75 seksi piercingov na trebušnem gumbu, ki jih zagotovo ljubite

Ali se želite malo razvejati in dobiti piercing, potem pa ne glejte dlje od tega članka? Najbolj priljubljen piercing je trebušni gumb in vidimo, zakaj. Hudičevo je seksi! Nekatere ženske se odločijo le za dvojno kamnito palico, da dopolnijo svojo izkušnjo s prebadanjem, druge pa bodo poskusile še malo. Če želite pretresti svojo izkušnjo s piercingom, ostanite z nami.

Morda se ne zavedate, da je v nekaterih kulturah popek pirsing lahko simbolizira marsikaj. Predstavljajo moč, plodnost in celo pogum. Moški in ženske se ukvarjajo s prebadanjem. Prebadanje popka je nekaj bolj priljubljeno pri ženskah kot pri moških.

Konec koncev obstaja veliko različnih načinov prebadanja popka. Prebadanje popka se vedno izvaja predvsem z vrha popka. Potem je skozi mornarico postavljena mrena, ki je na koncu zabodena. Če želite iti malo dlje, lahko svojemu piercingu dodate nekaj razkošnih čarov ali draguljev za dodaten učinek.

Morda se tega ne zavedate, toda ko prebijete popek, se osredotočite na poudarjanje oblike in oblike svojega telesa. To je precej pomembno. “Tisti z zunanjimi popki se lahko odločijo za prebadanje skozi sredino popka, ker ni dovolj prostora, da bi šli skozi njegov zgornji ali spodnji del.”

Prebadanju popka lahko dodate veliko različnih elementov. Morda ste pogosto videli verige ali celo pasove, ki se povezujejo s prebadanjem, a gredo tudi okoli pasu. Tako drugi predstavljajo svojo osebnost ali svoj občutek za slog. Mnoge ženske se odločijo za te možnosti, druge pa ostanejo pri tradicionalnem mrenu ali obroču, kar je tudi v redu. Nakit s šilčkami je vseh oblik in velikosti in res je nebo meja za vrsto nakita, ki ga lahko dobite za prebadanje popka. Spodaj je 75 seksi piercingov na trebušnem gumbu, ki jih zagotovo ljubite:

1. Enostavni modeli

Preprosta mrena in ta niti nima draguljev. Nekaterim je preprosto všeč, da je preprosto. To je odličen slog, na katerega se boste navdušili. Ni se vam treba vedno razkazovati; preprost prebadanje popka je vse, kar potrebujete, da pokažete svojo osebnost.

prebadanje popka

2. Dodajte dragulj

Preprosta mrena, toda ta ima dragulj. Če radi nosite bikini, je to odličen način, da pokažete svoj piercing. To je najboljši del nošenja bikinija, če lahko pokažeš ta seksi piercing, da ga vidi ves svet.

3. Simpatični modeli

Preprosta zasnova mrene zadostuje, da povzroči brizganje. Obstaja veliko žensk, ki imajo raje ta preprost dotik pri piercingu.

4. Oblikovani modeli

Ko gre za piercing, je v redu, da so stvari preproste. Kdo ne mara razkriti svojega trebuha? Kroglice na mreni so precej majhne, ​​zato je prebadanje zelo preprosto. Če ne želite nič preveč razmetljivega, potem je to za vas.

5. Bleščeči dragulji

Dragulji so vseh oblik in velikosti, v tem primeru pa so nekoliko večji. Srebro ji res popari z zagorele kože. To je videz, ki vam bo zagotovo všeč, če imate preprosto osebnost.

6. Črna mrena

Črna mrena je vedno skrivnosten slog, ki vam daje ta neprijeten občutek. Sijajna črna barva resnično izstopa in vam bo dala tisti element skrivnosti, zaradi katerega bodo vsi govorili o vas. To je seksi in privlačno.

7. Seksi slog

Ta seksi slog vam bo zagotovo všeč iz več razlogov. Eno je, da ga lahko pokažete v telovadnici. Prebadanje popka izgleda neverjetno ob njenem ploskem trebuhu. To je najbolj seksi del njenega želodca.

8. Dodatki

Mnoge ženske radi dodajajo pripomočke s svojimi piercingi in to je odličen primer tega. Kdo ne ljubi blinga? To je odličen način, da svojemu slogu dodate nekaj popa.

9. Lovilec sanj

Ta osupljiv dodatek je nekoliko večji, a res kul. Lovilec sanj je izjava, ki jo lahko pokažete kjer koli že ste. Seksi je in svetu bo pokazal malo vaše osebnosti.

10. Pištola

Če je vaša osebnost nekoliko slabša, zakaj ne bi na piercing pritrdili pripomoček za pištolo. Črna okoli dragulja resnično naredi celotno stvar ven.

11. Lepe barve

Obožujem vse te precej različne barve. Tu je pestrost, ki vam bo zagotovo všeč. Drzne barve so resnično privlačne. Rdeča, modra, zelena ali celo črna. Ne glede na to, katero barvo izberete, bo lepa. S temi barvami ne morete zgrešiti.

12. Krona

Če se želite počutiti kot kraljica, zakaj se ne bi poglobili v piercing, ki ima nekaj licenčnine. Krona je celo rdeča, zato se boste v hipu počutili kot kraljevski.

13. Kronski dragulji

Ta krona je vse o draguljih. S ponosom nosite kronske dragulje.

14. Lepa krona

Če imate radi večje piercinge, vam bo ta bleščeča krona zagotovo všeč. Dragulj je velik, prav tako pripomoček.

15. Dodatki za plažo

To je res odličen piercing na popku, ker so dragulji modri, da ne omenjam školjk in celo želvo. Vsekakor je velik dodatek, če vam je to všeč.

16. Solsticijsko sonce

Odličen dodatek v obliki sonca. Če imate sončno osebnost, potem je to piercing za vas.

17. Cvetlični piercing

Odličen piercing, ki se tesno prilega popku. Majhni dragulji naredijo lepo rožo. To je krasen prebadanje popka.

18. Metka

Če imate radi lov ali samo streljate na svojem najljubšem strelišču, potem je to piercing za vaš popek. Dragulji dajejo lep element tudi prebadanju.

19. Roza in modra

Še en primer prebadanja popka za ljubitelje pištole. Nakit je v roza in modri barvi, da vam ponudi malo osebnosti.

20. Tesni želodci

Ko imate majhen želodec ali suh pas, verjetno ne želite dobiti prevelikega prebadanja popka. V tem primeru se popolnoma prilega.

21. Sončna stran

Ta čudovit piercing na popku je osupljiv, ker je edinstven. Ima dragulje in tudi zlato; je osupljiva kakovost.

22. Dvojni piercing

To je nenavaden piercing, ki je dopolnjen s črno mreno z dodanim dodatkom. Če želite nekaj drugačnega od tega, je to za vas.

Glej tudi: Prebadanje hrustanca: Vse, kar morate vedeti, preden dobite (2018)

23. Dvojna mrena

Če želite resnično edinstven videz, je to, kar iščete, dobiti dvojno mreno z dragulji. To je seksi nov videz, ki postaja v modi.

24. Lok

To je zagotovo večji dodatek. Če želite piercing z nekaj razreda in elegance, potem je to pravi za vas. Za dokončanje sloga obstajajo dragulji z majhnim lokom. 

25. Vijolični pogled

Obožujem osupljive vijolične dragulje s tem prebadanjem in dodano morsko deklico. To je srčkan dizajn, ki bi bil všeč vsakomur.

26. Pero

Odličen dodatek v obliki peresa, res je lep.

27. Roza lovilec sanj

Odličen lovilec sanj, ki je večji delček roza, resnično izstopa. Če imate radi precej rožnato barvo, je to pravi piercing za vas.

28. Verižni modeli

Drugačen dodatek in to v obliki verig. Ta pripomoček na popku je res lep zaradi elementa nakita.

29. Kristalno modra

Lovilci sanj so danes zelo priljubljeni. Vsakemu dodatku dodajte velik modri kristal, ki vam bo zagotovo prinesel nasmeh na obraz.

30. Majhni piercingi

Ta seksi midriff s tem piercingom izgleda neverjetno, čeprav je majhen. Če želite le majhno in preprosto mreno, ki je prav tako seksi kot ostali.

21. Neon zelena

Zabavni dodatki so le način, kako pokazati svojo osebnost. Dodajte zeleni dragulj ali morda kavbojski čevelj ali angelsko krilo.

22. Enostavno Piercing

Preprost prebadanje popka, ki vam bo zagotovo všeč, če želite nekaj preprostega in edinstvenega.

23. Preprosto srebrna

Odlična mrena, ki je le pridih srebra. To je popoln piercing za nekoga, ki mu je všeč, da je preprosto.

24. Konoplja

Če imate malo ljubezni do naravnega rastlinskega življenja, ga morda želite predstavljati. To je srčkan dodatek, ki vam bo zagotovo narisal nasmeh na obraz.

25. Odličen nakit

Odličen piercing popek, ki je preprost, a sladek.

26. Kačji pastir

Če imate radi kačje pastirje, boste oboževali ta kos nakita. Obožujemo vijolično, ki je vpletena tudi tukaj.

27. Škrlatna ljubezen

Če želite samo preprost čep, vam bo všeč ta kos z dragulji.

28. Veliki dragulji

Dragulji so različnih velikosti; vse je odvisno od stopnje udobja. Če iščete dragulj, izberite enega glede na obliko vašega pasu.

29. Enostavno roza

Preprost prebadanje popka, ki vam bo zagotovo všeč.

30. Preprosta piercing ljubezen

Nič ni narobe, če so stvari preproste, morda je takšna vaša osebnost. Pirsing na trebuhu je odličen način, da pokažete svojo pravo osebnost.

31. Gugalno srebro

Če vam je všeč bling, potrebujete preprosto preprogo z dragulji, ki dopolnjuje vaš videz.

32. Drobne mrene

Mreže so v vseh oblikah in velikostih, v tem primeru je mrena majhna.

33. Drobno modra

Mreža z nekaj modrimi dragulji je točno tisto, kar potrebujete za izjavo. To je elegantna barva, ki resnično odlepi s kože.

34. Nenavadni modeli

Odlična mrena, ki je nekoliko nenavadna. Če želite nekaj drugačnega, vam bo ta mrena zagotovo všeč.

35. Subtilni modeli

Prebadanje popka, ki izgleda res odlično s tetovažo. Če imate radi nekaj telesnih piercingov, potem je to odličen za vas.

36. Črni modeli

Zelo majhna in zelo preprosta črna mrena. Včasih je v redu, da je preprosto.

37. Odlični dodatki

Pripomočki so lahko odlični, če želite malo bolj pritegniti svoj slog. Ta dodatna oprema ni prevelika, vendar doda nekaj bleščanja.

38. Ljubezen slonov

Za to ni potrebna mrena. Veliki slon popolnoma pokriva mreno. Če želite resnično drugačen dizajn, potem je to pravi za vas.

39. Črni modeli

Preprosta črna mrena omogoča preprost, a eleganten slog. Če si resnično želite preprostega prebadanja popka, vam bo ta zagotovo všeč.

40. Seksi slog

Seksi pripomoček je točno tisto, kar potrebujete za dokončanje svojega osebnega sloga.

41. Sidrna ljubezen

Odličen piercing, ki govori o blingu. To sidro, ki ima veliko bleska, prikazuje njen srednji del. To je seksi prebadanje popka.

42. Zabava na soncu

Preprost piercing, ki ga lahko to poletje nosite na soncu. To je popoln piercing za vas.

43. Srebrna mrena

Odličen prebadanje popka, ki govori o preprostosti. Odličen slog, ki je eleganten, a hkrati izjemen.

44. Seksi iskrica

Preprosta, seksi iskrica je vse, kar potrebujete, da naredite vtis v življenju. Vsi bi lahko v svojem življenju uporabili malo iskrice.

45. Drevo življenja

Ta dvojni piercing je super. Tu je nekaj elementov z dragulji, vendar je pripomoček drevo življenja resnično presenetljiv. Če želite neverjeten piercing, vam bo ta zagotovo všeč.

46. ​​Seksi in srebrna

Srebrna mrena, ki vam bo všeč samo zato, ker je srebrna. To je edinstven način razkazovanja osebnega sloga.