67 Intrigantni modeli tetovaž samoroga

Tetovaže samoroga so muhaste, zabavne in barvite. Všeč vam bo raznolikost, ki smo jo našli, ki prikazuje obsežno ponudbo, od zabavne in ljubke do rahlo zastrašujoče.

Kdo jih nosi?

Samorogi običajno črnijo ženske, čeprav zagotovo obstajajo moški, ki imajo raje tudi samoroge.

Kakšna je splošna barvna paleta?

Pasteli so zelo priljubljeni in tudi bolj živahne barve. Videli boste različne modre, vijolične, roza in rdeče barve. Dodajte nekaj rumenega in seveda črnega, belega in sivega in dobili boste trdno enobarvno barvo.

Kje je splošna postavitev?

Podlakti, noge in hrbet so na splošno najbolj priljubljene namestitve.

  1. Ta samorog je obrisan v črni barvi in ​​obdaja veliko barv. Odtenki modre in vijolične barve resnično izstopajo. Trikotnik je zanimiva dodana lastnost in bele zvezde naredijo celotno podobo nekoliko muhasto in podobno sanjam.

99-samorog-tetovaže

2. Ta primer ima bolj otroški občutek. Ustvarjalno je in ima več različnih dimenzij in ravni senčenja. Izbrane barve so v celotnem spektru, kar še naprej pripisuje celotnemu otroškemu videzu.

100-samorog-tetovaže

3. Oglejte si tega samoroga, ki bo kmalu poletel. Ne gre za grozeč način, ampak za vznemirjeno in pripravljeno držo, ki je pripravljena na vse, kar sledi.

101-samorog-tetovaže

4. Globoki odtenki modre, bele in črne barve resnično ustvarjajo kontrast na tej sliki. Potrebovalo je veliko črnila, časa in truda.

102-samorog-tetovaže

5. To je bolj grozeč pogled kot prijazni obrazi, ki smo jih videli do sedaj. Njegov prevladujoč videz dopolnjuje dramatično senčenje in živahen ogenj, kot je barvanje zadaj.

91-samorog-tetovaže

6. Zdaj se vračamo k bolj nedolžnemu videzu, ki spominja na »Moj mali poni«. Oči so zasenčene tako, da oddajajo nedolžnost, izbrane barve pa so lahke in vesele.

92-samorog-tetovaže

7. To je izdelana slika z veliko podrobnostmi v zlatem okvirju okoli obraza samorogov. Izbrane različne barve se medsebojno izravnavajo, da ustvarijo kraljevsko podobo samoroga.

93-samorog-tetovaže

8. Način, na katerega je umetnik to zasenčil, naredi samoroga tridimenzionalnega. Rog skoraj izgleda, kot da odhaja s telesa. Lasje celo izgledajo, kot da piha v vetru.

94-samorog-tetovaže

9. To je krasen videz z veličastnim belim samorogom, ki jaha na pomoč z vijoličnim in rožnatim oblakom za sabo. V linijskem delu je toliko podrobnosti v glavnem in v konju. Tudi diamanti so vložili veliko koncentriranega truda.

95-samorog-tetovaže

10. To je skoraj videti kot otroški samorog. Njegov obraz je tako sladek in kontrast kaže, da je mladenič podoben. Senčenje ustvarja resnično mehak celoten videz te zasnove.

96-samorog-tetovaže

11. Ta pisana mojstrovina je zabavna s svojo rožnato in svetlo modro ter zeleno. Je precej podrobno in premišljeno.

97-samorog-tetovaže

12. To je odličen geometrijski samorog. Sestavljanje je trajalo kar nekaj časa, ker je s to sliko povezano kar nekaj podrobnosti.

98-samorog-tetovaže

13. Ta samorog izgleda nekoliko obrabljen. Umetnik je naredil ogromno delo s senčenjem, ki ustvarja življenje, podobno predstavitvi te živali. Večbarvni pihajoči lasje, rdeča v ušesih, kontrastni rumeni rog in celo modre oči ustvarjajo čudovito sliko.

9-samorog-tetovaže

14. Griva tega samoroga je izvrstna. Podrobnosti o liniji so tukaj res neverjetne.

1-samorog-tetovaže

15. Način, kako je umetnik postavil žival, izgleda, kot da mu odganja prsi.

2-samorog-tetovaže

16. Zaradi belega obrisa med vsem senčenjem se zdi, da ima lepo nedolžnost.

3-samorog-tetovaže

17. Vau, tukaj se dogaja veliko barv. To je odličen kos. Uporaba barv, razlike v kontrastu in splošno bistvo dela so neverjetni.

4-samorog-tetovaže

18. To je subtilen, a lepo oblikovan dizajn, ki pritegne pozornost in je ustvarjalno izdelan.

5-samorog-tetovaže

19. To je bilo mojstrsko narejeno. Rog se zdi, kot da se dviga s strani, trakovi pa izgledajo, kot da piha v vetru. Opazite malega metulja, ki je pristal na nosu samorogov.

7-samorog-tetovaže

20. To je zelo drzen in živahen kos. Zelena res skoči ven in daje veliko izjavo. Verjetno je precej nov kos, saj je tako sijoč. Kakšne so vaše misli?

8-samorog-tetovaže

21. O tem bi se lahko neskončno pogovarjali. Začnimo z drevesom. Njegovi listi imajo tako lepo črne stopnje senčenja in kontrasta. Sova, ki je nameščena tam, ima edinstven dizajn, zaradi česar je videti nekoliko razdražljiv. Ptice se zdijo muhaste in brezskrbne. Zdi se, da rože plešejo okoli samoroga, samorog pa se zdi samozavesten in zabaven. Razigrano vzdušje se nadaljuje na tleh, živali vse sedijo na dnu drevesa, kot da bi pričakovale, kaj sledi. Vse tako lepo teče skupaj in vse barve so tako estetsko prijetne.

86-samorog-tetovaže

22. Ta ljubki kos pooseblja pravo umetnost. Obstaja toliko podrobnosti, ki bi jih lahko naključni opazovalec zlahka spregledal, vendar jih pravi umetnik ne sme zamuditi. Kaj vam je pri tej sliki najljubše?

87-samorog-tetovaže

23. Okvir, ki zajema samoroga, je tako podroben in konstrukcija je trajala dolgo. To je verjetno trajalo nekajkrat sedenja na stolu, preden je bil del dokončan. Umetnik je imel pred zaključkom nekaj faz. Umetnik je s senčenjem in kontrastom opravil ogromno dela. Slika res poči.

88-samorog-tetovaže

24. Ročne tetovaže so vedno fascinantne in ta ni izjema. Stopnja spretnosti in potrpljenja, ki bi jo potrebovali, da bi to dokončali, je tona, da ne omenjam, da je bila verjetno boleča, saj je bilo to napisano s kostmi.

89-samorog-tetovaže

25. Tukaj je še en čudovit prikaz Mojega malega ponija.

90-samorog-tetovaže

26. Mavrično obarvani lasje tega samoroga res skočijo ob opazovalcu. Umetnik je izbral roza barvo za senčenje obraza, ki zagotavlja odličen kontrast.

10-samorog-tetovaže

27. Videti je, da se je temu fantu malo zdelo slabo. Bi ostalo pobarvali ali pustili tako kot je?

16-samorog-tetovaže

28. Zanimivo je, da samorog nima obraza. To ima verjetno velik pomen za platno. Kontrast barv je še ena pomembna točka.

14-samorog-tetovaže

29. Krila so prva stvar, ki nam je resnično skočila. So tako noro podrobni. Umetnik je očitno nadarjen, da ustvari takšno podobo življenja. Cvetovi so čudovit kontrast z mogočno ostrino samoroga.

12-samorog-tetovaže

30. To je fascinantno zaradi geometrijske oblike obraza in abstraktnosti celotne slike. Izbrane barve so preprosto fantastične. Namigi rumene barve res oživijo.

13-samorog-tetovaže

31. Morda je majhna slika, a zagotovo je ostra in preveč zaščitena. Zdi se, da bo kmalu odletel in rešil dan.

11-samorog-tetovaže

32. Preprost rog na prstu s kar nekaj podrobnostmi.

17-samorog-tetovaže

33. To je precej oddaljena zasnova. Zdi se, da srca na shuttleu aludirajo na nekakšen odnos. Zaradi različnih barv je nekoliko zmedeno, kakšen odnos je. Vesoljska ladja je zanimiv dodatek. Zdi se, kot da je samorog odnesen v vesoljsko ladjo. Po vsem kosu se dogaja toliko barve in toliko dejanj.

18-samorog-tetovaže

34. Preverite količine črnila, uporabljenega za to zasnovo.

19-samorog-tetovaže

35. Oči so tako intenzivne, da se napolnijo naprej. Umetnik je odlično opravil svoje delo, tako da so lasje videti kot pihajoče.

20-samorog-tetovaže

36. Tukaj je krasen dizajn z veliko barvami. Lok resnično združi celoten kos.

21-samorog-tetovaže

37. Ta nam je bila še posebej všeč zaradi rdečih las in rdečega srca. Zaradi njih celoten kos resnično izstopa. Umetnik je odlično opravil svoje delo.

22-samorog-tetovaže

38. Skoraj izgleda, kot da je samorog preživel bitko.

26-samorog-tetovaže

39. Tu je majhen, a notranji dizajn.

25-samorog-tetovaže

40. Ta del ima svoje plasti, ki nakazujejo, da se ni vse zgodilo hkrati. Rdeča slika, podobna soncu, je zelo podrobna sama po sebi. Krivulje, tok, drobne črte so fascinantne. Lasje samorogov so lepo narejeni in imajo neverjeten kontrast na dnu, kjer postane smaragdno modra. Opazite bisere, ki se ovijejo okoli roga, in smaragde, ki štrlijo. Njegov obraz in oči so lepi in podobni življenju. Zdi se, da cvet ni del prvotnega oblikovanja, čeprav je odličen dodatek.

24-samorog-tetovaže

41. Tukaj je še ena osupljiva slika. Podrobnosti o obrazu in grivi so neverjetne.

29-samorog-tetovaže

42. Čeprav ta samorog ni videti preveč vesel, sem 100% prepričan, da je ta oseba zadovoljna in zadovoljna s tem, kako je nastala ta tetovaža. podrobnosti v laseh samoroga dajejo temu kosu gibanje in zdi se, da res teče po hrbtu tega namrščenega lika. rog mavrične barve je ideja klaverja in rahlo dodajanje belega črnila v očesu mu daje sijaj in bleščanje, da celotni tetovaži da lep malo pop.

30-samorog-tetovaže

43. kakšen edinstven dizajn je ta oseba izbrala za svojo tetovažo. Zdi se, kot da gledate neposredno v galaksijo v telesu te živalske živali. vrtinci barv, svetle bele zvezde in silhueta samoroga se združijo, da ustvarijo eno veličastno in čarobno umetnino. bravo za platno in umetnika za tetoviranje.

31-samorog-tetovaže

44. ta tetovaža je lahko za vse nas lekcija, da se prepričamo, da poznamo svojega umetnika tetovaže in njegove sposobnosti. Po pravici povedano me ta tetovaža spominja na tetovažo v zaporniški hiši. Linijsko delo je nekoliko strelno in ne morem reči, ali naj bi to bile besede v vratu samoroga ali pa so samo pisave.

32-samorog-tetovaže

45. Ta abstraktna in nadvse umetniška tetovaža samoroga pritegne vašo pozornost takoj. Ker so noge različnih barv in vsi cik -caki v vratu samoroga, je resnično pritegnil pozornost. Delo s črtami in črte na tej tetovaži so zelo impresivne, kako gladke so.

33-samorog-tetovaže

46. ​​ta preprosta, a lepa tetovaža, ki se nahaja tik za ušesom, je vedno zabavno skrivališče za tetoviranje. Če nosi lase navzdol, to zlahka skrije, če pa jih obrabi, lahko svetu pokaže svojo zabavno tetovažo samoroga. risba samoroga sama spominja na risbo “hello kitty” ali nekaj, kar lahko vidite narisano na zvezku v srednji šoli. tako ali tako je to tetovažo zabavno gledati in prepričan sem, da jo je bilo zabavno dobiti.

34-samorog-tetovaže

47. čeprav je to tetovaža samoroga, je pravzaprav precej slaba rit. Bele oči in podrobne mišice na konju dajejo čaroben ali mističen videz in ne ljubkega videza “moj mali poni”. Ker barve in luna obkrožajo to čarobno bitje, se ta celotna tetovaža združi v eno čudovito umetnino.

40-samorog-tetovaže

48. To je odličen primer, kako se belo črnilo uporablja za to, da tetovaža še bolj izstopa, kot že kaže. Zaradi podrobnosti v vsem, od las do trepalnic, je ta tetovaža zelo impresivna. Majhna količina bele barve v očesu daje sijoč videz. Ta samorog izgleda, kot da je bil izvlečen naravnost iz vilinskega repa.

39-samorog-tetovaže

49. Ti dve osebi sta se pametno zamislili, da bi naredili portrete dveh mitoloških živali. Samorog je videti veličastno v tej tetovaži, ki je dobila izjemno veliko podrobnosti ne le v samem rogatem konju, ampak tudi v pasici in ozadju. rogovi nad samorogom in cvetovi, ki ga obdajajo, dajejo tej tetovaži toliko globine in umetniškega navdiha. Svetlo rožnati cvetovi in ​​krona to tetovažo pripeljejo na povsem novo raven. Na splošno je bila to zelo dobro narejena tetovaža.

38-samorog-tetovaže

50. Barve te tetovaže pritegnejo oči in se pojavijo naravnost s tetovaže. ta tetovaža samoroga ima popolno mešanico roza in modrega. Če vam ta tetovaža ne prinese nasmeha na obraz, potem ne vem, če je kaj mogoče.

36-samorog-tetovaže

51.

35-samorog-tetovaže

52.

41-samorog-tetovaže

53.

42-samorog-tetovaže

54.

43-samorog-tetovaže

55.

44-samorog-tetovaže

56.

45-samorog-tetovaže

57.

46-samorog-tetovaže

58.

52-samorog-tetovaže

59.

51-samorog-tetovaže

60.

50-samorog-tetovaže

61.

49-samorog-tetovaže

62.

48-samorog-tetovaže

63.

53-samorog-tetovaže

64.

55-samorog-tetovaže

65.

56-samorog-tetovaže

66.

57-samorog-tetovaže

67.

58-samorog-tetovaže