tattoo

Te lobanje so videti tako okusne, da bi jih lahko pojedli, zato se imenujejo sladkarije. Ta gospoda ima cilindr in je videti precej bleščeč s svojimi čudovitimi oznakami obraza in vrtnicami. Zanima me, kdo je srečna dama. Ona je za priboljšek.

Tetovaža Dan sveč mrtvih

Ta lobanja ima svečo in lobanjo z nekaj vrhunskimi oznakami na njih. Barve so izjemne in resnično naredijo pop. Rože so sladoled na torti in to je odličen primer tetovaže DOTD. Spomnite se, ko ste bili najstnik in ste se igrali s taljenjem sveč nad steklenicami in podobno. Ta tetovaža me spominja na to.

Tetovaža Dan mrtvih rok

Roka je v teh dneh tako kul. Tetovaže postajajo družbena norma in zdaj je bolj kot kdaj koli prej bolj športno vidne tetovaže. Roka in obraz sta zelo dobro vidna javnosti, zakaj ne bi pokazali svoje čudovite tetovaže tako, da jo postavite na ta jasno vidna mesta.

Ljubezen je v zraku Dan mrtvih tetovaža

Ljubezen je v zraku, povsod se ozrem. Poljubi so v zraku, v grmenju in drevesu. Ne vem, če sem bil neumen in ne vem, če sem bil pameten, ampak to je nekaj, v kar moram verjeti, in to je tam, ko te pogledam v oči. Ali si zaljubljen? Če je tako, izrazite svojo ljubezen drugim s čudovito tetovažo DOTD. Nato jih presenetite tako, da jih pokažete. Ali vas bodo imeli še bolj radi ali pa bodo stekli v drugo smer.

Tetovaža Dan mrtvih lobanj in rož

Vau! To je nekaj resno lepega umetniškega dela. Umetniku so pri izdelavi tega dizajna res izrezali delo, vendar so se popolnoma odločili. Drobni detajli v lobanji bi potrebovali mirno roko in nešteto ur na stolu. Rože resnično oživijo in dodajo barvo.

Nega tetovaže

Skrb za vašo tetovažo je prav tako pomembna kot njena izvedba, da ohrani vse barve. Najboljša stvar, ki jo morate storiti, je, da svojega tatoo umetnika vprašate za najboljšo metodo skrbi za njih. Držite jih stran od vode, dokler se kraste ne zacelijo. Če se skorje odlepijo, boste s seboj vzeli nekaj dragocenega črnila, zato se morate vrniti v trgovino s tetovažami na dotik. Prav tako jih vlažite z vlažilcem, da preprečite luščenje krast.

No, ljudje, kaj mislite o seznamu? Tam je bil res lep dan mrtvih tetovaž. Mislim, da niti enega duda nisem videl. Če razmišljate o tem, da bi si tetovažo privoščili dan, se prepričajte, da opravite raziskavo in poiščite pristojnega tetovatorja, ki bi lahko opravil delo, ali pa bi vam lahko ostala trajna sranje, in tega nočemo zdaj, kajne. Upam, da ste s seznama dobili navdih, da se umaknete s hrbta in odidete v lokalni tetovažni studio. Vedno je dobro podpirati stradajoče umetnike ali umetnika na splošno, tudi če ne stradajo.