225+ srhljivih družinskih tetovaž, ki kažejo vašo ljubezen

Če iščete tetovažo, ki predstavlja ljubezen vaše družine, ste prišli na pravo mesto. Te tetovaže govorijo o ljubezni, nekatere pa so zelo kul ideje. Spoštujte svojo družino v mesu, ker to traja večno. Družinska vez je globlja kot katera koli druga vez in ko gre za to vez, želimo pokazati ljubezen. Družine so blagoslov, zakaj ne bi pokazali ljubezni?

Mi se veliko naučimo od naših družin, ne samo osnove, ampak tudi, kako ljubiti druge in biti dober človek, in to je nekaj precej močnih lekcij. Moč črpamo iz svojih družin in oni smo tisti, kamor gremo v času potrebe. Če besede ne zadoščajo za izražanje ljubezni, ki jo imate pri srcu, to povejte s tetovažo.

Morda ste ravno zato prebrali ta članek. Na izbiro imamo veliko različnih možnosti in vse predstavljajo kul tetovaže, ki bodo pokazale vaš osebni slog.

Obstaja toliko možnosti za družinsko tetovažo in vse so različnih oblik in velikosti. Lahko si naredite tetovažo, ki vas spominja na določenega družinskega člana, ali pa preizkusite tetovažo, ki predstavlja celotno družinsko enoto. Nebo je meja tega, kar lahko storite, da pokažete svojo ljubezen. Obstajajo slike, citati in črke, ki se lahko združijo in ustvarijo odličen dizajn za vas.

Če iščete tetovažo, ki vam bo všeč še dolgo, potem vam bodo zagotovo všeč ti modeli.

Spodaj je 48 srhljivih družinskih tetovaž, ki kažejo vašo ljubezen:

1. Fiesty Girl

Odlična slika, ki je zelo zabavna. To strašno dekle predstavlja vašega očeta s pištolo.

družinske tetovaže

2. Odlični modeli

To je noro super dizajn, ki ima odlično podobo in nekaj grdih črk. Rdeča in črna skupaj izgledata neverjetno. Če iščete slab slog, potem je to to.

3. Posnetek kulise

Odličen dizajn listov, ki ima v notranjosti družinsko podobo. To je srčkan slog, ki ga boste zagotovo ljubili še dolgo.

4. Podrobni načrti

Ta podoba držanja za roke je odličen način za izkazovanje ljubezni med starši in otrokom. Obožujemo samo podrobnosti te tetovaže. To je odlična podoba, ki je resnično brezčasna.

5. Portretne slike

To so presenetljive podobe, ki jih je težko prezreti. Ti družinski portreti imajo veliko podrobnosti, zato se prepričajte, da imate nadarjenega umetnika.

6. Mehko cvetje

Te rože nimajo obrisov, kar jim daje mehak videz. Če imate sestrinsko ljubezen, vam bodo zagotovo všeč taki modeli tetovaž.

7. Brez ljubezni

Ta tetovaža se zdi, kot da je ljubezen zapustila družino.

8. Občutljivi modeli

To je čudovita družinska tetovaža, ki je mehka in občutljiva. Črke so majhne, ​​kar daje elegantno vzdušje.

Glej tudi:

  • 80 edinstvenih idej za tetovaže Vodnarja, ki vam bodo zagotovo všeč
  • 61 ikoničnih idej za tetovaže kralja in kraljice
  • 44 čudovitih idej za tetovaže pingvina, zaradi katerih boste leteli
  • 82 Izredne tetovaže v rebrni kletki, ki vam bodo všeč
  • 46 Tetovaže za ušesom, ki vam bodo všeč

9. Tetovaže na vratu

Preprosta tetovaža, ki kriči vašo ljubezen do družine. lepo se prilega na zadnji del vratu, tako da se lahko skrije, če želite.

10. Modeli vrtnic

Te čudovito cvetje predstavlja družinsko ljubezen in grške črke so imena ali družinske začetnice.

11. Ujemajoče se tetovaže

Če želite tetovažo deliti z družinskimi člani, je to nekaj odličnih idej. Zabavni so in še vedno dovolj majhni, da to ni velika obveznost.

12. Odtisi

Odličen dizajn tetovaže, ki predstavlja otrokovo ljubezen. Odtisi so bili vedno priljubljena ideja za družinsko tetoviranje.

13. Astronavti 

Ta čudovita tetovaža predstavlja vso družino in zanje imamo veliko ljubezni. Obožujemo temo astronavtov.

14. Ujemajoče se teme

Če želite imeti ustrezne tetovaže, ni nujno, da so enake, lahko so le iste teme.

15. Krov kart

Ti simboli naj bi prinašali srečo, zato je to odličen način za predstavitev družinske ljubezni.

16. Rak dojk

Odličen dizajn, ki sedi na zadnji strani vratu. Če imate družinskega člana, ki je imel raka dojke, potem je to pravi za vas.

17. Družinska drevesa

Družinska drevesa so vedno zabavna in zagotovo vam bo všeč ta oblika.

18. Tetovaže s prsti

Odličen dizajn tetovaže z družinskim imenom na prstu. To je majhna tetovaža, ki se prilega kamor koli.

19. Družinska ljubezen

Še en odličen primer simbola raka dojke, ki predstavlja družinsko ljubezen.

20. Družinski priimek

Odlična tetovaža, ki se lepo prilega roki.

21. Veliki modeli

Velika tetovaža družinskega simbola, ki pritegne pozornost s črno.

22. Družina Addams

Odlična tetovaža za tiste, ki ljubijo ne samo svojo družino, ampak tudi družino Addams.

23. Naravne črke

Odlična tetovaža, ki je zelo preprosta in čudovita. Za odlično tetovažo ne potrebujete ničesar bleščečega.

24. Irska družina

Velika irska družina bo zagotovo oboževala to tetovažo.

25. Praskavi modeli

Če iščete družinsko temo, vam bo zagotovo všeč ta oblika tetovaže.

26. Ljubezen staršev

To je odličen primer tetovaže staršev in njihovega otroka. Skupni sprehod bo vedno prinesel neverjetne spomine. To je sladka tetovaža, ki jo boste cenili.

27. Mornarske družine

Odlična družinska slika, ki vam bo zagotovo všeč. Ima star modni občutek, ki ga ne boste mogli dobiti dovolj.

28. Družinska ljubezen

Ta topla slika realističnega srca predstavlja družinsko ljubezen, ki jo vidite v notranjosti. Obožujemo tudi počitniško temo. To je vrsta oblikovanja, ki ogreje srce. Zaljubljeni smo v tople barve tukaj.

29. Sprehod po gozdu

Odličen dizajn, ki pokriva celoten rokav. To je čudovita podoba očeta in sina, ki se sprehajata po gozdu. To je podroben dizajn, ki je lep.

30. Velika pisma

Ta družinska tetovaža je močno ljubljena zaradi velikega dizajna. Velike ali majhne družinske tetovaže so odličen način, da pokažete svojo ljubezen.

31. Družinska imena

Vsa ta družinska imena so pritrjena na drevo in samo drevo je čudovito. Če želite zastopati vso družino, je to odličen način za to.

32. Očetovo dekle

Ta tetovaža je namenjena očetovemu dekletu. Ime ima tetovirano na zapestju. To je odlično mesto, ki vas bo vedno spominjalo na očeta. Naj bo ta ljubezen blizu.

33. Ljubiti očeta

Mogoče ima očeta in očka, ker se zdi, da tukaj zastopata dva. Enega s sidrom in enega z vrtnicami. Morda je to povezano z različnimi osebnostmi. Če imate več očetov, ki jih zastopate, je to lep način za to.

34. Tetovaže na prsih

Odlična tetovaža, ki dobro izgleda na prsih. Family First je odličen dizajn, ki bo zagotovo čudovito videti na prsih.

35. Balloon Love

To je srčkana tetovaža, ki prehaja iz ene roke v drugo. Tam je balon z datumom in sliko otroka. To je čudovita podoba, ki bo zagotovo všeč vsakomur. To je dragocena tetovaža in obožujemo rdečico, zaradi katere tetovaža popije.

36. Oblikovanje srčnega utripa

Odlična podoba, ki jo lahko delite med dvema sestrama. To je odlična tetovaža srčnega utripa. Modeli Heartbeat so trenutno zelo priljubljeni in so še bolj posebni, če jih uporabljamo kot družinsko tetovažo. Če želite nekaj, kar vam je pri srcu, je to to.

37. Okrašeni modeli

Odlično oblikovanje družinskega drevesa, ki ima nekaj okrašenih začetnic. Obožujemo to elegantno obliko, ker je resnično lepa. Na tej tetovaži ni potrebe po barvi. Obstaja veliko različnih tetovaž družinskega drevesa in ta je zelo ženstvena. Če imate radi to vrsto sloga, vam bo zagotovo všeč ta čudovit dizajn.

38. Roka in noga

To so vedno priljubljene ideje za tetoviranje in so tudi zelo lepe. Če iščete nekaj, kar bi pokazalo vašo ljubezen do vaših otrok, potem vam bo ta tetovaža zagotovo všeč. Dodate lahko ime ali celo datum rojstva. Tetovažo lahko prilagodite na različne načine. Naj bo po svoje in bo še bolj posebno.

39. Križni modeli

To je precej velika zasnova, ki vključuje čudovit križ. Vera in družina sta vedno zelo simbolični in lepi. To je temna podoba, ki bo zagotovo slaba za vse življenje. To je velika tetovaža, ki pomeni veliko zavezo, zato se prepričajte, da je velika tetovaža tisto, kar si resnično želite.

40. Oblikovanje ptic

Če imate ljubezen do svoje matere, vam bo zagotovo všeč ta oblika. Ta lepa ptica s srcem je odlična, če želite predstavljati ljubezen do svoje mame. To je star šolski dizajn tetovaže, ob katerem se boste počutili zelo nostalgično.

41. Čudovita drevesa

Če iščete trden dizajn, potem je to pravi za vas. Pokriva celoten hrbet in vsebuje veliko podrobnosti. Datumi predstavljajo družinske člane, ki so na drevesu. To je ustvarjalen način izkazovanja ljubezni do svoje družine. Zelena barva je edinstvena in čudovita, to je čudovit dizajn, ki vam bo vedno všeč.

42. Preprosta izjava

Odlična izjava, ki jasno pove o vaši ljubezni. Na tej tetovaži je veliko ljubezni do mame in če se počutite enako, vam bo ta tetovaža zagotovo všeč. “Ljubim te, mama,” je odličen način, da pokažeš svojo ljubezen do mame.

43. Kraljeva družina

Če menite, da si vaša družina zasluži krono, vam bo ta tetovaža zagotovo všeč. Všeč so nam detajli krone, osupljivi so. S to družinsko tetovažo naredite svojo družino kot biser vašega očesa. Te krone ne moremo dobiti dovolj, res je krasen dizajn.

44. Sladke podobe

Ti risanki so res čudoviti. Obožujemo to ljubko majhno družino in očitno ljubezen, ki jo kažejo tukaj. Te slike so srčkane in sladke, popolna družinska tetovaža. Družine s palicami so bile vedno priljubljena izbira in to je odličen primer družinske ljubezni.

45. Edinstveni simboli

Odličen dizajn tetovaže, ki ga lahko uporabite kot ujemajočo se sliko. Naj bo edinstven, tako da ga za vsakega družinskega člana nekoliko spremenite. To so zabavni modeli, ki vam bodo zagotovo všeč.

46. ​​Družinski citati

Odlična tetovaža na rami, ki je resnično lepa. Ta tetovaža je družinski citat, ki predstavlja veliko ljubezni.

47. Ročni modeli

Čudovita tetovaža rok, ki vam bo zagotovo všeč. Ta štiričlanska družina ima nekaj velike ljubezni in je prikazana na tej podobi silhuete. Če imate radi družino, vam bo zagotovo všeč ta družinska tetovaža.

48. Močne podobe

To je zagotovo tetovaža, ki bo pritegnila oko. To je močna slika in je precej drzna. To je velika zaveza, ker te vrste tetovaže ni mogoče skriti. Jasno pa je, da ta lastnik želi, da ljudje vedo, da je družina na prvem mestu.

Če iščete odlično tetovažo za svojo družino, upamo, da ste jo našli tukaj. Te podobe niso le neverjetne, ampak na več načinov govorijo o ljubezni.

Ko gre za oblikovanje tetovaže, poskrbite, da boste sodelovali z velikim umetnikom. Želite biti prepričani, da ste dobili odlično tetovažo, zato vedno prosite za ogled portfelja, da boste vedeli, s kom delate.

Upamo, da vam je bil članek všeč in da ste našli tetovažo, ki predstavlja vašo tetovažo. Komentirajte svojo najljubšo sliko!